Araba

Araba

Son dakika araba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.272 araba haberi bulunmuştur. Tüm araba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boyun Tutulması Nasıl Geçer? Boyun Tutulması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Boyun Tutulması Nasıl Geçer? Boyun Tutulması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Çoğu insanda sabah aç uyandığımdan veya gün içerisinde farklı nedenlerden dolayı boyun tutulması görülebilir. Bazen kısa sürede geçen boyun tutulması bazen ise uzun bir süre devam eder. Tabi bu durumu yaşayan kişiler çözüm için ne yapmaları gerektiğini merak ederler. Özellikle dinlenmek ve bazı egzersizler boyun tutulması için son derece iyi gelir.
26.07.2024Sağlık
Araba şok gelişme! En ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu! Kampanyalar yenilendi: İşte 26 marka...
Araba şok gelişme! En ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu! Kampanyalar yenilendi: İşte 26 marka...Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Temmuz ayının en ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu. Bazı markalar fiyatlarını güncellerken, bazıları sabit bıraktı. GSR kapsamında stoktan kalkan araçların yerini yeni modeller aldı. İşte marka marka Temmuz ayı en ucuz sıfır araba fiyatları...
25.07.2024Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor: e- Devlet'te yeni dönem! Yarı yarıya indirim yapılacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor: e- Devlet'te yeni dönem! Yarı yarıya indirim yapılacakMilyonlarca sürücüye büyük kolaylık sağlayacak uygulama e-Devlet üzerinden erişime açıldı. Artık sürücüler eksper raporlarını zahmetsizce görüntüleyebilecek. Peki uygulamanın avantajları neler? Trafik sigortası ve kaskoda fiyatlar ne durumda? Uzman isim kampanyaların devam ettiğini, yüzde 50’ye varan indirim uygulandığını söyledi. İşte ayrıntılar...
25.07.2024Ekonomi
Barış Manço’nun arabası yola çıktı! ‘Babam bu aracı annem için almış’
Barış Manço’nun arabası yola çıktı! ‘Babam bu aracı annem için almış’Barış Manço’nun Belçika’nın Liege kentinde ikamet ettiği yıllarda kullandığı otomobil, yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’daki Barış Manço Müzesi’nde sergilenmek üzere Türkiye'ye nakledildi.
23.07.2024Magazin
İkinci el arabada büyük düşüş! Yıllar sonra ilk kez oldu
İkinci el arabada büyük düşüş! Yıllar sonra ilk kez olduİkinci el araç pazarında satış rakamları dikkat çekici boyutlara ulaştı. Haziran ayında ikinci el araç pazarı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25 daralarak 485 bin adette kaldı. Bu son 5 yılın en düşük satış rakamı olarak kayda geçti.
23.07.2024Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Ev, arsa ve araba alacaklara 'altın' uyarısı
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Ev, arsa ve araba alacaklara 'altın' uyarısıAltın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altında yeni rekor... Altını olanlar dikkat. Altın fiyatlarında büyük sürpriz yaşanacak. Altın fiyatları için uzman isim İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi. İslam Memiş kritik bir noktanın altını çizdi ve altın satacaklara önemli uyarı yaptı. İslam Memiş, döviz ve altındaki yükselişe dikkat çekerek altın yatırımcını altınlarını bozdurmamak konusunda uyardı. Altın fiyatları canlı ve güncel rakamlar merak ediliyor. Peki, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL? İşte İslam Memiş'in kritik açıklaması ve son dakika detayları...
22.07.2024Ekonomi
Adana'da inanılmaz ölüm! 10 kilometre sürüklenip hayatını kaybetti
Adana'da inanılmaz ölüm! 10 kilometre sürüklenip hayatını kaybettiAdana'da kaza yapan motosiklette yolcu konumunda bulunan kişi sulama kanalına düşüp 10 kilometre sürüklendikten sonra hayatını kaybetti, sürücü ise bekçiler tarafından kurtarıldı.
22.07.2024Adana
Araç ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı
Araç ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktıDolandırıcılar çalıntı araçları, ağır hasarlı ve trafiğe çıkamayacak durumdaki araçlardan aldıkları motor ve şasi numaralarıyla satmaları büyük mağduriyetlere neden oluyor. Araba alacak vatandaşlara kritik uyarılarda bulunan İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel, mağduriyet yaşamamak için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
21.07.2024Ekonomi
İkinci el araç piyasasında yılın en düşük seviyesi görüldü: Sektörü etkileyen faktör belli oldu
İkinci el araç piyasasında yılın en düşük seviyesi görüldü: Sektörü etkileyen faktör belli olduİkinci el araç piyasasını ilgilendiren haziran ayı araştırması yayınlandı. Buna göre haziranda reel bazda ikinci el araç fiyatlarında düşüş dikkat çekici boyutlara ulaştı. Peki ikinci el fiyatlar daha fazla düşer mi? Gerilemenin sebepleri neler? İlanlarda en çok satılan marka ve modeller hangileri? İşte detaylar...
