Adalet Bakanı

Adalet Bakanı

Son dakika adalet bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adalet bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adalet bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adalet Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adalet bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.770 adalet bakanı haberi bulunmuştur. Tüm adalet bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç'tan İsrail'e TRT tepkisi: Saldırıyı şiddetle kınıyorum
Bakan Tunç'tan İsrail'e TRT tepkisi: Saldırıyı şiddetle kınıyorumİsrail askerleri TRT Haber ekiplerini hedef aldı. Kudüs'te Mescid-i Aksa kapısındaki saldırıda, TRT kameramanı yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç saldırıyı kınadığını belirtirken, 'Ne yaparsa yapsın işgalci İsrail, yaptığı soykırımı, insanlık ve savaş suçlarını gizleyemeyecektir.' dedi.
26.07.2024Gündem
İzmir'de 2 kişi elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetmişti! 27 kişi hakkında karar
İzmir'de 2 kişi elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetmişti! 27 kişi hakkında kararAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir'de elektrik akımına kapılarak 2 kişinin hayatını kaybettiği olaya ilişkin, adliyeye sevk edilen 27 kişi hakkında kararın açıklandığını ifade etti.
18.07.2024Gündem
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturduk
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturdukAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz'da yaşananları anlatan Yılmaz Tunç, "FETÖ'cüler o gece amacına ulaşamadı" dedi. Bakan Tunç, FETÖ elebaşının iadesi için ABD'ye 7 kez talepte bulunulduğunu açıkladı.
15.07.2024Gündem
Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları
Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla siyasiler peş peşe mesaj yayınladı.
15.07.2024Gündem
İzmir'deki elektrik faciasında 29 gözaltı kararı! Korkunç detay ortaya çıkmıştı
İzmir'deki elektrik faciasında 29 gözaltı kararı! Korkunç detay ortaya çıkmıştıİzmir'in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili ilk şüphenin ise kanalizasyondaki elektrik kaçağından olduğu düşüncesiyle bölgede incelemeler yapıldı. 58 yaşındaki İsa Yaman, o anları anlatırken, 'Kız düştü, arkadaşı kurtarmak istedi ama onunla beraber o da düştü. Beni bile 2 sefer ayağımdan çarptı. ‘Burada elektrik var, burayı yapın' dedim. Yapmadan bıraktılar.' demişti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir'de elektrik akımından hayatını kaybeden 2 kişiyle ilgili yürütülen soruşturmada 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini belirtti.
14.07.2024Gündem
İzmir'deki elektrik faciası! Bakan Tunç açıkladı: 29 gözaltı kararı
İzmir'deki elektrik faciası! Bakan Tunç açıkladı: 29 gözaltı kararıİzmir'de iki kişinin elektrik akımına kapılarak ölmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, olayda sorumlukları belirlenen 29 kişi hakkında gözaltı talimatı verildi.
14.07.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Tunç açıkladı
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Tunç açıkladıAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir gazetecinin Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un iade süreciyle ilgili sorusuna, "Bir kişinin ölümüne ve diğer kişilerin yaralanmasına neden olduktan sonra Türk yargısından kaçmak olmaz. Dolayısıyla biz hemen kırmızı bülten kararlarımızı çıkardık ve iade taleplerimizi gönderdik. Bu kapsamda da yakalama ve tutuklama gerçekleşti. Tutuklama devam ediyor ve sonrasında da iade yargılaması sonrasında da Türkiye'ye gönderileceğini umut ediyoruz" diye cevap verdi.
5.07.2024Gündem
İzmir'de iş yerinde patlama! Binanın ağır hasarlı olduğu tespit edildi
İzmir'de iş yerinde patlama! Binanın ağır hasarlı olduğu tespit edildiİzmir'in Torbalı ilçesinde, unlu mamul üretimi yapan bir iş yerinde patlama meydana geldi. Patlama anının ilk görüntüleri paylaşılırken 5 kişinin öldüğünü, 57 kişinin de yaralandığı bildirildi.
30.06.2024Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!  4 ilin Cumhuriyet Başsavcısı değişti
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! 4 ilin Cumhuriyet Başsavcısı değiştiResmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 4 ilin Cumhuriyet Başsavcısı değişti.
28.06.2024Gündem
Diyarbakır ve Mardin'de anız yangını: 5 ölü, 10'u ağır 44 yaralı
Diyarbakır ve Mardin'de anız yangını: 5 ölü, 10'u ağır 44 yaralıDiyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasındaki bölgede çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı. İçişleri Bakanı Yerlikaya ve Sağlık Bakanı Koca yangına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Koca, yangın nedeniyle 5 kişinin hayatını kaybettiğini 10’u ağır 44 kişinin ise yangından etkilendiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya ise yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Öte yandan İzmir'in Bergama ve Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki yangını kontrol altına çalışmaları devam ederken, Çanakkale'nin Ezine, İzmir'in Gaziemir ve Elazığ’ın Maden ilçesinde çıkan yangınlar ise kontrol altına alındı. İşte il il yangınlardaki son durum...
21.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım’a tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım’a tebrik telefonuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak kutladı.
18.06.2024Gündem
Diamond Tema hakkında yakalama kararı: Peygambere kullanılan ifadelere asla kabul edilemez
Diamond Tema hakkında yakalama kararı: Peygambere kullanılan ifadelere asla kabul edilemezAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yer6 adlı sosyal medya hesabında paylaşılan videoda Hz. Muhammed ile ilgili kullanılan hakaret içerikli ifadeler nedeniyle 'Diamond Tema' isimli şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldığını duyurdu.
