Ortahisar

Ortahisar

Son dakika ortahisar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ortahisar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ortahisar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ortahisar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ortahisar gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 ortahisar haberi bulunmuştur. Tüm ortahisar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
AK Parti Trabzon belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Trabzon belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Trabzon belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Trabzon belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Trabzon AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç kimdir? AK Parti Trabzon Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Trabzon Belediye Başkanı adayı Ahmet Metin Genç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Kapadokya'da fotoğraf çekti, saniyeler sonra kabusu yaşadı!
Kapadokya'da fotoğraf çekti, saniyeler sonra kabusu yaşadı! Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine gün batımını izlemek için Ankara'dan gelen Mehmet Sarıöz (53), fotoğraf çekilirken yaklaşık 6 metre yükseklikteki kayalıklardan düşüp yaralandı.
14.10.2023 Yaşam
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti Başına isabet eden yorgun mermi ile yaralanıp, hastanede hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı (15), ölümünün 2'nci yıl dönümünde anıldı. 2 ay önce başına yorgun mermi isabet ederek hayatını kaybeden Kerem Can Özdemir’in (9) babası İsa Özdemir de Emir Yuşa'nın anmasına katılarak destek verdi. Emir Yuşa’nın babası Mustafa Atıcı, “Eren Bülbül’ü PKK’lı teröristler, oğlumu da sivil terörist şehit etti. Silah ölüm aracıdır ve sizler de birer katilsiniz” dedi.
11.08.2023 Gündem
Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürmüştü: Mahkemeden çıkar çıkmaz bakın ne yaptı!
Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürmüştü: Mahkemeden çıkar çıkmaz bakın ne yaptı! Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yavru kedileri ayağıyla ezerek öldüren cani geçtiğimiz günlerde yakalanmıştı. Mahkemedeki ifadesinin ardından akıl sağlığı raporu alınması şartıyla ev hapsi cezası verilen Ö.Ü. çıkar çıkmaz yeniden yaşadığı mahalleye gelerek kedileri toplamaya başladı.
4.08.2023 Yaşam
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi!
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi! Trabzon'da bir kişi, sokaktan topladığı kedileri ayağıyla ezerek katletti. Çevredekiler tarafından kayda alınan görüntülerde cani adamın 2 yavru kediyi öldürdüğü görüldü. Bir gün sonra Ö.Ü., muhabirler olay yerinde röportaj yaparken sokağa geldi. Hayvanseverlerin tepki gösterdiği adam, kaçarak uzaklaştı. Şüpheli daha sonra yakalanarak gözaltına aldı.
2.08.2023 Yaşam
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Kurban Bayramı öncesi şap paniği! Hayvan giriş-çıkışı yasaklandı
Kurban Bayramı öncesi şap paniği! Hayvan giriş-çıkışı yasaklandı Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kutlugün mahallesinde bir hayvancılık işletmesinde geçtiğimiz günlerde şap hastalığına rastlanıldı. Hastalık tespit edilen işletmenin 10 km’lik yarıçap alanı içerisinde kalan Ortahisar ilçesinde Akyazı mahallesi dışındaki tüm mahallelere il içi ve il dışından hayvan girişi yasaklanırken, bu durumun Kurban Bayramı önce yaşanması paniğe neden oldu.
9.06.2023 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu, Trabzon’da oyunu kullandı
Bakan Karaismailoğlu, Trabzon’da oyunu kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Mİlletvekili Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Trabzon'da oyunu kullandı. Bakan Karaismailoğlu, “Demokrasinin olmazsa olmazı sandık başındayız. 14 Mayıs’ta yarım kalan maçı bugün inşallah bitireceğiz” dedi.
28.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini yorumlayan Soylu, "Amerika en başından beri bu seçime müdahale ediyor. Biden, 2016'da darbe ile bu işi yapamadık, bu sefer darbe ile değil seçim ile gerçekleştireceğiz dedi. Temel mantık İnce eskiden CHP'nin adayı onu çekersek biz ona giden oyları almış oluruz. Siyasetin okuması böyle değildir" dedi.
12.05.2023 Gündem
Türkiye'de bir ilk! Sadece birini tamamlamak 8 ay sürüyor
Türkiye'de bir ilk! Sadece birini tamamlamak 8 ay sürüyor Türkiye’de ilk kez Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki tarihi Alaca Han’da kursu açılan "kumaş tablo sanatı" sıra dışı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Tablo üzerine kumaş parçaları monte edilerek yapılan ve yaklaşık 8 ayda tamamlanan tablolar her türlü resme uygulanabiliyor.
