Ozan Çolakoğlu

Ozan Çolakoğlu

Son dakika Ozan Çolakoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ozan Çolakoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ozan Çolakoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ozan Çolakoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ozan çolakoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 323 ozan çolakoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ozan çolakoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım!
Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım! Şarkıcı Gülşen, aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016'da nikâh masasına oturmuş, Ocak 2017'de Azur Benan'ın doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Etiler'de görüntülenen 47 yaşındaki popçu, ailesiyle birlikte Londra'ya taşındığı iddiasına açıklık getirirken, altı yaşındaki oğlu hakkında konuştu.
18.11.2023 Magazin
Seda Sayan'ın izinden gitti! Gülşen’in gözü kimseyi görmedi
Seda Sayan'ın izinden gitti! Gülşen’in gözü kimseyi görmedi Seda Sayan'ın ardından yeni bir sosyal medya ekibiyle çalışmaya başlayan Gülşen, Instagram hesabından eşi Ozan Çolakoğlu dahil herkesi takipten çıkardı.
7.10.2023 Magazin
Gülşen'i ziyarete gelen ağabeyi: Bomba gibi, tek kişilik koğuşta kalıyor
Gülşen'i ziyarete gelen ağabeyi: Bomba gibi, tek kişilik koğuşta kalıyor Ataşehir'de 30 Nisan'da verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Gülşen Çolakoğlu'nu, ağabeyi Özden Bayraktar ziyaret etti. Ağabeyi Bayraktar, Gülşen'in durumuyla ilgili soruya  "Bomba gibi" karşılığını verdi. Bayraktar, Gülşen'in tek kişilik koğuşta kaldığını da bildirdi.
29.08.2022 Gündem
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum!
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum! Gülşen İmam Hatiplilere ne dedi, Şarkıcı Gülşen neden tutuklandı? Gülşen olayı Türkiye’nin gündemine oturdu. Nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatipliler hakkında söylediği sözler tepkilere neden olurken, hakkında soruşturma açılıp gözaltına alınan Gülşen tutuklandı. Söz konusu olay sonrası Gülşen ne demiş, şarkıcı Gülşen ne yaptı? Gülşen İmam Hatip Lisesi konuşmasında ne söyledi? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte İşte şarkıcı Gülşen olayı ve İmam Hatip konuşması…
29.08.2022 Gündem
Gülşen ile ilgili son dakika gelişmesi! Cezaevindeki ilk isteği belli oldu
Gülşen ile ilgili son dakika gelişmesi! Cezaevindeki ilk isteği belli oldu Ünlü şarkıcı Gülşen ile ilgili son dakika gelişmesi! İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçlamasıyla tutuklanan Gülşen son olarak “Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum” açıklamasında bulunmuştu. Gülşen’i cezaevinde eşi Ozan Çolakoğlu ziyaret ederken, avukatları nöbetçi İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne başvurarak tutukluluğa itiraz etti. Avukat Gökçe Kılıç Gülsaran, Gülşen’in durumunun gayet iyi olduğunu ifade ederken ilk isteğini de açıkladı. İşte Gülşen hakkında son gelişmeler...
27.08.2022 Magazin
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler!
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler! Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Gülşen’in konseri sırasında imam hatiplilere yönelik ifadesi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklanması sonrası eşi Ozan Çolakoğlu araştırılmaya başlandı. Besteci, aranjör ve müzik yapımcısı olan Ozan Çolakoğlu'nun yaşamı, ne iş yaptığı, şarkıları merak konusu oldu. İşte Ozan Çolakoğlu’nun biyoğrafisi, ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler…
26.08.2022 Magazin
Tarkan'ın 'Yap Bir Güzellik' isimli yeni şarkısı dinleyicileri ikiye böldü!
Tarkan'ın 'Yap Bir Güzellik' isimli yeni şarkısı dinleyicileri ikiye böldü! 'Geççek' şarkısından sonra Tarkan'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı "Yap Bir Güzellik" isimli şarkısı dün dinleyicilerle buluştu. Saatler içinde YouTube trendlerine giren şarkı dinleyicileri ikiye böldü.
