Azur

Azur

Son dakika azur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan azur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını azur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azur gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 azur haberi bulunmuştur. Tüm azur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler'
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler' Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, geçtiğimiz ay Hintli milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlisi olarak 500 milyon dolarlık lüks teknede sahne almıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Güneş, konuyla ilgili açıklama yaparak Ruia ve eşinin kendisini Hindistan'a davet ettiğini söyledi.
19.11.2023 Magazin
Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım!
Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım! Şarkıcı Gülşen, aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016'da nikâh masasına oturmuş, Ocak 2017'de Azur Benan'ın doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Etiler'de görüntülenen 47 yaşındaki popçu, ailesiyle birlikte Londra'ya taşındığı iddiasına açıklık getirirken, altı yaşındaki oğlu hakkında konuştu.
18.11.2023 Magazin
Neşet Koçkar kimdir, nereli, serveti ne? Neşet Koçkar Türkiye Tek Yürek ortak yayınında deprem için ne kadar bağış yaptı?
Neşet Koçkar kimdir, nereli, serveti ne? Neşet Koçkar Türkiye Tek Yürek ortak yayınında deprem için ne kadar bağış yaptı?  Neşet Koçkar ne kadar bağış yaptı, Neşet Koçkar kimdir, nereli, serveti ne? Sorularının yanıtı merakla sorgulanıyor. Türkiye Tek Yürek ortak yayınla Maraş merkezli depreme bağış topluyor. Toplanan bağışlar milyarlara ulaştı.  
16.02.2023 Gündem
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden Son olarak 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, 2023 yılına girmeye saatler kala sağ ayağının sargılı halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine durumunu açıkladı.
1.01.2023 Magazin
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk!
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk! Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. Dinlendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?" sorusuna yanıt verirken, 2013-2016 yılları arasında evli kaldığı Malkoç Süalp hakkında da konuştu.
25.10.2022 Magazin
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum!
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum! Gülşen İmam Hatiplilere ne dedi, Şarkıcı Gülşen neden tutuklandı? Gülşen olayı Türkiye’nin gündemine oturdu. Nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatipliler hakkında söylediği sözler tepkilere neden olurken, hakkında soruşturma açılıp gözaltına alınan Gülşen tutuklandı. Söz konusu olay sonrası Gülşen ne demiş, şarkıcı Gülşen ne yaptı? Gülşen İmam Hatip Lisesi konuşmasında ne söyledi? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte İşte şarkıcı Gülşen olayı ve İmam Hatip konuşması…
29.08.2022 Gündem
Elektrikli Rolls Royce yolda
Elektrikli Rolls Royce yolda   Tam elektrikli Spectre'ın ilk müşteri teslimatlarının 2023'ün dördüncü çeyreğinde başlayacağı bildirildi
12.08.2022 Otomobil
Bade İşçil'den dikkat çeken açıklamalar: 'Reyting uğruna kendimi harcatmam!'
Bade İşçil'den dikkat çeken açıklamalar: 'Reyting uğruna kendimi harcatmam!' Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu Bade İşçil oldu. 2013 yılında dünyaevine girip 2016'da ayrıldığı Malkoç Sualp'ten Azur adında bir oğlu olan İşçil, oyunculukta sınırları olup olmadığı sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi: Yapabildiğim kadarını yapmaya çalışırım, müstehcen dışında...
6.08.2022 Magazin
Bade İşçil: Bitsin diye dua ediyorum, ölüyorum!
Bade İşçil: Bitsin diye dua ediyorum, ölüyorum! Bade İşçil, eski eşi Malkoç Sualp'ten olan oğlu Azur ile birlikte önceki gün Baltalimanı'nda görüntülendi. "Oğlunu okuldan almış saç baş anne hali" diyerek gazetecilerin sorularını yanıtlayan İşçil, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
30.04.2022 Magazin
Ozan Çolakoğlu'ndan eşi Gülşen ile ilgili kıyafet açıklaması!
Ozan Çolakoğlu'ndan eşi Gülşen ile ilgili kıyafet açıklaması! Şarkıcı Gülşen (45) ile aranjör Ozan Çolakoğlu (49), 2016'da dünya evine girmiş, bir yıl sonra oğulları Azur'u kucaklarına almışlardı. Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çiftten Çolakoğlu, son dönemde magazin gündeminden düşmeyen eşinin sahne kıyafetleri hakkında konuştu.
2.01.2022 Magazin
Doğum gününde dikkat çeken yakınlaşma!
