Özhaseki

Özhaseki

Son dakika özhaseki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özhaseki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özhaseki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özhaseki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özhaseki gelişmeleri de dahil olmak üzere 986 özhaseki haberi bulunmuştur. Tüm özhaseki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Yeni bakanlar kimler? Yeni bakanlar listesi 2024 ve yeni bakanlar kurulu listesi
Yeni bakanlar kimler? Yeni bakanlar listesi 2024 ve yeni bakanlar kurulu listesiYeni bakanlar kimler? Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, Türkiye Yüzyılı'nın ilk kabinesinde revizyona gidildi. Sağlık Bakanlığı'na Kemal Memişoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na eski Bakan Murat Kurum atandı.
2.07.2024Gündem
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda devir teslim töreniÇevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Mehmet Özhaseki sağlık sorunları nedeni ile affını istediği bakanlık görevini Murat Kurum'a devrediyor.
2.07.2024Gündem
Murat Kurum hayatı ve siyasi kariyeri: Murat Kurum kimdir?
Murat Kurum hayatı ve siyasi kariyeri: Murat Kurum kimdir? Murat Kurum hayatı ve siyasi kariyeri gündeme geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin görevinden affını istemesi sonrasında yerine Murat Kurum getirildi. Peki, Murat Kurum kimdir, kaç yaşında ve nereli?
2.07.2024Gündem
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandı
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandıResmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na Murat Kurum, Sağlık Bakanlığı'na ise Kemal Memişoğlu atandı.
2.07.2024Gündem
Bakan Özhaseki görevinden affını istedi
Bakan Özhaseki görevinden affını istediÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medyadan yayınladığı mesajda, sağlık sorunları nedeniyle bakanlık görevinden affını istediğini bildirdi.
1.07.2024Gündem
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacakİzmir Ticaret Odası (İZTO) haziran ayı olağan meclis toplantısında İzmir'de ekmeğe zam kararı alındı. Kararla ekmeğin gramajı 220 gramdan 200 grama düşürülürken, fiyatı ise 9 TL'den 10 TL'ye yükseldi. Yeni fiyatın 1 Temmuz itibariyle geçerli olacağı bildirildi.
27.06.2024Ekonomi
Türkiye genelinde sıcaklık alarmı: Bakan Özhaseki uyardı! Sıcaklık 10 derece birden artacak
Türkiye genelinde sıcaklık alarmı: Bakan Özhaseki uyardı! Sıcaklık 10 derece birden artacakMeteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni hava durumu raporuna göre hava sıcaklıkları ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edecek. Aşırı sıcaklarla ilgili vatandaşlara uyarıda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki "Ülkemizin akciğerleri olan ormanlarımızda çıkabilecek herhangi bir yangın ihtimaline ve diğer olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızdan daha dikkatli ve tedbirli olmalarını istirham ediyorum" mesajını paylaştı.
21.06.2024Gündem
Sıfır Atık Projesiyle ekonomiye dev kazanç
Sıfır Atık Projesiyle ekonomiye dev kazançÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan Sıfır Atık Projesi ile bugüne kadar 59,9 milyon ton geri kazanılabilir atığın ekonomiye kazandırıldığını ve 185 milyar lira kazanç sağlandığını duyurdu.
19.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım’a tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım’a tebrik telefonuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak kutladı.
18.06.2024Gündem
Bakan Özhaseki: Tüm sahillerimiz adım adım gözden geçiriliyor
Bakan Özhaseki: Tüm sahillerimiz adım adım gözden geçiriliyorÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Tüm sahillerimizi adım adım gözden geçiriyor, vatandaşlarımızın denize erişimini engelleyen kaçak yapıları ve işgalleri hızlıca tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın denize erişimini engelleyen tüm unsurları kaldıracağız" dedi.
