Mutki

Mutki

Son dakika mutki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mutki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mutki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mutki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mutki gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 mutki haberi bulunmuştur. Tüm mutki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitlis'te dehşet! Ailenin kızını kaçırıp evini bastı: 3 ölü, 1 yaralı
Bitlis'te dehşet! Ailenin kızını kaçırıp evini bastı: 3 ölü, 1 yaralı Bitlis'in Mutki ilçesinde evli Cihan Oral, daha önce kaçırdığı Ayşe İnceyol'un (27) evini bastı. Oral, uzun namlulu silahla Ayşe İnceyol ile babası Musa (65) ve ağabeyi Neytullah İnceyol'u (35) öldürdü, annesi Nermin İnceyol’u (54) ise ağır yaraladı. Olay sonrası kaçan Cihan Oral'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.
9.03.2024 Gündem
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor"
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor" Cumhuriyet’in 100. yaşına girmesine günler kala tüm Türkiye ay yıldıza büründü. Bir asır önce başlayan coşku her geçen gün katlanarak artarken 7’den 70’e 100. Yıl heyecanı yaşanıyor. İşletmeler bayrak siparişlerine yetişemiyor...
27.10.2023 Gündem
Bitlis canlı seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Bitlis Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları
Bitlis canlı seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Bitlis Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları Bitlis seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com'da yer aldı. Bitlis'in ilçeleri Hizan seçim sonuçları, Mutki seçim sonuçları, Ahlat seçim sonuçları, Adilcevaz seçim sonuçları da canlı olarak bu sayfada oldu. Peki Bitlis hangi parti kazandı? Bitlis Cumhurbaşkanı seçim sonuçları kaç oldu? İşte detaylar...
14.05.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Bakan Kurum: Adeta siyasi buhrana yakalandılar, tabiri caizse raydan çıktılar
Bakan Kurum: Adeta siyasi buhrana yakalandılar, tabiri caizse raydan çıktılar Bitlis'te yatırım değeri 1 milyar 232 milyon lira olan 21 ayrı yatırımın toplu açılış töreninde konuşan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, muhalefeti eleştirerek, "Muhalefet, bir türlü iktidara gelemeyince son 20 yıldır da milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza iktidarı verince adeta siyasi bir buhrana yakalandılar. Tabiri caizse raydan çıktılar, zaten bozuk olan ayarları, sinirleri, dengeleri daha da bozuldu" dedi.
22.07.2022 Siyaset
MEB resmen duyurdu! Sayı verildi: 3 bin...
MEB resmen duyurdu! Sayı verildi: 3 bin... Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık olarak öncelik verdikleri alanlardan bir tanesinin okul öncesi eğitim olduğunu vurgulayarak, "Okul öncesinde okullaşma oranlarını OECD ortalamasına çıkartmak için Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi 3 bin yeni anaokulu yapacağız” dedi.
19.07.2022 Eğitim
Ev almak isteyenlere güzel haber! TOKİ hamlesi sonrası müjde verildi! Yüzde 30 düşüş...
Ev almak isteyenlere güzel haber! TOKİ hamlesi sonrası müjde verildi! Yüzde 30 düşüş... Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Konut kredisi kullanacaklar için sıfır konut alımında 2 milyon liraya kadar kredide yüzde 0,99, altın ya da dövizini bozdurarak peşinat yapanlara yüzde 0,89 faiz uygulayıp, TOKİ'ye 30 milyar lira kaynak ayıran karar, sektörü heyecanlandırdı. Konut satışlarında hareketin başlayacak olması sektörü heyecanlandırırken, ayda 10-14 bin lira kredi taksiti ödemeyi hayal bile edemeyenler, TOKİ'nin yeniden uzun vade ve düşük taksitli konut yaparak satışa çıkarmasını bekliyor. TOKİ'nin hamlesi sonucu ev fiyatlarında yüzde 30 düşüş yaşanması bekleniyor.
13.05.2022 Ekonomi
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Türk iş insanı Chelsea'ye satın alıyor! 'Müjdeyi paylaşalım' dedi ve açıkladı
Türk iş insanı Chelsea'ye satın alıyor! 'Müjdeyi paylaşalım' dedi ve açıkladı Rus milyarder Roman Abramovich, Chelsea'yi satışa çıkardı. Mutki aşireti lideri Bitlisli iş insanı Muhsin Bayrak (46) ise satışa çıkarılan kulübe talip oldu. Muğla'nın Bodrum ilçesinde gayrimenkul yatırımları yapan Bayrak, "Biz kimsenin taşeronu olmayız. Bugün resmi olarak bizim heyetimiz Chelsea yöneticileriyle Londra'da görüşmeye başladı. Müjdeyi de sizin aracılığınızla paylaşalım. Muhtemelen yarın ya da cuma günü tam anlamıyla çalışmalar başlayacak" dedi.
9.03.2022 İngiltere
Bitlis'te okullara kar engeli!
Bitlis'te okullara kar engeli! Bitlis'te yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
8.03.2022 Gündem
Muhsin Bayrak serveti ne kadar, kimdir? Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak Chelsea’yı satın mı alacak?
