Nasıl Oldu

Nasıl Oldu

Son dakika nasıl oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nasıl oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nasıl oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nasıl Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nasıl oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 35.884 nasıl oldu haberi bulunmuştur. Tüm nasıl oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı?
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı? Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen ve 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada 9 sanığa 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında hapis cezası verildi. Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Nihat Aslan 15 yıl, TCDD Birinci Bölge Bakım Müdürü Mümin Karasu 17 yıl 6 ay ve Bakım Servis Alanlarından Sorumlu Müdür Yardımcısı Levent Meriçli ise 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 13 sanıktan 4'ü beraat etti. Peki, Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü?
25.04.2024 Gündem
Antalya teleferik kime ait, Tünektepe teleferik kazası nerede? Teleferik kazası nasıl oldu, neden, kazada kaç kişi öldü, Tünektepe teleferik kimin?
Antalya teleferik kime ait, Tünektepe teleferik kazası nerede? Teleferik kazası nasıl oldu, neden, kazada kaç kişi öldü, Tünektepe teleferik kimin? Tünektepe teleferik kimin, teleferik kazası nasıl oldu? Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Söz konusu kazanın ardından Antalya teleferik kazası nasıl oldu, Tünektepe teleferik kimin, Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü, neden?
13.04.2024 Yaşam
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı İstanbul’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da oy kullanmaya Adana Demirspor formasıyla geldi. Oyuncu Serenay Sarıkaya, Beşiktaş’ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu’nda 1069 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
31.03.2024 Adana
Francis Scott Key köprüsü tarihi || ABD Baltimore Köprüsü ne zaman (kaç yılında) yapıldı, kaç metre? İşte Baltimore Köprüsü’nün uzunluğu
Francis Scott Key köprüsü tarihi || ABD Baltimore Köprüsü ne zaman (kaç yılında) yapıldı, kaç metre? İşte Baltimore Köprüsü’nün uzunluğu ABD'nin Baltimore kentindeki köprü, bir kargo gemisinin çarpması sonucu çöktü.  Associated Press'in haberine göre Baltimore Polisi, işçilerin muhtemelen suda olduğu konusunda bilgilendirildiğini söyledi. Peki, Baltimore Köprüsü nerede, ne zaman yapıldı? İşte Francis Scott Key köprüsü tarihi ve uzunluğu...
26.03.2024 Dünya
Şehzade Mustafa Gerçekte Nasıl Öldürüldü? Şehzade Mustafa Neden Öldürüldü?
Şehzade Mustafa Gerçekte Nasıl Öldürüldü? Şehzade Mustafa Neden Öldürüldü? Osmanlı Devleti'nin 10. padişahı olan Kanuni Sultan Süleyman'ın çocuklarından biriside Şehzade Mustafa'ydı. Tabi Şehzade Mustafa'yı günümüzde halen sıkça araştıran kişiler bulunur. Bunun nedeni ise Şehzade Mustafa'nın oldukça trajik olan ölümüdür. Ayrıca bu ölüm hakkında birçok farklı anlatı duymakta mümkündür. 
14.02.2024 Gündem
Miraç nasıl oldu? Miraç gecesi hangi ayette açıklanıyor? Hz. Muhammed'in Miraç yolculuğu nasıl gerçekleşti?
Miraç nasıl oldu? Miraç gecesi hangi ayette açıklanıyor? Hz. Muhammed'in Miraç yolculuğu nasıl gerçekleşti? Miraç Kandili 6 Şubat 2024 Salı günü idrak ediliyor. Kuran-ı Kerim'de de kendine yer bulan Miraç gecesi hakkında müslümanların meraklı araştırmaları sürüyor. İslam Peygamberi Hz. Muhammed'in Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya oradann da göğe yükselmesiyle Miraç gerçekleşti. Bu kutlu günde Peygamber efendimiz dünyaya çeşitli müjdelerle döndü. İlki Namaz oldu. İşte Miraç kandilinin önemi...
6.02.2024 Gündem
Survivor'da kadro değişti: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 3 Şubat Survivor All Star eleme adayı kim oldu?
