Gazete Vatan Logo
Magazin Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum

Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum

Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Seda Sayan'ın mutlu evliliği devam ediyor. Eşiyle romantik bir tatil yapıp, İstanbul'a geri dönen şarkıcı, önceki akşam Etiler'de bir açılışa katıldı. Ünlü isim, eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile küs oldukları iddialarına son noktayı koydu. 59 yaşındaki sanatçının, 'çocuk' sorusuna verdiği yanıt da gündem oldu.

Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum

Daha önce altı kez dünyaevine giren Seda Sayan, meslektaşı Çağlar Ökten ile sürpriz şekilde evlilik kararı almıştı. Ünlü çift, 24 Nisan 2022 tarihinde Beşiktaş'taki lüks bir otelde mutluluğa 'evet' demişti. Mayıs ayında Prag'da yapılması planlanan nikâh töreni, Sayan'ın ekibinin vize sıkıntısı yaşaması nedeniyle İstanbul'da gerçekleşmişti.

Ünlü ismin gelinliği Gülşah Saraçoğlu, Çağlar Ökten'in damatlığı Tolga Çam imzası taşımıştı. Sayan'ın nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten'in şahitliğini ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yapmıştı.

OĞULCAN ENGİN TÖRENE KATILMADI

Seda Sayan'ın 32 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin'in bu evliliğe karşı çıktığı iddia edilmişti. Engin'in törende olmaması da dikkatlerden kaçmamıştı. Sayan, oğlunu yanında görmek istese de Engin düğüne katılmamıştı. Aralarının bozuk olduğu öne sürülen anne-oğul, konuyla ilgili olarak sessizliklerini korumuştu.

"KALBİM" NOTUYLA PAYLAŞTI

Şimdilerde evliliğin tadını çıkaran ve mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmeyen Seda Sayan ile Çağlar Ökten, birkaç gün önce baş başa tatile çıkmıştı.

Haberin Devamı

Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ikiliden Çağlar Ökten, eşi Sayan ile tekne pozunu "Kalbim" diyerek yayınlamıştı. Kendisinden yaşça küçük eşinin paylaşımına kayıtsız kalamayan Seda Sayan ise Ökten'e, "Aşk" diye yorum yapmıştı.

TATİL SONRASI AÇILIŞA KATILDILAR

Tatil dönüşü Etiler'de bir mekanın açılışına katılan Seda Sayan-Çağlar Ökten çifti, sonrasında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Eşi Ökten ile yaptıkları romantik tatilden bahseden ünlü isim, “Her şey çok güzel gidiyor. Tatilimiz çok güzel geçti” dedi.

'ÇOCUK' SORUSUNA CEVAP

59 yaşındaki Seda Sayan, basın mensuplarının “Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Her ikimizin de evlatları var. Böyle bir düşüncemiz yok” yanıtını verdi.

"YUMURTALARIMI DONDURTTUM"

Seda Sayan, TV8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına attığı mesajda ise yumurtalarını dondurttuğunu açıkladı.

Yumurtalarımı dondurtmuştum. Eğer Çağlar'ın çocuğu olmasaydı doğururdum ama 12 yaşında bir oğlu var, çocuk işi bitmiştir.

Haberin Devamı

'OĞLUYLA KÜSLÜK' İDDİASINA CEVAP

Eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile küs oldukları iddialarını daha önce geçiştiren Seda Sayan, bu kez sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı, böyle bir durum olmadığını, "İnsan çocuğu ile küser mi?” sözleriyle ifade etti.