Muhasebe

Muhasebe

Son dakika muhasebe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhasebe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhasebe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhasebe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhasebe gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.913 muhasebe haberi bulunmuştur. Tüm muhasebe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Excel'de En Çok Kullanılan Formüller Nelerdir?
Excel'de En Çok Kullanılan Formüller Nelerdir? Excel formülleri insanların tablolar üzerinde daha rahat bir şekilde çalışmasına olanak sağlamaktadır. Detaylı bir şekilde Excel kullanmak isteyenler için Excel formülleri mutlaka bilmesi gereken önemli detaylar arasında yer almaktadır. Excel formülleri kolay hesaplama yapabilme olanağı sunduğu gibi tabloları daha iyi anlamaya da yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı Excel kullanmayı düşünen kişiler en azından Excel’de en sık kullanılan formüller hakkında bilgi sahibi olmalıdır. 
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı!
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı. Raporda, işyeri dahilinde acil durum aydınlatmaları, yönlendirme levhalarının olmadığı, mevcut sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi.
15.04.2024 Gündem
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
Personel alımı yapılacak! 400 depo operatörü istihdam edilecek
Personel alımı yapılacak! 400 depo operatörü istihdam edilecek İstanbul Tuzla’da 100 milyon doların üzerinde bir yatırımla açılan Amazon Lojistik Merkezi’nde 400 depo operatörünün işe alınması için başvurular başladı.
25.02.2024 Çalışma Hayatı
Sap Nedir, Ne İşe Yarar? Sap Nasıl Kullanılır?
Sap Nedir, Ne İşe Yarar? Sap Nasıl Kullanılır? SAP bir yazılım programı olarak kurumsal iş hayatında kullanılmaktadır. Yeni nesil yazılım programları arasında yer almaktadır. SAP kullanılan sektöre göre değişiklik gösterebilen modüler bir programdır.
1.02.2024 Gündem
Staj programı ‘DRIVE UP’ için son başvuru tarihi 18 Mart
Staj programı ‘DRIVE UP’ için son başvuru tarihi 18 Mart Mercedes-Benz Otomotiv A.Ş., şirket içindeki farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere, 2024 Uzun Dönem Staj Programı ‘DRIVE UP’ için başvuruları kabul etmeye başladı. Programa başvurular online başvuru platformu üzerinden 18 Mart’a kadar kabul edilecek.
15.01.2024 Eğitim
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama İnternet üzerinden hava yorumculuğu popüler olunca kavga çıktı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, ‘işletmeci’ hava tahmincisi Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayarak, “Abartılı tahmin ve uyarıları zarar veriyor” dedi. Ökten’den ise “Meteorolog olduğumu iddia etmedim” yanıtı geldi.
9.01.2024 Gündem
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi Çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesi ile ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
27.12.2023 Ekonomi
Yüzde İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Yüzde İşareti Nasıl Yapılır?
Yüzde İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Yüzde İşareti Nasıl Yapılır? Yüzde işareti yüzdelik hesaplamaları ifade edebilmek için kullanılır. Klavye üzerinde yüzde işaretinin tuşu yoktur. Farklı tuş kombinasyonları ile bu karakteri elde etmek mümkündür. Yüzde işareti çok farklı alanlarda kullanılabilir. Bu yüzden klavyede yapıyor olabilmek önemli olmaktadır. 
20.12.2023 Eğitim
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim Bankacı Seçil Erzan davasında Fatih Terim’in ifadesinde “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok” dediği öne sürüldü.
24.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin avukatından inanılmaz ifadeler! Milyonlar böyle buhar olmuş...
Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin avukatından inanılmaz ifadeler! Milyonlar böyle buhar olmuş... Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı sorgu bilinmeyenleri açıkladı. Etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen ailenin muhasebe işlerine bakan avukatı Ahmet Gün'ün ifadesine ulaşıldı. Gün ifadesinde çok kritik bilgiler verdi. Öte yandan Polatlara ait kayyum atanan şirketlerin kasalarının boş olduğu öğrenilirken para trafiği ile ilgili de avukat Ahmet Gün yeni itiraflarda bulundu. Sık sık yurt dışına çıkan ve gittiği ülkede pırlanta mağazası da olan Polat ailesinin kıymetli taşlarla yurtdışına para kaçırdığı iddia ediliyor.
20.11.2023 Gündem
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi?
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi? Kara para akladıkları iddiasıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat çift olayı ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Polat çiftinin güzellik salonu açmak isteyenlere, 20 milyon liralık isim hakkı vererek gelir elde ettikleri iddiaları dolaşırken çiftin bir avukatının da ilk soruşturma dalgasında gözaltına alınması ünlü dizi Breaking Bad'di anımsattı. Bir avukatın müvekkiline kara para aklama için güzellik salonu aldırmasını hatırlattı. Nakit para akışının yoğun olduğu bu salonlar, muhasebe denetiminin zor olması nedeniyle dünya genelinde de para aklamada sıklıkla başvurulan bir yöntem oluyor. Söz konusu ayrıntının ardından Breaking Bad dizisine yönelik sorgulamalar arttı.
