Ped

Ped

Son dakika ped haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ped ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ped haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ped

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ped gelişmeleri de dahil olmak üzere 200 ped haberi bulunmuştur. Tüm ped haberleri aşağıda listelenmiştir.
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı? Piyanist İklim Tamkan, beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış hakkında 'psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip'ten dolayı uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu. “Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum” ifadesini kullanan Tamkan, “Hiç korkmuyorum” dedi. Peki, İklim Tamkan kimdi, Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
28.02.2024 Gündem
A101 6 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı! Plaj terliği, ped, tuvalet kağıdı fiyatları yüz güldürüyor!
A101 6 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı! Plaj terliği, ped, tuvalet kağıdı fiyatları yüz güldürüyor! A101 6 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı. A101'de ped fiyatları dibi gördü. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin beklediği katalog geldi. Temmuz ayının ilk haftasında tuvalet kağıdı, ped, plaj terliği fiyatları iyice aşağıya indi. Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden olan A101'de teleskop, mikroskop bile yer aldı. İşte 6 Temmuz A101 aktüel katalog 2023 ve ürünlerin listesi...
4.07.2023 Ekonomi
Tampon Nasıl Kullanılır? Tampon Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Tampon Nasıl Kullanılır? Tampon Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kadınların genel olarak regl günlerini daha güvenli ve rahat geçirmelerini sağlayan hijyenik ürünler tampon olarak bilinmektedir. Aynı zamanda vajinal tampon olarak bilinir. Menstrüel dönem içerisinde vücuttan atılacak olan kanın, henüz dışarı çıkmadan emilmesine olanak veren bir ürün çeşididir. Böylece çok daha sağlıklı ve güvenli şekilde, aynı zamanda rahatsız olmadan günü geçirme şansı elde edilir.
22.06.2023 Sağlık
Adet Kabı Nasıl Kullanılır? Adet Kabı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Adet Kabı Nasıl Kullanılır? Adet Kabı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Regl dönemi birçok kadın için fiziksel ve ruhsal olarak sancılı geçer. Dolayısıyla bu dönemde kadınlar rahat olmak istemektedir. Kadınlar yakın bir tarihe kadar yalnızca tampon ve hijyenik ped kullanmaktaydı. Fakat son dönemlerde adet kabı olarak da bilinen menstrüal kabı çok popüler olmaya başladı. Adet kabının sıklıkla tercih edilmesinin nedeni ise pek çok avantajı da beraberinde getirmesidir.
16.06.2023 Sağlık
A101 30 Nisan aktüel katalog 2023 yayınlandı! A101 Bahar ürünlerinde dev indirim var! Ped, çadır ne ararsan fiyatlar dipte!
A101 30 Nisan aktüel katalog 2023 yayınlandı! A101 Bahar ürünlerinde dev indirim var! Ped, çadır ne ararsan fiyatlar dipte! A101 30 Nisan aktüel katalog yayınlandı. İndirimli ürünlerin yer aldığı markette bu hafta başlayacan kampanyalar müşterilerin hizmetine sunuldu. Ucuz alışveriş yapmak isteyenler A101 bu hafta 2023 katalogda birbirinden farklı pek çok üründe indirimli fiyatlar raflardaki yerini aldı. Çadır, ped, çamaşır makinesinin yanısıra cep telefonu, oyuncak ve güzellik ürünlerinde fiyatlar dibi gördü. İşte 30 Nisan A101 aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
27.04.2023 Ekonomi
Kızılay, depremzede kadınlara özel Whatsapp hattı kurdu
Kızılay, depremzede kadınlara özel Whatsapp hattı kurdu Kızılay, afetten etkilenen kadın ve çocukların kişisel ihtiyaçları için özel bir hat kurdu. Kızılay Kadın gönüllüleri ile Genç Kızılay kadın gönüllüleri, kendilerine gelen hijyenik ped, iç çamaşırı, kıyafet ve hijyen malzemeleri gibi talepleri, kurulan Whatsapp hattı üzerinden karşılıyor.
18.02.2023 Gündem
Ebru Şancı deprem bölgesindeki hassas ihtiyaca değindi!
Ebru Şancı deprem bölgesindeki hassas ihtiyaca değindi! Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken; model Ebru Şancı, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak deprem bölgesindeki hassas bir ihtiyaca değindi.
16.02.2023 Magazin
Pedagojik Formasyon Eğitimi nedir? Formasyon geri mi geldi?
Pedagojik Formasyon Eğitimi nedir? Formasyon geri mi geldi? Formasyon geri mi geldi, Pedagojik Formasyon Eğitimi nedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan, "pedagojik formasyon" eğitiminin üniversitenin 3 ve 4. yıllarında verilmesi konusunda YÖK Başkanı ile görüş birliğine vardıklarını duyurdu.
