Pendik

Pendik

Son dakika Pendik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pendik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pendik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pendik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pendik gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.447 pendik haberi bulunmuştur. Tüm pendik haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş makinesi taşıyan kamyonet devrildi, trafik durma noktasına geldi
İş makinesi taşıyan kamyonet devrildi, trafik durma noktasına geldiİstanbul'da, Pendik D-100 Karayolu Kadıköy istikametinde iş makinesı taşıyan kamyonet devrildi. Kaza nedeniyle Kadıköy istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.
20.10.2024Gündem
İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı!
İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı!İstanbul'da sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Sis nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği çift yönde ve geçici olarak askıya alındı.
16.10.2024Gündem
Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti
Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybettiSurvivor yarışması ile tanınan Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu 50 yaşında hayatını kaybetti.
15.10.2024Magazin
40 günlük bebeği 7. kattan aşağı attılar! Detaylar kahrediyor
40 günlük bebeği 7. kattan aşağı attılar! Detaylar kahrediyorİstanbul Pendik’te meydana gelen korkunç olayda, down sendromlu 17 yaşındaki İlayda Nur Ö., misafirliğe gittiği komşularının 40 günlük bebeği Emin Egemen D.’yi 7. katın penceresinden aşağıya attı. Beton zemine çakılan bebek hayatını kaybetti.
15.10.2024Gündem
İstanbul Pendik’te düğün konvoyu yaparak yolu kapatan sürücülere para cezası
İstanbul Pendik’te düğün konvoyu yaparak yolu kapatan sürücülere para cezasıPendik’te düğün konvoyu yaparak trafik akışını engelleyen ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücüler hakkında toplamda 19 bin 125 TL idari para cezası verildi.
25.09.2024Gündem
3 bakandan Narin'in kabrine ziyaret! Bakan Tunç: 22 şüpheli yarın savcılıkta olacak
3 bakandan Narin'in kabrine ziyaret! Bakan Tunç: 22 şüpheli yarın savcılıkta olacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da, 8 yaşındaki Narin Güran'ın kabrini ziyaret etti. Narin'in kabri sonrası Diyarbakır Valiliği'ne geçen üç bakan, soruşturmayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Narin'in ölümüyle ilgili 267 kişinin ifadesi alındı. Caniler, hesap verecek. 22 şüpheli yarın savcılıkta olacak" ifadelerini kullandı.
11.09.2024Gündem
Pendik'te silahlı çatışma! Ölü ve yaralılar var
Pendik'te silahlı çatışma! Ölü ve yaralılar varPendik'te iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
8.09.2024Gündem
Pendik'teki taciz olayında börekçiler tutuklandı
Pendik'teki taciz olayında börekçiler tutuklandıPendik'te, bir kişiyi darbederek yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
5.09.2024Gündem
Karısına mesaj atan şahıslardan kocaya meydan dayağı
Karısına mesaj atan şahıslardan kocaya meydan dayağıPendik'te iddiaya göre, sipariş götürdükleri evdeki kadına mesajla arkadaşlık teklif eden şahısların çalıştığı kafeyi basan koca, çalışanlar tarafından darbedilerek bıçaklandı.
5.09.2024Gündem
Sipariş götürdüğü kadına mesaj attı! Durumu öğrenen kocası işyerini bastı, önce darp edildi ardından bıçaklandı
Sipariş götürdüğü kadına mesaj attı! Durumu öğrenen kocası işyerini bastı, önce darp edildi ardından bıçaklandıPendik'te iddiaya göre, sipariş götürdükleri evdeki kadına mesajla arkadaşlık teklif eden şahısların çalıştığı kafeyi basan koca, çalışanlar tarafından darbedilerek bıçaklandı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.09.2024Gündem
İstanbul'da yüksek nem etkili oluyor! Yüzde 100'e ulaştı
İstanbul'da yüksek nem etkili oluyor! Yüzde 100'e ulaştıİstanbul'da yüksek nem oranı nedeniyle sıcaklık daha da bunaltıyor. Nem oranı, gece boyunca İstanbul'un bazı ilçelerinde rekor kırarak yüzde 100'e ulaştı. Hava sıcaklığı 25 dereceyken, nem nedeniyle hissedilen sıcaklık 27,5 derece oldu.
24.08.2024Gündem
İstanbul'da sıcak ve nemli gece! O ilçeler yüzde 100 ile rekor kırdı
İstanbul'da sıcak ve nemli gece! O ilçeler yüzde 100 ile rekor kırdıGenel hava sıcaklığı ve hissedilen sıcaklığın 24,5 derece ölçüldüğü İstanbul'da nem oranı yüzde 83 olarak kaydedildi. Gece boyunca etkili olan sıcak hava ve yüksek nem oranı ilçelere göre değişirken, Çatalca, Ataşehir ve Ümraniye'de nem oranı yüzde 100'ü bularak rekor kırdı.
23.08.2024Gündem
AHES GYO (Gayrimenkul) katılım endeksine uygun mu, AHES GYO halka arz kaç lot verir? AHES Gayrimenkul halka arz hangi bankalarda var?
AHES GYO (Gayrimenkul) katılım endeksine uygun mu, AHES GYO halka arz kaç lot verir? AHES Gayrimenkul halka arz hangi bankalarda var?Geçen hafta SPK’den halka arz onayı alan Ahes Gayrimenkul’ün Borsa İstanbul'daki talep toplama süreci 21 Ağustos'ta başladı, 23 Ağustos'ta sona erecek. . Halka arzda 50 milyon TL nominal değerli paylar, 25,2 TL sabit fiyattan satışa sunulacak. Peki, AHES GYO (Gayrimenkul) katılım endeksine uygun mu, AHES GYO halka arz kaç lot verir? AHES Gayrimenkul halka arz hangi bankalarda var?
22.08.2024Ekonomi
Selami Salman neden öldü? Kimdir, kaç yaşında, yürüyen adam Selami Salman'ın hikayesi nedir?
Selami Salman neden öldü? Kimdir, kaç yaşında, yürüyen adam Selami Salman'ın hikayesi nedir?Uzun yıllardır D100 Karayolu üzerinde yürüyüş yapan Selami Salman hayatını kaybetti. Kullanıcılar “Selami Salman kimdir?” ve “Neden öldü?” gibi sorulara yanıt arıyor. İşte Selami Salman’ın hikayesi…
20.08.2024Gündem
Yürüyen adamdan acı haber! Yaşadığı evinde ölü bulundu
Yürüyen adamdan acı haber! Yaşadığı evinde ölü bulunduD100 karayolunda Tuzla ile Maltepe arasında yıllardır her gün kilometrelerce yürüyen Selami Salman, Pendik'teki yaşadığı evde ölü bulundu.
20.08.2024Gündem
İETT otobüsü iş yerine girdi: 6 kişi yaralandı
İETT otobüsü iş yerine girdi: 6 kişi yaralandıPendik'te şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsünün çarptığı 4 katlı bina tahliye edildi. Kazada 1'i çocuk 6 kişi yaralandı.
7.08.2024Gündem
Trendyol 1. Lig'de ilk 5 haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de ilk 5 haftanın programı açıklandıTrendyol 1. Lig'de 1, 2, 3, 4 ve 5. haftanın programları belli oldu.
31.07.2024TFF 1.Lig
İstanbul'daki Aydos Ormanı'nda yangın çıktı! Alevler yerleşim yerlerine doğru ilerliyor
İstanbul'daki Aydos Ormanı'nda yangın çıktı! Alevler yerleşim yerlerine doğru ilerliyorİstanbul Valiliği, Pendik Aydos Ormanı'ndan çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Valilik soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
21.07.2024Gündem
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybetti
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybettiAdana Devlet Tiyatrosu emekli sanatçısı Şener Kökkaya , 82 yaşında hayatını kaybetti. Kökkaya Organize İşler, Vizontele ve Vizontele Tuuba gibi birçok filmde yer almıştı.
21.07.2024Adana
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!'Organize İşler', 'Vizontele', 'Eyvah Eyvah' serisi ve 'Vezir Parmağı' gibi filmlerde de rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, 82 yaşında hayata veda etti.
20.07.2024Magazin
Doğu ve Güneydoğu'da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu
Doğu ve Güneydoğu'da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutulduDiyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak ve Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitler için mevlit okutuldu.
12.07.2024Gündem
Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Sosyal medya hesabında paylaştığı video ortaya çıktı
Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Sosyal medya hesabında paylaştığı video ortaya çıktıBahçelievler'de Murat Arpapay'ın öldürülüp cesedinin apartman boşluğuna atılmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. İddianamede, sanık Muhterem Perçikli'nin ifadeleri yer aldı. Perçikli, diğer sanıklar tarafından Arpapay ile tanıştırıldığını ve kiralık dairede buluştuklarını belirtti. 3'ü firari 5 sanık hakkında toplam 36 yıl 3 aya kadar hapis cezası isteniyor. Öte yandan cinayetten birkaç gün sonra Muhterem Perçikli'nin “Ben de istemezdim bu kadar kötü olmayı. Ama insan kırıldığı zaman kaybedecek bir şeyi kalmıyor ve kaybedecek bir şeyi olmayan kadın her şeyi yapabilir” açıklamasıyla sosyal medya hesabından bir video paylaştığı da ortaya çıktı.
6.07.2024Gündem
Adalar'da 'Azmanbüs' krizi yükseliyor: "Kartal - Pendik minibüsü gibi"
Adalar'da 'Azmanbüs' krizi yükseliyor: "Kartal - Pendik minibüsü gibi"İstanbul’un Adalar ilçesinde kullanıma sokulan elektrikli minibüslere tepki her geçen gün artıyor. Ada halkı ‘azmanbüs’ dedikleri elektrikli minibüs yerine daha önce kullanımda olan ‘adabüs’lerle ulaşımın sağlanmasını istiyor. İBB ise “İETT tarafından, Adalar’a özel olarak üretilmesi istenen yeni elektrikli araçlar için açılan ihalelere ulusal ve uluslararası araç üreticilerinin katılım sağlamaması sebebiyle’ bu araçların alındığını söylüyor.
20.06.2024Gündem
5 ilde orman yangını! Ekipler müdahale ediyor
5 ilde orman yangını! Ekipler müdahale ediyorÇanakkale, İstanbul, Muğla, Sinop ve İzmir'de orman yangını çıktı. İstanbul ve Muğla'da yangın kontrol altına alınırken, Çanakkale, Sinop ve Muğla'da ekiplerin yangınlara müdahalesi sürüyor.
12.06.2024Gündem
İstanbul'da bayram hazırlıkları tamamlandı! Toplu taşıma ücretsiz olacak mı?
İstanbul'da bayram hazırlıkları tamamlandı! Toplu taşıma ücretsiz olacak mı?İstanbul'da Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Bayram süresince kişileştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak. Kaçan kurbanlıklar için 'Boğa Yakalama Tim'i kurulurken İBB'ye ait 5 tesiste kurban satış ve kesim hizmeti verilecek.
5.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pendik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pendik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.