Sahil

Sahil

Son dakika sahil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahil gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.643 sahil haberi bulunmuştur. Tüm sahil haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK tek tek tespit ediyor! Önce maaş kesintisi yapılıyor sonra ödenen paralar faizi ile alınıyor
SGK tek tek tespit ediyor! Önce maaş kesintisi yapılıyor sonra ödenen paralar faizi ile alınıyor Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. SGK ise böyle bir yola başvurmuş kişilere ağır bir suçlama ile dava açıyor.
25.04.2024 Gündem
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var Antalya'nın Kemer ilçesinde Beydağları Sahil Milli Park alanı içerisindeki Kındılçeşme'de bungalov ve villa gibi inşaatları içeren projeye izin veren plan revizyonu, Danıştay tarafından kesin olarak iptal edildiği açıklandı.
24.04.2024 Gündem
SGK'dan çalışan anneye 325 euro destek! İşte detaylar...
SGK'dan çalışan anneye 325 euro destek! İşte detaylar... SGK, AB tarafından desteklenen bir projeye istinaden 0-36 ay arasında çocuğu bulunduğu için iş dünyasından geri kalma ihtimaline karşı, çalışan anneleri destekleyecek. Bu kapsamda anne ve bakıcılara 12 ay süre boyunca 325 euro ödenecek.
24.04.2024 Ekonomi
Çelik Kanatlar semalarında gösteri yaptı! Görenler ilgiyle izledi
Çelik Kanatlar semalarında gösteri yaptı! Görenler ilgiyle izledi Rize'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı'nın Çelik Kanatlar Akrobasi Timi, 2 Sikorsky helikopterle gösteri uçuşu yaptı. Helikopter pilotlarının çalan horon müziği eşliğinde yaptığı uçuş ilgiyle izlendi.
23.04.2024 Gündem
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
Küresel ısınmayla iklim değişti! Kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor
Küresel ısınmayla iklim değişti! Kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor 2 yaşındaki fidanların 1 yıl sonra meyve vermesi ve üretici için muz bitkisine alternatif olması hedefleniyor. Batı Akdeniz Tarımsal Araştırmalar Merkezi (BATEM) Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Dilek Güven, "Ürün almaya başladığımızda 5 kilo yaş meyveden 1 kilo kuru kahve elde edilecek" dedi.
23.04.2024 Gündem
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Maraton İzmir nedeniyle kapalı yollar merak edildiğinden İzmir Maratonu 2024 güzergahı sorgulanıyor. Peki, 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? İşte Maraton İzmir 2024 parkuru
20.04.2024 Yaşam
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
Çalışan annelere 325 Euro destek başvurusu nasıl yapılır? 325 Euro destek şartları neler, çalışan annelere desteğini kimler alabilir?
Çalışan annelere 325 Euro destek başvurusu nasıl yapılır? 325 Euro destek şartları neler, çalışan annelere desteğini kimler alabilir? Çalışan annelere destek ödemesine yönelik araştırmalar arttı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla 7 bin anne ve bakıcıya 325 euro destek verileceğini açıkladı. Avrupa Birliği destekli proje kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verilecek. Peki, çalışan annelere 325 euro destek başvurusu ne zaman başları, kimler yararlanacak, şartları neler? 325 Euro destek başvurusu nasıl yapılır?
19.04.2024 Ekonomi
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2024 yılı şubat dönemi SGK prim borçlarının KDV iadeleri ile 26 Nisan 2024 tarihine kadar ödenebileceğini açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Emeklilik bekleyenlere güzel haber, artık e-Devlet'ten yapılacak
SGK resmen duyurdu! Emeklilik bekleyenlere güzel haber, artık e-Devlet'ten yapılacak Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yeni bir açıklama yapıldı. SGK tarafından yapılan açıklama emekli olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Artık e-Devlet sistemi üzerinden yapılabilecek. Konu ile ilgili detaylar açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
Düzensiz göçmenlere "Kalkan-20" operasyonu: 2 bin 101 kişi yakalandı
Düzensiz göçmenlere "Kalkan-20" operasyonu: 2 bin 101 kişi yakalandı Göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik, Mobil Göç Noktası araçlarıyla gerçekleştirilen “Kalkan-20" denetimlerinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı.
17.04.2024 Gündem
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Boşanma sonrası hileli yöntem! SGK tek tek tespit etti, paralar faizliyle geri alınıyor
Boşanma sonrası hileli yöntem! SGK tek tek tespit etti, paralar faizliyle geri alınıyor Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. SGK ise böyle bir yola başvurmuş kişilere ağır bir suçlama ile dava açıyor. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Her ay maaş gibi ödenecek! 325 euro destek ile ilgili detaylar netleşti: Sadece SSK çalışanları alacak
Her ay maaş gibi ödenecek! 325 euro destek ile ilgili detaylar netleşti: Sadece SSK çalışanları alacak Annelere 325 euro destek ödemesiyle ilgili ayrıntılar belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Avrupa Birliği destekli projeyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verecek. Peki, annelere 325 euro destek ödemesi başvuruları nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? İşte detaylar...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine yarın yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
SGK harekete geçti! 7 bin anne ve bakıcıya destek ödemesi
SGK harekete geçti! 7 bin anne ve bakıcıya destek ödemesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla 7 bin anne ve bakıcıya 325 avro destek verileceğini duyurdu.
14.04.2024 Ekonomi
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
MSB paylaştı: Yunanistan'ın bıraktığı göçmenler kurtarıldı
MSB paylaştı: Yunanistan'ın bıraktığı göçmenler kurtarıldı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan tarafından Ege Denizi'ne bırakılan düzensiz göçmenlerin sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldığını duyurdu.
13.04.2024 Gündem
81 ilde Çember-17 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 2 bin 756 firari yakalandı
81 ilde Çember-17 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 2 bin 756 firari yakalandı 81 ilde aranan şahıslara yönelik düzenlenen ve 4 gündür devam eden "Çember-17" operasyonlarında arama kaydı bulunan 2 bin 756 firari yakalandı.
13.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.