Parti Grup Toplantısı

Parti Grup Toplantısı

Son dakika parti grup toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan parti grup toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını parti grup toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Parti Grup Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan parti grup toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.461 parti grup toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm parti grup toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan emeklilere ödenecek 5 bin liralık ikramiye ile ilgili, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
11.10.2023 Gündem
Bakan Tekin'den ara tatil açıklaması
Bakan Tekin'den ara tatil açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kendisine yöneltilen "Ara tatiller kaldırılacak mı?" sorusunu “Velilerden ve öğrencilerden böyle bir talep gelirse eğer bakarız. Öğretmenlerden şikayet gelirse değerlendiririz. Bu yılki durumu gördükten sonra bir değerlendirme yaparız” şeklinde yanıtladı.
11.10.2023 Eğitim
Kira artışıyla ilgili yeni karar! 2 Temmuz'da başlıyor
Kira artışıyla ilgili yeni karar! 2 Temmuz'da başlıyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konutlarda uygulanacak kira artış üst sınırına ilişkin 2 Temmuz 2024 tarihine kadar yüzde 25 olarak uygulanacağını açıkladı.
22.06.2023 Ekonomi
Arefe günü müjdesi nedir, Cumhurbaşkanı arefe günü ne açıklayacak? Arefe Günü Cumhurbaşkanı ne diyecek?
Arefe günü müjdesi nedir, Cumhurbaşkanı arefe günü ne açıklayacak? Arefe Günü Cumhurbaşkanı ne diyecek? AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arefe Günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi töreni yapılırken, milletimize yeni müjdelerimiz olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız" ifadelerini kullandı. Peki, Arefe günü müjdesi nedir, Cumhurbaşkanı arefe günü ne açıklayacak? Arefe Günü Cumhurbaşkanı ne diyecek?
29.03.2023 Gündem
Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Bilgin açıkladı
Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Bilgin açıkladı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Temmuz ayında enflasyondaki düşüş eğilimi devam ederse asgari ücrette yeniden bir düzenlemeye ihtiyaç duyulmaz. Temmuzda yeniden değerlendiririz, o günkü şartlarda bakarız. Ama günümüzde öyle bir şey yok" dedi.
29.03.2023 Ekonomi
Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö Ankara'da! Erdoğan resmi törenle karşıladı
Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö Ankara'da! Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö'yü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
17.03.2023 Gündem
Depremzede bebeklere süt anne oldu! Örnek ünlü
Depremzede bebeklere süt anne oldu! Örnek ünlü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, oyuncu Burcu Kara’nın 1 yaşındaki depremzede bebeğe sütanne olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Sütannelik yapmak isteyen vatandaşlar en yakın bakanlık kuruluşuna müracaat edebilir" dedi.
16.03.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Finlandiya'nın NATO üyeliği' açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Finlandiya'nın NATO üyeliği' açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısının ardından hem Finlandiya'nın NATO üyeliği hem de Cumhur İttifakı'nın genişlemesine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
15.03.2023 Gündem
EYT staj ve çıraklık sigortası sayılacak mı? Bakan Bilgin'den net açıklama
EYT staj ve çıraklık sigortası sayılacak mı? Bakan Bilgin'den net açıklama EYT staj ve çıraklık sigortası son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini koruyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Böylece prim günü ve sigortalılık süresi şartlarını taşıyanlar. emeklilik hakkı elde edecek. Bu noktada staj mağdurları, staj ve çıraklık sigortasının EYT'de başlangıç kapsamına alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Konuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den açıklama geldi. Peki, EYT staj sigortası başlangıç sayılacak mı, staj yapanlar EYT kapsamına alınacak mı? İşte, EYT staj ve çıraklık sigortası son durum ve gelişmeler…
15.03.2023 Çalışan Hakları
Başika Üssü'ne roketli taciz! Bakan Akar: Karşılığını misliyle veriyoruz
Başika Üssü'ne roketli taciz! Bakan Akar: Karşılığını misliyle veriyoruz Irak kuzeyindeki Başika Üssü'ne roketli tacizle ilgili konuşan Milli Savunma Bakanı Akar, "Zaman zaman oluyor, biz gerekli karşılıkları her zaman misliyle veriyor." dedi.
