Önemli Açıklamalar

Önemli Açıklamalar

Son dakika önemli açıklamalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan önemli açıklamalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını önemli açıklamalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Önemli Açıklamalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan önemli açıklamalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.240 önemli açıklamalar haberi bulunmuştur. Tüm önemli açıklamalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sandık Yönetim Kurulu İftarı Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşi hiç olmadığı kadar sıkı tutmamız gerekiyor. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Ama bizim namusumuza emanet edilmiş tek bir kardeşimizin oyunun zayi edilmesine de rıza gösteremeyiz. Genel merkezimizle, il teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla her şeyi adım adım izleyeceğiz“ dedi.
29.03.2024 Gündem
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te projelerini açıklıyor. Bilden "Diyarbakır'a raylı sistem getireceğiz. Kaynaklarımız çok fazla. Hepsini Diyarbakır halkımızla yöneteceğiz" dedi. 
29.03.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç’tan önemli açıklamalar: ABD Eylem Tok ve oğlunu iade edecek mi?
Adalet Bakanı Tunç’tan önemli açıklamalar: ABD Eylem Tok ve oğlunu iade edecek mi? İftarda gazetecilerle bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, oğlunu önce Mısır’a oradan da ABD’ye kaçıran anne Eylem Tok’tan kedi katiline verilen cezaya ve CHP’deki para sayma görüntülerine kadar kamuoyunun gündemine oturan çok sayıda konuyla ilgili soruları yanıtladı, önemli açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Gündem
Kredi kartlarıyla ilgili dikkat çeken tespit! "Dolandırıcılara yeni alanlar açacaktır"
Kredi kartlarıyla ilgili dikkat çeken tespit! "Dolandırıcılara yeni alanlar açacaktır" Ülkemizde 117 milyonu aşkın bireysel kredi kartı kullanımı ve artan borçlar, yetkililerin yeni düzenleme planlarıyla tüketici endişelerini artırıyor. Kredi kartı borçlarının kontrol altına alınması için alınacak önlemler ve bu önlemlerin toplum üzerindeki muhtemel etkileri tartışma konusu oldu. Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez konuyla ilgili önemli açıklamalar yaparak vatandaşa uyarılarda bulundu.
2.03.2024 Ekonomi
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın devleri sıraya girdi
Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın devleri sıraya girdi Siyah-Beyazlı formayla şovuna İstanbulspor karşısında da devam edem Semih Kılıçsoy, ligde son 10 maçında 11 gole katkıya ulaştı. Avrupa transfer pazarının gözdesi haline gelen 18 yaşındaki futbolcunun her geçen gün talipleri artıyor.
27.02.2024 Beşiktaş
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok! Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.
25.02.2024 Magazin
Kabine bugün toplanıyor mu? 12 Şubat kabine toplantısı saat kaçta? Gündemde neler var? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar...
Kabine bugün toplanıyor mu? 12 Şubat kabine toplantısı saat kaçta? Gündemde neler var? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta soruları gündemdeki yerini aldı. Cumhurbaşkan Erdoğan başkanlığından toplanacak kabinenin gündeminde neler var? Canlı yayında millete seslenecek olan Erdoğan gündemdeki konulara değinecek. Peki Kabine toplantısı açıklaması saat kaçta?
12.02.2024 Gündem
Caner Erkin itiraf etti: Ali Koç benden kaçtı, Pereira'ya saldırdım, sen kimsin?
Caner Erkin itiraf etti: Ali Koç benden kaçtı, Pereira'ya saldırdım, sen kimsin? Caner Erkin'den yıllar sonra bomba itiraf geldi. Kariyerinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen, A Milli Takım'da önemli başarılara imza atan ve şu anda Eyüpspor ile Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Caner Erkin, kariyerinde yaşadıklarına dair önemli açıklamalar yaptı.
10.02.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan sarı - lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koç, haziran ayında başkanlığı bırakacağını duyurdu. İşte detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe
Çalışanların maaşından kesinti yapılamaz, istifa eden tazminat alır
Çalışanların maaşından kesinti yapılamaz, istifa eden tazminat alır İşyerlerinde gerekli tedbirlerin alınmaması sebebiyle her yıl çok sayıda kişi bedenen engelli hale geliyor ya da hayatını kaybediyor. Bu nedenle önlemlerin işverence alınmadığı ve işçinin tehlike altında olduğu bir durumda çalışanlar da kendi haklarını araştırıyor. Haklı sebeple işçinin çalışmaktan kaçındığı zaman maaşını almaya devam edip edemeyeceği, işçinin istifası ile kıdem tazminatı hakkı da merak edilenler arasında bulunuyor. Uzman isimden konuya ilişkin çok önemli açıklamalar geldi, kritik detaylara yer verildi.
6.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışanlar istifa etse de kıdem tazminatını alacak! Bilinmeyen detay
Çalışanlar istifa etse de kıdem tazminatını alacak! Bilinmeyen detay İşyerlerinde gerekli tedbirlerin alınmaması sebebiyle her yıl çok sayıda kişi bedenen engelli hale geliyor ya da hayatını kaybediyor. Bu nedenle önlemlerin işverence alınmadığı ve işçinin tehlike altında olduğu bir durumda çalışanlar da kendi haklarını araştırıyor. Haklı sebeple işçinin çalışmaktan kaçındığı zaman maaşını almaya devam edip edemeyeceği, işçinin istifası ile kıdem tazminatı hakkı da merak edilenler arasında bulunuyor. Uzman isimden konuya ilişkin çok önemli açıklamalar geldi, kritik detaylara yer verildi.
