Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

Son dakika Serdar Ortaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Ortaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Ortaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Ortaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar ortaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.390 serdar ortaç haberi bulunmuştur. Tüm serdar ortaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlknur Soydaş'tan Şevval Sam'a cevap! 'En çok sınıf farkı Bodrum'da var'
İlknur Soydaş'tan Şevval Sam'a cevap! 'En çok sınıf farkı Bodrum'da var'Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve ünlü popçunun, göbeğinden zeytin yediği sahne yıllarca konuşulan İlknur Soydaş, önceki gün Nişantaşı’nda bir AVM’de objektiflere takıldı. Soydaş, 'sınıf farkı' tartışmasına dahil oldu.
28.06.2024Magazin
Serdar Ortaç açıklamasıyla şaşırttı! ‘İmam olma yolunda gidiyorum’
Serdar Ortaç açıklamasıyla şaşırttı! ‘İmam olma yolunda gidiyorum’Sosyal medya platformlarında yaptığı açıklamalarıyla sık sık magazin gündemine konu olan Serdar Ortaç, alkolü ve sigarayı bıraktığını duyurmuştu. Ünlü isim, son konserinde dikkat çeken açıklamalarda bulunarak; çok değiştiğini açıkladı.
26.06.2024Magazin
Serdar Ortaç’ın annesi evlenmesini istemiyor! ‘Takipteyim artık’
Serdar Ortaç’ın annesi evlenmesini istemiyor! ‘Takipteyim artık’Sosyal medya platformlarında yaptığı açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminin konuşulan isimlerinden biri olan Serdar Ortaç, en son yaptığı açıklamada alkolü ve sigarayı bıraktığını duyurmuştu. Ünlü isim, dün Harbiye'de konser verdi. Oğlunu dinlemeye gelen Nesrin Ortaç’ın, şarkıcıyla ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekti.
25.06.2024Magazin
Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı kapatıldı! Canlı yayında alkol kullandı
Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı kapatıldı! Canlı yayında alkol kullandıSerdar Ortaç’ın TikTok hesabı kapatıldı. TikTok hesabında açtığı canlı yayınlarda alkol ve sigara kullanan ve birçok kez küfürlü konuşan ünlü popçu bu karara isyan etti.
22.06.2024Magazin
Serdar Ortaç gündemden düşmüyor! Merih Ermakastar: Toparlarsa acayip parçalar yapar
Serdar Ortaç gündemden düşmüyor! Merih Ermakastar: Toparlarsa acayip parçalar yaparMüzisyen ve oyuncu Merih Ermakastar, 'Daha İyi Bir Yarın' filminin galasına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, yakın arkadaşı Serdar Ortaç hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.06.2024Magazin
Ezgi Mola yeni hayatını anlattı: Gece hayatını çocuk odasında yaşıyorum
Ezgi Mola yeni hayatını anlattı: Gece hayatını çocuk odasında yaşıyorumİşletmeci Mustafa Aksallı ile 8 Mayıs 2023'te dünyaevine giren, geçtiğimiz kasım ayında oğlu Can'ı kucağına alan Ezgi Mola, haftalar sonra Ajda Pekkan konserinde ortaya çıktı.
13.06.2024Magazin
Serdar Ortaç ile ilgili yeni iddia! 500 bin TL borcu için WhatsApp grubu kurdu
Serdar Ortaç ile ilgili yeni iddia! 500 bin TL borcu için WhatsApp grubu kurduSerdar Ortaç magazin gündeminden düşmüyor. Maddi anlamda büyük sıkıntılar çeken Serdar Ortaç'ın 500 bin TL ödemesi için bir WhatsApp grubu kurduğu öne sürüldü. Ünlü sanatçının, tanıdıklarından 5’er bin TL isteyerek, evine gelecek haczin önüne geçmeye çalıştığı iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından Ortaç’tan açıklama geldi.
13.06.2024Magazin
Serdar Ortaç yıllar sonra itiraf etti: Annem Kürtçe öğretirdi konuşamazdık
Serdar Ortaç yıllar sonra itiraf etti: Annem Kürtçe öğretirdi konuşamazdıkSerdar Ortaç, sanatçı Ahmet Kaya’ya çatal bıçak fırlatılan 1999 yılındaki ödül törenine ilişkin pişmanlığını bir kez daha dile getirdi. “Kendimi kesmek istiyorum o yıla döndüğüm zaman” diyen Ortaç, bir de itirafta bulundu. Ortaç, annesinin Urfalı ve Kürt olduğunu açıkladı.
23.05.2024Magazin
Serdar Ortaç'tan yine eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef aldı! ‘Bırak artık kadın hakkında konuşmayı’
Serdar Ortaç'tan yine eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef aldı! ‘Bırak artık kadın hakkında konuşmayı’Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve yaptığı canlı yayınlarla adını sık sık duyuran Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında yeni bir açıklama yaptı. Ortaç’ın sözleri tepki çekti.
15.05.2024Magazin
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdiİzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi, 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. Tedavilerini aksatmayan Lastikçi, "Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024Gündem
Serdar Ortaç'la stüdyoya girdi! Merve Boluğur’dan şarkı mı geliyor?
Serdar Ortaç'la stüdyoya girdi! Merve Boluğur’dan şarkı mı geliyor?Oyunculuk kariyerine ara veren Merve Boluğur şimdi de şarkı çıkarmak için harekete geçti ve Serdar Ortaç’la stüdyoya girdi.
