Öğrenim Kredisi

Öğrenim Kredisi

Son dakika öğrenim kredisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğrenim kredisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğrenim kredisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğrenim Kredisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğrenim kredisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 505 öğrenim kredisi haberi bulunmuştur. Tüm öğrenim kredisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak?
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak? KYK burs sonuçlarının ilan edilmesiyle burs ve kredi almaya hak kazanan öğrencilerin KYK burslarının ne zaman yatacağını araştırmasına neden oldu. GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) tarafından yapılan açıklamaları yakından takip edilirken Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün (KYK), resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda; "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" ifadelerini kullandı. Peki, 2 aylık KYK ne zaman yatacak? Bugün KYK bursları yattı mı 2023, KYK burs ödemeleri başladı mı, toplu KYK bursları ne zaman yatacak? KYK 2 aylık mı yatacak?
28.11.2023 Gündem
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar?
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar? KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri belli oldu. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde gerçekleştirilecek. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) tarafından yapılan açıklamada "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" kullanıldı. Peki, KYK bursu ne zaman yatacak 2024, KYK bursu 28 Kasım’da (bugün) yatacak mı? KYK bursu saat kaçta yatar?
28.11.2023 Gündem
Öğrenim kredisi ve burs ödemeleri başladı
Öğrenim kredisi ve burs ödemeleri başladı Öğrenim kredisi ve burs almaya hak kazanan öğrencilere ödemeler başladı. Ödemeler 2 aylık olarak yapılıyor.
28.11.2023 Ekonomi
KYK taahhütname onayı nasıl yapılır? GSB 2023-2024 KYK taahhütname onay işlemi e-devlet ekranında!
KYK taahhütname onayı nasıl yapılır? GSB 2023-2024 KYK taahhütname onay işlemi e-devlet ekranında! KYK burs sonuçları açıklandı. GSB 2023-2024 burs ve öğrenim kredisi sonuçlarının açıklanmasıyla taahhütname onay işlemleri de başladı. Ancak taahhütname onayı olmayan öğrenciler burstan da faydalanamayacak. e-devlet ekranından taahhütname onay işlemleri yapılabiliyor. Peki KYK taahhütname onayı nasıl yapılır? İşte adım adım KYK burs taahhütname onay işlemi...
13.11.2023 Gündem
Burs ve kredi sonuçları açıklandı
Burs ve kredi sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
13.11.2023 Ekonomi
Bakan Osman Aşkın Bak: 1.444.454 öğrenciye burs ve kredi ödemesi yapılmıştır
Bakan Osman Aşkın Bak: 1.444.454 öğrenciye burs ve kredi ödemesi yapılmıştır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak "2023 yılında 870.369 öğrenciye öğrenim kredisi, 574.085 öğrenciye burs olmak üzere toplam 1.444.454 öğrenciye burs ve kredi ödemesi yapılmıştır. Burs alan öğrenci oranı yüzde 40’dır." açıklamasını yaptı.
3.11.2023 Gündem
KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor? KYK bursu ne kadar, şartları nelerdir?  ✏️ KYK burs ve kredi başvurusu
KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor? KYK bursu ne kadar, şartları nelerdir? ✏️ KYK burs ve kredi başvurusu KYK burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada KYK burs ve öğrenim kredisi başvurularının başladığını, başvuruların da e-Devlet ekranı üzerinden alındığını bildirdi. Peki, KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs başvuru ekranı...
12.10.2023 Eğitim
Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi 2023?
Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi 2023? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı açıklamasının ardından burs başvurusunda bulunacak öğrencilerin burslarla ilgili açıklamaları da arttı. Peki, Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi?
12.10.2023 Eğitim
Osman Aşkın Bak duyurdu: Burs ve kredi başvuruları başladı
Osman Aşkın Bak duyurdu: Burs ve kredi başvuruları başladı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılının burs/kredi başvurularının başladığını duyurdu.