5.12.2022 Eğitim
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler! Deprem, Türkiye’nin gerçeği olarak karşımızda duruyor. Türkiye’de yaşanan depremler her seferinde hazır olmanın önemini bir kez daha hatırlatırken uzmanlar yaşanan depremlerin bir uyarı olduğunu belirtiyor. Depreme için evde güvenlik ile ilgili bir takım önlemler almak ve hayat kurtaran bilgileri öğrenerek hazırlıklı olmak için pek çok sebep var. Bunların başında da deprem çantası hazırlamak geliyor. Peki, Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
23.11.2022 Gündem
Bakan Özer, New York'ta 'Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi'ne katılacak
Bakan Özer, New York'ta 'Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi'ne katılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Birleşmiş Milletler (BM) 77'nci Genel Kurulu yüksek düzeyli toplantıları kapsamında, New York'ta düzenlenecek 'Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi'ne katılacak.
16.09.2022 Eğitim
İndirimler bugün başladı! 81 ilde uygulanıyor, etiketlere yansıyacak, fiyatlar düşecek
İndirimler bugün başladı! 81 ilde uygulanıyor, etiketlere yansıyacak, fiyatlar düşecek Fiyatlar düşüyor. Marketlerde etiketler değiştiriliyor. 81 ilin tamamında geçerli. Deterjandan tuvalet kağıdına, bebek bezinden hijyen malzemelerine kadar çok sayıda üründe uygulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temel ihtiyaç malzemelerinde KDV oranının yüzde 8'e indirileceğini duyurmuştu. Yeni KDV düzenlemesi bugünden itibaren başlıyor. KDV indirimleri etiket fiyatlarının da düşmesini sağlayacak. Öte yandan temel gıda maddeleri dışında konut sektörü için de yeni KDV düzenlemesi uygulanmaya başlıyor. Konutların net alanının 150 metrekareye kadar olan kısmı için KDV oranı yüzde 8, 150 metrekarenin üzerindeki konutlarda, bu sınırı aşan kısım için yüzde 18 olarak belirlendi. Sertifikalı tohum ve fidanların tamamında da yüzde 1 KDV oranı uygulanacak.
1.04.2022 Ekonomi
İndirimler cuma günü başlıyor! 81 ilde uygulanacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı...
İndirimler cuma günü başlıyor! 81 ilde uygulanacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı... Temizlik malzemelerinden tarım makinelerine, yeme-içme hizmetlerinden tohuma kadar birçok üründe KDV indirimleri geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün duyurduğu KDV indirimleri 1 Nisan’dan itibaren geçerli olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan düzenlemeyle, temizlik ürünleri ve yeme-içme hizmetlerinden alınan KDV yüzde 18’den yüzde 8’e indirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sertifikilandırılan tohumluk ve fidanlardan alınan KDV oranı yüzde 1’e indirildi. Sabun, şampuan, deterjan, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, peçete, bebek bezi, ev, arsa hepsi için geçerli. Süt, yumurta ve meyve üretiminde kullanılan tarım makinaları yüzde 8 KDV kapsamına alındı.
30.03.2022 Ekonomi
Ev, deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi, süt ve dahası! İndirim geliyor! KDV ile ilgili son dakika hamlesi
Ev, deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi, süt ve dahası! İndirim geliyor! KDV ile ilgili son dakika hamlesi Ev fiyatlarından temel gıda ürünleri fiyatlarına kadar büyük indirim geliyor. KDV sadeleştirilmesiyle ilgili son dakika açıklaması! KDV sadeleştirilmesiyle ilgili detaylar belli oldu. Kabine toplantısının ardından önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bir süredir çalışmaları süren KDV sadeleştirilmesi projesi kapsamında hayata geçirilecek yeni vergi uygulamalarını da duyurdu. Söz konusu çalışmalar çerçevesinde; tuvalet kağıdı, bebek ve yetişkin bezleri, hijyenik ped gibi temel ihtiyaç ürünlerinden konuta, sertifikalı tohum ve fidandan tıbbi cihazlara kadar birçok ürünün KDV oranında değişikliğe gidildiği öğrenildi. İşte KDV sadeleştirilmesiyle ilgili tüm detaylar...
29.03.2022 Ekonomi
Hijyenik ped KDV oranı yüzde kaç, kadın pedinde KDV oranı düştü mü?
Hijyenik ped KDV oranı yüzde kaç, kadın pedinde KDV oranı düştü mü? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Temel ihtiyaç maddelerinden olan deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete, bebek bezi gibi ürünlerin KDV'sini yüzde 18'den yüzde 8'e indirme kararı aldık.' dedi. Türkiye'de hijyenik pedlere getirilen son zamların ardından kadınlar hijyenik pedlerde de KDV indirimi gelip gelmediğini sorgulamaya başladı. Peki, Hijyenik ped KDV oranı yüzde kaç, kadın pedinde KDV oranı düştü mü?
