Yik

Yik

Son dakika yik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yik gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 yik haberi bulunmuştur. Tüm yik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
A101 26 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Toz şekerin kilosu 39 TL, tereyağı 120 TL'ye indi! Süprizlerle dolu...
A101 26 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Toz şekerin kilosu 39 TL, tereyağı 120 TL'ye indi! Süprizlerle dolu... A101 26 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyen vatandaşların merakla beklediği A101 güncel katalogda toz şekerin kilosu 39 TL'ye düştü. Terayağı severler için de fiyatlarda indirime gidildi. Çekme karavan bir yık önce müşterilere sunulmuştu. Bu hafta katalogda çekme karavana da yer verildi. Öte yandan mutfak ürünleri de fiyatlar düştü. İşte 26 Ekim A101 aktüel katalog 2023...
23.10.2023 Ekonomi
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Putin kışı silah olarak kullanmaya çalışıyor
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Putin kışı silah olarak kullanmaya çalışıyor NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Romanya'nın başkenti Bükreş’te NATO Dışişleri Bakanları Toplantısının ilk günkü oturumunun ardından düzenlediği basın toplantısında, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kışı silah olarak kullanmaya çalıştığını belirterek, “Ukrayna'da kalıcı bir barış sağlamanın en iyi yolu askeri destek sağlamak" dedi.
29.11.2022 Dünya
YİK toplantısı sonrası açıklama! Türkiye Yüzyılı vurgusu
YİK toplantısı sonrası açıklama! Türkiye Yüzyılı vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı sona erdi. Toplantıda Türkiye Yüzyılı'nın beklentilerini karşılayacak vizyona vurgu yapıldı.
29.11.2022 Siyaset
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı Kira destek yardımı artıyor. Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı. Marmara Depremi'nin 23. yılında İstanbul'da açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum; yeni bir konut kampanyası başlatacaklarını duyurdu. Kentsel dönüşümde kira desteğinin artacağını açıklayan Kurum, kampanyaya ilişkin ayrıntıları da paylaştı.
17.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı sonrası flaş açıklama
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı sonrası flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Yüksek İstişare Kurulu (YİK) toplantısı sona erdi. İletişim Başkanlığı, toplantının ardından, "Kurul üyeleri, yurt dışında ve özellikle de Avrupa’da Türkiye aleyhinde yürütülen propagandalar ile bunlara karşı alınacak tedbirler konusunda istişarelerde bulunmuşlardır." açıklamasında bulundu.
11.08.2022 Siyaset
TÜSİAD başkanı Orhan Turan kimdir, TÜSİAD Başkanı ne dedi? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
TÜSİAD başkanı Orhan Turan kimdir, TÜSİAD Başkanı ne dedi? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'ın açıklamalarına tepki göstererek "Dış politikada sen bize ders veremezsin" dedi. Söz konusu açıklamaların ardından TÜSİAD başkanı kimdir, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ne dedi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
15.06.2022 Gündem
MEB harekete geçti! 81 ilde yapılacak, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında...
MEB harekete geçti! 81 ilde yapılacak, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında... MEB son dakika açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer okullarla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Özer, Kars'ta düzenlenen Eğitim Değerlendirme Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, okul öncesi eğitime öncelik verdiklerini belirterek, ülke genelinde 3 bin yeni anaokulunun yapılacağını söyledi. Bakan Özer, doğal gaz erişimi olan okulların hepsinin dönüştürüleceğini kaydederek, "Tüm illerimizde doğal gaza erişimi olup da doğal gaz dönüşümü yapılmayan okulun kalmaması için çok ciddi bütçe ayırdık. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında yeni doğal gaz erişimi olan ilçelerimizdeki okullarımızı da dönüştürerek tüm okullarımız doğal gaza erişimi olacak" diye konuştu.
8.06.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Bakan Özer duyurdu
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Bakan Özer, yüz yüze eğitime kararlı bir şekilde devam ettiklerini, artık okul bahçesinde maske kullanılmadığını ve sınıflarda 1-2 vaka olduğunda eğitime ara verilmediğini belirterek, "Eğitim sistemimizde bulunan 855 bin dersliğin hiçbirisi yüz yüze eğitime ara vermeden eğitim-öğretime devam ediyor. Başarılı bir şekilde bu süreci, bu noktaya getirdik. İnşallah bundan sonra da hiçbir sıkıntı olmadan bu dönemi bitireceğiz " dedi.