29.11.2023 Çalışan Hakları
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak Gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeyle kimlik doğrulama zorunluluğu yürürlüğe girdi. Fiyat istikrarına katkı sağlaması amaçlanan düzenlemeyle ilgili İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, "1 Kasım itibari ile yürürlüğe girdi. Sahte ilan, yanıltıcı ilan, kayıt dışı emlakçılık yapan kişilerin sahibiyim diye verdiği ilanlar hepsi şu an da silinmeye başladı. Son 2 günde binlerce ilan sitelerden kaldırıldı" dedi. Öte yandan araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
3.11.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme! Fiyatları dibe çekecek yeni hamle yapıldı
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme! Fiyatları dibe çekecek yeni hamle yapıldı Araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. İkinci el ve sıfır araç fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Ertemel, piyasadaki değişimleri ve otomobil almayı düşünen tüketiciler için faydalı olabilecek bilgileri paylaştı. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
2.11.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük düşüş! Teklifler peş peşe geldi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük düşüş! Teklifler peş peşe geldi Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. İkinci el ve sıfır araç fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Ertemel, piyasadaki değişimleri ve otomobil almayı düşünen tüketiciler için faydalı olabilecek bilgileri paylaştı. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
27.10.2023 Ekonomi
Araba alım satımında yeni sayfa açıldı! Fiyatlar dibi gördü, kampanyalar başladı
Araba alım satımında yeni sayfa açıldı! Fiyatlar dibi gördü, kampanyalar başladı Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Araba alım satımı yatırım aracı olmaktan çıktı. Araba ilanlarında artış gözlemlenirken fiyatlar düştü. Kampanyalar peşi sıra başladı. Öte yandan araba alıp satarken nelere dikkat edilmesiyle ilgili önemli açıklamalar yapıldı. Peki, araç alırken nelere dikkat etmeli? İşte araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
26.10.2023 Ekonomi
Koronavirüs yeniden hortladı! ‘Hiç bu kadar vaka görmemiştik’ diyerek paylaştı
Koronavirüs yeniden hortladı! ‘Hiç bu kadar vaka görmemiştik’ diyerek paylaştı Dünya dört yıldır koronavirüsle mücadele ederken son dönemde tırmanışa geçen Eris varyantıyla ilgili Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan önemli açıklamalar geldi.
23.10.2023 Yaşam
65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? Önemli açıklama geldi
65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? Önemli açıklama geldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ücretsiz yolcu taşımama tartışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
17.10.2023 Gündem
Meclis'te kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli emekli maaşlarını görüştü
Meclis'te kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli emekli maaşlarını görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü. Terörle mücadele ve emekli maaşları görüşmede yer aldı. Detayları CNN TÜRK muhabiri aktardı.
1.10.2023 Gündem
TEKNOFEST’te son gün coşkusu! "2 milyon genç kardeşimiz projeleri ile yarıştı"
TEKNOFEST’te son gün coşkusu! "2 milyon genç kardeşimiz projeleri ile yarıştı" TEKNOFEST, İzmir'de son gününde büyük heyecanla sürüyor. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Sanayi ve Teknoljoi Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST'in kapanış ve ödül töreni kapsamında önemli açıklamalar yaptı.
1.10.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik: Cumhurbaşkanımızın kararlı çizgisi, Kılıçdaroğlu'nun anlamayacağı boyuttadır
AK Parti'li Çelik: Cumhurbaşkanımızın kararlı çizgisi, Kılıçdaroğlu'nun anlamayacağı boyuttadır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımızın küresel sistem içindeki güçlü ve kararlı çizgisi, Kılıçdaroğlu'nun asla anlamayacağı bir boyuttadır" dedi.
14.09.2023 Gündem
MSB: Ermenistan’ın siper kazdığı ve tahkimat yaptığı gözlemleniyor
MSB: Ermenistan’ın siper kazdığı ve tahkimat yaptığı gözlemleniyor Milli Savunma Bakanlığı, “Kafkasya bölgesinin barış içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğine inanıyor, Ermenistan’ın uzatılan barış elini tutmasını temenni ediyor, Azerbaycan ve Ermenistan arasında kalıcı barışın tesis edilmesine yönelik samimi çabaları desteklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz” açıklamasında bulundu.
14.09.2023 Gündem
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, katıldığı CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
14.09.2023 Gündem
Dünyanın gözü Erdoğan-Putin zirvesindeydi! ABD'den ilk açıklama geldi: Türkiye'ye minnettarız
Dünyanın gözü Erdoğan-Putin zirvesindeydi! ABD'den ilk açıklama geldi: Türkiye'ye minnettarız Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleştirilen görüşmedeydi. ABD Dışişleri Bakanlığı, Soçi'de gerçekleştirilen Erdoğan-Putin zirvesiyle ilgili CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy'a özel değerlendirmede bulundu. Açıklamada, "Hayat kurtaran tahıl girişimine aracılık etme çalışmaları nedeniyle ABD ve BM Türkiye'ye minnettardır" ifadeleri kullanıldı.
4.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Önemli Açıklamalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki önemli açıklamalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.