1.02.2023 Gündem
Seçim tarihi 2023! Seçim tarihi belli oldu mu, 14 Mayıs mı? Erken seçim olacak mı?
Seçim tarihi 2023! Seçim tarihi belli oldu mu, 14 Mayıs mı? Erken seçim olacak mı? Seçim tarihi açıklandı mı, seçim tarihi belli oldu mu, 14 Mayıs mı? sorularının yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Türkiye genel seçim tarihleri ülke gündemindeki yerini koruyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa gereği 18 Haziran 2023 olarak belirlenen genel seçim tarihi için 'Mayıs ayı içerisinde bu işi bitirelim' ifadelerini kullanmıştı, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da seçim için 14 Mayıs mesajı verdi. İşte 2023 seçim tarihine ilişkin detaylar…
19.01.2023 Gündem
Erken seçim tarihi! 2023 seçimleri hangi ayda, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne zaman?
Erken seçim tarihi! 2023 seçimleri hangi ayda, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne zaman? Cumhurbaşkanlığı seçim tarihi vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa gereği 18 Haziran 2023 olarak belirlenen genel seçim tarihi için 'Mayıs ayı içerisinde bu işi bitirelim' ifadelerini kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada seçim tarihine ilişkin mesajlar verdi. 2023 seçimleri hangi ayda, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne zaman? İşte erken seçim tarihi detayları…
18.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Uslu durun, bizim Atina ile bir işimiz yok" sözleri Yunan basınında
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Uslu durun, bizim Atina ile bir işimiz yok" sözleri Yunan basınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan'ı hedef aldığı "Uslu durun, bizim Atina ile bir işimiz yok" sözleri Yunan basınında büyük yankı uyandırdı.
5.01.2023 Gündem
SSK emekli maaşları 2023 ne kadar oldu? Emekli zammı güncellendi! Yeni emekli maaşı yüzde kaç zamlandı, SSK emekli maaşı şu an kaç TL?
SSK emekli maaşları 2023 ne kadar oldu? Emekli zammı güncellendi! Yeni emekli maaşı yüzde kaç zamlandı, SSK emekli maaşı şu an kaç TL? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında emekliye yapılan zammın güncellediğini açıklayarak, en düşük emekli maaşının 3500 liradan 5 bin 500 liraya yükseldiğini duyurdu. Peki, SSK emekli maaşları ne kadar oldu 2023? SSK emekli zammı sonrası emekliler ne kadar maaş alacak?
5.01.2023 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyon mesajı: Karadan da tepelerine bineceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyon mesajı: Karadan da tepelerine bineceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşmasının başında Düzce depremi ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Deprem Gölyaka'da çok sayıda binada hasara yol açmakla birlikte hamdolsun vahim bir yıkım ve kayıpla karşılaşmadık" dedi. Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatının sadece başlangıç olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En uygun zamanda karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı sonrasında 'Esad ile görüşme olabilir mi?' sorusuna "Olabilir, siyasette küslük ve dargınlık olmaz" yanıtını verdi.
23.11.2022 Siyaset
Ak Parti kaç yılında iktidar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan 2002 Türkiye genel seçimlerinin yıl dönümünü kutladı!
Ak Parti kaç yılında iktidar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan 2002 Türkiye genel seçimlerinin yıl dönümünü kutladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda partililere seslendi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti’nin iktidara gelişinin yıl dönümü olduğunu hatırlattı. Peki, Ak Parti kaç yılında iktidar oldu? Ak Parti kaç yıldır iktidarda? İşte detaylar…
2.11.2022 Gündem
Bakan Bilgin: Madencilere yönelik kanun teklifi Meclis'e gönderilecek
Bakan Bilgin: Madencilere yönelik kanun teklifi Meclis'e gönderilecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, madencilere yönelik hazırlanan kanun teklifinin Meclis'e gönderileceğini ve söz konusu teklifin 2003'ten sonraki tüm maden kazalarını kapsayacağını söyledi.
