Adalet Bakanlığı

Adalet Bakanlığı

Son dakika Adalet Bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adalet Bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adalet Bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adalet bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 31.104 adalet bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm adalet bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Avrupa Birliği (AB) çapındaki 151 merkezden oluşan Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına Türkiye'den 5 konsorsiyumun dahil olmaya hak kazandığını belirterek, “Adana Sanayi Odası olarak ADİM ağına dahil olmayı hak kazandık” dedi.
24.07.2024Adana
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğiz
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğizTicaret Bakanı Ömer Bolat, "Bundan sonraki aylarda ciddi bir azalış trendi göreceğiz enflasyonda. Vatandaşımızın hayat pahalılığı sıkıntılarının gerilemesini göreceğiz." dedi. Bakan Bolat otomobil piyasası ile ilgili detayları da anlattı.
23.07.2024Ekonomi
Reyting sonuçları 21 Temmuz 2024: Pazar günü en çok ne izlendi, hangi yapım total ve AB reyting birincisi oldu?
Reyting sonuçları 21 Temmuz 2024: Pazar günü en çok ne izlendi, hangi yapım total ve AB reyting birincisi oldu?Her gün televizyonda onlarca yapım seyirci ile buluşuyor. Ancak aralarından sadece bazıları reyting listesine girmeyi başaracak kadar izleniyor. Peki, dün en çok ne izlendi?
22.07.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Gaziantep'in 'şifa deposu' içeceğini dünya tanıyacak! Avrupa Birliği resmen yayınladı
Gaziantep'in 'şifa deposu' içeceğini dünya tanıyacak! Avrupa Birliği resmen yayınladıGüneydoğu’nun hemen her kentinde bilinen ve kahve kültürünün vazgeçilmezi olan Menengiç kahvesi, sağlığa faydaları nedeniyle yoğun olarak tüketiliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin girişimleriyle Avrupa Birliği (AB) Coğrafi İşareti tescili için başlatılan çalışmayla Gaziantep Menengiç Kahvesi başvurusu AB Resmi Gazetesi’nde yayınlandı. 3 aylık itiraz süresinin dolmasının ardından ürünün resmi tescili yapılacak.
20.07.2024Gaziantep
Muğla'dan acı haber: Kazadan sonra dünyaya getirdiği bebeğini kucağına alamadan hayatını kaybetti
Muğla'dan acı haber: Kazadan sonra dünyaya getirdiği bebeğini kucağına alamadan hayatını kaybettiMuğla'da kullandığı otomobilin tarlaya uçması sonucu ağır yaralanan ve hamile olan Pınar Kaya’nın (26), bebeği sezaryenle dünyaya getirildi. Kız bebeğini kucağına alamayan Kaya, tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti. Bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
17.07.2024Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Küresel sistemde yaşanan belirsizliklerin başarıyla üstesinden geliyoruz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Küresel sistemde yaşanan belirsizliklerin başarıyla üstesinden geliyoruzSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Dünya son yıllarda gerilimler, krizler ve kimi yerlerde çatışmaların tetiklediği zor ve keskin bir dönemeçten geçiyor. Biz de Türkiye olarak son 22 yıldır sahip olduğumuz güçlü bir siyasi istikrar, inşa ettiğimiz rekabetçi üretim altyapısı ve adeta sıfırdan inşa ettiğimiz Ar-Ge ve üretim ekosistemiyle küresel sistemde yaşanan belirsizliklerin başarıyla üstesinden geliyoruz” dedi.
17.07.2024Gündem
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturduk
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturdukAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz'da yaşananları anlatan Yılmaz Tunç, "FETÖ'cüler o gece amacına ulaşamadı" dedi. Bakan Tunç, FETÖ elebaşının iadesi için ABD'ye 7 kez talepte bulunulduğunu açıkladı.
