Özel Araç

Özel Araç

Son dakika özel araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özel araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özel araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.348 özel araç haberi bulunmuştur. Tüm özel araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Yolyemezler' suç örgütü çökertildi! Bakan Yerlikaya: 19 şüpheli yakalandı
'Yolyemezler' suç örgütü çökertildi! Bakan Yerlikaya: 19 şüpheli yakalandı Kendilerini “Yolyemezler” olarak tanıtan silahlı suç örgütü mensubu 14 şüpheli İstanbul, Diyarbakır ve Balıkesir’de düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.
21.11.2023 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Emsal karar geldi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Emsal karar geldi Çalıştığı şirketin toplantısına özel aracıyla giden işçi, trafik kazasına karıştı. Mağdur işçinin 'kaza iş kazasıdır' talebini mahkeme yerinde buldu. Emsal kararı Yargıtay 10. Hukuk Dairesi de onadı. Artık işverenin bilgisi dahilinde özel aracıyla toplantıya giden işçiler, kazaya karışmaları durumunda karar emsal alınacak.
17.09.2023 Çalışma Hayatı
46 Plaka Neresi? 46 Hangi Şehrin Plakası? 46 Hangi İlin Plaka Kodu?
46 Plaka Neresi? 46 Hangi Şehrin Plakası? 46 Hangi İlin Plaka Kodu? Türkiye'nin plaka sistemi nümeriktir. Plaka başındaki sayılar şehir kodlarını ifade etmektedir. Bu bağlamda alfabetik şehir adları karşılığı 01 den başlayan plaka sıralaması yapılmaktadır.
27.08.2023 Yaşam
Kolejlerde servis ücreti tartışması! 3 katı fiyat ödeniyor
Kolejlerde servis ücreti tartışması! 3 katı fiyat ödeniyor Özel okullardaki veliler, devlettekilerden 2-3 katı daha fazla servis ücreti ödüyor. Servisçiler ve velilerin yaptığı açıklamalara göre okulların, yöneticiler ve personel için araç talep etmeleri rakamları artırıyor. Özel okul yetkilileri ise ‘Hiçbir çıkarımız yok’ diyor.
11.08.2023 Ekonomi
Antalya'da 24 bin TL maaşla toplu ulaşım şoförü aranıyor! "Bulamıyoruz"
Antalya'da 24 bin TL maaşla toplu ulaşım şoförü aranıyor! "Bulamıyoruz" Turizm kenti Antalya’da toplu taşıma araçlarında çalışacak şoför bulmakta zorlandıklarını ifade eden Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, “Odamıza kayıtlı 240 aracımızdan 140 tanesi şoför olmadığından dolayı çalışmıyor. 150-200 tane şoföre ihtiyacımız var, çalışacak olan personele 23-24 bin TL maaş veriyoruz. Bu şartlarda bile şoför bulamıyoruz" dedi.
18.07.2023 Ekonomi
Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi’ye 248 yıla kadar hapis cezası talebi
Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi’ye 248 yıla kadar hapis cezası talebi Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldıran ve 'Palalı Sabri' adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhşa zorladığı iddiasıyla açılan davada mütalaa açıklandı. Savcılık, arasında Sabri Çelebi’nin de olduğu 3 sanığın 248 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını, ayrıca 9 sanığın hükümle birlikte tutuklanmalarını talep etti.
26.04.2023 Gündem
Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay'a özel araç girişleri durduruldu
Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay'a özel araç girişleri durduruldu Karayolları Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay illerinde görevli araçlar dışında 48 saat boyunca araç girişinin durdurulduğunu duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Ucuz ulaşım formülü! Hem ekonomik hem de trafik sorununa çare
Ucuz ulaşım formülü! Hem ekonomik hem de trafik sorununa çare Sıfır otomobile ulaşmak her geçen gün zorlaşmaya başladı. Çip krizi ve tedarik sorunları fiyatları yükseltirken, bu durum vatandaşları aylarca araba beklemek zorunda bırakıyor. Sıfırdaki bu durum ikinci el arabada da fiyatları yukarı çekti. Tüm bunlara rağmen büyük şehirlerde ise trafiğe kayıtlı araç sayısının ve nüfusun artması, ulaşımı da yoğun bir hale getirmeye başladı. Vatandaşlar da hem otomobile ulaşmayı daha kolay hale getiren hem de daha uyguna yolculuk imkanı sunan alternatif yöntemlere başvurmaya başladı. İşte ulaşımın yolculuğun detayları...
4.02.2023 Ekonomi
Hava kirliliği araştırmasında dikkat çeken sonuçlar
Hava kirliliği araştırmasında dikkat çeken sonuçlar 2022 Air Quality & Health in Cities raporuna göre küresel ortalama NO2 (Azot Dioksit) maruziyetinin araştırmaya katılan ülkelerin en büyük şehirlerinde yüksek düzeyde olduğu görülüyor. İstanbul, 35.3’lük NO2 maruziyeti seviyesi ile dünya çapında 20 şehir arasında 9. Sırada yer alıyor. PM2.5 (Partikül Madde) kirliliğine bakıldığında ise düşük ve orta gelirli ülkelerdeki şehirlerdeki seviyelerin yüksek olduğu görülüyor.
