Demirören Medya'ya bir ödül daha! TV Grup Başkanı Murat Yancı layık görüldü
Demirören Medya'ya bir ödül daha! TV Grup Başkanı Murat Yancı layık görüldü Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Sivas’ın En'leri Ödülleri sahiplerini buldu. Sanat, basın, eğitim, spor gibi birçok alanda başarılarıyla öne çıkanlar ödüllendirildi. Yılın Televizyon Kanalı Yöneticisi Ödülü ise Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı'ya verildi.
3.12.2023 Gündem
Demirören TV Grup Başkanı Yancı: Gazze’de bir insanlık dramı yaşanırken kutlama yapamazdık
Demirören TV Grup Başkanı Yancı: Gazze’de bir insanlık dramı yaşanırken kutlama yapamazdık Kanal D, önümüzdeki günlerde yapacağı 30’uncu yıl dönümü etkinliklerini iptal ettiğini duyurdu. Demirören TV Grup Başkanı Murat Yancı, böyle bir dönemde kutlama yapmanın doğru olmayacağı noktasında birleştiklerini ifade ederek “Gazze’de bir insanlık dramı yaşanırken kutlama yapamazdık” dedi.
25.10.2023 Gündem
Murat Yancı’ya ‘Yılın Televizyon Yöneticisi’ ödülü
Murat Yancı’ya ‘Yılın Televizyon Yöneticisi’ ödülü Buhara Medya Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu. Ankara’da bu sene 12’ncisi düzenlenen törende, ‘Yılın Televizyon Yöneticisi’ ödülü Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı’ya verildi.
13.10.2023 Televizyon
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç Türkiye’nin kanalı Kanal D, dün akşam muhteşem bir organizasyonla yeni yayın dönemine "merhaba" dedi... Medya dünyasından çok sayıda ünlü isim geceye katıldı... Açılış konuşmasını "Demirören Medya TV Grup Başkanı" Murat Yancı'nın yaptığı gece sahne performanslarıyla devam etti.
9.09.2022 Haber
Demirören TV Grup Başkanı Murat Yancı’ya en iyi CEO ödülü…
Demirören TV Grup Başkanı Murat Yancı’ya en iyi CEO ödülü… Türkiye’nin beğenilen CEO’ları belli oldu. Demirören TV Grup Başkanı Murat Yancı, 2021 Yılının En Beğenilen CEO’ları arasında yer aldı…
24.12.2021 Televizyon