Gazete Vatan Logo
Magazin 'Ozan Çolakoğlu ve Gülşen boşanıyor' iddiası! Çolakoğlu evi terk etti...

'Ozan Çolakoğlu ve Gülşen boşanıyor' iddiası! Çolakoğlu evi terk etti...

Sahnede giydiği kıyafetlerle tüm dikkatleri üzerine toplayan Gülşen'in evliliğinin üzerinde, kara bulutlar dolaşıyor. Besteci Ozan Çolakoğlu ile evli olan 1 çocuk annesi Gülşen, bu kez boşanma iddialarıyla konuşuluyor. Menajer Haluk Şentürk de iddialarla ilgili açıklamada bulundu.

'Ozan Çolakoğlu ve Gülşen boşanıyor' iddiası! Çolakoğlu evi terk etti...

İstanbul'da sahne alan Gülşen'in kostümleri yeniden gündem oldu. Transparan tercih etmesiyle hem beğenilen hem eleştirilen Gülşen'in evliliğiyle ilgili de şaşırtan bir iddia konuşuluyor. Seyhan Soylu'nun iddiasına göre Ozan Çolakoğlu ile Gülşen boşanma kararı aldı.

Bir çocukları bulunan çiftin evleri de ayırdığı konuşuluyor. 2. Sayfa'da yer alan habere göre; Ozan Çolakoğlu Gülşen ile yaşadığı evi terk etti. Bu kararı almasının sebebinin Gülşen'in kıyafetleri olduğu konuşulsa da Çolakoğlu daha önce eşinin kıyafetlerini beğendiğini açıklamıştı.

"BEN ÇOK BEĞENİYORUM"


Ozan Çolakoğlu açıklamasında "Gülşen Hanım'ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir. Hakaret boyutuna erişmedikçe yapıcı eleştiriler olabilir. Ben şahsen çok beğeniyorum." demişti.

İDDİALARA SON NOKTA

Şarkıcı Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun boşanma kararı aldığı iddiasına menajer Haluk Şentürk'ten açıklama geldi. Şentürk iddialarla ilgili; "Çok mutlular. Ozan Bey'in de evden ayrılması söz konusu değildir" diyerek son noktayı koydu.

Haberin Devamı