Mustafa Şahin

Mustafa Şahin

Son dakika Mustafa Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.010 mustafa şahin haberi bulunmuştur. Tüm mustafa şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremzede çift 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar
Depremzede çift 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar Hatay'da 6 Şubat depreminde canlarını son anda kurtaran ancak birçok yakını hayatını kaybeden MS hastası Mustafa ve Müge Şahin çifti, Kozan Belediyesi'nin düzenlediği Sevgililer Günü programında gözyaşlarına boğuldu.
15.02.2024 Adana
Buğday hasadı yüz güldürdü
Buğday hasadı yüz güldürdü Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, hasat döneminin verimli geçtiğini söyleyerek, “Sulu alanlarda yazlık buğdayda dönümde 620 kilogram kadar verim aldık” dedi.
29.07.2022 Ekonomi
FETÖ/PDY üyesi olan 15 Hakim ve Cumhuriyet Savcısı meslekten çıkarıldı
FETÖ/PDY üyesi olan 15 Hakim ve Cumhuriyet Savcısı meslekten çıkarıldı Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kurul kararı ile FETÖ/PDY üyesi olduğu belirlenen ve görevden uzaklaştırılan 15 Hakim ve Cumhuriyet savcısı meslekten çıkarıldı.
17.05.2022 Gündem
Sağlık personeli trafik kazasında hayatını kaybetti
Sağlık personeli trafik kazasında hayatını kaybetti Ordu’nun Ünye ilçesinde, otomobille hafif ticari aracın çarpıştığı kazada, acil tıp teknisyeni Muhammet Ali Şahin (30) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
3.12.2021 Yaşam
Emniyet kemeri ile ilgili flaş açıklama! Ağır yaptırım...
Emniyet kemeri ile ilgili flaş açıklama! Ağır yaptırım... Emniyet kemeri ile ilgili çok önemli gelişme! Milyonlarca vatandaşı kapsayacak. Emniyet kemeri kullanımı konusunda daha ağır yaptırımların getirilmesi için İçişleri Bakanlığı'na gitmeye hazırlanan sektör temsilcileri, kemer takmayanların ihbar edilmesi, yolcunun otobüsten indirilmesi ve hatta tazminat haklarının iptal edilmesi yönünde taleplerde bulunmaya hazırlanıyor.
12.08.2021 Gündem
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! O detay ortaya çıktı, tamamen...
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! O detay ortaya çıktı, tamamen... Yangınlarla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsılıyor. Yangınlarda şu ana kadar 3 kişi yaşamını yitirirken, 138 kişi de yaralandı. Öte yandan Bakan Pakdemirli, THK uçaklarıyla ilgili çıkan tartışmalara ilişkin açıklama yaptı. Azerbaycan ve Ukrayna'dan ise Türkiye'ye destek için uçaklar havalandı. Marmaris Datça yolu Yeşilbelde mevkiinde ise yangının şiddetini artırması üzerine yol ulaşıma kapandı.Öte yandan Gece yarısı Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İşte Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarıyla ilgili dakika dakika tüm gelişmeler...
30.07.2021 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı var
Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı var Antalya'nın Alanya ilçesinde uçuruma yuvarlanan otomobildeki 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
13.07.2020 Yaşam
Gören şaşırıyor! 50 TL'ye, 75 bin TL teklif ettiler, kabul etmedi
Gören şaşırıyor! 50 TL'ye, 75 bin TL teklif ettiler, kabul etmedi Antalya'da, bankanın basım hatasından kaynaklı eksiği bulunan 50 TL'lik banknotun değeri, duyanları şaşırtıyor. Paranın sahibi Mustafa Şahin, hatalı basım 50 TL'ye 75 bin TL'lik teklif gelmesine rağmen satmadığını söyledi.
9.07.2020 Yaşam
Bisiklet kullanırken düşüp ölen küçük Mustafa, yorgun mermi kurbanı çıktı
Bisiklet kullanırken düşüp ölen küçük Mustafa, yorgun mermi kurbanı çıktı Osmaniye'de bisikletle evinin olduğu mahallede gezerken bisikletten düşüp yere yığılan 10 yaşındaki Mustafa Şahin, yaşamını yitirdi. Şahin'in çekilen tomografisinde başında tabanca mermisi çekirdeği tespit edildi.
9.06.2020 Gündem
İş adamının korkunç sonu! Evlerine gittiği 2 kadın arkadaşı...