15.07.2024Gündem
Gaziantep'te yetişiyor, AB bile tescilledi! Her derde deva, 81 ilden talep yağıyor
Gaziantep'te yetişiyor, AB bile tescilledi! Her derde deva, 81 ilden talep yağıyorGaziantep'in Araban ilçesinde alternatif ürün olarak sarımsak üretimine yönelen üreticiler, "Sarımsağın başkenti" olarak nitelendirilen Taşköprü'nün tahtına göz dikti. Avrupa Birliği'nden (AB) coğrafi işaret tescilli "Araban sarımsağı"nda hasat başladı. 81 ilden talep yağan Araban sarımsağı her derde deva. İşte detaylar...
13.07.2024Gaziantep
3,8 milyar dolarlık doğrudan yatırım geldi! Yayımlandı
3,8 milyar dolarlık doğrudan yatırım geldi! YayımlandıTürkiye'ye uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi bu yılın ilk 5 ayında 3,8 milyar dolar oldu. Yılın 5 aylık döneminde Türkiye’ye en çok yatırım yapan üç ülke yüzde 20'lik payla Hollanda, yüzde 16 ile ABD ve yüzde 10 ile Norveç olarak sıralandı.
12.07.2024Ekonomi
Türkiye'nin doğurganlık oranı hızla düşüyor! Nüfus azalmaya başlayabilir
Türkiye'nin doğurganlık oranı hızla düşüyor! Nüfus azalmaya başlayabilirUzmanlar, Türkiye'nin doğurganlık hızının Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin ve dünya ortalamasının altına inmesinin ardından gelecekte karşılaşılabilecek olası risklere dikkati çekti.
12.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmelerCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi vesilesiyle bulunduğu Washington'da Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi. Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi nedeniyle bulunduğu Washington'daki temasları kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.
11.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde temaslarına devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde temaslarına devam ediyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamındaki Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na iştirak etti.
11.07.2024Gündem
NATO zirvesi sonrası dikkat çeken mesaj: Barış için Türkiye'ye güvenebiliriz
NATO zirvesi sonrası dikkat çeken mesaj: Barış için Türkiye'ye güvenebilirizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington temaslarının yankıları bugün de sürüyor. Yunan medyası bugün Erdoğan-Miçotakis görüşmesini manşetlerine taşıdı. Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya ve Ukrayna arasında Karadeniz'de tahıl anlaşmasını yapabilen tek başarılı devlet adamı olduğunu ifade ederken, Macaristan Dışişleri Bakanı Péter Szijjártó da barış konusunda 'Türkiye'ye güvenebiliriz ' dedi.
11.07.2024Gündem
NATO Zirvesi'nde Türkiye'nin kazanımları! Sonuç bildirgesi sonrası belli oldu
NATO Zirvesi'nde Türkiye'nin kazanımları! Sonuç bildirgesi sonrası belli olduNATO’nun Washington’da yapılan zirvesinde Sonuç Bildirgesi açıklanırken, Türkiye’nin önem verdiği birçok konunun zirvenin sonuç bildirgesine yansıdığı görüldü. Diplomatik kaynaklar NATO’nun 2025'ten sonra yapılacak ilk zirvesinin Türkiye’de yapılacağına dikkat çekerken, Türkiye’nin öncelik verdiği NATO’nun terörizmle mücadeledeki katkıları ve izleyeceği strateji hakkındaki belgenin güncellendiğini belirtti. Ayrıca yine Türkiye’nin önceliklerinden olan müttefiklerin birbirlerine yaptırım uygulamamaları gerektiği yönünde Vilnius Zirvesi’nde alınan karar yeniden teyit edildi.
11.07.2024Gündem
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandıAdnan Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından onandı. Öte yandan Adnan Oktar suç örgütünün "güncel yapılanması" davasında avukat sanıkların dosyası ayrıldı.
10.07.2024Gündem
Reyting sonuçları 9 Temmuz 2024 Salı! Dün akşam en çok ne izlendi?
