Gazete Vatan Logo
Magazin Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi!

Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi!

Şarkıcı ve söz yazarı Aslızen, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mehmet Kaan Çelik ile nikâh masasına oturdu. İzmir'de gerçekleşen törende çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Bir çocuk annesi Aslızen, geçtiğimiz yıl katıldığı programda Çelik ile tanışma hikayelerini anlatmıştı.

Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi!

Pop müziğin güçlü seslerinden Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik, dün akşam İzmir'de gerçekleşen nikâh töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Nikâha katılan oyuncu Canan Hoşgör, arkadaşının mutlu gününde çekilen fotoğrafları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

"ALLAH İNSANI EVLADIYLA SINAMASIN"

Eski eşi Okan Karabulut ile evliliğinden Mayra adında 12 yaşında bir kızı olan Aslızen, geçtiğimiz yıl katıldığı programda, tüp bebek tedavisine başladığını açıklamıştı.

Yıllardır tekrar anne olmak için çok uğraştım. Kaan da bana ilk böyle yaklaştı; ‘bir çocuğumuz olsun mu?’ diye. İlişkiye başladık buralara geldi. Konser yoğunluğu yüzünden nikâhı araya sıkıştıramadık. Bu zamana kadar her şeyin üstesinden geldim. Allah insanı evladıyla sınamasın ya da ‘evlatlarıyla’ diyeyim çünkü tüp bebek yapmayı düşünüyoruz.

"SİHİRLİ BİR İLİŞKİMİZ VAR"

Mehmet Kaan Çelik ile ilişkisini anlatan ünlü şarkıcı, "Kaan’la tesadüf eseri tanıştık. Oyucu Canan Hoşgör benim çok yakın arkadaşım, onların ortak arkadaşıydı, yemekte tanıştık. İlk başlarda çok iyi arkadaş olduk sonra ilişki başladı, nasıl başladığını biz de anlamadık. Çok sihirli bir ilişkimiz var. İlk defa benim kadar güçlü biriyle karşılaştım. İlk defa kendi kendime hayal kurup, yönetmiyorum. Birlikte hayal kurmanın ne kadar güzel olduğunu gördüm. Her yeri gezmek istiyoruz ortak noktamız çok" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı