Düğün

Düğün

Son dakika düğün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düğün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düğün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düğün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düğün gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.687 düğün haberi bulunmuştur. Tüm düğün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğün alış verişinde ayakları kırılınca nikahı hastane odasına kıydılar
Düğün alış verişinde ayakları kırılınca nikahı hastane odasına kıydılarKahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, düğün alışverişi yaparken düşüp 2 ayağı kırılan sözleşmeli er Selçuk Avcu (25), hastane odasında kıyılan nikahla Fadime Avcu (25) ile evlendi.
24.07.2024Gündem
CANLI ALTIN FİYATLARI 21 TEMMUZ 2024 PAZAR: Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet ne kadar, kaç lira?
CANLI ALTIN FİYATLARI 21 TEMMUZ 2024 PAZAR: Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet ne kadar, kaç lira?Altın fiyatları yönünü aşağı doğru çevirdi. Gram altın bugün 2548 TL'den işlem görüyor. Altın alacaklar ve düğün yapacaklar "Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?" sorgulamalarına hız kazandı.
21.07.2024Ekonomi
Ünlü piyanist ve besteci kına gecesi yaptı! ‘Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altın verdi’
Ünlü piyanist ve besteci kına gecesi yaptı! ‘Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altın verdi’Türk asıllı Hollandalı müzisyen Karsu Dönmez sevgilisi Mike Schrama ile ay sonu nikah masasına oturacak. Genç şarkıcı düğün öncesi kına gecesi yaptı.
20.07.2024Magazin
Köpeğe çarpmamak için duran araca, arkadan gelen araç çaptı!
Köpeğe çarpmamak için duran araca, arkadan gelen araç çaptı!Nevşehir’de köpeğe çarpmamak için aniden duran araca, düğün konvoyundaki bir araç arkadan çaptı. Kazada iki kişi yaralandı.
19.07.2024Gündem
Gaziantep'te altın fiyatları yükseldi, kuyumcular umutlarını gurbetçilere ve düğünlere bağladı
Gaziantep'te altın fiyatları yükseldi, kuyumcular umutlarını gurbetçilere ve düğünlere bağladıGaziantep'te geçtiğimiz yıl deprem, bu yıl da altın fiyatlarındaki artış nedeniyle durgun bir sezon yaşayan kuyumcular, umutlarını gurbetçilerin gelmesi ile nişan ve düğünlerin artmasına bağladı.
22.07.2024Gaziantep
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!Diyanet İşleri tarafından hazırlanan cuma hutbesi, her hafta perşembe günleri resmi internet sitesinde paylaşılıyor. Cuma namazının önemli bir parçası olan Cuma hutbesi konusu merak ediyor. İşte 19 Temmuz 2024 tarihli cuma hutbesi konusu…
18.07.2024Gündem
Gaziantep’te bir düğünün maliyeti ne kadar? Kesenin ağzını açmak gerekiyor
Gaziantep’te bir düğünün maliyeti ne kadar? Kesenin ağzını açmak gerekiyorDüğün mevsiminin başlamasıyla birlikte düğün salonlarında da artık hareketlilikler başladı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonunda da hareketlilik başladı. Dünya evin girmek isteyen çiftler de düğün mekânı, mobilya, beyaz eşya, altın sektöründe de yoğunluk şimdiden başlamış durumda. Düğün gelenekleri ile meşhur Güney Doğunun en önemli kentlerinden biri olan Gaziantep’te düğün yapmanın maliyetlerini araştırdık.
18.07.2024Gaziantep
Şırnak'ta misafirlerin oluşturduğu halay metrelerce uzadı! Düğünde takılan altın ve dövizler ise dudakları uçuklattı
Şırnak'ta misafirlerin oluşturduğu halay metrelerce uzadı! Düğünde takılan altın ve dövizler ise dudakları uçuklattıŞınak’ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı köyünde Goyan aşiretine mensup Yüksel Encu (27) ile Esra Encu (25) çifti, 2 gün 2 gece süren düğünle dünyaevine girdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı düğünde, yüzlerce kişinin oluşturduğu halay zinciri dronla görüntülendi. 350 kilo etli yemeğin ikram edildiği düğünde, takılan takıların değeri herkesi şok etti.
16.07.2024Gündem
Feyyaz Şerifoğlu’dan sevgilisine: "Her şey seninle güzel"
Feyyaz Şerifoğlu’dan sevgilisine: "Her şey seninle güzel"Kanal D’nin sevilen dizileri arasına giren 'Camdaki Kız'da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a geçtiğimiz günlerde evlilik teklif etmişti. Düğün hazırlıkları devam ederken romantik paylaşım geldi.