28.03.2022 Gündem
MEB yeni gelişmeyi resmen duyurdu! Flaş değişiklik, yüzde 209...
MEB yeni gelişmeyi resmen duyurdu! Flaş değişiklik, yüzde 209... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB son dakika olarak duyurdu. Yeni gelişmenin detayları ortaya çıktı. Geçen yıla göre yüzde 209 arttı. 2022 yılının ilk ayı için gelen güzel haber Bakan Özer tarafından duyuruldu. Meslek liselerinin ocak ayı üretim kapasitesi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 209 arttı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Döner sermaye kapsamında yapılan üretimden elde edilen gelir, 2021 yılında bir önceki yıla göre %131 artarak 1 milyar 162 milyon liraya yükselmişti. 2022 yılında hedefimiz, 1,5 milyar liralık üretim ve hizmet sunumu kapasitesine ulaşmak. 2022 yılının ilk ayı sonuçları, bu hedefe de kolay bir şekilde ulaşacağımızı gösteriyor. 2022 yılı Ocak ayı gelirler toplamı, 2021 yılının aynı ayına göre %209 artarak 101 milyon 307 bin liraya yükseldi.” diye konuştu.
18.02.2022 Eğitim
Ayçiçek yağı, peynir, süt, et, yumurta, bebek maması, hijyenik ped fiyatlarıyla ilgili son dakika! Vatandaşa müjde sıfırlanıyor
Ayçiçek yağı, peynir, süt, et, yumurta, bebek maması, hijyenik ped fiyatlarıyla ilgili son dakika! Vatandaşa müjde sıfırlanıyor Ayçiçek yağı, peynir, süt, et, yumurta, bebek maması, hijyenik ped fiyatlarıyla flaş gelişme! Ayçiçek yağı, peynir, süt, et, yumurta, bebek maması, hijyenik ped fiyatları düşecek. Uygulama vatandaşın cebine yansıyacak. Gelir İdaresi Başkanlığı'nca KDV oranlarının aşağı çekilmesi için yürütülen çalışmada sona gelindi. KDV indirimi doğrudan vatandaşın cebine yansırken, üretici, ticaret yapanları da rahatlatacak. Gelir İdaresi Başkanlığı'nda odalar, sektör temsilcileriyle yapılan çalıştayda temel gıda ürünleri; peynir, yağ, süt, et, yumurta, bebek maması, hijyenik ped gibi lüks sayılmayan ürünlerde KDV'nin tamamen kaldırılması talebi ön plana çıktı. Tüketici Konfederasyonu temel ihtiyaçlarda KDV'nin komple kaldırılmasını, bazı sektör temsilcileri de gıdada tek bir KDV oranı uygulanıp yüzde 1'e çekilmesini istiyor.
24.01.2022 Ekonomi
2022 Staj maaşı ne kadar oldu? Mesleki eğitim stajında devlet katkısı ne kadar?
2022 Staj maaşı ne kadar oldu? Mesleki eğitim stajında devlet katkısı ne kadar? Yeni mesleki eğitim modeli Resmi Gazete'de yayımlandı. Mesleki eğitim stajında devlet katkısı arttı. Buna göre, mesleki eğitim merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin her ay aldıkları asgari ücretin 3'te 1'i kadar ücretin tamamı, artık devlet tarafından ödenecek. Peki, Meslek lisesi staj maaşı 2022 ne kadar oldu? Mesleki eğitim stajına devlet desteği ne kadar? İşte meslek lisesi staj maaşı detayları…
27.12.2021 Çalışan Hakları
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'den son dakika kararı! Resmen değişti, yeni dönem başladı! Öğrenciler artık...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'den son dakika kararı! Resmen değişti, yeni dönem başladı! Öğrenciler artık... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen harekete geçti. Yeni karar yürürlüğe girdi. Yüz binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Müjdeli haber geldi. MEB son dakika duyurdu. Yeni dönem başladı. Lise 1,2,3,4. sınıfların tamamını kapsıyor, devam edenlere ücret ödenecek. Aylık 2.125 lira olacak. Mesleki eğitim stajına devlet katkısını da içeren 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun', Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, mesleki eğitim merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin her ay aldıkları asgari ücretin 3'te 1'i kadar ücretin tamamı, artık devlet tarafından ödenecek; 3'üncü sınıf sonunda kalfa olan öğrencilerin aldıkları ücret de asgari ücretin 3'te 1'inden yarısına yükseltildi.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Mesleki Eğitim Kanunu’nda yapılan son düzenlemelerle yeni bir dönemin başladığına ve mesleki eğitimin daha cazip hale geldiğine dikkat çekerek iş dünyasının 'Aradığım elemanı bulamıyorum' retoriğinin devam etmesi için geçerli hiçbir mazeretin kalmadığını söyledi.