Reyting sonuçları 9 Temmuz 2024 Salı! Dün akşam en çok ne izlendi?Reyting sonuçları 9 Temmuz 2024 Salı günü ekrana gelen yapımlar için araştırılıyor. Total ve AB listelerinde hangi yapımın zirvede yer aldığını merak edenler arama motorları üzerinde günlük reyting sonuçlarını sorguluyor. Peki, 9 Temmuz 2024 Salı reyting sonuçları açıklandı mı, reyting birincisi kim oldu?
10.07.2024Gündem
ABD'de kritik NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başladı
ABD'de kritik NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğine katıldı. Erdoğan'ın NATO zirvesindeki yoğun diplomasi trafiği de başlamış oldu.
10.07.2024 Gündem
Avrupa Birliği tarafından tescillendi! Hasat devam ediyor, 40 ila 130 lira arasında satılıyor
Avrupa Birliği tarafından tescillendi! Hasat devam ediyor, 40 ila 130 lira arasında satılıyorKastamonu'nun Taşköprü ilçesinde Avrupa Birliği tarafından tescillenen Taşköprü sarımsağının hasadı devam ediyor. Tezgahlarda da yerini almaya başlayan sarımsak, boyutuna göre 40 ila 130 lira arasında satılıyor.
9.07.2024Ekonomi
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, TÜİK Toplantı Salonu'nda basın kuruluşlarının Ankara temsilcileri ve ekonomi haber müdürleriyle bir araya gelerek gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Enflasyon hesaplamalarına ilişkin tepkilere yanıt veren Çetinkaya dünyada enflasyon nasıl hesaplanıyorsa Türkiye'de de öyle hesaplandığını belirtti. Çetinkaya "TÜFE ve Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) arasında oluşan fark da sadece Türkiye'ye özgü değil" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi net mesaj: NATO'nun ilk 5 ülkesinden biriyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi net mesaj: NATO'nun ilk 5 ülkesinden biriyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ye hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, NATO'nun misyonlarına ve harekatlarına en fazla katkı sağlayan ilk 5 müttefikten biridir. NATO'nun bel kemiği olan ülkeler arasında yer alıyoruz" diye konuştu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçak "TUR" ile saat 10.00'da ABD'nin başkenti Washington'a hareket etti.
9.07.2024Gündem
TÜİK Başkanı'ndan enflasyon hesaplama açıklaması
TÜİK Başkanı'ndan enflasyon hesaplama açıklamasıTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) hesaplamalarında enflasyon sepetindeki madde fiyatlarının neden açıklanmadığı, diğer kuruluşlarca yayımlanan endeksler ile farklılıklar, fiyat artışlarına etki eden faktörler gibi konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
9.07.2024Ekonomi
Reyting sonuçları açıklanıyor! 7 Temmuz Pazar AB ve total reyting sonuçları
Reyting sonuçları açıklanıyor! 7 Temmuz Pazar AB ve total reyting sonuçları7 Temmuz Pazar günü reyting sonuçları, izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte, 7 Temmuz Pazar 2024 reyting sonuçları ile dünün AB ve total reyting sıralaması...
8.07.2024Magazin
Euro Bölgesi'nde üretici fiyatları geriledi
Euro Bölgesi'nde üretici fiyatları gerilediEuro Bölgesi'nde Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), mayısta aylık bazda yüzde 0,2 azaldı.
3.07.2024Ekonomi
‘Yalan’ günün en çok izlenen dizisi oldu! Melike gerçeği öğrendi
‘Yalan’ günün en çok izlenen dizisi oldu! Melike gerçeği öğrendiKanal D’nin, yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam eden dizisi Yalan, yaz akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Dizinin son bölümü, reytinglerde zirveye çıkarken total grupta birinciliği kaptırmadı. Yalan, AB ve ABC1 kategorilerinde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.
2.07.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Adalet Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adalet bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.