16.11.2023 Gündem
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! Babası ve kardeşine 25 milyon lira harçlık
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! Babası ve kardeşine 25 milyon lira harçlık İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın ifadesinin detayları ortaya çıktı. Engin Polat'ın ifadesinde eşi Dilan Polat'ın şirketlerin reklam yüzü olduğunu mali işlerle kendisinin ilgilendiğini belirterek, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Şirketlerimin faaliyetleri tamamen yasal, mevzuata uygundur" dedi. Engin Polat'ın babasının hesabına 18, kardeşinin hesabına ise 7 milyon liralık transferlerin sorulması üzerine harçlık olarak gönderdiğini söylemesi dikkat çekti.
8.11.2023 Gündem
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı.
31.10.2023 Gündem
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AB 'Henüz ateşkes çağrısı yapamayız' diyor. Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım. Hiçbir zaman sizin gibi bu tür vahşetlere seyirci kalmadım. Ağız birliği etmişçesine saldırılara koşulsuz destek veriyor. Gazzeli mazlumların hayat hakkını yok sayıyor. Ne oldu insan hakları? Orada neler yazıyor, bakmıyor musunuz? İşlerine geldikleri için bakmazlar çünkü akan kan Müslüman kanı... Buradan soruyorum AB'nin ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmeli, daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir." ifadelerini kullandı
26.10.2023 Gündem
THODEX davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu
THODEX davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu Kripto para borsası THODEX davasında karar açıklandı. Anadolu 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer, ablası Serap Özer ve ağabeyi Güven Özer hakkında 11 bin 196 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası ve 135 milyon lira adli para cezası verildi.
7.09.2023 Gündem
Öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında suç duyurusu! Detayları şok etti
Öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında suç duyurusu! Detayları şok etti Manisa'da karne almaya gidip eve dönmeyen, 1 ay sonra da kendisinden 30 yaş büyük muhasebe öğretmeni M.G. (48) ile evlenip hamile kaldığı belirtilen lise öğrencisi B.A.’nın (18) ailesi, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Ailenin avukatı Mervan Karaca, öğretmen M.G.’nin, B.A. ile 18 yaşını doldurmadan ilişki yaşadığını söyleyerek, "Şüpheli şahsın ceza alması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
25.08.2023 Yaşam
61/1G Trafik Cezası Kodu Nedir? 61/1G Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
61/1G Trafik Cezası Kodu Nedir? 61/1G Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik kuralları sürücülerin hem can hem de mal güvenliğini korumak için belirlenmiştir. Her cezanın farklı kodları bulunmaktadır. Bu kodlardan birisi de 61/1G numaralı trafik cezası kodudur. Bu ceza kodu sürücülerin yanlış park etmesi sonucunda sürücülere kesilmektedir. 
5.08.2023 Gündem
Pandemi cezası iade formu! Maske cezası iadesi nereden alınır, maske cezası iade başvurusu nasıl yapılır?
Pandemi cezası iade formu! Maske cezası iadesi nereden alınır, maske cezası iade başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, koronavirüs salgınının ilk kez görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden 9 Kasım 2022 tarihine kadar geçen dönemde, tahsil edilen cezalardan iade ediyor. Cezayı ödeyen vatandaşlar ceza paralarını geri alabilecek. Pandemi cezası iade formu da Resmi Gazete'de yer aldı. Peki, Maske cezası iadesi nereden alınır, maske cezası iade başvurusu nasıl yapılır?
5.08.2023 Gündem
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları açıklanma tarihi
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları açıklanma tarihi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.07.2023 Eğitim
KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu
KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu Kamuda işe girmek isteyen lisans mezunu adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşadı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, "25 Ağustos civarlarında, ağustosun sonuna doğru sınav sonuçlarını ilan edeceğiz" dedi.
29.07.2023 Gündem
KPSS alan bilgisi sınavı kaç dakika, kaç saat? KPSS alan sınavı saat kaçta bitiyor, alan sınavı kaç soru?
KPSS alan bilgisi sınavı kaç dakika, kaç saat? KPSS alan sınavı saat kaçta bitiyor, alan sınavı kaç soru? KPSS Alan sınavı saat kaçta başlıyor, KPSS alan sınavı kaç dakika, kaç soru? 2023 KPSS Alan Bilgisi sınavı bugün düzenleniyor. 3 oturumdan oluşan sınava yönelik araştırmalar hızlandı. Peki, KPSS Alan sınavı saat kaçta bitiyor, alan sınavı kaç soru?
29.07.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Muhasebe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhasebe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.