Survivor'da kadro değişti: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 3 Şubat Survivor All Star eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da kadro değişti. Takım değiştiren oyuncular sonrası rekabet daha da arttı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir erkek yarışmacı eleme adayı oldu. Peki Survivor'da yeni takımlar nasıl oldu? 3 Şubat Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?
4.02.2024 Magazin
Ramazan Hoca kimdir? Öldü mü, neden ve nasıl öldü, Diyarbakırlı Ramazan Pişkin’i (Pöçkün) kim öldürdü?
Ramazan Hoca kimdir? Öldü mü, neden ve nasıl öldü, Diyarbakırlı Ramazan Pişkin’i (Pöçkün) kim öldürdü? Ramazan Pöçkün kimdir, Ramazan Hoca öldü mü? Sosyal medyada Diyarbakırlı Ramazan Hoca lakabıyla tanınan Ramazan Pişkin bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 'Filozof Ramazan'ın kendisine ait çay ocağında ölü bulunduğu ortaya çıktı. Savcılık, bıçakla öldürülen Ramazan Pişkin’in ölümünü aydınlatmak için soruşturma başlattı. İstanbul Valiliği de konuyla ilgili açıklama yaptı. Son 5 yıldır Ulu Camii'de yerli ve yabancı turistlere İslam'ı anlatan Böçkün, birçok kişi tarafından sevilen bir simaydı. Peki, Ramazan Hoca neden ve nasıl öldü? Ramazan Pişkin’i kim öldürdü? İşte Ramazan Pişkin hocanın ölümü ile ilgili detaylar…
1.02.2024 Yaşam
Uğur Mumcu kimdir? Gazeteci Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?
Uğur Mumcu kimdir? Gazeteci Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü? Uğur Mumcu'nun katledilişinin bugün 31. yıl dönümü. Mumcu, 24 Ocak tarihinde bombalı suikastle hayatını kaybetti. 27 Ocak tarihinde ise son yolculuğuna uğurlanan Uğur Mumcu’nun ölümünün üzerinden 31 yıl geçti. Peki, Uğur Mumcu kimdir, suikastı nasıl oldu ve ne zaman? Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?
24.01.2024 Gündem
Merve Şevval Elmas nasıl kayboldu, ne zaman? Kayıp Merve Şevval Elmas bulundu mu, nasıl öldü, neden?
Merve Şevval Elmas nasıl kayboldu, ne zaman? Kayıp Merve Şevval Elmas bulundu mu, nasıl öldü, neden? Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi. Peki, Merve Şevval Elmas nasıl kayboldu, ne zaman? Kayıp Merve Şevval Elmas nasıl öldü?
23.01.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz" Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in 97. kuruluş yıl dönümü programında açıklamalarda bulunarak, "Türkiye Cumhuriyeti belki yarına bırakır ama ihaneti kimsenin yanına bırakmaz. DEAŞ'ından FETÖ'süne kadar milletimizi hedef alan yapıya hayat hakkı tanımayacağız. Devletimizin nefesi sürekli teröristlerin ensesinde olacak." dedi.
10.01.2024 Gündem
1972 Uruguay uçak kazası nedir, nasıl oldu? And Dağları uçak kazasında kurtulanlar kim, And Dağları nerede, Uruguay uçak kazası neden oldu? And Dağları nerede?
1972 Uruguay uçak kazası nedir, nasıl oldu? And Dağları uçak kazasında kurtulanlar kim, And Dağları nerede, Uruguay uçak kazası neden oldu? And Dağları nerede? And Dağları kazası olarak tarihe geçen Uruguay Hava Kuvvetleri'nin 571 sefer sayılı uçuşu Kar Kardeşliği adıyla Netfilix’te film olarak yayınlanma başlandı. 16 kişinin kurtulduğu kazada, sağ kalanlar ölen arkadaşlarını yiyerek hayatta kalmayı başarmış, hikaye uzun süre gündemde kalmıştı. Film ile birlikte 1972 Uruguay uçak kazası yeniden gündem oldu. Peki, Uruguay uçak kazası nasıl oldu, And Dağları uçak kazasında kurtulanlar kim, And Dağları nerede?
6.01.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Sıdıka Çelik nasıl öldü? Müge Anlı Sıdıka Çelik olayı nedir, Sıdıka kimdir, öldürüldü mü? Şüpheli eş Ümit Çelik konuştu!