19.07.2024Ekonomi
İkinci el araç fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! Araba alacaklara kritik uyarı geldi
İkinci el araç fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! Araba alacaklara kritik uyarı geldiİkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Türkiye’nin otomobil dikeyinde ilk online ilan platformu, haziran ayının ikinci el ilan verilerine dayanarak hazırlanan analizi paylaştı.
17.07.2024Ekonomi
Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de 'wanted' afişiyle aranıyor
Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de 'wanted' afişiyle aranıyorTürkiye'de yaşadığı iddia edilen 'Hollandalı' uyuşturucu baronunun; Edirne cadde ve sokaklarına "wanted/aranıyor" ibaresiyle asılan afişlerinde, bulana 300 bin euro ödül verileceği yazıyor.
17.07.2024Gündem
Araç muayenesi için son dakika gelişmesi! Ücret iade edilecek, milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor
Araç muayenesi için son dakika gelişmesi! Ücret iade edilecek, milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyorAraç muayenesiyle ilgili dikkat çeken bir karar verildi. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren karara göre ücretler iade edilecek. Konya'da, Tüketici Hakem Heyeti, Hüseyin Özdemir’in, araç muayene istasyonunda otomobilinin vize işlemi ücretini kredi kartıyla gerçekleştirdiği için alınan 128,18 TL farkın kendisine geri ödenmesi amacıyla yaptığı başvuruyu değerlendirdi. Heyet, Özdemir'e ücret iadesinin kabulüne karar vererek firmanın kredi kartına kestiği farkı ‘ayıplı hizmet’ olarak nitelendirdi. Özdemir, "Türkiye'de insanlara örnek teşkil etmesi ve milyonlarca kişiden alınan bu farkın kaldırılması için bir örnek oluşturdum. Buradaki amaç 128 TL değil. İnsanların hakkını aramasını istiyorum" dedi.
10.07.2024Ekonomi
Araba fiyatlarını düşürecek gelişme! Çinli otomobil üreticileri gözünü Türkiye'ye dikti
Araba fiyatlarını düşürecek gelişme! Çinli otomobil üreticileri gözünü Türkiye'ye diktiAraba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba fiyatlarını düşürecek gelişme. Çinli markalara yüzde 40 ek gümrük vergisi getirilmesiyle birlikte bazı Çinli otomobil üreticileri gözünü Türkiye pazarına dikti. Türkiye’ye yatırım yapmaları halinde ek vergi alınmaması ve bazı teşviklerin verilmesini cazip bulan üreticiler Türkiye’de halihazırda üretim yapmaya yönelik adımlarını hızlandırdı. Yatırım kararı araç fiyatlarını düşürür mü? İşte detaylar...
9.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te parkların güvenliğini atlı polisler sağlıyor
Gaziantep'te parkların güvenliğini atlı polisler sağlıyorGaziantep'te Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı olarak geçtiğimiz yılın sonunda kurulan Atlı Polis Grup Amirliğinde görevli ekipler, park, bahçe, mesire alanları ve ormanlarda güvenliği sağlıyor.
8.07.2024Gaziantep
Kadıköy'de İSPARK'ta 10 araç vida ile çizildi!
Kadıköy'de İSPARK'ta 10 araç vida ile çizildi!Kadıköy'de İSPARK'a ait katlı otoparka bırakılan yaklaşık 10 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce vida ile çizildi. Araçlarda maddi hasar oluştu. Araç sahipleri karakola giderek şikayetçi oldu. Otomobili çizilen Volkan Dalakçı, "Aracım yaklaşık bir buçuk yıldır orada duruyor. Güvenli durmasını istediğim aracımın başına böyle bir şey gelmesi beni gerçekten çok üzdü. Yaklaşık 10 aracın olduğu söylüyorlar. Benim burada aboneliğim var. Bana 2 gündür herhangi bir bilgi verilmiyor" dedi.
6.07.2024Gündem
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldi
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldiMilli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynaklarından yapılan açıklamada "Suriye'de meydana gelen ve Türkiye aleyhinde faaliyet gösteren bazı unsurlarca yürütülen provokatif eylemler dikkatle takip edilmiş ve edilmektedir. Bu eylemlere yönelik gerekli önlemler alınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik yapılan bu eylemlere hiçbir şekilde izin verilmeyecektir" denildi.
