Özgür Karabat

Özgür Karabat

Son dakika özgür karabat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özgür karabat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özgür karabat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgür Karabat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgür karabat gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 özgür karabat haberi bulunmuştur. Tüm özgür karabat haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kolombiya iddiası yalan çıkınca anlıyoruz ki asıl ihale piyangosu Karabat'a vurmuş'
'Kolombiya iddiası yalan çıkınca anlıyoruz ki asıl ihale piyangosu Karabat'a vurmuş' CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığını iddia etmiş ve bu gerçek dışı açıklama yalanlanmıştı. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Karabat'ın aldığı aldığı iddia edilen ihaleleri köşesine taşıdı.
6.01.2024 Gündem
Özay Şendir kaleme aldı: Sahi değişim neydi? Değiştirecek kimdi?
Özay Şendir kaleme aldı: Sahi değişim neydi? Değiştirecek kimdi? CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığını iddia etmiş ve bu gerçek dışı açıklama Sisal Şans tarafından yalanlanmıştı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir bugünkü yazısında konuyla ilgili olarak "Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi Kolombiya’ya çıktı yalanının yayıcısı, talihlinin İstanbul’da yaşadığı ortaya çıkınca pardon demek yerine, yalanın değişik versiyonunu piyasaya süren kişi. “Değişim” denilen şey, isimler ya da yüzleri değil, siyaset yapma anlayışını değiştirmekle olabilirdi ancak" ifadelerini kullandı.
5.01.2024 Gündem
CHP’li Karabat'ın Kolombiya iftirasına dava
CHP’li Karabat'ın Kolombiya iftirasına dava CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, 400 milyon TL’lik Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığına dair yaptığı açıklamayla büyük bir skandala imza atmıştı. Gerçek dışı bu açıklama Sisal Şans tarafından yalanlandı. İkramiyenin İstanbul’a çıktığı açıklandı.  Ancak gerçek ortaya çıkmasına rağmen Karabat açıklamasına dair düzeltme yapmadığı gibi özür de dilemedi. Bunun üzerine konu yargıya taşındı.
4.01.2024 Gündem
"Milli Piyango Kolombiya'ya çıktı" iddiası yalanlandı! CHP'li Özgür Karabat özür dileyecek mi?
"Milli Piyango Kolombiya'ya çıktı" iddiası yalanlandı! CHP'li Özgür Karabat özür dileyecek mi? CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya'ya çıktığını iddia etmişti. Hiçbir gerçekliği olmayan bu iddia, Sisal Şans tarafından da yalanlandı. İkramiyenin İstanbul'a çıktığı açıklandı. Yargıya taşınan konuyla ilgili Karabat'ın özür dileyip dilemeyeceği merak ediliyor.
3.01.2024 Vatan TV
"Milli Piyango Kolombiya'ya çıktı" iddiası yalanlandı! CHP'li Özgür Karabat özür dileyecek mi?
"Milli Piyango Kolombiya'ya çıktı" iddiası yalanlandı! CHP'li Özgür Karabat özür dileyecek mi? CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya'ya çıktığını iddia etmişti. Hiçbir gerçekliği olmayan bu iddia, Sisal Şans tarafından da yalanlandı. İkramiyenin İstanbul'a çıktığı açıklandı. Yargıya taşınan konuyla ilgili Karabat'ın özür dileyip dilemeyeceği merak ediliyor.
3.01.2024 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Söz konusu değil
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Söz konusu değil Et ve Süt Kurumu'nca (ESK), "Kurumumuz kırmızı et piyasalarında manipülatif fiyat artışlarını önlemek amacıyla dengeli bir şekilde piyasa ihtiyacı nispetinde ithalat yapmaktadır" açıklaması yapıldı.
21.10.2023 Ekonomi
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, Moldova’da
TBMM Başkanı Şentop, Moldova’da TBMM Başkanı Mustafa Şentop, beraberindeki parlamento heyeti ile Moldova'nın başkenti Kişinev'e geldi.
15.09.2022 Dünya
CHP milletvekilleri ile vatandaş arasında 'eski CHP' tartışması
CHP milletvekilleri ile vatandaş arasında 'eski CHP' tartışması Sivas'ta esnaf ziyareti yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, kentte esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş ile eski CHP tartışması yaşadı.
1.09.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan Kaftancıoğlu kararına tepki
Kılıçdaroğlu'ndan Kaftancıoğlu kararına tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu'nun cezasının Yargıtay tarafından onanması kararına CHP İl Başkanlığı önünde yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.