18.06.2024Gündem
Bakanlık harekete geçti! Ayvalık'ta yıkım başladı
Bakanlık harekete geçti! Ayvalık'ta yıkım başladıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından vatandaşın sahillere erişiminin önündeki engelleri kaldırmak için başlatılan “Denizler Halkındır Projesi” kapsamında Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde kaçak yapıların yıkımına başlandı. Vatandaşlardan gelen şikâyetlerin ardından işletme sahibinin, mevzuata aykırı bir şekilde tonoz sistemi, çit, parmaklık ve tel örgü yaptırdığı tespit edildi. Bu kapsamda alandaki izinsiz yapının yıkımı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı denetiminde, Ayvalık Kaymakamlığı koordinasyonunda ve Ayvalık Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.
16.06.2024Gündem
Kavurucu sıcaklar gidiyor, yağmur geliyor! Bayramda hava durumu belli oldu
Kavurucu sıcaklar gidiyor, yağmur geliyor! Bayramda hava durumu belli olduHava durumu ile ilgili son dakika gelişmesi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre bayram tatili yağmurlu geçecek. İstanbul'daki sıcak hava yerini sağanak yağmura bırakmıştı. Bakan Özhaseki'den de Kurban Bayramı için sağanak yağmur uyarısı geldi. Meteoroloji yeni hava durumu raporu yayımladı. Tüm yurtta etkili olacak yağmur için peş peşe uyarılar geldi. İşte merak edilen detaylar...
15.06.2024Gündem
Bakan Özhaseki: Adıyaman İndere'de 16 bin 433 konut yapacağız
Bakan Özhaseki: Adıyaman İndere'de 16 bin 433 konut yapacağızÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, afet konutlarının yapımına aralıksız devam ettiklerini belirterek, "Türkiye'nin en büyük şantiyesini Adıyaman İndere'de kurduk. İndere'de 850 bloktan oluşan 16 bin 433 konutumuzun yapımını sürdürüyoruz" dedi.
11.06.2024Gündem
Sıcaklar 12 derece birden artacak! Bakan Özhaseki'den vatandaşlara uyarı: Tedbirli olalım
Sıcaklar 12 derece birden artacak! Bakan Özhaseki'den vatandaşlara uyarı: Tedbirli olalımÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yaz mevsiminin gelmesiyle artan hava sıcaklılarına karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu.
10.06.2024Gündem
Ankara, Erdoğan-Özel görüşmesine kilitlendi! CHP'den forslu bayrak talebi
Ankara, Erdoğan-Özel görüşmesine kilitlendi! CHP'den forslu bayrak talebiMerakla beklenen ziyarete çok az kaldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yarın CHP Genel Merkezi'nde ağırlayacak. Peki görüşmeye az bir zaman kalmışken Ankara'da neler konuşuluyor? CHP'de nasıl bir hazırlık var?
10.06.2024Gündem
İstanbul için korkutan rapor: Bin 378 bina üflesen yıkılacak
İstanbul için korkutan rapor: Bin 378 bina üflesen yıkılacakİstanbul’da yapılan hızlı tarama testlerinde, Küçükçekmece’deki gibi her an çökebilecek bin 556 bina tespit edildi. Bunlardan yalnızca 178’i yıkıldı. Kalan binaların sahipleri ve bulunduğu ilçenin belediyeleri bilgilendirildi.
4.06.2024Gündem
Tehlike çanları çalıyor! Meteoroloji ve uzmanlar uyardı: Resmen kavrulacağız, sıcaklık 40 dereceyi aşacak
Tehlike çanları çalıyor! Meteoroloji ve uzmanlar uyardı: Resmen kavrulacağız, sıcaklık 40 dereceyi aşacakMeteoroloji son dakika duyurdu! Uzmanlar art arda açıklama yaptı. Sıcaklıklar kavuracak. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yurt genelinde sıcaklıklardaki artış sürüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sıcaklıkların bazı illerde 40 derecenin üzerinde olacağını açıkladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de mevsim normallerinin üstüne çıkacak sıcak hava dalgası ile ilgili il il uyarıda bulundu. Prof. Dr. Şen ayrıca, La Nina'yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte son dakika il il hava durumu...