Sıdıka Çelik nasıl öldü? Müge Anlı Sıdıka Çelik olayı nedir, Sıdıka kimdir, öldürüldü mü? Şüpheli eş Ümit Çelik konuştu! Sıdıka Çelik nasıl öldü, Sıdıka öldürüldü mü, Müge Anlı Sıdıka Çelik olayı nedir? 13 Aralık 2023'te Müge Anlı’da ele alınan Sıdıka Çelik'in ölümü sorgulanırken, davada yeni bir gelişme yaşandı. Çelik'in ölümünde şüpheli olarak görülen Ümit Çelik'in annesi gözaltına alındı. Peki, Sıdıka Çelik nasıl öldü?
14.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü özel diş kliniği ve operasyonu gerçekleştiren hekimler hakkında inceleme başlatırken, Deniz Sönmez'in annesi ve babası, bugün polis merkezine gidip ifade verdi. Oğlunu özel diş kliniğindeki ihmal ve ilgisizlik nedeniyle kaybettiğini söyleyen Aydın Sönmez, "Bir hayvan bile yerde inlerken insan bakıyor. Oğlumun canı bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir kere baksalardı ben buna eminim ki oğlum şu an yanımda olacaktı" diye konuştu.
15.11.2023 Gündem
Kudüs Fatihi ne demek? Selahaddin Eyyubi Türk mü, Kürt mü? Ünlü tarihçi son noktayı koydu!
Kudüs Fatihi ne demek? Selahaddin Eyyubi Türk mü, Kürt mü? Ünlü tarihçi son noktayı koydu! Selahaddin Eyyubi Türk mü Kürt mü tartışmaları hep olagelmiştir. Mukaddes şehir Kudüs'ü fethederek yüzlerce yıllık Hristiyan hakimiyetini sonlandıran komutan Selahaddin Eyyubi hakkında tarihçilerin de ortak bir görüşü yoktur. Bu akşam TRT 1'de başlayacak Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi de onun hayatına odaklanmaktadır. Kudüs 1187 yılında fethedilmiştir. Haçlı esareti de bu tarihte son bulmuştur. Peki Kudüs Fatihi ne demek? Detaylar haberimizde.
13.11.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından panikte. Ne yapacağını şaşıran fenomenler sosyal medya hesaplarında büyük bir temizliğe başladı. Ama vergi müfettişleri onları peşine düştü bile. İşte o fenomenlerden Nevra Bilem ile ilgili de bir gerçek ortaya çıktı. Onlarca kişi, 'Nevra Bilem bizi dolandırdı' diye suç duyurusunda bulundu.
11.11.2023 Gündem
Kuzey ışıkları Türkiye'den de izlenebildi
Kuzey ışıkları Türkiye'den de izlenebildi Neden kırmızı ya da yeşil? Nasıl buraya kadar geldi? Tehlikeli mi?
7.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli?
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli? Aydın KYK yurdu asansör kazasında kaç ölü var, Işıklı Kız KYK yurdunda son durum ne? Aydın KYK yurdunda asansör düşmesi sonucunda çok sayıda kişi yaralandı. Söz konusu haberlerin ardından Aydın KYK asansör kazası ile ilgili aramalar arttı. Vatandaşlar Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen kim, kaç kişi yaralı? Sorularına yanıt aramaya başladı. Öte yandan Savcılık tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte KYK kız yurdu asansör düşmesi olasında son durum…
26.10.2023 Gündem
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu Eskişehir'de 25 gün önce evinden çıkıp, bir daha haber alınamayan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın (64) parçalara ayrılmış cesedi bulundu. Yapılan ilk incelemede, Önal’ın cesedinin sokak hayvanları tarafından parçalanıp, farklı yerlere taşındığı belirlendi.
21.10.2023 Yaşam
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir?
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir? Ahmet Taner Kışlalı ölümünün 24. Yılında saygı ve sevgiliyle anılıyor. Eski Kültür bakanlarından, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın ölümünün üzerinden 24 yıl geçerken, hayatı ve ölümü araştırılmaya başlandı.
21.10.2023 Gündem
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nasıl Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nasıl oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.