Ölüm Listesi

Ölüm Listesi

Son dakika ölüm listesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölüm listesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölüm listesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölüm Listesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölüm listesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 236 ölüm listesi haberi bulunmuştur. Tüm ölüm listesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Ünlü korku filminden etkilenip katil oldular! Video kaydı görüntüleri ile ortaya çıktı
Ünlü korku filminden etkilenip katil oldular! Video kaydı görüntüleri ile ortaya çıktı ABD’de yaşayan iki genç olan Brian Draper ve Torey Adamcik, hayranı oldukları korku filminden yola çıkarak kendi filmlerini çekmeye karar verdiler. Bu film için katil bile olan iki gencin korkunç suçları, bulunan video kaydı görüntüleri ile ortaya çıktı.
15.03.2023 Dünya
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...'
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...' Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka Süper Lig'in ilk 4 haftasının analizini yaparken, duayen yazarın Trabzonspor'da yaşanılan krizin perde arkasını açıklaması bomba etkisi yarattı.
31.08.2022 Galatasaray
Rusya'nın nihai hedefi ortaya çıktı! Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski bir haftada üç kez suikasttan kurtuldu...
Rusya'nın nihai hedefi ortaya çıktı! Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski bir haftada üç kez suikasttan kurtuldu... Ukrayna topraklarına giren Rus ordusu hedeflerine ulaşamazken Putin'in bir numaralı hedefinde olan Zelenski bir haftada üç kez suikasttan kurtuldu. Rusya ve Ukrayna arasında çatışmaların başlamasıyla birlikte Putin’in Zelenski’yi devre dışı bırakmaya çalışacağı iddiaları da manşetlere taşındı. Çarpıcı bir rapora göre ise Ukrayna lideri çoktan üç suikast girişimini atlattı…
4.03.2022 Dünya
Rusya Olena Zelenska'yı öldürmek istiyor! İşte Ukrayna'nın korkusuz First Lady'si...
Rusya Olena Zelenska'yı öldürmek istiyor! İşte Ukrayna'nın korkusuz First Lady'si... Rusya Ukrayna'yı işgal etti, Putin'in ilk hedefinde Zelenski ve ailesi var. Ukrayna devlet başkanın eşi Olena Zelenska, Rusya işgaline karşı kocasının en büyük destekçisi oldu. Rusya tarafından öldürülme planları yapılan Olena, çocukları ile beraber sürekli kocasının yanında yer alarak hayatını tehlikeye atmayı göze alıyor.
1.03.2022 Dünya
Volodimir Zelenski'ye suikast mi düzenlenecek? Korkunç iddia!
Volodimir Zelenski'ye suikast mi düzenlenecek? Korkunç iddia! Rusya Ukrayna savaşının sona ermesi için müzakereler devam ederken, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve hükümetine suikast düzenleneceği iddiası ortaya atıldı. İngiliz basınının iddiasına göre, Kremlin’in, "Kiev'e 400'den fazla paralı özel tim askeri gönderdiği” belirtildi. Peki, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'ye suikast mi düzenlenecek? İşte detaylar…
28.02.2022 Dünya
KKTC'de yeni hükümet kuruldu
KKTC'de yeni hükümet kuruldu KKTC'de Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu başkanlığında yeni hükümet kurulduğu açıklandı.
21.02.2022 Dünya
Rusya sınır kontrol noktasına roket düştü Ruslar Ukrayna askerlerini öldürdü! Putin: Somut bir tehditle karşı karşıyayız...
Rusya sınır kontrol noktasına roket düştü Ruslar Ukrayna askerlerini öldürdü! Putin: Somut bir tehditle karşı karşıyayız... Ukrayna'nın doğusunda süren çatışmalar sırasında Rusya'nın Rostov kentindeki bir sınır kontrol noktasına roket düştüğü bildirildi. Cephe hattında bugün ilk kez Rus ve Ukrayna birlikleri karşı karşıya geldi. Rus basını sınırı geçen Ukraynalı 'sabotaj grubunun' 5 üyesinin öldürüldüğünü duyurdu. Ukrayna bu iddiayı yalanladı. Putin, "Eğer Ukrayna bir NATO üyesi olursa, ülkemize yönelik tehditler ciddi şekilde artacaktır" dedi. Öte yandan New York Times ve CNN'de yer alan habere göre; Putin'in Ukrayna'yı işgal için emir verdiği iddia edildi. Ukrayna sınırına doğru ilerleyen Rus tanklarının 'Z' harfi ile işaretlendiğinin ortaya çıkması sonrası bölgedeki tansiyon zirve yaptı. ABD'nin BM Büyükelçisi Bathsheba Nell Crocker ise Rusya'nın olası bir işgal öncesinde 'ölüm listesi' oluşturduğunu söyledi. Kremlin'den Putin-Biden zirvesi hakkında flaş açıklama gelirken Ukrayna sınırındaki bir tren istasyonunda çekilen fotoğraflar ise, sosyal medyayı sarstı.
21.02.2022 Dünya
Cebinden 100 kişilik ölüm listesi çıktı! Arkadaşını öldürdükten sonra...
Cebinden 100 kişilik ölüm listesi çıktı! Arkadaşını öldürdükten sonra... Bursa’da kendisine büyü yaptığını düşündüğü arkadaşı Selahattin İskender’i (57) pompalı tüfekle öldüren Adem Karasaç (45), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Karasaç’ın üzerinde, 100 kişinin adının yazılı olduğu bir liste bulunurken, bu kişilerin hepsini öldürmek istediğini söylediği öğrenildi.
