Deniz Keyfi

Deniz Keyfi

Son dakika deniz keyfi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz keyfi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz keyfi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Keyfi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz keyfi gelişmeleri de dahil olmak üzere 619 deniz keyfi haberi bulunmuştur. Tüm deniz keyfi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıcak havayı fırsat bildiler! Mart ayında deniz keyfi yaptılar
Sıcak havayı fırsat bildiler! Mart ayında deniz keyfi yaptılar Mersin'in Erdemli ilçesindeki tarihi Kızkalesi bölgesine gelen yerli ve yabancı turistler, denize girip, güneşlendi.
17.03.2024 Gündem
Antalya'da yağış sonrası deniz keyfi
Antalya'da yağış sonrası deniz keyfi Antalya'da yağış sonrası güneşli havayı gören yerli ve yabancı turistler, denizin keyfini çıkardı.
17.12.2023 Vatan TV
Antalya'da Aralık ayında deniz keyfi!
Antalya'da Aralık ayında deniz keyfi! Antalya'da yağış sonrası güneşli havayı gören yerli ve yabancı turistler, denizin keyfini çıkardı.
17.12.2023 Gündem
Seray Sever kasım ayında denize girdi
Seray Sever kasım ayında denize girdi Sofia ve Alya'yı kucağına alarak şimdilerde ikiz bebekleriyle anneliğin tadını çıkaran Seray Sever, denize girdiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.
10.11.2023 Magazin
Özlem Yıldız oğluyla deniz keyfi yaptı!
Özlem Yıldız oğluyla deniz keyfi yaptı! Ünlü sunucu ve model Özlem Yıldız, önceki gün oğlu Demir Serter ile birlikte Bodrum'daki Azka Otel'in plajında görüntülendi. Ünlü isim fiziğiyle de dikkat çekti.
19.07.2023 Magazin
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu tatil sezonunu açtı!
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu tatil sezonunu açtı! Son olarak 'Camdaki Kız'da 'Cana' karakterine hayat veren oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu’yla tatil sezonunu açtı. Önceki gün Türkbükü’ndeki bir beach’de görüntülenen çifte, arkadaşları eşlik etti.
10.07.2023 Magazin
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler Seçkin Piriler ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Tangöze, eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda’yla önceki gün Gündoğan’da görüntülendi. Deniz keyfi sonrası denize girdikleri beach’in DJ'i Kıvılcım Ural’ın yeni çıkardığı “Ama ben Mafya mıyım” şarkısını çalarak Ural’ı mutlu etti.
3.07.2023 Magazin
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun denizde aşk dolu keyfi! Bir anda kayboldular
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun denizde aşk dolu keyfi! Bir anda kayboldular 2016 yılında hayatını birleştiren oyuncu çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Kurban Bayramı'nı kızları Lalin ve Leyla ile birlikte Çeşme'de geçirdi. Arkadaşlarıyla da vakit geçirmeyi ihmal etmeyen ikili, denize girdikleri sırada romantik anlar yaşadılar. Görüntülendiklerini fark eden ünlü çift, gözlerden kayboldular.
2.07.2023 Magazin
Shakira denizde kaza geçirdi! İki kişi kurtardı
Shakira denizde kaza geçirdi! İki kişi kurtardı Dünyanın en ünlü şarkıcılarından Shakira, dünyanın en iyi futbolcularından Gerard Pique ile evliliklerini yaşadıkları ihanet sonrası sonlandırmıştı!. Ünlü şarkıcı, çıktığı Kosta Rika tatilinde 9 yaşındaki Milan ve 7 yaşındaki Sasha ile birlikte deniz keyfi yaparken görüntülendi. Shakira o anlarda küçük bir kaza yaşadı.
1.07.2023 Magazin
Sahilde aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası! Yiyecek ve içecek ücretleri de ekstradan ödeniyor
Sahilde aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası! Yiyecek ve içecek ücretleri de ekstradan ödeniyor Kurban Bayramı tatilinde turizm hareketliliğinin yaşandığı Antalya'da sahildeki işletmelerde loca kiralayıp, deniz keyfi yaşamak isteyenler günlük 3 bin lira, aylık kiralamak isteyenler de 75 bin lira ödüyor. Sahilde 1 aylık loca kiralama ücretinin kentteki en ucuz evin yıllık kira bedeline denk olması dikkati çekiyor.
28.06.2023 Gündem
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi Güzelliği ve fit hali ile yıllara maydan okuyan oyuncu Tuba Ünsal, sevgilisi Serdar Turan ile Bodrum'da tatil yapıyor.
21.06.2023 Magazin
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti!
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti! Havaların ısınmasıyla birlikte ünlüler tatil sezonunu açtı. Bu isimlerden biri de Saadet Işıl Aksoy oldu. Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkaran 39 yaşındaki güzelin fit hali dikkat çekti.
20.06.2023 Magazin
Zehra Çilingiroğlu ve sevgilisinin deniz keyfi!