24.07.2022 Magazin
Serdar Ortaç'tan müzik kısıtlaması yorumu! "Uymamız lazım"
Serdar Ortaç'tan müzik kısıtlaması yorumu! "Uymamız lazım" Serdar Ortaç, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında üçüncü kez sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, müzik kısıtlaması ile alakalı açıklamalarda bulundu.
3.07.2022 Magazin
Gülşen'den konser açıklaması! 'Bunları çok konuşanlara sorun'
Gülşen'den konser açıklaması! 'Bunları çok konuşanlara sorun' Geçtiğimiz günlerde verdiği konserde bir arkadaşının kucağına oturmasıyla çok konuşulan Gülşen’e, eşinin tepkisi soruldu. Ünlü şarkıcı, “Ben sadece konser veriyorum, böyle de devam edecek” dedi.
13.03.2022 Magazin
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler'
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler' Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahipsiz saldırgan köpekler için "Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" dedi. Kısa sürede tepki çeken Tilbe, yeni bir açıklama yaparak saldırgan köpeklerin insan öldüren kişilerden bir farkının olmadığını söyledi.
12.03.2022 Magazin
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu...
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu... Gülşen'den çok konuşulacak bir hareket daha! Sahne kıyafetleri ile gündeme gelen Gülşen, bir konserinde erkek arkadaşının kucağına oturmuş ve bu hareketi çok konuşulmuştu. Gülşen'in bu sefer de sahnede davulcuya para veren menajerine yaptığı kalça hareketi magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülşen'in görüntüsünü izleyen Yeliz Yeşilmen'den ise dikkat çeken bir yorum geldi...
12.03.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen ikiliden Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz hafta ilişkilerinin bitme sebebini açıklamış ve 'Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik, sürekli hareketli.' demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman'dan sürpriz bir haber geldi...
12.03.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok Farah Zeynep Abdullah, başrolünde yer aldığı, ilk haftasında bir milyon 600 bin kişiyi sinema salonlarına çeken 'Bergen' filmi için Box Office Türkiye’nin sorularını yanıtladı.
12.03.2022 Magazin
Cahide Sonku ile Zeki Müren Z kuşağı için beyazperdede
Cahide Sonku ile Zeki Müren Z kuşağı için beyazperdede 69 yıl sonra Beklenen Şarkı çıkıyor. ‘İstanbul Film Festivali'nde gösterilecek. Cahide Sonku ile Zeki Müren'in başrollerini paylaştığı 1953 yapımı ‘Beklenen Şarkı' filmi, 41. İstanbul Film Festivali'nde yenilenmiş kopyasıyla izleyici karşısına çıkacak.
12.03.2022 Magazin
Gülşen'in arkadaşının kucağına oturması çok konuşulmuştu! Ozan Çolakoğlu’nun tepkisi ne oldu? Flaş açıklama
Gülşen'in arkadaşının kucağına oturması çok konuşulmuştu! Ozan Çolakoğlu’nun tepkisi ne oldu? Flaş açıklama Şarkıcı Gülşen, şarkılarıyla olduğu kadar iddialı sahne kıyafetleriyle de magazin gündeminden düşmüyor. Öte yandan Gülşen'in verdiği konser sırasında arkadaşının kucağına oturması da çok konuşulmuştu. Eşi Ozan Çolakoğlu'nun tepkisi merak edilmişti. Geçen akşam alışveriş merkezinde görüntülenen Gülşen 'Pozlarınız ve arkadaşınızın kucağına oturmanız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?' sorusuna böyle yanıt verdi...
12.03.2022 Magazin
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? Flaş iddia...
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? Flaş iddia... Gülşen'in sahne kostümleri kadar özel hayatı da merak ediliyor. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü popçu Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu hakkında bomba bir iddia ortaya attı. Haklarında sık sık boşanacakları haberleri çıkan çift için bakın ne dedi.
11.03.2022 Magazin
Gülşen'den konserde olay hareket! Seyircinin kucağına oturdu...
Gülşen'den konserde olay hareket! Seyircinin kucağına oturdu... Konserlerinde giydiği kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Gülşen, son konserinde çok konuşulacak bir olaya daha imza attı Ünlü şarkıcı,son konserinde yaptığı hareketle sosyal medyayı salladı. Şarkı söylediği esnada seyircinin kucağına oturdu. O esnada seyirci ise Gülşen'in kalçasına tokat attı.