4.08.2021 Gündem
Tecavüz ve ölüm listesi hazırlamış!
Tecavüz ve ölüm listesi hazırlamış! Bar önüne gelip otomatik silahla ateş açan saldırganın sınıf arkadaşları ile yapılan röportajlarda ortaya çıkan bazı gerçekler, kan dondurdu.
6.08.2019 Dünya
Vurulan kadının kızları isyan etti: Bizler de onun ölüm listesindeydik
Vurulan kadının kızları isyan etti: Bizler de onun ölüm listesindeydik Hasan Cora tabancayla vurup yaraladığı eşini hastanede öldürmeye kalktı. Tutuklanan saldırganın kızları, “Babam uzaklaştırma kararına rağmen gelip annemi vurdu. Eğer kanun uygulansaydı böyle olmayacaktı! Zaten biz de onun ölüm listesindeydik” dedi.
10.06.2019 Yaşam
Son dakika... 25 bin kişilik ölüm listesi!
Son dakika... 25 bin kişilik ölüm listesi! Almanya'da faaliyet gösteren, 8'i Türk 10 kişiyi öldürmekle suçlanan aşırı sağcı Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) örgütüne ve bu örgütle paralel çalışma yapan ırkçı örgütlere yönelik yeni belgeler ortaya çıktı.
31.07.2018 Dünya
8 kişilik ölüm  listesinde 2 kişi kayıp!
8 kişilik ölüm listesinde 2 kişi kayıp! Fatih B. adlı kişinin ‘eşimin kaybolmasından sorumlu 8 kişiyi tek tek öldüreceğim’ diye liste yaptığı öne sürüldü. Bu kişilerden ikisi kaybolunca aileleri polise başvurdu
13.11.2017 Yaşam
Ölüm listesi 130'u geçecek! Aralarında Türkler de var
Ölüm listesi 130'u geçecek! Aralarında Türkler de var Högel’in 106 hastayı öldürdüğü, kurban sayısının 130’u geçeceği belirlendi. Kurbanlar arasında çok sayıda Türk olduğu ve Türkiye’deki mezarların da açılacağı ifade edildi.
11.11.2017 Dünya
Prens yumruğu masaya vurdu
Prens yumruğu masaya vurdu Suudi Arabistan’da Kral Salman’ın veliaht olarak atadığı 32 yaşındaki oğlu Prens Muhammed, ‘ılımlı İslam açılımı’ ve kadınlara ehliyet hakkından sonra ülke tarihinin en büyük yolsuzluk operasyonunu yaptı. 11 Prens, 4 bakan dahil ülkenin en tanınmış 38 ismi gözaltında...
5.11.2017 Dünya
‘IŞİD'in Rus diplomatların listesini çıkardığı söyleniyor'
‘IŞİD'in Rus diplomatların listesini çıkardığı söyleniyor' Rusya Federasyon Konseyi Başkan Yardımcısı İlyas Umahanov, IŞİD'in yurtdışındaki Rus diplomatların bulunduğu bir ‘ölüm listesi' hazırladığı konusunun gündemde olduğunu ve güvenlik önemlerinin arttırılması gerektiğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
SAS’lar infaz timi kurdu
SAS’lar infaz timi kurdu Terör örgütü DAEŞ'e karşı mücadele adıyla Irak'ta bulunan İngiliz SAS (Special Air Service) komandoları, örgüte katıldığı iddia edilen İngiliz vatandaşlarının peşine düştü...
17.06.2021 Dünya
Ölüm listesi hazırladı infaz timi kurdu
Ölüm listesi hazırladı infaz timi kurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast için 40 bordo bereliyi 50 bin mermiyle gönderen FETÖ cuntasının, siyasetçi ve gazetecilerin de içinde yer aldığı 9 bin kişilik “ölüm listesi”hazırladığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Canlı yayında IŞİD katliamı
Canlı yayında IŞİD katliamı Paris’te emniyet müdürü ve eşi, bir IŞİD sempatizanı tarafından öldürüldü. Katil cinayetleri Facebook hesabından canlı yayınladı
29.09.2021 Gündem
Ulusal güvenlik 9 yıldır Ömer’e emanetmiş!
Ulusal güvenlik 9 yıldır Ömer’e emanetmiş! ABD’nin Orlando kentinde baskın düzenlediği eşcinsel barında 50 kişiyi öldüren IŞİD sempatizanı Ömer Metin’in, 2007’den bu yana İç Güvenlik Bakanlığı’na bağlı bir firmada güvenlikçi olarak görev yaptığı ortaya çıktı
17.06.2021 Dünya
Saldırganın 'ölüm listesi' varmış
Saldırganın 'ölüm listesi' varmış ABD'nin Los Angeles kentinde bir üniversitede silahlı saldırı düzenleyen ve ardından kendini de öldüren kişinin Mainak Sarkar isimli eski doktora öğrencisi olduğu bildirildi.
3.06.2016 Dünya
Suç örgütünün infaz timi yakalandı!
Suç örgütünün infaz timi yakalandı! İstanbul'da bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı...
2.06.2016 Yaşam
Türkiye o ölüm listesini açıkladı!
Türkiye o ölüm listesini açıkladı! Türkiye, Suriye’den kanlı eylemler için Avrupa ülkelerine gitmeyi planlayan 9’u kadın 13 DAEŞ’li teröristle ilgili uyarıda bulundu, militanların isimlerini açıkladı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm Listesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölüm listesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.