Muhsin Bayrak serveti ne kadar, kimdir? Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak Chelsea’yı satın mı alacak? Rusya'nın Ukrayna'yı işgale kalkışmasından sonra İngiltere'de yaptırıma uğrayan Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, kulübü satılığa çıkardı. Dünyaca ünlü kulübe talip olan isimlerden biri de Muhsin Bayrak oldu. Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri olduğu öğrenilen Bayrak'ın, daha önce de "70 bin liraya çalışacak yazılımcı bulamıyoruz" açıklamasıyla gündeme geldiği ortaya çıktı. Peki, Muhsin Bayrak kimdir, serveti ne kadar, nereli? Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak Chelsea’yı mı satın aşmak istiyor? Muhsin Bayrak’ın biyografisi…
7.03.2022 Gündem
Chelsea'yi almak isteyen Muhsin Bayrak kimdir? Mutki Aşireti lideri Muhsin Bayrak ne iş yapıyor?
Chelsea'yi almak isteyen Muhsin Bayrak kimdir? Mutki Aşireti lideri Muhsin Bayrak ne iş yapıyor? Mutki Aşireti lideri Muhsin Bayrak, İngiltere’nin Chelsea’ye talip oldu. Roman Abramoviç'in Chelsea’yi satılığa çıkardığını açıklamasının ardından Türk iş adamı ve Mutki Aşireti lideri Muhsin Bayrak, kulübü satın almaya talip olduğunu açıkladı. Peki, Chelsea'yi almak isteyen Muhsin Bayrak kimdir? Mutki Aşireti lideri Muhsin Bayrak ne iş yapıyor? İşte Muhsin Bayrak hakkında merak edilenler…
5.03.2022 Gündem
PKK'nın toprağa gömülü patlayıcı ve el bombaları ele geçirildi
PKK'nın toprağa gömülü patlayıcı ve el bombaları ele geçirildi Bitlis'in Mutki ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK'ya ait toprağa gömülü 10 kilogram patlayıcı ve el bombaları ele geçirildi.
27.09.2021 Gündem
Bitlis merkezli 4 ilde PKK operasyonu: 9 gözaltı
Bitlis merkezli 4 ilde PKK operasyonu: 9 gözaltı Bitlis merkezli 4 ilde, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.
10.02.2021 Gündem
Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya Operasyonu başladı
Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya Operasyonu başladı İçişleri Bakanlığı, Bitlis'te Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya Operasyonu'nun başladığını duyurdu.
14.11.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
İşçileri taşıyan traktör devrildi: 2 ölü, 18 yaralı
İşçileri taşıyan traktör devrildi: 2 ölü, 18 yaralı BİTLİS'in Mutki ilçesinde pancar toplamaktan dönen köylüleri taşıyan traktör, sürücüsünün kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. Kazada 2 kişi öldü, 4'ü ağır 18 kişi de yaralandı.
23.04.2020 Yaşam
Eğitime kar engeli! Tatil edildi
Eğitime kar engeli! Tatil edildi Yurdun büyük bölümünde etkili olan olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle yurt genelinde 26 ilde eğitime ara verildi.
14.02.2020 Gündem
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Yurdun genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle okul tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Peki hangi ilimizde okullar tatil edildi? Detaylar haberimizde
17.03.2020 Gündem
Bitlis’te kar 2 metreyi aştı; araçlar ve evler kara gömüldü
Bitlis’te kar 2 metreyi aştı; araçlar ve evler kara gömüldü Bitlis'te 2 gün etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, araçlar ve evler kara gömüldü. 620 yerleşim biriminine ulaşıma kapandığı kentte yolda kalanlar için misafirhaneler açıldı.
9.02.2020 Yaşam
HDP önündeki eylemde 90'ıncı gün
HDP önündeki eylemde 90'ıncı gün Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 90'ıncı günde de sürdürüyor. Vatani görevi için usta birliğine giderken yol kesen PKK'lı teröristlerce kaçırılan yeğeni Emrah Avunan (24) için oturma eylemini sürdüren Muhittin Avunan, HDP'lilerin il binasını terk ederek, kaçıp gittiklerini söyledi.
1.12.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 89'uncu gün
HDP önündeki eylemde 89'uncu gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 89'uncu günde de sürdürdü. İstanbul Arnavutköy'deki evinden 5 yıl önce "Bana iş buldular, işe gidiyorum" diyerek, çıkan ve geri dönmeyen oğlu Tuncay Bingöl (19) için oturma eylemine katılan anne Fatma Bingöl, "Devlet büyüklerime diyorum ki, bizi unutmasınlar. Evlatlarımızı geri getirsinler. Tuncay'ımı çok özledim" dedi.
30.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 87'nci gün
HDP önündeki eylemde 87'nci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 ailenin, HDP il binası önündeki oturma eylemi 87'inci günde de sürüyor. Oğlu Tuncay için eylemini sürdüren Fatma Bingöl, "Artık evlatlarımızı istiyoruz. Biz 87 gündür buradayız. HDP götürdü, HDP'den istiyoruz, getirsinler" dedi.
28.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 86'ncı gün
HDP önündeki eylemde 86'ncı gün Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 ailenin, HDP il binası önündeki oturma eylemi 86'ncı günde de sürdü. Oğlu Roşat'ın 5 yıl önce PKK'lılar tarafından kaçırıldığını, büyük oğlu 4 çocuk babası Sami Çiftçi'nin (21) de terör örgütüne destek vermediği gerekçesiyle kaçırılarak şehit edildiğini anlatan Necibe Çiftçi, çocuğundan haber alana kadar oturma eylemine devam edeceğini söyledi. Çiftçi, oğluna, "Kaç gel, kardeşlerine sahip çık, kendine yuva kur" diye çağrıda bulundu.
27.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mutki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mutki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.