Mustafa Şentop Açıklama

Mustafa Şentop Açıklama

Son dakika Mustafa Şentop açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Şentop açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Şentop açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Şentop Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa şentop açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 mustafa şentop açıklama haberi bulunmuştur. Tüm mustafa şentop açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şentop: 15 Temmuz Araştırma Komisyonu raporu TBMM Başkanlığına sunulmamıştır
Şentop: 15 Temmuz Araştırma Komisyonu raporu TBMM Başkanlığına sunulmamıştır TBMM Başkanı Mustafa Şentop, '15 Temmuz Araştırma Komisyonu' olarak bilinen Meclis Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan rapora ilişkin, 'İçtüzük hükümlerine uygun olarak tüm süreçleri tamamlanmış bir Meclis Araştırması Komisyonu raporu, TBMM Başkanlığı’na sunulmamıştır" dedi.
18.07.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Göçün sebebi, ülkelerin yaşanmaz hale getirilmesi
TBMM Başkanı Şentop: Göçün sebebi, ülkelerin yaşanmaz hale getirilmesi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Göç sadece Türkiye'nin meselesi değil tüm dünyanın meselesi. Göçün en temel sebebi; insanların kendi doğdukları topraklardan mahrum olmalarıdır. Neden böyledir? Bunun en aktüel sebebi; onların yaşadıkları ülkelerin, Batılı ülkeler tarafından yaşanmaz hale getirilmesidir" dedi.
16.06.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Cumhurbaşkanımız 'kaçmak' fiiliyle yan yana konulabilecek son kişidir
TBMM Başkanı Şentop: Cumhurbaşkanımız 'kaçmak' fiiliyle yan yana konulabilecek son kişidir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Cumhurbaşkanımız 'kaçmak' fiiliyle yan yana konulabilecek ülkedeki son kişidir. Seçim kampanyasına malzeme arayanlar, ülkemize katkısı olacak başka konular seçmeli" dedi.
25.05.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Üsküp’te tarihi mekanları gezdi
TBMM Başkanı Şentop, Üsküp’te tarihi mekanları gezdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kuzey Makedonya Başbakanı Dimitar Kovacevski ile görüşmesinin ardından tarihi mekanları gezdi.
27.04.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Böyle günlerde kardeşliğin önemi daha iyi anlaşılıyor
TBMM Başkanı Şentop: Böyle günlerde kardeşliğin önemi daha iyi anlaşılıyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Güçlünün haklıya meydan okuduğu böyle günlerde sevginin, hoşgörünün, kardeşliğin önemi çok daha iyi anlaşılıyor. Yunus Emre, bu nedenle Anadolu'da en çok makamı olan kişidir" dedi.
3.03.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan "Dünya Çocuk Hakları Günü" mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan "Dünya Çocuk Hakları Günü" mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı.
20.11.2020 Siyaset
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü. Görüşmelerin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.
16.05.2023 Gündem
Şentop: Gazi Meclis mermilerin, silahın değil, fikrin yeridir
Şentop: Gazi Meclis mermilerin, silahın değil, fikrin yeridir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in TBMM'de kürsüden yere mermi atmasıyla ilgili, "Hangi amaçla, hangi bağlamda, neye dikkat çekmek için olursa olsun milli iradenin kalbi, milletin sinesi olan Gazi Meclis, mermilerin, silahın değil, sözün, fikrin yeridir" dedi.
5.04.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
İsveç Kuranı Kerim olayı nedir 2023? Türkiye İsveç Büyükelçiliği önünde Kuranı Kerim yakılmasına izin verildi, Türkiye’den ser tepki!
İsveç Kuranı Kerim olayı nedir 2023? Türkiye İsveç Büyükelçiliği önünde Kuranı Kerim yakılmasına izin verildi, Türkiye’den ser tepki! NATO üyeliği için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç'ten bu kararı etkileyecek yeni protesto gösterilerine izin çıktı. Bakan Akar, İsveç polisinin Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılacağı iddia edilen eyleme onay vermesine sert tepki gösterdi. Akar, İsveç Savunma Bakanı'nın Türkiye'ye ziyaretini iptal ettiklerini açıkladı. Peki, İsveç Kuranı Kerim olayı nedir 2023?