12.05.2022 Siyaset
İmamoğlu'nun veto ettiği teklifler, meclis gündeminde tekrar kabul edildi
İmamoğlu'nun veto ettiği teklifler, meclis gündeminde tekrar kabul edildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) ekim ayı oturumunda, Ekrem İmamoğlu'nun veto ettiği teklifler tekrar görüşülerek karara bağlandı. Gündeme tekrar alınan Beykoz ilçesi "Millet Bahçesi" ile ilgili imar değişikleri ile 2019-2020-2021 yıllarını kapsayacak şekilde 3 ay süre ile "İETT Araç Alım ve Bakım İşleri İnceleme ve Araştırma Komisyonu" kurulması teklifleri ısrar karar olarak kabul edildi.
14.10.2021 Siyaset
Yalova'da 17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenler törenle anıldı
Yalova'da 17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenler törenle anıldı Marmara Bölgesinde büyük yıkıma neden olan 17 Ağustos 1999'da meydana gelen depremin 22'nci yıldönümü dolayısıyla Yalova'da da anma etkinliği düzenlendi. Kentte depremin simgesi olan Deprem Anıtında düzenlenen törende aradan geçen 22 yıla rağmen silinmeyen acı yeniden yürekleri dağladı.
17.08.2021 Gündem
Ekrem İmamoğlu duyurdu: Bugünden itibaren geçerli olacak
Ekrem İmamoğlu duyurdu: Bugünden itibaren geçerli olacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Halk Bakkal' projesini tanıttı. Toplu taşımada kullanılan İstanbul Kartlar, anlaşmalı bakkallarda da geçerli olacak.
11.06.2021 Gündem
Turizmde yabancı çalışan sınırı kaldırılıyor mu? Turizm Teşvik Kanunu tartışması!
Turizmde yabancı çalışan sınırı kaldırılıyor mu? Turizm Teşvik Kanunu tartışması! TBMM'de görüşülen turizm yasasında yabancı çalışanlarla ilgili düzenleme tartışma yarattı. Turizm işletmelerinde mevcutta yüzde 10 olan yabancı personel sınırı bakanlık izniyle yüzde 20’ye kadar çıkabiliyor. TBMM’deki görüşmelerde ise sınırlamanın tamamen kaldırılacağı iddia edildi.
4.04.2021 Ekonomi
CHP'li milletvekili Özgür Karabat'a şantaj davasında flaş karar!
CHP'li milletvekili Özgür Karabat'a şantaj davasında flaş karar! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'a, gizli kamera kaydıyla şantajda bulundukları iddiasıyla yargılanan 4 tutuklu sanığın adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi.
12.01.2024 Siyaset
CHP'deki kaset şantajı olayında şok eden detay!
CHP'deki kaset şantajı olayında şok eden detay! Taciz ve cinsel istismar iddialarıyla gündemden düşmeyen CHP, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın adının geçtiği "Seks kaseti şantajı" ile çalkalanıyor. Özgür Karabat’a yönelik videolu şantaja ilişkin iddianamede çarpıcı detaylar yer aldı. Gizli kameralar, hem ilişki kurduğu Aynur Doğan’ın yatak odasında hem de kendi ofisinde bulundu.
12.01.2024 Gündem
CHP’li vekile kameralı şantaj! Kendisini böyle savundu...
CHP’li vekile kameralı şantaj! Kendisini böyle savundu... CHP milletvekili Özgür Karabat’ın ‘ilişki görüntüleri’ iddiasıyla şantaja uğradığı ortaya çıktı. Tutuklanan dört şüpheliden CHP üyesi Aynur D. E., Karabat’la birlikte olduğunu savundu, şantaj iddiasını reddetti.
12.01.2024 Siyaset
CHP'de yasak aşk skandalı! Gizli kameraya kaydetti
CHP'de yasak aşk skandalı! Gizli kameraya kaydetti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'a gizli kamera kaydıyla şantajda bulundukları iddia edilen 4 şüpheli tutuklandı.
12.01.2024 Yaşam
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020 CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'ndaki PM ve YDK seçimlerinin resmi sonuçları, ilçe seçim kurulunun 2 gün süreyle yapılacak itirazları değerlendirmesinin ardından açıklanacak. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın 982 ile en yüksek oyu aldı. Seçimlerde cinsiyet ve gençlik kotasının uygulandığı sıralı liste ise açıklanmadı. İşte resmi olamayan sonuçlara göre CHP MYK listesi
28.07.2020 Gündem
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 37’nci Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Buna göre; Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, PM seçiminde 982 ile en fazla oyu olan isim oldu.
27.07.2020 Siyaset
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
İmamoğlu yeni metrobüsleri test etti
İmamoğlu yeni metrobüsleri test etti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs filosuna eklenmesi planlanan yerli üretim otobüsün, Beylikdüzü TÜYAP ve Edirnekapı durakları arasında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. İmamoğlu’na test sürüşünde CHP İstanbul milletvekili Özgür Karabat, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir ve İETT Genel Müdür vekili Hamdi Alper Kolukısa eşlik etti.
19.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Özgür Karabat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgür karabat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.