16.07.2024Gündem
Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlenmişti! Düğün fotoğrafları geldi!
Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlenmişti! Düğün fotoğrafları geldi!Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın düğününden ilk kareler geldi.
12.07.2024Magazin
Gelinlik deneme ücreti ne kadar 2024? Gelinlik deneme ücreti uygulanmaya başladı mı?
Gelinlik deneme ücreti ne kadar 2024? Gelinlik deneme ücreti uygulanmaya başladı mı?Ankara'da gelinlik deneyip satın almayanlardan ücret alınacağını kararının ardından büyükşehirlerde uygulama başladı. Peki, gelinlik deneme ücreti ne kadar 2024?
6.07.2024Ekonomi
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ikinci günü sanık savunmalarıyla sürüyor. Duruşmada gerginlik çıkması üzerine mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı. Sanık avukatları ile Ateş ailesinin avukatları arasında gerginlik devam edince mahkeme başkanı, Ateş ailesinin avukatının dışarı çıkarılması talimatı verdi. Mahkeme başkanı, verdiği talimatı yerine geç getiren polisler hakkında işlem yapılacağını belirtti. İşte duruşmada yaşananlar...
2.07.2024Gündem
Valilik duyurdu: Yasak kararı! 1 Temmuz itibarı ile başlıyor
Valilik duyurdu: Yasak kararı! 1 Temmuz itibarı ile başlıyorBolu’da 1 Temmuz itibarıyla ormanlara giriş yasaklandı. Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu yaşanan Abant ve Yedigöller Milli Parkı ile Gölcük Tabiat Parkı’nda da mangal ve ateş yakılmasına yasak getirildi.
26.06.2024Gündem
Düğün sezonu geldi, sahte altın dolandırıcılığına dikkat! Gerçeği sahtesinden nasıl ayırt edilir?
Düğün sezonu geldi, sahte altın dolandırıcılığına dikkat! Gerçeği sahtesinden nasıl ayırt edilir? Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte son yıllarda artış gösteren sahte altın ihbarları da çoğalmaya başladı. Gerçeği ile sahtesinin ayırt etmenin pek mümkün olmadığını belirten kuyumcular vatandaşların dikkatli olması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.
26.06.2024Ekonomi
Düğün günü alev alan gelin herkesi şoka soktu!
Düğün günü alev alan gelin herkesi şoka soktu!Bir gelin düğün anında yaşadığı dehşet veren bu anla büyük bir felaketin eşiğinden döndü.
25.06.2024Dünya
Düğün gününde "alev alan gelin" herkesi şoke etti!
Düğün gününde "alev alan gelin" herkesi şoke etti!Bir gelin düğün anında yaşadığı dehşet veren bu anla büyük bir felaketin eşiğinden döndü.
25.06.2024Vatan TV
Altın cephesinde ters rüzgar! Yatırımcıya fırsat için son hafta ikazı!
Altın cephesinde ters rüzgar! Yatırımcıya fırsat için son hafta ikazı!Altın fiyatları haftanın 2. işlem gününde satış yedi. Ons altın yüzde 0,34 değer kaybetti. Buradan esen ters rüzgar gram altın yönünü aşağı yönlü tayin etti. Altın tarafındaki geri çekilmeler sonrası gram, çeyrek, tam altın fiyatı düğün yapacaklar ve altın alacaklar tarafından yakın takibe alındı. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili yatırımcıya dikkat çeken uyarılarda bulunuldu.
25.06.2024Ekonomi
Şok eden olay: Yeni gelin kocasını zehirleyerek öldürdü! 'İlaçları yok ettin mi? Başımız belaya girecek'
Şok eden olay: Yeni gelin kocasını zehirleyerek öldürdü! 'İlaçları yok ettin mi? Başımız belaya girecek'Bolu'da Azerbaycan uyruklu ebe hemşire Gülare S. bakımından sorumlu olmak şartıyla Niyazi Sezer ile yakınları vesilesiyle tanışarak, anlaşmalı evlilik yaptı. Bir süre sonra rahatsızlanan Sezer'i her gün 10 mg kırmızı reçeteli ilaçla zehirleyerek öldürdükleri iddia edilen Sezer ve arkadaşı Mahabat Ç. 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılandı. Mahkemede dinlenen tanık A.T, Gülare S'nin, eşi öldükten sonra arkadaşı Mahabbat Ç'yi aradığını "İlaçları yok ettin mi? Başımız belaya girecek" gibi cümleler duyduğunu söyledi. Ancak Azerbaycanlı kadınlar delil yetersizliğinden beraat etti.
