Çağlar Ökten

Çağlar Ökten

Son dakika çağlar ökten haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çağlar ökten ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çağlar ökten haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağlar Ökten

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağlar ökten gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 çağlar ökten haberi bulunmuştur. Tüm çağlar ökten haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil’den Seda Sayan eleştirisi! “Çocuğundan küçük zaten, annesi yaşında”
Seren Serengil’den Seda Sayan eleştirisi! “Çocuğundan küçük zaten, annesi yaşında” Seren Serengil, Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada çok konuşulurken, Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.
26.03.2024 Magazin
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı!
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı! Çağlar Ökten ile 2022'de Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan ünlü sanatçı Seda Sayan, eşinden boşanacağı söylentileriyle gündeme geldi. Kendi sunduğu programda yapılan haberlere isyan eden Sayan, ayrılık iddialarına son noktayı koyarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Magazin
Seda Sayan'dan Çağlar Ökten açıklaması: Gözüm gibi baktım
Seda Sayan'dan Çağlar Ökten açıklaması: Gözüm gibi baktım Seda Sayan'ın eli Çağlar Ökten bir mekanın açılış gecesinde sahneye çıktı.
25.02.2024 Magazin
Çağlar Ökten'den Seda Sayan’a ‘İyi ki seni almışım’ sözleri geceye damga vurdu
Çağlar Ökten'den Seda Sayan’a ‘İyi ki seni almışım’ sözleri geceye damga vurdu Seda Sayan’ın eşi şarkıcı Çağlar Ökten, bir mekanın açılış gecesinde konser verdi. Konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Çağlar Ökten eşi Seda Sayan’a övgüler yağdırırken “İyi ki seni almışım” dedi.
27.01.2024 Magazin
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor Yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Seda Sayan ünlü isimlerin başını çekiyor. Şimdi ise Seda Sayan yeni işlem yaptırdı.
23.11.2023 Magazin
Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu! Kayınvalidesine yorum yağdı
Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu! Kayınvalidesine yorum yağdı Şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile Beşiktaş'ta lüks bir otelde gerçekleşen nikah töreni ile evlenmişti. 60 yaşındaki sanatçı, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu. Sürpriz ziyaretin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılınca, yorum yağmuruna tutuldu.
1.10.2023 Magazin
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı! Nikaha katılmamıştı, buzları eriten paylaşım!
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı! Nikaha katılmamıştı, buzları eriten paylaşım! Seda Sayan-Sinan Engin çiftinin oğulları Oğulcan Engin, Çağlar Ökten ile dünyaevine giren annesi annesinin nikah törenine katılmamış ve bu durum uzun zaman magazin gündemini meşgul etmişti. İkilinin arasındaki soğuk rüzgarlar nihayet sona erdi, kadırgalı oğlunun doğum gününü kutladı.
30.08.2023 Magazin
Seda Sayan yine estetik yaptırdı: 'Dekolte Canavarı' için doktorun kapısını çaldı
Seda Sayan yine estetik yaptırdı: 'Dekolte Canavarı' için doktorun kapısını çaldı Alt yüz ve boyun estetiği olan Seda Sayan daha önce dekoltesindeki çizgilerden kurtulmuştu. Seda Sayan bu kez de dekolte canavarı adı verilen estetiği yaptırdı.
23.08.2023 Magazin
Çağlar Ökten ve 25 yaş büyük eşi Seda Sayan’dan romantik paylaşım: Çiçek karım!
Çağlar Ökten ve 25 yaş büyük eşi Seda Sayan’dan romantik paylaşım: Çiçek karım! Ünlü sanatçı Seda Sayan ile geçtiğimiz yıl Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan şarkıcı Çağlar Ökten, sosyal medya hesabından eşiyle çekilen aşk dolu bir karesini yayınladı.
5.08.2023 Magazin
Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'den tatil pozları! Düşman çattılar
Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'den tatil pozları! Düşman çattılar Ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz yıl kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Herkesin ilişkilerine kısa sürer gözüyle baktığı çift, geçen günlerde evliliklerinde 1.yılı doldurdu. Son olarak ise Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile tatil pozunu 'Sevgilim' diyerek paylaştı. İşte Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in düşman çatlatan pozları...
23.07.2023 Magazin
Seda Sayan eşi Çağlar Ötken ile yeni karesini paylaştı!
Seda Sayan eşi Çağlar Ötken ile yeni karesini paylaştı! Geçtiğimiz yıl kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, eşiyle yeni pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
18.07.2023 Magazin
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren eşi Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı: Bugün konuştuk bir iki güne servise alacaklar!
22.06.2023 Magazin
Konteyner ev satma vaadiyle depremzedeleri dolandıran 6 kişi yakalandı
Konteyner ev satma vaadiyle depremzedeleri dolandıran 6 kişi yakalandı Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri yıkılan vatandaşların da olduğu yaklaşık 600 kişiyi konteyner ev satma vaadiyle 5 milyon TL dolandıran 6 kişi, polisin Nevşehir merkezli 6 ilde düzenlediği operasyonla yakalandı.
