Gazete Vatan Logo
Magazin Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi

Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile Atina-Pire Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Burcu Denizer'in sosyal medya hamlesi dikkat çekti.

Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi

Ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı sade bir törenle evlenen ünlü oyuncu, nikâh fotoğraflarını sosyal medya hesabından "Sürpriz" notuyla yayınladı.

Burcu Denizer, Tarsus Amerikan Lisesi'nden mezun oldu. ABD'de işletme eğitimi alan Denizer, restoran ve kafe işletmeciliğine başladı. Burcu Denizer şu an popüler kurucusu olduğu restoran ve kafeleri yönetiyor.

SOYADI HAMLESİ

Kaan Urgancıoğlu ile dünyaevine giren Burcu Denizer'den gelen bir soyadı hamlesi, sosyal medyada gündem oldu. Denizer nikah töreninin ardından Instagram hesabındaki adını Burcu Denizer Urgancıoğlu olarak güncelledi.

 

YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Denizer ile geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan Urgancıoğlu, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından sevgilisinin fotoğrafını paylaşmıştı. Denizer'in parmağındaki yüzük çok konuşulmuştu.