30.03.2024Magazin
Nurgül Yeşilçay Serdar Ortaç’a uyarıda bulundu! “Öyle içersen her yer tehlikeli”
Nurgül Yeşilçay Serdar Ortaç’a uyarıda bulundu! “Öyle içersen her yer tehlikeli”Ünlü oyuncu Nurgün Yeşilçay, sevgilisi Necatı Kocabay ile geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarına yönelik konuşurken TikTok üzerinden sık sık canlı yayın açan Serdar Ortaç'a uyarıda bulundu.
24.02.2024Magazin
Serdar Ortaç'ın canlı yayınına yine yardımcısı müdahale etti
Serdar Ortaç'ın canlı yayınına yine yardımcısı müdahale ettiSerdar Ortaç, sosyal medya hesabından yine sarhoş bir şekilde canlı yayın yaptı. Ortaç'ın sözleri yine çok konuşulurken takipçileri şarkıcının canlı yayını kapatmasını istedi. Şarkıcının yardımcısı araya girerek telefonunu zorla elinden alıp canlı yayını kapattı.
20.02.2024Magazin
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür dilediTikTok’ta açtığı canlı yayında şoke edici ifadeler kullanan Serdar Ortaç, o sırada alkollü olduğunu söyledi. Konuştuklarını hatırlamadığını dile getiren şarkıcı, küfür ettiği Tarkan’dan da özür diledi.
16.02.2024Magazin
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı! “Her şeyin en lüksünü yaşadım”
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı! “Her şeyin en lüksünü yaşadım”Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Serdar Ortaç, son olarak Alişan'ın konuğu oldu. Kumar oynamasıyla bilinen Ortaç programda "Çok kumar oynamam beni mahvetti" itirafında bulundu. Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan bir süre önce "Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu" demişti.
5.01.2024Magazin
İmparator İbrahim Tatlıses'e anlamlı sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı
İmparator İbrahim Tatlıses'e anlamlı sürpriz! Gözyaşlarını tutamadıÜnlü türkücü İbrahim Tatlıses ve popçu Serdar Ortaç, 31 Aralık'ta Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu. 2024'e sahnede 'merhaba' diyen sanatçılar, yeni yıl coşkusunu ikiye katlarken, geceye özel hazırladıkları repertuvarlarıyla müzik ziyafeti sundular.
1.01.2024Magazin
Serdar Ortaç'tan üzen açıklama! Dördüncü atak gelirse…
Serdar Ortaç'tan üzen açıklama! Dördüncü atak gelirse…Tiktok yayınları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamayla sevenlerini üzdü.
29.12.2023Magazin
Mehmet Ali Erbil, TikTok'tan ne kadar kazandığını Dilan Polat’lı yanıtladı!
Mehmet Ali Erbil, TikTok'tan ne kadar kazandığını Dilan Polat’lı yanıtladı!Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç TİkTok'ta açtıkları yayınlarda yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Kazançları konuşulan ikiliden Erbil'in ne kadar kazandığı belli oldu. Erbil, 'Dilan Polat' yanıtıyla dikkat çekti.
22.11.2023Magazin
Serdar Ortaç bonkörlüğüyle gündemde! Tiktok’tan gelen paraları dağıtıyor
Serdar Ortaç bonkörlüğüyle gündemde! Tiktok’tan gelen paraları dağıtıyorPop müziğin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç, açıklamalarıyla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Ünlü isim bu kez de TikTok açıklamasıyla gündeme geldi.
20.11.2023Magazin
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu dahil oldu. 10 Kasım Cuma günü ekrana gelecek yeni bölüme Gonca karakteriyle Özlem Leman Davran seyirci karşısına çıktı. Ömer’in Kıvılcım’dan uzak durmasını sağlayacak Gonca karakteri merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Gonca Özlem Leman Davran kimdir? İşe Özlem Leman Davran hakkında merak edilenler…
10.11.2023Televizyon
Mehmet Ali Erbil trafik kazası geçirdi! İşte ünlü şovmenin sağlık durumu
Mehmet Ali Erbil trafik kazası geçirdi! İşte ünlü şovmenin sağlık durumuÜnlü şovmen Mehmet Ali Erbil eğlence dönüşü trafik kazası geçirdi. Serdar Ortaç ve Mehmet Ali Erbil, önceki gece Arnavutköy’deki bir balıkçıda sosyal medya fenomeni genç kızlarla yemek yedi. Çıkışta samimi açıklamalarda bulundular. Mehmet Ali Erbil evine dönerken trafik kazası geçirdi. Ünlü şovmenin arabası ağır hasar aldı.
8.11.2023Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemediDemirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı.
5.11.2023Magazin
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan ayrıldı mı? Erbil canlı yayında hüngür hüngür ağladı, son hamle genç sevgiliden geldi
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan ayrıldı mı? Erbil canlı yayında hüngür hüngür ağladı, son hamle genç sevgiliden geldiÖzel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, son olarak 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifinde bulunmasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Nikah masasına oturması beklenen çiftten şoke eden bir haber geldi. Gülseren Ceylan sosyal medyadan açıkladı.
31.10.2023Magazin
Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile canlı yayınındayken bir anda hüngür hüngür ağladı!
Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile canlı yayınındayken bir anda hüngür hüngür ağladı!Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi ile magazin gündeminin dilinen düşmüyor. Çift şu sıralar evlilik hazırlıkları yapıyor. Erbil, Serdar Ortaç ile sosyal medya canlı yayınında sohbet ederken gözyaşlarını tutamadı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
30.10.2023Magazin
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı!
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı!Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde; sahne sırası önceki akşam bir kez daha Serdar Ortaç'ın oldu.
16.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Ortaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar ortaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.