18.06.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur böyle yakalanmış
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur böyle yakalanmışİstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart gecesi Eylem Tok ile Bülent Cihantimur'un oğlu Timur Cihantimur, 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci'yi hayattan kopardı. Kazanın ardından cani anne ile katil oğlu, önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçtı. Haklarında kırmızı bülten ile yakalama kararı çıkartılan Tok ile katil oğlu hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanı Tunç, İstanbul'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasının ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un Türkiye'nin iade talebi kapsamında yakalandığını bildirdi. Öte yandan Eylem Tok ve oğlunun nasıl yakalandığı ortaya çıktı.
14.06.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur Tok ABD'de yakalandı
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur Tok ABD'de yakalandıAdalet Bakanı Tunç, İstanbul'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasının ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve Cihantimur Tok'un Türkiye'nin iade talebi kapsamında yakalandığını bildirdi.
14.06.2024Gündem
Ayşe Ateş, Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını anlattı: Kızlarım uzun zaman sonra ilk kez dün gece rahat uyudu
Ayşe Ateş, Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını anlattı: Kızlarım uzun zaman sonra ilk kez dün gece rahat uyuduAnkara'da cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama geldi.
12.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Ateş'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Ateş'i kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i kabul etti.
11.06.2024Gündem
Bakan Tunç'tan Serdar Sertçelik'in iade süreciyle ilgili açıklama
Bakan Tunç'tan Serdar Sertçelik'in iade süreciyle ilgili açıklamaAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ayhan Bora Kaplan davasının gizli tanığıyken yurt dışına kaçan Serdar Sertçelik'in iade sürecinde gelinen son durumu anlattı. Bakan Tunç, "Türkiye gereken evrakları, Macar makamlara iletti, Sertçelik'i adli suçlar sebebiyle istedik" dedi.
7.06.2024Gündem
CNN TÜRK'e FETÖ saldırısı! ABD'den kınama mesajı
CNN TÜRK'e FETÖ saldırısı! ABD'den kınama mesajıAnkara Cumhuriyet Başsavcılığı, CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy’a canlı yayın sırasında FETÖ mensubu tarafından düzenlenen saldırıyla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan saldırıyla ilgili ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Yunus Paksoy'a gönderilen açıklamada, "CNN Türk muhabiri Sayın Yunus Paksoy'a yönelik bariz saldırıyı kınıyoruz. Daha fazla bilgi için sizi Pensilvanya emniyet yetkililerine yönlendiriyoruz" ifadelerine yer verildi.
3.06.2024Gündem
FETÖ’cülerden Hürriyet muhabirine çirkin saldırı!
FETÖ’cülerden Hürriyet muhabirine çirkin saldırı!CNN Türk ABD Temsilcisi Yunus Paksoy, Pensilvanya'da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kaldığı örgüt merkezinin önünden yayın yaparken saldırıya uğradı. Saldırıyla ilgili olarak açıklama yapan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, habere ulaşmak için verdikleri çabadan vazgeçmeyeceklerini belirterek "Hiçbir güç odağı ya da terör yuvası bizi bu yoldan çeviremez" dedi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy’a canlı yayın sırasında FETÖ mensubu tarafından düzenlenen saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.
3.06.2024Gündem
Pensilvanya'da FETÖ'cüler canlı yayında CNN TÜRK'e saldırdı
Pensilvanya'da FETÖ'cüler canlı yayında CNN TÜRK'e saldırdıCNN Türk ABD Temsilcisi Yunus Paksoy, canlı yayın sırasında Pensilvanya'daki FETÖ'cülerin saldırısına uğradı. Dışişleri Bakanlığı, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Öte yandan saldırganın kimliği belli oldu.
2.06.2024Gündem
Bakan Tunç: Hayvan hakları ile ilgili taslak metin Meclis’e ulaştı
Bakan Tunç: Hayvan hakları ile ilgili taslak metin Meclis’e ulaştıAdalet Bakanı Yılmaz Tunç sokak hayvanları düzenlemesi ile ilgili olarak, "Hayvanları korumada kararlıyız. Hayvan hakları ile ilgili taslak metin Meclis’e ulaştı, tartışılacak" açıklamasında bulundu.
29.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'deCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Adalet Bakanlığı'na yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.05.2024Gündem
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan 27 Mayıs paylaşımı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan 27 Mayıs paylaşımıAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, 27 Mayıs 1960 darbesinin 64'ncü yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Bakan Tunç, '27 Mayıs 1960 darbesinin 64’üncü yıl dönümünde tüm darbeleri, darbe girişimlerini, vesayetten medet umanları kınıyor ve lanetliyorum.' dedi.
27.05.2024Gündem
İsrail Refah’ta çadır kampı hedef aldı
İsrail Refah’ta çadır kampı hedef aldıİsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinde bulunan çadır kampa düzenlediği hava saldırısında en az 20 kişi hayatını kaybetti.
26.05.2024Dünya
Bakan Tunç'un acı günü! Eniştesi vefat etti
Bakan Tunç'un acı günü! Eniştesi vefat ettiAdalet Bakanı Yılmaz Tunç'un bir süredir tedavi gören eniştesi İsmail Çetinkaya, hayatını kaybetti.
25.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adalet Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adalet bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.