Nikah Töreni

Nikah Töreni

Son dakika nikah töreni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nikah töreni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nikah töreni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nikah Töreni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nikah töreni gelişmeleri de dahil olmak üzere 365 nikah töreni haberi bulunmuştur. Tüm nikah töreni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası Pendik'ten Ankara'daki kızları Sıla Okur’un (19) düğünleri için yola çıkan Okur ailesi, İstanbul dönüşü otobüs firmasıyla seyahat ederken Kurtköy TEM Otoyolu'nda indi. Yolun karşısında geçmeye çalışan aileden 5 kişi hayatını kaybetti.
5.03.2024 Gündem
Bir gün sonra nikahları vardı! Feci şekilde can verdiler
Bir gün sonra nikahları vardı! Feci şekilde can verdiler Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, mayıs ayında otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 gün sonra nikahları olan Kardelen Coşkuntuna (22) ile Burhan Çetin (24) çiftinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trafik kazasında bilirkişi raporunu açıkladı. Raporda, çiftin bulunduğu otomobile çarpan kamyonet sürücüsü Tuncay Ekici asli, otomobil sürücüsü Nurettin Akgül ise tali kusurlu bulundu. 
11.12.2023 Gündem
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi!
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi! Şarkıcı ve söz yazarı Aslızen, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mehmet Kaan Çelik ile nikâh masasına oturdu. İzmir'de gerçekleşen törende çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Bir çocuk annesi Aslızen, geçtiğimiz yıl katıldığı programda Çelik ile tanışma hikayelerini anlatmıştı.
11.10.2023 Magazin
Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu! Kayınvalidesine yorum yağdı
Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu! Kayınvalidesine yorum yağdı Şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile Beşiktaş'ta lüks bir otelde gerçekleşen nikah töreni ile evlenmişti. 60 yaşındaki sanatçı, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu. Sürpriz ziyaretin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılınca, yorum yağmuruna tutuldu.
1.10.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeğeninin nikah törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeğeninin nikah törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte,, kardeşi Mustafa Erdoğan’ın oğlu Usame Erdoğan’ın nikah törenine katıldı.
30.09.2023 Gündem
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettiler
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettiler Osmaniye’de kaldıkları huzurevinde hayatlarını birleştirme kararı alan Emine Kaya (79) ve İsmail Demir (63), nikah masasına oturdu. Çift, nikahın ardından pasta kesip ilk danslarını yaptı.
26.09.2023 Yaşam
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Düğüne ünlüler akın etti
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Düğüne ünlüler akın etti Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer 2019 yılından beri aşk yaşıyordu. Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer dün akşam evlendi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı düğün töreninden ilk kareler geldi. Eda Ece nikah töreni esnasında dantel detaylı oldukça uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Düğünde iki gelinlik giyen güzel oyuncu düğün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin yaptı. Ece'nin tercihleri sosyal medyada beğenildi.
3.07.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile Atina-Pire Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Burcu Denizer'in sosyal medya hamlesi dikkat çekti.
22.06.2023 Magazin
Nişanlı çiftten kahreden haber! Otomobil ikiye bölündü, acı detay ortaya çıktı
Nişanlı çiftten kahreden haber! Otomobil ikiye bölündü, acı detay ortaya çıktı Tekirdağ'ın Saray ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada Kardelen Coşkuntuna (22) ile Burhan Çetin (24), hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Nişanlı olan Coşkuntuna ve Çetin’in nikah için yarına gün aldıkları belirlendi.
26.05.2023 Yaşam
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, GSB Çubuk Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan depremzede İlknur ve Suat çiftinin nikâh şahidi oldu.
17.03.2023 Gündem
Özcan Deniz gizlice evlendi!
Özcan Deniz gizlice evlendi! Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, iki yıldır birlikte olduğu İranlı sevgilisi Samar Dadgar’la dünya evine girdi.
25.01.2023 Magazin
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Seda Sayan'ın mutlu evliliği devam ediyor. Eşiyle romantik bir tatil yapıp, İstanbul'a geri dönen şarkıcı, önceki akşam Etiler'de bir açılışa katıldı. Ünlü isim, eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile küs oldukları iddialarına son noktayı koydu. 59 yaşındaki sanatçının, 'çocuk' sorusuna verdiği yanıt da gündem oldu.
20.10.2022 Magazin
Bakan Bozdağ, nikah şahidi oldu
Bakan Bozdağ, nikah şahidi oldu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Meliha Tunç ile hayatını birleştiren Yozgat AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer’in nikah töreninde şahitlik yaptı.