9.05.2023 Yaşam
Apart odasında uyuşturucu partisine baskın
Apart odasında uyuşturucu partisine baskın Trabzon'un Ortahisar ilçesinde jandarma ekiplerince uyuşturucu partisinin yapıldığı apart odasına düzenlenen baskında yakalanan 12 şüpheli hakkında işlem başlatıldı
26.03.2023 Gündem
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Balayındaki çiftin otel odasındaki sır ölümü! Balon turu için gelmeyince ortaya çıktı
Balayındaki çiftin otel odasındaki sır ölümü! Balon turu için gelmeyince ortaya çıktı Balayını geçirmek için Nevşehir'in Ürgüp ilçesine gelen yeni evli çift, kaldıkları otel odasında ölü bulundu.
14.03.2023 Yaşam
Kiraladığı arsada kurduğu 'Kedi Köyü'nde 200 kediye bakıyor
Kiraladığı arsada kurduğu 'Kedi Köyü'nde 200 kediye bakıyor Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, yazdığı kitabın satışından elde ettiği gelirle 700 metrekarelik arsa kiralayan öğretmen Necmi Aksu, 'Kedi Köyü' adı verdiği özel yaşam alanında 200 kediye bakıyor. Kediler için zaman zaman kredi çektiğini de belirten Aksu, "Kedileri beslemek ekonomik olarak beni yoruyor. Romanım çıktı, onu satıyorum, fuarlara gidiyorum. Maaşımı harcıyorum" dedi.
5.11.2022 Haber
Kapadokya'da balon kazasında 2 kişi ölmüştü! Pilot hakkında flaş karar
Kapadokya'da balon kazasında 2 kişi ölmüştü! Pilot hakkında flaş karar Kapadokya'da sıcak hava balonunun sert iniş yapması sonucu 2 turist hayatını kaybetti, 3 turist de yaralandı. Sıcak hava balonu pilotu hakkında mahkemece karar verildi.
19.10.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: 5G için yaptığımız çalışmalar 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak
Bakan Karaismailoğlu: 5G için yaptığımız çalışmalar 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin Türksat6A uydusunu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde uzaya göndereceğini belirterek "Yerli ve millî imkânlarla geliştirmekte olduğumuz 5G teknolojisine yakın zamanda geçeceğiz. 5 G ile hayatımıza hız katacağız. 5G için yaptığımız çalışmalar aynı zamanda 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak” ifadelerini kullandı.
7.10.2022 Ekonomi
Seken kurşunla vurulmuştu; gözünü kaybetti
Seken kurşunla vurulmuştu; gözünü kaybetti Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, sokakta yürürken seken kurşunla vurulan Onur Mert (32), sol gözünü kaybetti. Kaçan şüpheli Gökhan K. ise polis ekiplerince silahıyla yakalandı.
1.10.2022 Yaşam
Bakan Soylu Trabzon’dan tekmil verdi: Cumhuriyet’in 100. yılında bu ülkede bir tek terörist kalmayacak
Bakan Soylu Trabzon’dan tekmil verdi: Cumhuriyet’in 100. yılında bu ülkede bir tek terörist kalmayacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’dan tüm Türkiye’ye tekmil vererek “Allah izniyle Cumhuriyet’in 100. yılında 29 Ekim 2023 tarihinde Cudi tertemiz olacak. Bu ülkede bir tek terörist kalmayacak” dedi.
24.09.2022 Siyaset
'Peribacalarına zarar vermek kesinlikle söz konusu değil'
'Peribacalarına zarar vermek kesinlikle söz konusu değil' Kapadokya Alan Başkanı Birol İnceciköz, Göreme Açık Hava Müzesi ile Tokalı Kilise'nin önünden geçen yola alternatif olarak yapılan, eleştirilerin odağındaki yol çalışmalarına ilişkin, "Burada peribacalarına zarar verme kesinlikle söz konusu değil. Bu yol üzerinde teknoloji ve bilimi kullanarak, arkeolojik jeoradar ve yüzey araştırması çalışmaları yaptık. Mevcut yolun alana ne kadar zarar verdiğini sizler de gördünüz. Bu zaten UNESCO raporlarında da belirtilmiş" dedi.
29.08.2022 Gündem
Balkondan düşmüştü! Bahar Berber'den kahreden haber
Balkondan düşmüştü! Bahar Berber'den kahreden haber Trabzon'da 4'üncü kattaki evlerinin balkonundan dengesini kaybederek zemine düşen Bahar Berber (16), ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
8.07.2022 Yazarlar
Trabzon’da fuhuş Operasyonu
Trabzon’da fuhuş Operasyonu Trabzon’da Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Ekiplerinin fuhuşla mücadelesi sürüyor.
23.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ortahisar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ortahisar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.