21.01.2023 Gündem
Ukrayna ve Rusya arasında kavuşma koridoru görüşmesi sonrası açıklama
Ukrayna ve Rusya arasında kavuşma koridoru görüşmesi sonrası açıklama Ukrayna ve Rusya arasında kavuşma koridoru oluşabilmesi için Türkiye Ombudmanı Şeref Malkoç başkanlığında iki ülkenin ombudsmanları ile Ankara'da gerçekleştirilen üçlü görüşme sonrası açıklama yapıldı.
11.01.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan 6 ülkenin temsilcileriyle görüşme
TBMM Başkanı Şentop'tan 6 ülkenin temsilcileriyle görüşme TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Asya Parlamenter Asamblesi 13'üncü Genel Kurulu'nun ilk günü 6 ülkeden temsilcilerle ikili, Azerbaycan ve İran heyetleriyle üçlü görüşme gerçekleştirdi. Masalara, üzerinde katılımcı ülkelerin dillerinde 'barış' yazan kartların olduğu birer zeytin fidanı koyuldu.
10.01.2023 Gündem
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
TBMM'de bütçe mesaisinde kavga; İYİ Parti'li Örs hastaneye kaldırıldı
TBMM'de bütçe mesaisinde kavga; İYİ Parti'li Örs hastaneye kaldırıldı TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ve İYİ Parti milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıktı. Yaşanan arbedede fenalaşan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, hastaneye kaldırıldı.
6.12.2022 Siyaset
İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili siyasilerden peş peşe açıklamalar
İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili siyasilerden peş peşe açıklamalar Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlamada 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 53 kişinin yaralandığını açıkladı. Siyasilerden peş peşe açıklama geldi.
13.11.2022 Gündem
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti  TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve Bartın'daki maden ocağında meydana gelen patlamada yaralanarak Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne getirilen madencileri ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Şentop, "Benim gördüğüm tablo başlangıca göre çok daha iyi bir noktada, iyileşme yolunda hızla ilerliyor. Amasra'daki maden kazasında yaralanan kardeşlerimizin yakınlarıyla da görüştüm. Bir tanesini de odada ziyaret ettim. Onlarla ilgili de aldığım bilgiler olumlu, sevindirici gelişmeler var" dedi. 
22.10.2022 Gündem
Bartın'daki maden ocağındaki patlamayla ilgili siyasilerden başsağlığı mesajları
Bartın'daki maden ocağındaki patlamayla ilgili siyasilerden başsağlığı mesajları Bartın'ın Amasra ilçesindeki Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında meydana gelen patlamayla ilgili siyasiler başsağlığı mesajları yayınladı.
14.10.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Kürsüler şov yapmak için tasarlanmış yerler değil
TBMM Başkanı Şentop: Kürsüler şov yapmak için tasarlanmış yerler değil TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay'ın, kürsüde çekiçle cep telefonu kırmasına ilişkin, "Uygun değil. Kınama cezası gerektiren bir eylem esasen. Kürsüler şov yapmak için tasarlanmış yerler değil" dedi.
13.10.2022 Siyaset
Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Amirallerin Montrö bildirisi davası ne oldu?
Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Amirallerin Montrö bildirisi davası ne oldu? Montrö Sözleşmesi ile ilgili bildiri yayımladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan 91 amiral için beraat, 12 isim için ise hapis cezası istendi. Söz konusu gelişmenin ardından Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.10.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Barışın temini için gayret göstermeye devam edeceğiz
TBMM Başkanı Şentop: Barışın temini için gayret göstermeye devam edeceğiz TBMM Başkanı Mustafa Şentop, G20 Parlamento Başkanları Zirvesi çerçevesinde Ukrayna Meclis Başkan Yardımcısı Olena Kondratiuk ile görüştü. Şentop, "Türkiye olarak biz önce gerek ateşkes gerek kalıcı barışın temini için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.
6.10.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Moldova’da
TBMM Başkanı Şentop, Moldova’da TBMM Başkanı Mustafa Şentop, beraberindeki parlamento heyeti ile Moldova'nın başkenti Kişinev'e geldi.
15.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Şentop Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa şentop açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.