Gazete Vatan Logo
Magazin Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım!

Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım!

Şarkıcı Gülşen, aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016'da nikâh masasına oturmuş, Ocak 2017'de Azur Benan'ın doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Etiler'de görüntülenen 47 yaşındaki popçu, ailesiyle birlikte Londra'ya taşındığı iddiasına açıklık getirirken, altı yaşındaki oğlu hakkında konuştu.

Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım!

Gülşen, önceki gün Etiler'de bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Saçlarının yeni halini çok sevdiğini belirten ünlü şarkıcı, "Uzun süre kullanırım, ben sevdim saçlarımı" açıklamasını yaptı.

"AZUR BENİ HİÇ ÜZMÜYOR" 

Basın mensuplarının "Oğlunuz Azur Benan nasıl?" sorusu üzerine Gülşen, "Azur her geçen gün büyüyor. Çok şey değişiyor ve ondan çok şey öğreniyorum. Çok tatlı, anlatmaya kelimeler yetmez. Beni hiç üzmüyor. Ben ondan daha yaramazım" sözleriyle herkesi güldürdü.

"HAYATI KENDİ SORUMLULUĞUNDA" 

Gülşen, "Nasıl bir annesiniz?" sorusuna, "Kuralların olması önemli ama ben kuralcı biri değilim. Kendini bulması için dinlemenin daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Kendi kararlarını kendisinin vermesini istiyorum. Çocuğa rehberlik etmek tabii ki anne ve babanın sorumlulukları arasında olan bir şey ama ne okuyacağına, ne giyeceğine, ne söyleyeceğine, ne hayal kuracağına kendisi karar vermeli. O bir birey ve onun hayatı kendi sorumluluğunda" cevabını verdi.

Azur Benan'ın eşi Ozan Çolakoğlu’na ve kendisine çok benzediğini belirten ünlü popçu, "Yüz hatlarını tamamen ikimizden aldı. Sizi çok seviyor Azur, küçükken mikrofonları yiyordu hatırlarsanız. Görünce siz karar verin" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'LONDRA' CEVABI! 

İngiltere'nin başkenti Londra'ya temelli yerleştiği iddiasına değinen Gülşen, "Londra'ya taşındığımız haberleri gerçeği yansıtmıyor. Doğru olmayan çok haber çıkıyor. Bu haber de onlardan biri" dedi.