5.01.2023 Sağlık
Karbon ayak izi nedir, hesaplama formülü ne? Karbon ayak izi nasıl hesaplanır, ölçülür, azaltılır ve neden olur, karbon ayak izi ne demek?
Karbon ayak izi nedir, hesaplama formülü ne? Karbon ayak izi nasıl hesaplanır, ölçülür, azaltılır ve neden olur, karbon ayak izi ne demek? İklim değişikliği tüm dünya için tehdit olmayı sürdürüyor. Yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir bir yaşamın yolu ise insanoğlundan geçiyor. Çevremizi korumak, gelecek nesillere en kıymetli mirası bırakmak bizim elimizde.  Bu anlamda iklim değişikliğiyle ve küresel ısınmayla mücadelenin bir yolu olarak karbon ayak izi azaltma karşımıza çıkıyor. Peki, Karbon ayak izi nedir? Karbon ayak izi nasıl azaltılır, karbon ayak izi hesaplama nasıl yapılır? Karbon ayak izi ne demek?
30.09.2022 Gündem
Sağlık Müdürlüğü'nün 'Glütensiz Menü' uygulaması Türkiye’ye örnek gösterildi
Sağlık Müdürlüğü'nün 'Glütensiz Menü' uygulaması Türkiye’ye örnek gösterildi Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Glütensiz Menü” uygulaması Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Dairesi Başkanlığı tarafından iyi uygulama örnekleri arasında gösterildi.
30.08.2022 Gündem
Trafik sigortasında yeni dönem! Arabası olan herkesi kapsıyor! Yüzde 20 zam
Trafik sigortasında yeni dönem! Arabası olan herkesi kapsıyor! Yüzde 20 zam Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. Trafik sigortası fiyatlarına zam geliyor. Eylül başından itibaren otomobillerin trafik sigortası fiyatları yüzde 20, ticari araçların yüzde 10 artacak. Üzerine yüzde 4.75’lik artış eklenecek. Yeni düzenleme ile ilk kez özel-tüzel araç ayrımına gidildi. Tüzel araçların primi yüzde 20 daha yükselecek. Yeni tarife ile en düşük prim 1.951 lira olacak. İstanbul’da tüzel bir aracın primi 11.874 liraya çıkacak.
15.08.2022 Ekonomi
Müşteriye özel ağır ticari üretilecek!
Müşteriye özel ağır ticari üretilecek! Ford Trucks Eskişehir'de Özel Araç Merkezi'ni devreye sokuyor.
17.06.2022 Otomobil
Ukrayna Savunma Bakanlığı: Rus ordusuna ait bin 969 tank imha edildi
Ukrayna Savunma Bakanlığı: Rus ordusuna ait bin 969 tank imha edildi Ukrayna Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada saldırılarda Rus ordusunun ağır kayıplar verdiği belirtilerek, “Rus ordusuna ait bin 969 tank ve zırhlı araç imha edildi” denildi.
5.04.2022 Dünya
İstanbul'da araç sayısı artıyor uzmanlar uyardı
İstanbul'da araç sayısı artıyor uzmanlar uyardı TÜİK'in son verilerine göre 1 yılda İstanbul trafiğine 247 bin 415 yeni araç eklendi. İstanbul'daki araç sayısı 4 milyon 688 bin 22'ye yükseldi. Uzmanlar, İstanbul nüfusunun dörtte biri oranına ulaşan araç sayısının hem insan sağlığı hem de trafiği katlanılamaz hale getireceği konusunda uyardı.
28.03.2022 Yaşam
Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Valerien İsmael İstanbul'da
Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Valerien İsmael İstanbul'da Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı ve imza attırmak için İstanbul'a davet ettiği Valerien Ismael, yarın Başkan Ahmet Nur Çebi ile masaya oturacak.
25.03.2022 Beşiktaş
Kar yağışı nedeniyle TEM ve D-100'de park edilen araçlar alınmayı bekliyor
Kar yağışı nedeniyle TEM ve D-100'de park edilen araçlar alınmayı bekliyor  İstanbul'da dün etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu, Hadımköy yolu ve D-100 Karayolunda sürücüleri tarafından bırakılan özel araç, minibüs, kamyonet ve TIR gibi çok sayıda araç alınmayı bekliyor. 
26.01.2022 Gündem
Yoğun kar yağışı İstanbul'u etkisi altına aldı! Vali Yerlikaya yeni kararları açıkladı: 3 gün idari izin...