23.06.2024Ekonomi
Evlenecek çiftler dikkat! Düğün yerleriyle ilgili kapora kararı: Para iadesi yapılıyor
Evlenecek çiftler dikkat! Düğün yerleriyle ilgili kapora kararı: Para iadesi yapılıyorDüğün mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sahipleri ve işletmeler hazırlıklara başladı. Evlilik hazırlığı yapan ve aylar öncesinden düğün salonu tutan çiftler, anlaşmazlık durumunda ayrılık yaşayabiliyor ve düğün iptal edilebiliyor. Ya da bazı sebeplerden dolayı erteleme de talep edebiliyorlar. Bu durumda kaporanın düğün sahiplerine iadesi söz konusu oluyor. İşletmeler kaporanın iadesinin yapılamayacağını söylüyor ancak Yargıtay aynı görüşte değil. İşte detaylar...
22.06.2024Ekonomi
Düğün sezonu hızlı başlıyor! Evlenmenin maliyeti ikiye katlandı, tercihler değişti
Düğün sezonu hızlı başlıyor! Evlenmenin maliyeti ikiye katlandı, tercihler değiştiDüğün sezonu hızlı başladı. Sektör bayram sonrasında yoğun organizasyon trafiğine hazırlandı. TÜİK’e göre, Türkiye’de her yıl yaklaşık 600 bin çift evleniyor. Kınası, düğünü, ‘after parti’si derken çiftler ortalama iki etkinliğe bütçe ayırıyor. Fiyatlar ise geçen yıla göre iki kat artmış durumda. Bu yıl 250 kişilik bir düğün planlayanlar yemeksiz ise 100 bin, yemekli ise 200 bin TL’den başlayan fiyatları gözden çıkarmalı.
17.06.2024Ekonomi
Gamze Özçelik çocuğu var mı? Ailenin Yeni Üyesi Reshad Strik'in kaç çocuğu var? İkilinin önceki evlilikleri ne zaman bitti?
Gamze Özçelik çocuğu var mı? Ailenin Yeni Üyesi Reshad Strik'in kaç çocuğu var? İkilinin önceki evlilikleri ne zaman bitti?Gamze Özçelik ve Reshad Strik evlendi. Sürpriz bir şekilde basına sızan düğün fotoğrafları sonrası magazin gündemi de ikilinin önceki evliliklerinden olan çocukları yer aldı. Uzun süredir bir yardım kuruluşunun başında yer alan Gamze Özçelik, TRT Belgesel'de Ailenin Yeni Üyesi programını sunan Reshad Strik ile dünyaevine girdi. Peki Gamze Özçelik'in çocuğu var mı? Reshad Strik'in kaç çocuğu var? İşte detaylar...
9.06.2024Gündem
Gelinlik denemek ücretli mi olacak, gelinlik denemek artık ücretli mi oluyor?
Gelinlik denemek ücretli mi olacak, gelinlik denemek artık ücretli mi oluyor?Düğün sezonu açıldı, gelinlikçilerde hareketlenme başladı. Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, gelinlik denemesinin ücretli olmasına karar verdi. Peki, Gelinlik denemek ücretli mi olacak, gelinlik denemek artık ücretli mi oluyor?
7.06.2024Yaşam
Evlenecekler dikkat! Gelinlik denemek artık ücretli olacak
Evlenecekler dikkat! Gelinlik denemek artık ücretli olacakDüğün sezonunun açılmasıyla gelinlikçilerde de hareketlenme başladı. Evlenmek isteyen gelin adayları gelinlik arayışındayken Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası şok bir karara imza attı. Bundan sonra gelinlik deneyenlerden ücret alınacak.
7.06.2024Gündem
Beş ay önce boşanmıştı! Burak Sergen dördüncü kez evlendi
Beş ay önce boşanmıştı! Burak Sergen dördüncü kez evlendi2021 yılında nikâh masasına oturduğu Nihan Ünsal'dan ihanet iddiasıyla beş ay önce boşanan Burak Sergen, tiyatrosunda genel müdür olarak çalışan Gizem Şağban ile dünyaevine girdi. Çiftin düğün töreni Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşti.
1.06.2024Magazin
Adana'nın güldüren geleneği: İpler misafirde güç davulcuda! Şaba geleneği nedir?
Adana'nın güldüren geleneği: İpler misafirde güç davulcuda! Şaba geleneği nedir?Adana halk kültüründe yer alan birçok gelenek günümüze kadar uzanıyor. Özellikle düğün törenleri sırasında yapılan uygulamalar şehrin birçok noktasında hala yaşatılmaktadır. Binlerce yıllık geçmişi ve birçok medeniyeti barındıran Adana'nın güldüren şaba geleneğini sizler için araştırdık.
2.06.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Düğün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düğün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.