27.08.2022 Siyaset
Hümeyra Şahin kimdir? Hümeyra Şahin kaç yaşında ve nereli? Hümeyra Şahin’in biyografisi
Hümeyra Şahin kimdir? Hümeyra Şahin kaç yaşında ve nereli? Hümeyra Şahin’in biyografisi Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile evlendi. Düğün töreni ile birlikte Hümeyra Şahin’in biyografisi merak ediliyor. Peki, Hümeyra Şahin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hümeyra Şahin’in biyografisi…
23.07.2022 Gündem
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler...
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler... Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun nikah töreni Almanya Karlsruhe’de gerçekleşti. Serkan Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Karlsruhe kasabasında gerçekleşen nikah törenine çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. İşte nikahtan ilk kareler...
14.07.2022 Magazin
Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan düğün sonrası ilk kare geldi!
Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan düğün sonrası ilk kare geldi! Geçtiğimiz hafta Makedonya’da dünyaevine giren oyuncu Ebru Şahin (28) ile yıldız basketbolcu Cedi Osman (27), ilişkilerinin başladığı İzmir'in Çeşme ilçesinde nikâh töreni gerçekleştirmişti. Aşklarını her fırsatta dile getiren çift, önceki gün Çeşme'de bir beach'de görüntülendi. Arkadaşlarıyla bir araya gelen ikili, Ege'nin serin sularında yarım saat yüzdü. Şahin, fit haliyle tüm bakışları üzerinde topladı.
12.07.2022 Magazin
Sağlık Bakanlığı Basın Müşaviri Kirişçioğlu, iş insanı Apay ile dünya evine girdi
Sağlık Bakanlığı Basın Müşaviri Kirişçioğlu, iş insanı Apay ile dünya evine girdi Sağlık Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Gözde Kirişçioğlu ile iş insanı Orçun Apay, Ankara'da düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.
2.06.2022 Gündem
Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal çiftine milyonluk jest!
Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal çiftine milyonluk jest! Oğulları Yaman ve Yavuz'un annesi Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliği 2018'de sona eren Mustafa Sandal, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında düzenlenen sade bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı attığı Melis Sütşurup ile nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Sosyetik güzel Melis Sütşurup'un babası Cihan Sütşurup, ünlü çifte büyük jest yaptı.
6.05.2022 Magazin
Özge Gürel - Serkan Çayoğlu evleniyor! Düğün detayları belli oldu
Özge Gürel - Serkan Çayoğlu evleniyor! Düğün detayları belli oldu Ünlü oyuncular Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, eylül ayında İtalya’da romantik bir törenle evlenecek.
15.04.2022 Magazin
Orhan Pamuk ile Aslı Akyavaş evlendi
Orhan Pamuk ile Aslı Akyavaş evlendi Nobel Edebiyat Ödülü’nü Türkiye’den kazanan (2006) tek isim olan Orhan Pamuk, uzun yıllardır birlikte olduğu Aslı Akyavaş'la evlendi. Nikâh töreni aile içinde yapıldı.
6.04.2022 Magazin
Gelinliği çok konuşulmuştu! Demet Evgar annesinin gelinliğini giydi!
Gelinliği çok konuşulmuştu! Demet Evgar annesinin gelinliğini giydi! Ünlü oyuncu Demet Evgar, altı yıllık sevgilisi Levent Babataş ile nikah masasına oturdu. 3.5 aylık hamile olan oyuncu, nikah fotoğraflarını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Demet Evgar ve Levent Babataş’ın düğünü ise yazın gerçekleşecek.
20.03.2022 Magazin
Demet Evgar ile Levent Babataş evlendi
Demet Evgar ile Levent Babataş evlendi Oyuncu Demet Evgar ve işletmeci Levent Babataş, bugün aile arasında yapılan nikah töreni ile evlendi.
17.03.2022 Magazin
Nijeryalı damat, nikahta sandalye üzerine çıkarak 'evet' dedi
Nijeryalı damat, nikahta sandalye üzerine çıkarak 'evet' dedi Turistik gezi için Bursa'nın İnegöl ilçesine gelen Nijeryalı Nick (30) ve Valentine Eze (26) çifti, burada nikah kıyarak evlendi. Damat, 'evet' cevabını sandalye üzerine çıkarak verdi.
3.11.2021 Yaşam
Nazlı Kayı'nın gelinliğinin fiyatı şoke etti!
Nazlı Kayı'nın gelinliğinin fiyatı şoke etti! Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı'nın gelinliği hiç beğenilmemişti. Ancak gelinliğin fiyatı olay oldu. Kayı'nın dünyaca ünlü bir markaya ait olan gelinliğinin 107 bin TL olduğu ileri sürüldü.
11.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nikah Töreni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nikah töreni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.