Ne Zaman

Ne Zaman

Son dakika ne zaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ne zaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ne zaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ne Zaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ne zaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 89.852 ne zaman haberi bulunmuştur. Tüm ne zaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı?
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı? Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen ve 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada 9 sanığa 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında hapis cezası verildi. Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Nihat Aslan 15 yıl, TCDD Birinci Bölge Bakım Müdürü Mümin Karasu 17 yıl 6 ay ve Bakım Servis Alanlarından Sorumlu Müdür Yardımcısı Levent Meriçli ise 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 13 sanıktan 4'ü beraat etti. Peki, Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü?
25.04.2024 Gündem
Aşure Günü 2024 yılında ne zaman? Aşure Günü hangi ayda?
Aşure Günü 2024 yılında ne zaman? Aşure Günü hangi ayda? Aşure Günü bilindiği gibi Muharrem Ayı'nın 10'uncu gününde kutlanıyor. Birçok olayın yaşandığı Aşure Günü'nde İslam aleminde oruç da tutuluyor. Peki aşure günü ne zaman? 2024 aşure günü hangi ayda?
25.04.2024 Gündem
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak?
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak? Emekli vatandaşlar için bölgesel destek verileceği iddiaları gündeme gelince desteğe yönelik araştırmalar da hızlandı. İddialara göre düşü emekli maaşı alanlar için şehrin ekonomik parametreleri göz önünde bulundurularak yardımlar verilecek. Peki, Emekliye bölgesel destek ne zaman verilecek, bölgesel destek nedir, şartlar açıklandı mı, kapsamı ne olacak, gerçekten emekliye bölgesel destek verilecek mi?
25.04.2024 Ekonomi
Anzak Günü nedir, Azak Gününde şafak ayini neden yapılır? Çanakkale Anzak Ayini ne zaman yapılır?
Anzak Günü nedir, Azak Gününde şafak ayini neden yapılır? Çanakkale Anzak Ayini ne zaman yapılır? Anzak Günü nedir, ne zaman, Anzak Günü geleneği şafak ayını neden yapılır? Anzak Günü'nde Avustralya ve Yeni Zelanda, Gelibolu Yarımadası'ndaki Anzak Tören Alanı'nda Şafak Töreni' yapılıyor.
25.04.2024 Yaşam
Geçtiğimiz yıl yüzde 25 yapmıştı! TOKİ indirim kampanyasında bu yıl oran ne olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman?
Geçtiğimiz yıl yüzde 25 yapmıştı! TOKİ indirim kampanyasında bu yıl oran ne olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman? TOKİ iş yeri ve konut satışında indirim kampanyaları düzenliyor. Geçtiğimiz yıl yüzde 25 oranında yaptığı indirimli dikkat çeken Toplu Konut İdaresi, bu yıl indirim kampanyasını ne zaman yapacak? TOKİ indirim kampanyasında oran yüzde kaç oldu?
25.04.2024 Ekonomi
İzmir bisiklet turu nedeniyle 27-28 Nisan kapalı yollar | Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ne zaman, saat kaçta başlıyor ve bitiyor, hangi güzergahı takip edecek?
İzmir bisiklet turu nedeniyle 27-28 Nisan kapalı yollar | Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ne zaman, saat kaçta başlıyor ve bitiyor, hangi güzergahı takip edecek? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
25.04.2024 Yaşam
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş biletleri ne zaman satışa çıkacak 2024, hangi gün satışa çıkıyor? Bilet fiyatları ne kadar?
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş biletleri ne zaman satışa çıkacak 2024, hangi gün satışa çıkıyor? Bilet fiyatları ne kadar? Süper Lig 34. hafta derbi mücadelesi Fenerbahçe Beşiktaş arasında olacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen taraftarlar FB-BJK derbisinin biletlerinin satışa çıkacağı tarih sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçının biletleri ne zaman satışa çıkıyor, 27 Nisan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için bilet ne zaman satışa çıkacak 2024? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, derbinin biletleri satışa çıktı m?
25.04.2024 Şampiy10
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz”
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz” Adana'da yurt dışında gördükleri ekipmanları alarak bisikletlerinin arkasına monte eden 3 çocuklu çift, her yere bisikletle gidiyor.
24.04.2024 Adana
Koç Holding (KCHOL) ne zaman temettü verecek 2024, Koç Holding temettü ne zaman veriyor? KCHOL temettü tarihi
Koç Holding (KCHOL) ne zaman temettü verecek 2024, Koç Holding temettü ne zaman veriyor? KCHOL temettü tarihi Koç Holding A.Ş. dün akşam KAP'a yaptığı bildirimde kar payı dağıtımına ilişkin genel kurul kararını duyurdu. Peki, Koç Holding temettü 2024 ne zaman, Koç Holding temettü ne kadar verecek? İşte Koç Holding temettü tarihi 2024 ve diğer detaylar…
24.04.2024 Ekonomi
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta?
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta? Doas temettü ne zaman hesaplara geçecek, saat kaçta, ne zaman yatar? Doğuş Otomotiv hissesi olan yatırımcılar DOAS temettü tarihi ile hesaplara geçiş sürecini merak ediliyor. Şirket, cuma günü portföyünde DOAS hissesi bulunan yatırımcılara pay başına brüt 40,9090909 TL, net ise 36,8181818 TL nakit kâr payı dağıtımı yapılmıştı. Doğuş Otomotiv Nisan 2024 temettü ödeme tarihleri belli oldu. Doğuş Otomotiv (DOAS) bu yıl ilk temettü ödemesini yapmaya başladı. Peki, DOAS temettü yattı mı, ne zaman hesaba geçer, saat kaçta, ne zaman yatacak?
