Gazete Vatan Logo
Magazin Seda Sayan: Lütfen yardımlarınıza devam edin

Seda Sayan: Lütfen yardımlarınıza devam edin

Tüm Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için yardım toplayan Seda Sayan, “İlk günden beri elimden geleni yapıyorum. Bu felaketi unutmayacağız ve unutturmayacağız. Ama bölgeye giden yardımlar azalmış. Buradan tekrar sesleniyorum, lütfen yardımlarınıza devam edin” diye konuştu.

Seda Sayan: Lütfen yardımlarınıza devam edin

Seda Sayan önceki gün Akmerkez’de eşi Çağlar Ökten’le objektife takıldı. Annesinin ihtiyaçlarını almak için alışveriş merkezine geldiklerini belirten ünlü sanatçı, Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili çok üzgün olduğunu dile getirdi. Sayan, “Nasılsınız” diye soran muhabirlere “Hiç iyi hissetmiyorum kendimi, bu felaketi unutmayacağız ve unutturmayacağız, önemli olan bu” cevabını verdi.

İLK GÜNDEN BERİ ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM

İlk günden itibaren deprem bölgelerinin ihtiyaçları için yardım toplayan ünlü sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü: “İlk günden itibaren elimden geleni yaptım, 99 depreminde de ben zaten enkaz üstündeydim, çalışmalara katılmıştım. Bu depremde de başta temel ihtiyaç; su ve ısınma olmak üzere birçok alanda işinsanı arkadaşlarımla çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz.” Sayan bölgeye giden yardımların azaldığını da belirterek herkese çağrıda bulundu: “Lütfen, deprem bölgelerine yardımlarınıza devam edin.”

Bir hayata dokunun

Deprem bölgesi ve depremzedeler için ‘TürkiyeTekYürek’ ortak yayına katılan SEDA Sayan, bu kez Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından hayata geçirilen “Evim Yuvan Olsun” kampanyasına destek oldu. Ünlü sanatçı sosyal medya hesabında yayınladığı videoda takipçilerine “Birçok depremzedenin sıcacık bir yuvaya ihtiyacı var, siz de ‘evim yuvan olsun’ diyorsanız, dayanışmaya destek olun, bir hayata dokunun” diye seslendi. “Evim Yuvan Olsun” adlı kampanyayla yardımseverler, kullanmadıkları evlerini depremzedelere tahsis edebiliyor, düşük bedelle kiraya verebiliyor ya da kira yardımı yapabiliyor.

Haberin Devamı