Zehra Çilingiroğlu ve sevgilisinin deniz keyfi! Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun sekiz yıl süren evliliğinden dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile birlikte tatil sezonunu açtı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran ikiliden Zehra Çilingiroğlu, fit haliyle dikkat çekti.
14.06.2023 Magazin
Alessandra Ambrosio beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı!
Alessandra Ambrosio beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı! Alessandra Ambrosio, Amerika tatilinden sonra rotasını çevirdiği Meksika'da sıcak havanın ve denizin tadını doyasıya çıkardı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model, denizde verdiği pozlarla beğeni topladı.
5.01.2023 Magazin
Antalya'da ocak ayında yabancıların deniz keyfi
Antalya'da ocak ayında yabancıların deniz keyfi Antalya'da yerleşik yabancılar, ocak ayında denize girip güneşlendi.
5.01.2023 Gündem
Antalya'da turistler yılın ilk gününde denize girdi
Antalya'da turistler yılın ilk gününde denize girdi Antalya'nın Manavgat ilçesi Side turizm merkezinde tatil yapan turistler, yeni yılın ilk günü yazdan kalma havada sahilde güneşlenip, denize girdi.
1.01.2023 Yaşam
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi!
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi! Tülin Şahin, geçtiğimiz cuma Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkmak için Antalya’ya gitmişti. Ünlü manken, yurdun büyük bölümünde havaların iyice soğuduğu günlerde deniz ve güneşin tadını çıkardı.
22.12.2022 Magazin
Ece Sükan'dan 'Kalbiniz boş mu?' sorusuna yanıt: Dolduracak birisini bulamadık
Ece Sükan'dan 'Kalbiniz boş mu?' sorusuna yanıt: Dolduracak birisini bulamadık Yaz döneminde tatilden sık sık mayolu ve bikinili karelerini paylaşan Ece Sükan, kasım ayında kendini Ege'nin serin sularına bırakmış, Instagram'da da yayınladığı Bodrum’da deniz keyfi ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Önceki gün Bebek’te objektiflere yansıyan Sükan, gündem olan görüntüsü hakkında konuşurken, özel hayat sorusunu da cevapladı.
5.11.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize 4 sene önce meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile nikâh masasına oturan, 2020'de Marsel' adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Cansu Tosun, Laurentius dergisine röportaj verdi. Sosyal medyayı eğlenmek için kullanmayı tercih ettiğini söyleyen 34 yaşındaki güzel oyuncu, oğlu ve eşi ile ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.
20.10.2022 Magazin
Simge Sağın'dan tatil pozu! 'Hayatımda en sevdiğim yerdeyim'
Simge Sağın'dan tatil pozu! 'Hayatımda en sevdiğim yerdeyim' Pop müziğin başarılı isimlerinden Simge Sağın, tatilini 10 yıldan uzun süredir karavanda geçiriyor. Genelde kamp yapmayı tercih eden 41 yaşındaki şarkıcı, bu sene de geleneği bozmadı.
3.09.2022 Magazin
Canan Ergüder'in oğlu Demir ile deniz keyfi!
Canan Ergüder'in oğlu Demir ile deniz keyfi! Geçtiğimiz yıl meme kanserine yakalandığını açıklayan Canan Ergüder, kemoterapinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Son olarak 'Oğlum' adlı diziyle ekranlara dönen ünlü isim, tatil için Bodrum'a gitti. Önceki gün Akyarlar’da halk plajında oğlu Demir ile oynarken objektiflere yansıyan Ergüder, bol bol yüzdü. Anne oğulun gün boyu süren keyifli anları objektiflere böyle yansıdı.
18.08.2022 Magazin
Hatice Şendil poz vermelere doyamadı! "Aşkım tekrar çek"
Hatice Şendil poz vermelere doyamadı! "Aşkım tekrar çek" Yaz geldi, sezon açıldı. Ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı. Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar, oğulları Can’la çıktıkları Bodrum tatilinde deniz keyfi yaptı. Şendil eşi Burak Sağyaşar'a bol bol poz verdi. Sonuçtan memnun kalmayan güzel oyuncu "Aşkım düzgün çek" diyerek tekrar poz verdi.
9.08.2022 Magazin
Azra Akın tatilin tadını çıkartıyor!
Azra Akın tatilin tadını çıkartıyor! Bir süredir ekranlarda olmayan 2002 Türkiye ve Kâinat Güzeli Azra Akın, 2017 yılında nikâh masasına oturduğu Atakan Koru ve 2018'de kucaklarına aldıkları oğulları Demir ile Bodrum'da tatilde. Ortakent'teki bir otelin plajında görüntülenen 40 yaşındaki manken, gün boyu eşi ve üç yaşındaki oğluyla birlikte deniz keyfi yaptı.
4.08.2022 Magazin
İstanbullular deniz kenarlarına akın etti
İstanbullular deniz kenarlarına akın etti Hafta sonu sıcaklıklardaki artış, İstanbulluların deniz kenarlarına akın etmesine neden oldu. Kimileri denize girmeyi kimileri ise piknik yapmayı tercih etti. 
17.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Keyfi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz keyfi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.