12.10.2023 Gündem
KYK yurt ücreti ne kadar 2024? KYK yurt ücretleri ne kadar oldu 2023, KYK yurt fiyatları ne kadar olacak, KYK yurt ücretlerine zam gelecek mi 2023? KYK yurt ücretleri açıklandı mı?
KYK yurt ücreti ne kadar 2024? KYK yurt ücretleri ne kadar oldu 2023, KYK yurt fiyatları ne kadar olacak, KYK yurt ücretlerine zam gelecek mi 2023? KYK yurt ücretleri açıklandı mı? KYK yurt ücreti ne kadar, KYK yurt ücretleri açıklandı mı? Üniversiteyi başka bir şehirde kazanan öğrencilerin yurt arayışı başladı. Ev kiralarının da fahiş fiyatlara yükselmesi KYK yurtları için rekabeti iyice artmasına neden oldu. Peki, 2023 KYK yurt ücretleri ne kadar oldu? KYK yurt ücretleri ödenecek mi 2023?
24.08.2023 Eğitim
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi yapılandırmasında ilk ödeme için son gün
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi yapılandırmasında ilk ödeme için son gün Borcu olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında birinci ve ikinci taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Yine motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinin de bugün son günü.
31.07.2023 Ekonomi
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi!
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi! 7440 sayılı kanun başvuru süresi uzatıldı mı, matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi ne zaman? Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi kapsamında; trafik, askerlik, nüfus, köprü, otoyol kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırılmamış adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödenebilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile, devlete olan borçların yapılandırılması için 31 Mayıs'ta sona erecek başvuru süresi 30 Haziran'a, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
26.05.2023 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre; Devlete olan borçların yapılandırılması için başvuru süresi 6 Haziran'a kadar uzatıldı. Borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
25.05.2023 Ekonomi
Kamu borç yapılandırma hangi borçları kapsıyor? Borç yapılandırma tarihi uzatıldı mı, kamu borç yapılandırmada son tarih nedir, borç yapılandırma tarihi uzatıldı?
Kamu borç yapılandırma hangi borçları kapsıyor? Borç yapılandırma tarihi uzatıldı mı, kamu borç yapılandırmada son tarih nedir, borç yapılandırma tarihi uzatıldı? "Borç yapılandırma tarihi uzatıldı mı, kamu borç yapılandırma süresi ne zaman bitiyor?” Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi uzatıldı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşan vergi affı düzenlemesiyle vergi cezaları, trafik, askerlik, nüfus, köprü, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi gibi borçlar yapılandırılabilecek.
23.05.2023 Gündem
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı prim borcu olanlar dikkat! Son tarih 31 Mayıs
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı prim borcu olanlar dikkat! Son tarih 31 Mayıs Vergi, SGK, prim, idari para cezası, öğrenim kredisi, trafik cezası olan milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Borçlar siliniyor. Detaylar tek tek açıklandı. MTV’de borcun yüzde 10 detayına dikkat çeken Mali Müşavir Murat Bal, borçların silinmesi ile ilgili dava uyarısında bulundu.
10.05.2023 Gündem
Nisan bursu yattı mı, KYK nisan bursu ne zaman yatacak? Nisan ayı GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleri!
Nisan bursu yattı mı, KYK nisan bursu ne zaman yatacak? Nisan ayı GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleri! Nisan bursu yattı mı, KYK nisan bursu ne zaman yatacak? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, burs ve öğrenim kredisi nisan ayı ödemelerinin başladığını duyurdu.
6.04.2023 Eğitim
Burs ve öğrenim kredisi ödemeleri başladı
Burs ve öğrenim kredisi ödemeleri başladı Bakan Kasapoğlu, Nisan ayı GSB burs ve öğrenim kredisi ödemelerinin başladığını duyurdu.
6.04.2023 Ekonomi
Vergi affı başvuruları ne zaman, vergi affı başvuru tarihi ne? 2023 vergi affı başvurusu nasıl yapılır?
Vergi affı başvuruları ne zaman, vergi affı başvuru tarihi ne? 2023 vergi affı başvurusu nasıl yapılır? Meclis'ten geçerek Resmi Gazete ilanı ile yürürlüğe giren yasa ile 2 bin TL altı borçlar silinirken diğerleri için de 48 taksit seçeneği sunulacak. Askerlik, köprü ve otoyol cezası, öğrenim kredisi gibi borçları olan vatandaşlar yasanın Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla 2023 Vergi affı başvuruları başladı mı, vergi affı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte vergi affı başvuru tarihi ve süresi…
25.03.2023 Ekonomi
GSB burs ve öğrenim kredisi hesaplara geçti! Bakan Kasapoğlu duyurdu
GSB burs ve öğrenim kredisi hesaplara geçti! Bakan Kasapoğlu duyurdu Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu GSB burs ve öğrenim kredisi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.
6.03.2023 Ekonomi
Vergi mükelleflerine büyük indirim! 48 ay taksitle ödenecek
Vergi mükelleflerine büyük indirim! 48 ay taksitle ödenecek Matrah artırımı düzenlemesiyle ilgili bakanlık çalışma başlattı. Yoğun talep üzerine 2022’nin de matrah artırımı kapsamına alınması planlanıyor. Teklifle 31 Aralık 2022 ve öncesine dair tüm kamu alacakları yapılandırılabilecek, borçlar 48 ayda ödenebilecek. Kamu borçlarını yapılandıran düzenlemede tüm vergiler, vergi cezaları, trafik, askerlik, nüfus para cezaları, köprü, otoyol, kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırma düzenlemesinde yer almayan adli para cezaları, üst kurullarca verilen idari para cezaları, 4207 sayılı Kanun kapsamında tütün ürünlerinin zararlarını önleyici, önlenmesi ve kontrolü hakkında kanun kaynaklı idari para cezaları gibi tüm idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları, ecrimisiller, madenlerden devlet hakkı, kaynak kullanımı destekleme primi borçları gibi borçlar yer alıyor.
5.02.2023 Ekonomi
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te Vergi dairelerine vergi, ceza, faiz gibi borcu bulunan vatandaşların 2 bin lirayı aşmayan borçları siliniyor. Kamu alacaklarına yapılandırma getirilmesini öngören 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
31.01.2023 Ekonomi
SGK prim borçları siliniyor! 14 milyon vatandaş yararlanacak, işte tüm detaylar
SGK prim borçları siliniyor! 14 milyon vatandaş yararlanacak, işte tüm detaylar Borçlarlar ilgili son dakika açıklaması geldi. Borcu olan 14 milyon vatandaşı ilgilendiriyor. Tüm vergiler, vergi cezaları, trafik, askerlik, nüfus para cezaları, köprü ve otoyol kaçış düzenlemeleri, adli para cezaları, üst kurullarca verilen idari para cezaları, Tütün Yasası kapsamına giren cezalar, tüm idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları, ecri misiller, kaynak kullanımı destekleme prim borçları gibi tüm borçlar, yapılandırılarak ödenebilecek. SGK primleri, gümrük vergileri, idari para cezaları, gecikme zamları gibi alacaklar da yapılandırma kapsamında olacak. İşte milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
28.01.2023 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 14 milyon kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma teklifinin tamamlandığını belirterek, "Bu kanunla yapılandırılan borçlar 48 ayda yani 4 yılda tahsil edilecek. Tüm borçların yapılandırılması için başvuru olması durumunda 361.8 milyar liranın borç yapılandırması kapsamında olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
27.01.2023 Ekonomi
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı Borçlar için özel bir yapılandırma paketi geliyor. 31 Aralık 2022'ye kadar oluşan Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak.
27.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Öğrenim Kredisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğrenim kredisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.