İş adamının korkunç sonu! Evlerine gittiği 2 kadın arkadaşı... Gaziantep'te iş adamı Mustafa Şahin (50), evlerine gittiği 2 kadın arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
5.06.2020 Gündem
Konya'da koronavirüsü yenen 222 hasta taburcu edildi
Konya'da koronavirüsü yenen 222 hasta taburcu edildi Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin, yeni tip koronavirüs tedavisi gören 222 kişinin iyileşip taburcu edilmesiyle Konya'daki hasta sayısının 300-350 civarına düştüğünü söyledi.
9.04.2020 Sağlık
Yerli ve milli elektrikli traktöre yoğun ilgi!
Yerli ve milli elektrikli traktöre yoğun ilgi! Kayseri'de bu yıl 15'incisi düzenlenen 'Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları Tarım Fuarı'nda sergilenen yerli ve milli elektrikli traktör, çiftçilerin yoğun ilgisini gördü.
20.02.2020 Ekonomi
"TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları Kitaplığı Projesi" Konya'da
"TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları Kitaplığı Projesi" Konya'da Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, "Ülkemizdeki en değerli varlığımız bilgi üreten insandır. Çünkü bizde petrol yok, nitelikli insan var. Ülkemizin mottosu olan Milli Teknoloji Hamlesi ile bilgiyi değere dönüştüren bir ülkeyiz." dedi.
4.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de bir ilk!
Türkiye'de bir ilk! KAYSERİ'nin Yeşilhisar ilçesinde, ilk defa üretilen siyah havucun hasadı yapıldı.
10.12.2019 Yaşam
Salda Gölü ihalesinin iptaline mahkemeden ret kararı
Salda Gölü ihalesinin iptaline mahkemeden ret kararı Ankara 16'ncı İdare Mahkemesi, Salda Gölü'nde yapılması planlanan Millet Bahçesi ile ilgili gerçekleştirilen ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açılan davayı reddetti. 5 Yeşilova sakini adına davayı açan avukatlar, kararı Danıştay'da temyiz edeceklerini söyledi.
29.11.2019 Gündem
Kritik davada önemli gelişme!
Kritik davada önemli gelişme! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki darbe girişimi davasında, 94 sanık için "anayasal düzeni ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
22.11.2019 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! O isimler görevden alındı
Resmi Gazete'de yayımlandı! O isimler görevden alındı Hazine ve Maliye Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.11.2019 Gündem
67 bin 804 kez girdiği ByLock'u inkar etti
67 bin 804 kez girdiği ByLock'u inkar etti Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) emniyet mahrem yapılanmasından sorumlu olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık Mustafa Şahin Altaş, 67 bin 804 kez girdiği tespit edilen ByLock'u kullanmadığını ileri sürdü.
31.10.2019 Gündem
Sağlıklı bağırsak florası obeziteye 'kalkan' oluyor
Sağlıklı bağırsak florası obeziteye 'kalkan' oluyor Bilim insanları, bağırsak florasında bulunan bakterilerin yapısının yararlı yönde değiştirilmesiyle, insülin direncinin ve obeziteye neden olan vücuttaki yağ kitlesinin azaldığını belirtti.
10.10.2019 Sağlık
FETÖ'nün "mahrem abisi" polise zor anlar yaşattı
FETÖ'nün "mahrem abisi" polise zor anlar yaşattı Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Ereğli'deki Polis Meslek Yüksekokulu'ndan sorumlu "mahrem abi" olduğu ileri sürülen şüpheli Tokat'ta gözaltına alındı.
15.09.2019 Gündem
35 haneli mahalleden 25 doktor çıktı
35 haneli mahalleden 25 doktor çıktı Konya'nın Toroslar'ın eteklerine kurulu ilçesi Seydişehir'in 35 haneli ve 115 nüfuslu, eğitim seviyesinin yüksekliğiyle dikkati çeken Yenice Mahallesi'nden 25 doktor yetişti.
24.08.2019 Yaşam
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin 245 sanıklı davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, 175 sanığın "anayasayı ihlal" ve 9 kez de kasten adam öldürme suçlarından 10'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilmesini talep etti.
9.07.2019 Gündem
FETÖ'nün Çubuk yapılanması davasında karar!
FETÖ'nün Çubuk yapılanması davasında karar! FETÖ'nün Çubuk yapılanması davasında yargılanan 81 sanıktan 51'i, 1 yıl 6 ay 22 gün ile 10 yıl 6 ay arasında değişen sürelerde hapse mahkum edildi.
21.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.