25.12.2021 Eğitim
MEB'den son dakika açıklaması! Yüz binlerce öğrenciyi kapsıyor! 2.125 lira hesaba yatacak
MEB'den son dakika açıklaması! Yüz binlerce öğrenciyi kapsıyor! 2.125 lira hesaba yatacak Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) son dakika olarak duyurdu. Yüz binlerce öğrenciye güzel haber. Öğrencilerin hesabına yatacak. Aylık 2.125 lira olacak. Mesleki eğitim stajına devlet katkısını da içeren 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun', Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, mesleki eğitim merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin her ay aldıkları asgari ücretin 3'te 1'i kadar ücretin tamamı, artık devlet tarafından ödenecek; 3'üncü sınıf sonunda kalfa olan öğrencilerin aldıkları ücret de asgari ücretin 3'te 1'inden yarısına yükseltildi.
25.12.2021 Eğitim
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu?
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu? Almanya’da Yeşiller partisinin en deneyimli siyasetçilerinden 55 yaşındaki Cem Özdemir’in kurulma aşamasında olan yeni koalisyon hükümetinde tarım bakanı olarak görev alacağı açıklandı. Angela Merkel’in yerine başbakanlık koltuğuna oturacak olan SDP üyesi Olaf Scholz, koalisyona katılacak partilere üye delegelerin 10 gün içinde ortak hükümet programına onay vereceklerini açıkladı. Peki, Cem Özdemir kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
26.11.2021 Gündem
İdrar kaçırma her iki kadından birini etkiliyor
İdrar kaçırma her iki kadından birini etkiliyor Üroloji Uzmanı Dr. Elnur Allahverdiyev, “İdrar kaçırma birçok farklı nedenden kaynaklanabiliyor. Bilinçli ve iyi bir tedavi ile idrar kaçırma problemine büyük oranda çözüm bulunabiliyor. Burada en önemli nokta idrar kaçırmanın hastadaki nedenini belirlemek, idrar kaçırma durumunu olumsuz etkileyen faktörlerden uzak durmak” dedi.
22.09.2021 Sağlık
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Harekete geçildi, bariyerlerle kapatıldı
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Harekete geçildi, bariyerlerle kapatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Akdeniz'deki Suriye kaynaklı petrol sızıntısına bağlı deniz kirliliği konusunda Bakanlık olarak harekete geçtiklerini, sızıntıya karşı Akdeniz'i bariyerlerle kapattıklarını bildirdi.
1.09.2021 Ekonomi
Yaz aylarında artan kadın hastalıklarına dikkat!
Yaz aylarında artan kadın hastalıklarına dikkat! Hava sıcaklıklarının yükselmesi ve tatil sezonunun açılması, yaz hastalıkları türlerinin artmasını beraberinde getiriyor. Hamileler başta olmak üzere kadınlarda görülen jinekolojik sorunlar da artış gösteriyor. Aşırı terleme, havanın nemli olması ile beraber deniz ve havuz gibi kalabalık ortamlarda bulunmak başlıca nedenler arasında yer alıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Yücel Karaman, yaz aylarında en sık görülen kadın hastalıklarını ve bu hastalıklardan kaçınmak için nasıl önlemler alınması gerektiği hakkında önemli bilgiler paylaştı.
26.07.2021 Sağlık
Deprem çantasında olması gerekenler! Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem ilk yardım çantası içindekiler
Deprem çantasında olması gerekenler! Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem ilk yardım çantası içindekiler İstanbul'da Kandilli Rasathanesi tarafından verilen bilgiye göre 4.2 merkezinde Sultanbeyli’de deprem olduğu duyuruldu. Panik yaratan deprem gözleri yeniden olası depremlere çevirdi. İstanbul’daki depreminin ardından pek çok kişi yaşanabilecek depremlere yönelik önlem niteliğinde bilgileri araştırırken, deprem çantasında olması gerekenleri de bir kez daha sorgulama başladı. Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasında olması gerekenler…
19.06.2021 Gündem
Muharrem İnce: Ortak aday önerenlerin siyaseti bilmediklerini düşünüyorum
Muharrem İnce: Ortak aday önerenlerin siyaseti bilmediklerini düşünüyorum Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ''Ben ortak aday önerenlerin siyaseti bilmediklerini düşünüyorum, matematiği bilmediklerini düşünüyorum. Bunlar değilse Erdoğan'a çalıştıklarını düşünüyorum. Katılımın yüksek olabilmesi için adayın çok olması gereklidir" dedi.
10.06.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ped ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ped haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.