Yoğun kar yağışı İstanbul'u etkisi altına aldı! Vali Yerlikaya yeni kararları açıkladı: 3 gün idari izin... İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da yaşanan olumsuz şartlara karşı 6 yeni tedbir açıkladı. Buna göre kamu kurum ve kuruşlarında çalışan malul, engelli ve hamileler 28 Ocak cuma gününe kadar izinli sayılacak. Üniversiteler 31 Ocak pazartesi gününe kadar eğitime ara verecek. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri'nde de 28 Ocak cuma gününe kadar eğitime ara verilecek. Yerlikaya, Trakya'dan ve Anadolu'dan seyahat eden araçların İstanbul'a giriş kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul’da Karayolları Genel Müdürlüğü ağında kar yağışından dolayı kapalı bir yol bulunmamaktadır. Tüm yollarımız trafiğe açılmıştır." dedi. İstanbul Havalimanı'nda da iniş ve kalkışların iptal saati 13.00'e kadar uzatılırken açılan tek pistle öncelikli uçuşlar yapılıyor. Otogarlardan çıkış yasağı saat 09.00'a kadar uzatıldı.
25.01.2022 Yaşam
Bugün PTT açık mı? Kargolar çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri kaç?
Bugün PTT açık mı? Kargolar çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri kaç? İstanbul’da karlı hava hayatı olumsuz etkiliyor. Ulaşım ve trafikte aksamalar yaşanırken, kamu kurumları da bugün tatil edildi. Uçuşlar ertelendi, otobüslerin çıkısına izin verilmedi. Özel araçlara da bugün saat 13.00’e kadar trafiğe çıkma yasağı getirildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında işlemleri olan binlerce kişi, hangi kurumların hizmet vereceğini araştırıyor. Bunların başında da PTT ve kargo şirketleri geliyor. Peki, Bugün PTT açık mı? Kargolar çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri kaç? İşte PTT ve kargo şirketleri ile ilgili detaylar…
25.01.2022 Gündem
Kamu kuruluşları tatil mi? İstanbul kamu çalışanları idari izinli mi? Memurlar izinli mi?
Kamu kuruluşları tatil mi? İstanbul kamu çalışanları idari izinli mi? Memurlar izinli mi? İstanbul’da kar hayatı olumsuz etkiliyor! İstanbul’da ulaşım sorunları nedeniyle Valilik kamu çalışanları için duyuru yayınladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada kamu çalışanları için idari izin açıklaması yaptı. Peki, Kamu kuruluşları tatil mi? İstanbul kamu çalışanları idari izinli mi? Memurlar izinli mi? İşte detaylar…
25.01.2022 Gündem
Özel araç yasağı var mı? Özel araçların trafiğe çıkması yasak mı?
Özel araç yasağı var mı? Özel araçların trafiğe çıkması yasak mı? İstanbul’da yoğun kar yağışı devam ediyor! Önlemler artırıldı! Ulaşım tamamen durdu! Başta, uçuşlar ve otobüs yolculukları iptal edildi. Mahsur kalan araçlara yardımlar sevkedildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, vatandaşları özel araçları ile trafiğe çıkmaması için uyardı. Ve özel araçlarla ilgili alınan kararı duyurdu. Peki, Özel araç yasağı var mı? Özel araçların trafiğe çıkması yasak mı? Özel araçlara saat kaça kadar yasak var? Özel araçlar ne zaman trafiğe çıkabilecek? İşte özel araçlarla ilgili alınan karar!
25.01.2022 Gündem
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi! Araç sahibi olmak isteyenler, 2021’in sonuna yaklaşırken güncel araba fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni yılla birlikte otomobillerde fiyat artışı beklentisi nedeniyle pek çok kişi 2022 öncesinde araç fiyatlarını merak ediyor. Otomobil firmalarından da 2022 yılı için özel araç satış kampanyaları gelmeye başladı. Peki, En ucuz sıfır araba ne kadar? Araba fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
2.12.2021 Ekonomi
Kısıtlamalar sonrası çileye dönüşen İstanbul trafiğinde servis faktörü
Kısıtlamalar sonrası çileye dönüşen İstanbul trafiğinde servis faktörü İstanbul'un trafik çilesi pandeminin yasaklarının ardından her geçen gün katlanarak artmaya devam ediyor. Pandemi öncesi kentin belli yerlerinde mesai başlangıcı ve bitiş saatlerinde artan trafik yoğunluğu, artık tüm gün ve her saatte yaşanmaya başladı.
26.11.2021 Yaşam
İBB'den 'Park Et Devam Et' uygulaması! İstanbul trafiğini rahatlatacak!
İBB'den 'Park Et Devam Et' uygulaması! İstanbul trafiğini rahatlatacak! İBB iştiraklerinden İSPARK ve Metro İstanbul, şehrin trafiğini rahatlatacak iş birliğine imza attı. İSPARK’ın metro ve tramvaya yakın 16 noktada yer alan “Park Et Devam Et” otoparklarını kullanan İstanbullular; Metro İstanbul’da iki ücretsiz metro veya tramvay yolculuğu hakkı kazanacak. 10 Eylül’de başlayacak uygulama yıl sonuna kadar devam edecek.
9.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özel Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.