21.03.2022 Eğitim
Bakan Özer: Ankara'da 81 okulun güçlendirilmesini bu yıl tamamlayacağız
Bakan Özer: Ankara'da 81 okulun güçlendirilmesini bu yıl tamamlayacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Ankara'da 173 binadan oluşan 81 okulun güçlendirilmesini 2022 yılında tamamlayacağız. Yaklaşık 500 milyon liralık bir bütçeyi güçlendirme için ayırmış olduk" dedi.
11.03.2022 Eğitim
Fahrettin Altun, gazeteci Hasan Karakaya'nın anma programında konuştu
Fahrettin Altun, gazeteci Hasan Karakaya'nın anma programında konuştu Vefatının 6. yıl dönümünde gazeteci Hasan Karakaya için Haliç Kongre Merkezi’ndeki anma programı düzenlendi. Programa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanvekili ve Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş katıldı.
31.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazeteci Hasan Karakaya'nın anma programında konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazeteci Hasan Karakaya'nın anma programında konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu kalemşörler cumhuriyet mitinglerinden, gezi olaylarına, 17-25 Aralıka, 15 Temmuz darbe girişimine kadar demokrasimize yönelik tüm girişimlerde tetikçilik yapmaktan geri durmadı. Gün oldu çapulcuları savundular, gün oldu teröristlere sözcülük ettiler, gün oldu Türkiyeyi karaladılar, gün oldu yabancı güçlere ülkemize müdahale çağrısı yaptılar. Ama her seferinde gizlemeye çalıştıkları faşist karakterlerini ellerine geçirdikleri ilk fırsatta ortaya dökmekten çekinmediler. 2023e giden süreçte medyamızın bu iç hesaplaşmayı da yapacağına, bu habis zihniyetten kendisini bir an önce kurtaracağına inanıyorum" dedi.
31.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz açıklaması: Benden başka bir şey beklemeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz açıklaması: Benden başka bir şey beklemeyin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında faiz eleştirilerine yanıt vererek, "Neymiş efendim faizleri düşürüyormuşuz. Benden başka bir şey beklemeyin" dedi. Erdoğan ayrıca TÜSİAD'ın ekonomi ile ilgili açıklamasına sert tepki göstererek, "Ey TÜSİAD ve yavruları sizlere sesleniyorum. Siz tek göreviniz var yatırım, üretim, istihdam, büyüme. Siz bunu konuda ne yapıyorsunuz? Kalkıp hükümete saldırmanın farklı versiyonlarını aramayın. Bizimle baş edemezsiniz" ifadelerini kullandı.
19.12.2021 Siyaset
Bakan Soylu, yıllık uyuşturucu rakamlarını paylaştı!
Bakan Soylu, yıllık uyuşturucu rakamlarını paylaştı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Balıkesir Valiliği tarafından yürütülen “En İyi Narkotik Polis Anne” Projesi kapsamında düzenlenen toplantıya katıldı. Balıkesir Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda uyuşturucuyla mücadelede projesi kapsamında bağımlılıktan kurtarılan gençlerin anneleriyle buluşan Bakan Soylu, uyuşturucuyla yapılan mücadelenin giderek arttığına dikkat çekti.
5.12.2021 Gündem
Sezai Karakoç son yolculuğuna uğurlandı
Sezai Karakoç son yolculuğuna uğurlandı Şair, yazar Sezai Karakoç, Şehzadebaşı Camii'nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
17.11.2021 Yaşam
50+1 nedir? 50+1 seçim sistemi nedir? Seçimlerde 50 +1 kuralı!