24.04.2024 Ekonomi
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: Çıkan gaz ve petrolden pay alınabilir
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: Çıkan gaz ve petrolden pay alınabilir Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Trabzonspor kupa maçı ne zaman, Trabzonspor Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Trabzonspor kupa maçı ne zaman, Trabzonspor Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Karagümrük kupa maçı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselmek isteyen Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü konuk ediyor. Trabzonspor çeyrek finalde Başakşehir’i mağlup ederek adını yarı finale yazdırmıştı. İşte, ZTK yarı final maçının detayları…
24.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman olacak, Sadettin Saran Fenerbahçe Başkan adayı olacak mı? Fenerbahçe, Başkanlık seçimi tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevini 2018 yılından itibaren Ali Koç yapıyor. Ali Koç, son olarak Şubat ayında gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu’nda yeni başkan vurgusu yapmıştı. Peki, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı oldu mu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı mı? Fenerbahçe yeni başkanlık seçimi ne zaman?
24.04.2024 Şampiy10
Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak 2024? TCMB Merkez Bankası faiz kararı Nisan 2024
Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak 2024? TCMB Merkez Bankası faiz kararı Nisan 2024 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) nisan ayı faiz kararı için araştırmalar hızlandı. Dolar, altın, borsa ve mevduat faizi yatırımcıları gözlerini Merkez Bankasına çevirdi. TCMB faiz kararı öncesinde, ekonomistler nisan ayı faiz beklentilerini de açıkladı. Peki, nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
24.04.2024 Ekonomi
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde! Arka Sokaklar dizisinin efsanevi üyesi Mesut Komiser'in diziye dönüşü için görüşmeler başladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüş haberi izleyiciyi de heyecanlandırdı. Peki haber doğru mu? Şevket Çoruh diziye ne zaman dönecek?
24.04.2024 Magazin
Anneler Günü için geri sayım! Anneler günü ne zaman? kaç gün kaldı?
Anneler Günü için geri sayım! Anneler günü ne zaman? kaç gün kaldı? Anneler Günü tarihi, annesine hediye almak ve güzel mesajlar göndermek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Anneler Günü ilk olarak 1908 yılında Anna Jarvis tarafından ABD'de kutlandı. Annelerin toplumdaki önemini vurgulayan Anneler Günü zamanla diğer ülkelere de yayılmıştır. İşte güncel 2024 Anneler Günü tarihi...
24.04.2024 Gündem
Altın fiyatları için yön aşağı! 1 Mayıs'ı işaret etti: 3500 lira...
Altın fiyatları için yön aşağı! 1 Mayıs'ı işaret etti: 3500 lira... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İsrail-İran gerginliği ile yükseliş trendini güçlendiren altın gram fiyatı yeni haftaya satıcılı girdi. Yaz sezonu yaklaşırken özellikle düğün yapacaklar altın fiyatları tarafında araştırmalarını sıklaştırdı. Altın almalı mı satmalı mı? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Alım fırsatı verecek seviyeler hangileri? Gram ne zaman 3 bin 500 lira olacak? İşte altın ile ilgili tüm detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek?
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? AYEDAŞ ve BEDAŞ arıza sorgulama ekranına ilişkin araştırmalar BEDAŞ'ın yaptığı duyuru ardından hız kazandı. 24 Nisan Çarşamba günü planlı elektrik kesintileri yaşanacak. İşte elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...
24.04.2024 Gündem
Mayıs ayı aile destek parası ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi mayıs ayı ne zaman hesaplara yatacak?
Mayıs ayı aile destek parası ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi mayıs ayı ne zaman hesaplara yatacak? Nisan ayı Aile Destek Programı ödemeleri Ramazan Bayramı’ndan önce hesaplara yatırıldı. Mayıs ayının gelmesine az bir süre kala, ödemelerden faydalanan vatandaşlar mayıs ayı aile destek ödemelerine çevrildi. Peki, mayıs ayı Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak, mayıs ayı aile destek parası mayıs ayının kaçında hesaplara yatacak?
23.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe Beko-Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda? TYH Avrupa Ligi Play Off çeyrek final
Fenerbahçe Beko-Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda? TYH Avrupa Ligi Play Off çeyrek final Monaco-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve kanalda? Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin play-off çeyrek final mücadelesinde deplasmanda Monaco'yla karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko, Monaco'yu play-off çeyrek final serisinde mağlup etmek istiyor.
23.04.2024 Şampiy10
Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, bu sene ne zaman idrak edilecek? Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024? Kurban Bayramı tatili takvimi
Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, bu sene ne zaman idrak edilecek? Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024? Kurban Bayramı tatili takvimi Kurban Bayramı’nın bu ay ne zaman, hangi ayda ve ayın kaçında idrak edileceğine dair ayrıntılar vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Ramazan Bayramı geride kalırken ikinci dini bayram olan Kurban Bayramı tarihi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Kurban Bayramı dört gün sürüyor. Peki, Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024, Kurban Bayramı 2024 ne zaman?
23.04.2024 Yaşam
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Peki, Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?
23.04.2024 Magazin
Brawl Stars bakım molası ne zaman biter 2024? Nisan Brawl Stars bakım molası ne kadar sürer?
Brawl Stars bakım molası ne zaman biter 2024? Nisan Brawl Stars bakım molası ne kadar sürer? Brawl Stars bakım molası ne zaman biter 2024? Oyunun yeni güncellemesi için başlayan bakım molasının bitiş saati merak ediliyor.
23.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ne Zaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ne zaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.