4.07.2024Gündem
İkinci el araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! Parası buhar oldu, hem aracından hem de işinden oldu
İkinci el araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! Parası buhar oldu, hem aracından hem de işinden olduAnkara'da yaşayan Emre Okur (27), 2,5 yaşındaki engelli çocuğunun raporu ile Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetinden yararlanarak aldığı sıfır otomobilin bazı parçalarının değiştiğini ve komple boyalı olduğunu öne sürerek, otomobil bayisine dava açtı.
4.07.2024Ekonomi
Araba sahipleri dikkat! Ödemeler başladı, e-Devlet üzerinden yapılıyor
Araba sahipleri dikkat! Ödemeler başladı, e-Devlet üzerinden yapılıyorMilyonlarca araç sahibini doğrudan ilgilendiriyor. 2024 yılına ait motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksit ödemeleri başladı. MTV'nin ikinci taksit ödemesi 31 Temmuz'da sona erecek. MTV'de sorgulama ve ödeme nasıl yapılıyor?
3.07.2024Ekonomi
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ikinci günü sanık savunmalarıyla sürüyor. Duruşmada gerginlik çıkması üzerine mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı. Sanık avukatları ile Ateş ailesinin avukatları arasında gerginlik devam edince mahkeme başkanı, Ateş ailesinin avukatının dışarı çıkarılması talimatı verdi. Mahkeme başkanı, verdiği talimatı yerine geç getiren polisler hakkında işlem yapılacağını belirtti. İşte duruşmada yaşananlar...
2.07.2024Gündem
İkinci el araba fiyatları dibi gördü:  200 bin TL birden düştü! Satışlar durma noktasında: 30 yılda böylesini görmedim
İkinci el araba fiyatları dibi gördü: 200 bin TL birden düştü! Satışlar durma noktasında: 30 yılda böylesini görmedimAraba alacaklara güzel haber! Bir dönem sıfır araç fiyatlarını geçen ikinci elde rüzgar tersine döndü. Satışlar durma noktasına gelince 2. el araba fiyatları düştükçe düştü. 200 bin TL'ye varan fiyat avantajına rağmen piyasada durgunluk sürüyor.
2.07.2024Ekonomi
Araba sahipleri dikkat! Zorunlu hale getirilecek, usulsüz fatura tarih olacak
Araba sahipleri dikkat! Zorunlu hale getirilecek, usulsüz fatura tarih olacakUlusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) gelecek yıldan itibaren vergi mükellefi kişi ve kuruluşlar için zorunlu hale gelerek, akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan yıllık yaklaşık 15 milyar liralık vergi kaybının da önüne geçecek.
2.07.2024Ekonomi
Sıfır araç aldı, hayatının şokunu yaşadı: Bayi önce 50 bin TL  sonra 100 bin TL teklif etti
Sıfır araç aldı, hayatının şokunu yaşadı: Bayi önce 50 bin TL sonra 100 bin TL teklif ettiAnkara'da yaşayan Emre Okur (27), 2,5 yaşındaki engelli çocuğunun raporu ile Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetinden yararlanarak aldığı sıfır otomobilin bazı parçalarının değiştiğini ve komple boyalı olduğunu öne sürerek, otomobil bayisine dava açtı.
1.07.2024Ekonomi
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına başlandı. Davada ilk ifadeler de ortaya çıktı.
1.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısında
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısındaAnkara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada 22 kişinin yargılanmasına başlandı. İlk duruşmayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da takip etti. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşma öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün eksik bir iddianame ile yarım bir mahkeme kurulacak. Beklentimiz, eksik olan bu iddianamenin ve iddianamedeki boşlukların tamamlanarak yeni ve doğru bir iddianamenin yazılması ve yargılamanın hızlı bir şekilde yapılmasıdır" dedi.
1.07.2024Gündem
Hangi araç bataryasını kaç TL'ye dolduracak? İşte yeni tarife ile ilgili flaş detay
Hangi araç bataryasını kaç TL'ye dolduracak? İşte yeni tarife ile ilgili flaş detayEnerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik tarifelerine bugünden (1 Temmuz) itibaren geçerli olmak üzere yüzde 38 zam yaptı. Elektrik zammı sonrası elektrikli otomobillerin aylık şarj bedeli hesaplandı. Yeni elektrik tarifesiyle birlikte 88.5 kWh’lık elektrikli otomobilin aylık şarjı 823 TL’ye çıkacak.
1.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.