8.03.2022 Magazin
Gülşen’den Bergen sürprizi!
Gülşen’den Bergen sürprizi! 1989 yılında öldürülen arabesk yıldızı Bergen’in anısına hazırlanan saygı albümünde Gülşen de yer alacak. Ünlü popçu, çalışma için Bergen’in en sevilen şarkılarından “Sen Affetsen Ben Affetmem”i yorumladı.
22.02.2022 Magazin
Gülşen'in eşi Ozan Çolakoğlu arabada bekledi! 'Aman iyi bakın elbiselerime'
Gülşen'in eşi Ozan Çolakoğlu arabada bekledi! 'Aman iyi bakın elbiselerime' Popçu Gülşen, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Aranjör Ozan Çolakoğlu, eşini kuru temizlemeci dükkanının kapısında, yaklaşık bir saat araç içerisinde bekledi. Ünlü şarkıcının, çok konuşulan sahne kostümleriyle ilgili ricası ve basın mensuplarına cevabı dikkat çekti.
6.02.2022 Magazin
Gülşah Saraçoğlu'ndan Gülşen'e: Güzelliğin karşısında tırnaklarını yiyorlar
Gülşah Saraçoğlu'ndan Gülşen'e: Güzelliğin karşısında tırnaklarını yiyorlar Son dönemde iddialı sahne kıyafetleriyle konuşulan Gülşen, önceki gece bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Ünlü popçu, bir çiftin evlenme teklifine şahit oldu.
31.01.2022 Magazin
Gülşen'e yönelik eleştirilere eşi Ozan Çolakoğlu'ndan flaş yanıt!
Gülşen'e yönelik eleştirilere eşi Ozan Çolakoğlu'ndan flaş yanıt! Şarkıcı Gülşen, son dönemde tercih ettiği sahne kıyafetleriyle ilgili hem meslektaşları hem de bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. Ozan Çolakoğlu, eşi Gülşen’e destek çıktı. Çolakoğlu, "Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez" dedi.
22.01.2022 Magazin
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? 'Gelen eleştiriler beni etkilemiyor'
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? 'Gelen eleştiriler beni etkilemiyor' Son dönemde tercih ettiği iddialı sahne kostümleriyle magazin gündeminden düşmeyen Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu'nun evliliklerinde kriz yaşadığı ileri sürüldü. Boşanma kararı aldıkları söylenen ünlü çiftten, çıkan haberlere yanıt gecikmedi.
18.01.2022 Magazin
'Ozan Çolakoğlu ve Gülşen boşanıyor' iddiası! Çolakoğlu evi terk etti...
'Ozan Çolakoğlu ve Gülşen boşanıyor' iddiası! Çolakoğlu evi terk etti... Sahnede giydiği kıyafetlerle tüm dikkatleri üzerine toplayan Gülşen'in evliliğinin üzerinde, kara bulutlar dolaşıyor. Besteci Ozan Çolakoğlu ile evli olan 1 çocuk annesi Gülşen, bu kez boşanma iddialarıyla konuşuluyor. Menajer Haluk Şentürk de iddialarla ilgili açıklamada bulundu.
17.01.2022 Magazin
Ozan Çolakoğlu'ndan eşi Gülşen ile ilgili kıyafet açıklaması!
Ozan Çolakoğlu'ndan eşi Gülşen ile ilgili kıyafet açıklaması! Şarkıcı Gülşen (45) ile aranjör Ozan Çolakoğlu (49), 2016'da dünya evine girmiş, bir yıl sonra oğulları Azur'u kucaklarına almışlardı. Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çiftten Çolakoğlu, son dönemde magazin gündeminden düşmeyen eşinin sahne kıyafetleri hakkında konuştu.
2.01.2022 Magazin
Gülşen, 1.5 milyon dolara yeni daire aldı!
Gülşen, 1.5 milyon dolara yeni daire aldı! Şarkıcı Gülşen, Zorlu Center’daki iki 1+1'lik dairesini 1.5 milyon dolara satarak, üç kişilik ailesiyle daha rahat edebilmek için 180 metrekarelik yeni bir daire aldı.
24.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ozan Çolakoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ozan çolakoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.