21.06.2023 Yaşam
Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den iddialara sosyal medyadan 'öpücüklü' yanıt
Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den iddialara sosyal medyadan 'öpücüklü' yanıt Seda Sayan, geçtiğimiz yıl kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Kısa süre önce kavga ettikleri iddialarıyla gündeme gelen ikiliden Seda Sayan, eşiyle olan bir fotoğrafını paylaşarak iddialara yanıt verdi.
21.06.2023 Magazin
Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den evlilik yıl dönümü kutlaması!
Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den evlilik yıl dönümü kutlaması! Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz şekilde nikâh masasına oturan Seda Sayan, eşiyle birinci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yapan Sayan'a, Ökten'den cevap gecikmedi.
24.04.2023 Magazin
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi Seda Sayan, sık sık yaptırdığı estetik dokunuşlara bir yenisini ekledi. 'Barbie Bebek' operasyonu ile yeni bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcı adeta zamana meydan okuyor. İşte Seda Sayan'ın son yaptırdığı estetik ameliyat süreci ile ilgili detaylar...
14.03.2023 Magazin
Seda Sayan: Lütfen yardımlarınıza devam edin
Seda Sayan: Lütfen yardımlarınıza devam edin Tüm Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için yardım toplayan Seda Sayan, “İlk günden beri elimden geleni yapıyorum. Bu felaketi unutmayacağız ve unutturmayacağız. Ama bölgeye giden yardımlar azalmış. Buradan tekrar sesleniyorum, lütfen yardımlarınıza devam edin” diye konuştu.
26.02.2023 Magazin
Seda Sayan, Sevgililer Günü planı için kesenin ağzını açtı!
Seda Sayan, Sevgililer Günü planı için kesenin ağzını açtı! Ünlü şarkıcı Seda Sayan, yedinci kez kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile dünyaevine girmişti. Seda Sayan ile Çağlar Ökten sosyal medya paylaşımlarıyla aşklarını gözler önüne seriyorlar. 1 Ocak'ta 60 yaşına giren Sayan bu kez 14 Şubat Sevgililer Günü için kesenin ağzını açtı. Genç eşi Çağlar Ökten'le romantik anlar yaşamak isteyen Seda Sayan'ın, bu planına çok harcama yaptığı iddia edildi.
2.02.2023 Magazin
Seda Sayan: Murat Boz'u bu sene evlendireceğim
Seda Sayan: Murat Boz'u bu sene evlendireceğim Solist Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz şekilde nikâh masasına oturan Seda Sayan, eşini sahnede yalnız bırakmadı. Sahnelere çok fazla zaman ayırmadığını söyleyen Sayan, “Beni çıkarmaya paraları yetmiyor” diyerek espri yaptı. ‘O Ses Yılbaşı’ programıyla ilgili de konuşan şarkıcı, 'Murat Boz' açıklamasıyla dikkat çekti.
10.01.2023 Magazin
Furkan Palalı yeni projesi için imaj değiştirdi!
Furkan Palalı yeni projesi için imaj değiştirdi! Başarılı oyuncu Furkan Palalı, sevenleriyle dijital bir platformda buluşmaya hazırlanıyor. Palalı, TRT’nin Dijital'de yayınlanacak Şebeke adlı dizide Komiser Ali rolünü canlandıracak. Çekimleri başlayan dizi için imaj değiştiren ve saçlarını kestiren yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri'nde de “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu.
12.12.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in romantik gecesi!
Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in romantik gecesi! Seda Sayan, nisan ayında nikah masasına oturduğu Çağlar Ökten ile tanışma yıl dönümünü kutladı. Sayan ve eşi romantik kutlamadan kareleri sosyal medya hesaplarından paylaştılar.
12.12.2022 Magazin
Büşra Pekin'e Seda Sayan filtresi! 'Nasip oldu şükür'
Büşra Pekin'e Seda Sayan filtresi! 'Nasip oldu şükür' Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile katıldığı düğünde oyuncu Büşra Pekin'le karşılaştı. Instagram hesabından geceye dair paylaşımlarda bulunan şarkıcının yayınladığı bir fotoğrafı görenler şaştı kaldı. Yıllara meydan okuyan 59 yaşındaki sanatçı, sık sık magazin gündemine geldiği filtreli paylaşımlarını bu kez de Büşra Pekin için uyguladı.
12.11.2022 Magazin
Seda Sayan'dan canlı yayında şaşırtan hareket!
Seda Sayan'dan canlı yayında şaşırtan hareket! Yaz aylarında bile çorapsız dışarı çıkmadığını söylemesiyle adından söz ettiren Seda Sayan, katıldığı programda şaşırtan bir hareket yaptı.
9.11.2022 Magazin
Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'in sahnesine çıktı! 'Harikaydın aşkım'
Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'in sahnesine çıktı! 'Harikaydın aşkım' Müzisyen Çağlar Ökten ile ani bir kararla evlenen Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda eşinin sahnesinden övgü dolu sözlerle bahsetmişti. Sayan, önceki akşam eşinin sahnesine çıkarak 'Bak Gör' şarkısını söyledi.
31.10.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten kavga mı etti?
Seda Sayan ve Çağlar Ökten kavga mı etti? Seda Sayan geçtiğimiz aylarda evlendiği kendisinden 24 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile kavga ettiği iddia edildi. Çıkan kavgada Ökten’in evin camını kırdığı ve barikat kurulduğu konuşuldu. İddialara Seda Sayan'dan yanıt geldi.
25.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çağlar Ökten ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağlar ökten haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.