50+1 nedir? 50+1 seçim sistemi nedir? Seçimlerde 50 +1 kuralı! Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi ve eski Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Bu sistem (yüzde 50+1) doğru olmamıştır, bugün de gelecekte de sıkıntı çıkarır. Şahıslardan ayrı söylüyorum. Hiç gerek yoktu. Daha farklı bir sistem olabilirdi. Vakit de geçti ama kimsenin kimseyle görüştüğü de yok" diyerek yeni bir tartışma başlatmıştı. Çiçek'in yüzde 50+1 sözlerine sert tepki ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelirken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de tartışmalara neden olan 50+1 tartışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Çelik, "Önümüzdeki seçime bu sistemle gidilecek" dedi. Peki, 50+1 nedir? 50+1 seçim sistemi nedir? İşte 50 artı 1 sistemi hakkında merak edilenler…
17.11.2021 Gündem
Okul öncesi eğitimle ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama!
Okul öncesi eğitimle ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Milli Eğitim Bakanlığı olarak, okul öncesi eğitime erişimi artırmaya çalışıyoruz. Anaokullarını mümkün olduğu kadar şehirlerin farklı bölgelerine kurarak vatandaşların çocuklarını özel eğitim öğrencisiyse özel eğitim anaokuluna, değilse normal anaokuluna göndermeleriyle ilgili imkanlarımızı artırmaya çalışıyoruz." dedi.
8.10.2021 Eğitim
Oğuzhan Asiltürk son yolculuğuna uğurlandı
Oğuzhan Asiltürk son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Hacı Bayram Veli Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra muhalefet partisi liderleri de katıldı.
2.10.2021 Gündem
Oğuzhan Asiltürk öldü mü? Oğuzhan Asiltürk kimdir, kaç yaşında, nereli, neden öldü?
Oğuzhan Asiltürk öldü mü? Oğuzhan Asiltürk kimdir, kaç yaşında, nereli, neden öldü? Oğuzhan Asiltürk öldü mü, neden öldü? Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı sonrası 14 Eylül'de Ankara'da hastaneye kaldırılmıştı. Asiltürk hayatını kaybetti. Tecrübeli siyasetçi Oğuzhan Asiltürk kimdir? Oğuzhan Asiltürk kaç yaşında, nereli?
1.10.2021 Gündem
Oğuzhan Asiltürk yaşamını yitirdi
Oğuzhan Asiltürk yaşamını yitirdi Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk, hayatını kaybetti. Oğuzhan Asiltürk'ün cenazesi yarın öğlen Hacı Bayram Veli Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.
1.10.2021 Gündem
Oğuzhan Asiltürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Asiltürk hasta mı, koronavirüs mü?
Oğuzhan Asiltürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Asiltürk hasta mı, koronavirüs mü? Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Covid-19 nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Peki, Oğuzhan Asiltürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
14.09.2021 Gündem
Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk hastaneye kaldırıldı
Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk hastaneye kaldırıldı Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk hastaneye kaldırıldı.
13.09.2021 Gündem
Eşinden Rasim Öztekin'e duygusal mesaj! 'Alyansın parmağımda,sevdan kalbimde'
Eşinden Rasim Öztekin'e duygusal mesaj! 'Alyansın parmağımda,sevdan kalbimde' Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 8 Mart'ta hayatını kaybetmişti. Usta oyuncunun eşi Esra Kazancıbaşı, Instagram hesabından duygusal bir mesajla evliliklerinin 16'ncı yılını kutladı.
6.09.2021 Magazin
A Milli Takım Euro 2020 şarkısı gündemde! Mustafa Sandal Milli Takım şarkısı sözleri (Bizim Çocuklar)
A Milli Takım Euro 2020 şarkısı gündemde! Mustafa Sandal Milli Takım şarkısı sözleri (Bizim Çocuklar) EURO 2020'de mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımımız için hazırlanan şarkı, TFF tarafından paylaşıldı. Paylaşımın ardında gündem olan A Milli Takım Euro 2020 şarkısı merak edilip sorgulanmaya başlandı. İşte Mustafa Sandal Milli Takım şarkısı sözleri…
10.06.2021 Gündem
Kritik toplantı sona erdi! İşte ele alınan konular
Kritik toplantı sona erdi! İşte ele alınan konular Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Yüksek İstişare Kurulunda yeni anayasa, antidemokratik girişimler ve sözde Ermeni soykırımı iftirası ele alındı.
22.04.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.