Doğum gününde dikkat çeken yakınlaşma! Türkiye'nin en bilinen restoranlarından biri olan Papermoon, açılışının 25. yıl kutlaması bir aşkı ortaya çıkardı.
6.12.2021 Magazin
Gülşen, 1.5 milyon dolara yeni daire aldı!
Gülşen, 1.5 milyon dolara yeni daire aldı! Şarkıcı Gülşen, Zorlu Center’daki iki 1+1'lik dairesini 1.5 milyon dolara satarak, üç kişilik ailesiyle daha rahat edebilmek için 180 metrekarelik yeni bir daire aldı.
24.11.2021 Magazin
Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu temelli gidiyor!
Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu temelli gidiyor! Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu kararını verdi. Ünlü şarkıcı, İstanbul’daki stüdyosunda yer alan tüm ekipmanlarını sattı. Stüdyosunu da kapatan müzisyen, bir ay sonra tamamen Londra’ya taşınacak.
3.10.2021 Magazin
Bade İşçil: Bizim ahlaki değerlerimizle örtüşmüyor
Bade İşçil: Bizim ahlaki değerlerimizle örtüşmüyor Bade İşçil, yakın zamanda sosyal medyada yemek paylaşan insanları eleştirmesi hakkında açıklama yaptı.
18.09.2021 Magazin
Bade İşçil tatilde! Fiziği ile büyüledi..
Bade İşçil tatilde! Fiziği ile büyüledi.. Bade İşcil, Malkoç Süalp ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Azur’la Bodrum’da tatilin keyfini çıkarıyor.
14.07.2021 Magazin
Bade İşçil formda fiziği ile dikkat çekti!
Bade İşçil formda fiziği ile dikkat çekti! Yaklaşık üç yıldır ekranlardan uzak olan oyuncu Bade İşçil, eski eşi Malkoç Süalp’tan olan oğlu Azur ile birlikte tatil sezonunu Bodrum Yalıkavak'ta açtı.
9.07.2021 Magazin
Mutasyona uğrayan koronavirüs Fransa'ya da sıçradı
Mutasyona uğrayan koronavirüs Fransa'ya da sıçradı Fransa’nın güneyindeki Marsilya bölgesinde yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) İngiltere’de ortaya çıkan daha hızlı yayılan türüne rastlandı.
9.01.2021 Dünya
Ozan Çolakoğlu: Değişen bir şey yok
Ozan Çolakoğlu: Değişen bir şey yok Önceki gün Bebek trafiğinde görüntülenen aranjör Ozan Çolakoğlu, Londra’ya yerleşeceği iddiasına yanıt verdi.
1.01.2021 Magazin
Bade İşçil ile eski eşi Malkoç Sualp birlikte görüntülendi
Bade İşçil ile eski eşi Malkoç Sualp birlikte görüntülendi Oyuncu Bade İşçil ve ayrıldığı eşi Malkoç Sualp Etiler’de bir mekanda görüntülendi.
11.09.2020 Magazin
Oğlu için lüks evini çiftliğe çevirdi!
Oğlu için lüks evini çiftliğe çevirdi! Edis ile yaptığı 'Nirvana' adlı düetle gündem olan Gülşen, oğlu Azur için 15 milyon liralık evini çiftliğe çevirdi. Güzel şarkıcı, saksılarda sebze ve meyve yetiştirdi.
7.09.2020 Magazin
Almanya, Fransa’nın iki bölgesini riskli ilan etti
Almanya, Fransa’nın iki bölgesini riskli ilan etti Almanya, Fransa’nın iki bölgesini yeni tip corona virüs (covid-19) salgınında riskli bölgeler listesine dahil etti.
24.08.2020 Dünya
Gülşen karantinada üretmeye devam ediyor
Gülşen karantinada üretmeye devam ediyor Şarkıcı Gülşen, Instagam hesabından sık sık karantina günlerine ait paylaşımlarda bulunuyor. 43 yaşındaki şarkıcı, son olarak yeni bir şarkı üzerinde çalıştığını hayranlarına duyurdu.
16.04.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı 700 bin TL'yi gözden çıkardı
Ünlü şarkıcı 700 bin TL'yi gözden çıkardı Kendi vücut ölçülerine uygun ve tarzını yansıtacak motosiklet siparişi veren Murat Boz’un, 700 bin TL’yi gözden çıkardığı öğrenildi
10.03.2020 Magazin
Bade İşçil: Şu an çocuklar gibi utandım
Bade İşçil: Şu an çocuklar gibi utandım Bade İşçil, eski eşi Malkoç Süalp'ten olan oğlu Azur ile çıktığı kayak tatilinden döndü.
6.02.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Azur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.