3.06.2024Gündem
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Bakan Yerlikaya adli ve idari soruşturma yapılıyor
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Bakan Yerlikaya adli ve idari soruşturma yapılıyorİstanbul Küçükçekmece'de 3 katlı bir bina bilinmeyen bir sebeple çöktü. Bölge yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Enkaz altından bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken 8 kişi yaralı olarak çıkarıldı. Öte yandan İstanbul Valiliği çöken bina ile ilgili olarak son bilgileri paylaşırken, 'Enkazda an itibariyle kalan şahıs bulunmayıp arama kurtarma ekiplerinin enkazda dinleme çalışmaları devam etmektedir.' açıklamasında bulundu.
2.06.2024Gündem
Bedava tatilin adresi olarak biliniyor! Lüks otellere komşuluğu bitiyor
Bedava tatilin adresi olarak biliniyor! Lüks otellere komşuluğu bitiyorAntalya'nın Aksu ilçesinin Kumköy sahili'nde bulunan lüks otellere komşu 'bedava tatilin adresi' olarak tanımlanan çardaklar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin 'Sahilleri halka açacağız, kaçak yapılar yıkılacak' açıklamasıyla yeniden gündem oldu. Aksu Belediyesi, kasım ayında çardakları yıkıp, yeni bir proje ile sahilden uzakta tek tip yapı sistemine geçmeyi planlandığı ifade edildi.
22.05.2024Gündem
Bakanlık kıyı işgallerine karşı harekete geçti: Alo ihbar hattı geliyor
Bakanlık kıyı işgallerine karşı harekete geçti: Alo ihbar hattı geliyorHalka ait kıyıları işgal edip şezlong ve giriş ücreti adı altında fahiş fiyat uygulayanlara, kaçak yapılaşmalara ‘Alo İhbar Hattı’ geliyor. Bakan Özhaseki, “3-4 kişi çökmüş, büfemsi bir şey koymuş. Bir şezlonga git otur, bak kaç lira istiyor. İşgalcileri ihbar edin, gözlerinin yaşına bakmayacağız” dedi.
22.05.2024Gündem
Bakan Özhaseki, plajlardaki işgallere karşı harekete geçti!
Bakan Özhaseki, plajlardaki işgallere karşı harekete geçti!Plajlardaki kaçak yapıların önlenmesi için ‘Denizler Halkın’ projesini başlatan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlı Mehmet Özhaseki,turizm bölgelerindeki ‘kıyı işgaline’ yönelik yeni bir uygulamayı daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. ‘Alo İhbar Hattı’ kuracaklarını açıkladı.
21.05.2024Gündem
Çevre Bakanı Özhaseki açıkladı! Sahillere yeni düzenleme geliyor..
Çevre Bakanı Özhaseki açıkladı! Sahillere yeni düzenleme geliyor..Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, sahilleri belirli bir kullanım sistemine bağlayacak çok önemli ve çok kapsamlı bir proje hazırlıyor.
20.05.2024Gündem
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruzÇevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024Gündem
AFAD kira yardımı neden yatmadı (ne yapmalıyım)? Bitti mi, ne zaman yatacak, AFAD deprem yardımı uzatıldı mı?
AFAD kira yardımı neden yatmadı (ne yapmalıyım)? Bitti mi, ne zaman yatacak, AFAD deprem yardımı uzatıldı mı? AFAD tarafından depremzedelere ödenen kira yardımı ödeme tarihleri için hak sahipleri sorgulamalarını sürdürüyor. 6 Şubat’ta gerçekleşen depremde evi hasar gören kiracılara 5.000 lira, ev sahiplerine ise 7.500 lira ödeniyor. AFAD depremzede kira yardımlar Ziraat Bankası aracılığıyla hesaplara aktarılıyor. Ödemeleri henüz alamayanlar ise “ AFAD kira yardımı neden yatmadı” sorusuna yanıt arıyor. Peki, AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD depremzede kire yardımı neden yatmadı?
16.05.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Özhaseki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özhaseki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.