19.10.2022 Ekonomi
Mehmet Ali Çelebi kimdir, nerelidir, kaç yaşında? AK Parti’ye katılan Mehmet Ali Çelebi hakkında merak edilenler…
Mehmet Ali Çelebi kimdir, nerelidir, kaç yaşında? AK Parti’ye katılan Mehmet Ali Çelebi hakkında merak edilenler… Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katıldı. Çelebi'ye rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. Peki, Mehmet Ali Çelebi kimdir, nerelidir, kaç yaşında?
19.10.2022 Gündem
Adalet Bakanlığı başörtüsü ile ilgili anayasa değişikliği çalışmalarına başladı
Adalet Bakanlığı başörtüsü ile ilgili anayasa değişikliği çalışmalarına başladı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın verdiği talimat sonrası Mevzuat Genel Müdürlüğü, başörtüsü düzenlemesine yönelik anayasa değişikliği ile ilgili kanun teklifinin teknik çalışmalarına başladı. Öte yandan Bakan Bozdağ, 'Başörtüsüne ilişkin teklifi Pazartesi günü Cumhurbaşkanımıza sunacağız' dedi.
6.10.2022 Gündem
Asgari ücret 2023’te ne kadar olur? 2023 asgari ücret beklentisi ne? 2023 asgari ücret zammı ile ilgili son açıklamalar!
Asgari ücret 2023’te ne kadar olur? 2023 asgari ücret beklentisi ne? 2023 asgari ücret zammı ile ilgili son açıklamalar! 2023 asgari ücreti ile ilgili tahminler yapılırken aralık ayında görüşülecek 2023 yılı asgari ücreti ile ilgili hükümet tarafından açıklamalar gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hemen hemen her açıklamasında ücretli çalışanların maaşlarında iyileştirme yapacaklarını dile getirirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Asgari ücret 2023’te ne kadar olur? 2023 asgari ücret beklentisi ne? İşte 2023 asgari ücret zammı ile ilgili son açıklamalar!
Cumhurbaşkanı konuşması canlı yayın! 5 Ekim Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması canlı nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı açıklaması canlı izleme linki
Cumhurbaşkanı konuşması canlı yayın! 5 Ekim Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması canlı nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı açıklaması canlı izleme linki Erdoğan Konuşması CANLI izleme için araştırmalar başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün açıklamayacağı müjde merakla bekleniyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya üzerinden bugün yapılacak konuşmaya işaret ederek "Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır." İfadelerini kullandı.  Peki, Cumhurbaşkanı bugünkü konuşması canlı nasıl izlenir? İşte Cumhurbaşkanı açıklaması canlı izleme linki…
5.10.2022 Gündem
AK Parti grup toplantısı canlı izle! AK Parti grup toplantısı başladı mı, Cumhurbaşkanı ne açıklayacak?
AK Parti grup toplantısı canlı izle! AK Parti grup toplantısı başladı mı, Cumhurbaşkanı ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı kaçta, başladı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yapacağı grup toplantısı merakla takip ediliyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik dün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temel hak ve özgürlükler alanında önemli bir açıklama yapacağını duyurmuştu. İşte AK Parti grup toplantısı canlı izle
5.10.2022 Gündem
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı konuşması bugün saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı canlı yayın bilgileri!
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı konuşması bugün saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı canlı yayın bilgileri! AK Parti grup toplantısı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partililere seslenecek. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapacağı saate çevrildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının tarihi bir nitelik taşıdığını belirtmiş, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır" demişti. Peki, Cumhurbaşkanı ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı saat kaçta açıklama yapacak? AK Parti grup toplantısı canlı yayın bilgileri!
5.10.2022 Gündem
AK Parti Grup toplantısı ne zaman? Grup toplantısı canlı saat kaçta, bugün var mı?
AK Parti Grup toplantısı ne zaman? Grup toplantısı canlı saat kaçta, bugün var mı? AK Parti Grup toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi gün? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup konuşmasını işaret ederek, “Bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır" ifadelerini kullandı. Peki, AK Parti Grup toplantısı bugün var mı, canlı saat kaçta?
4.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Ak Parti Grup Toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Ak Parti Grup Toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü yapacağı grup konuşmasına herkesi ekran başına beklediklerini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü yapacağı grup konuşmasının bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacağını duyurdu. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? Ak Parti grup konuşması ne zaman? İşte detaylar…
4.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Parti Grup Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki parti grup toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.