Fatih

Fatih

Son dakika fatih haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih gelişmeleri de dahil olmak üzere 39.302 fatih haberi bulunmuştur. Tüm fatih haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Süper Lig devine kiralık gitti
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Süper Lig devine kiralık gittiFenerbahçe Kulübü, 19 yaşındaki futbolcu Yiğit Efe Demir'in Fatih Karagümrük'e kiralandığını duyurdu.
26.07.2024Fenerbahçe
Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı iki karakol gemisi Katar'da görev yapacak!
Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı iki karakol gemisi Katar'da görev yapacak!Türkiye ile Katar'ın Umm Al Houl Deniz Üssü'nde görev yapacak olan 2 Tuzla sınıfı karakol gemisi için Muğla'nın Marmaris ilçesi Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda yapılan askeri tören ile görevlendirme programı düzenlendi. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun da katıldığı törende Katar'da görev yapacak olan gemilerin özellikleri anlatıldı. Tatlıoğlu, "Deniz gücümüz, küresel güvenliğe katkı sağlamaya devam ediyor" dedi.
26.07.2024Gündem
Seçil Erzan’ın tefecilikle suçladığı isimden şok ifade! 'Zararımın giderilmesini istiyorum'
Seçil Erzan’ın tefecilikle suçladığı isimden şok ifade! 'Zararımın giderilmesini istiyorum'“Tefecilikle” suçladığı Mojtaba Haghani hakkında şikayetçi olan Seçil Erzan soruşturma sonrasında sanık oldu. Erzan hakkında, “nitelikli dolandırıcılık” suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Haghani ifadesinde çarpıcı bir iddiada bulundu.
26.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Gaziantep'te bir çift evlilik kredisiyle yuvalarını kurdu: Yeni evlenenlere 2 yıl evlilik akademisi
Gaziantep'te bir çift evlilik kredisiyle yuvalarını kurdu: Yeni evlenenlere 2 yıl evlilik akademisiGaziantep'te yaşayan Fatih ve Zeynep Kurt çifti, 6 Şubat 2023'teki depremlerin en fazla etkilediği Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Adıyaman ile Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde hayata geçirilen "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi" kapsamında aldıkları evlilik kredisiyle dünya evine girdi.
26.07.2024Gaziantep
İstanbul'da dev kaçakçılık operasyonu: 500 milyon liralık ürün ele geçirildi
İstanbul'da dev kaçakçılık operasyonu: 500 milyon liralık ürün ele geçirildiİstanbul'un Fatih ilçesinde 12 adrese gerçekleştirilen operasyonda piyasa değerleri yaklaşık 500 milyon lirayı bulan dünyaca ünlü markaların adını taşıyan çanta, kol saati, ayakkabı, cüzdan, kemer ve gözlükten oluşan 10 bin 103 tane ürün ele geçirilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı. Ürünlerin sahte olup olmadığına ilişkin çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
26.07.2024Gündem
Acun Ilıcalı Galatasaray'a kıyak geçti! Fatih Terim'e ön ayak olmuştu, şimdi Dursun Özbek'i mutlu edecek
Acun Ilıcalı Galatasaray'a kıyak geçti! Fatih Terim'e ön ayak olmuştu, şimdi Dursun Özbek'i mutlu edecekFENERBAHÇE HABERLERİ... Galatasaray'ın imdadına Acun Ilıcalı yetişti. Dursun Özbek teşekkür edecek. Fatih Terim'in Panathinaikos'un başına geçmesinde pay sahibi olan Acun Ilıcalı, bu kez de Galatasaray'ın kurtulmak istediği yıldız için harekete geçti. İşte detaylar...
26.07.2024Fenerbahçe
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyeler
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyelerTahkim Kurulu'nda Ali Günay, Profesyonel Disiplin Kurulu'nda Celal Demirtürk ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda Yiğit Örnek, başkanlık görevlerine getirildi.
26.07.2024Süper Lig
Atama kararları Resmi Gazete’de! Birçok üniversitenin rektörü değişti
Atama kararları Resmi Gazete’de! Birçok üniversitenin rektörü değiştiCumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete’de birçok kuruma yeni isimler atandı. Buna göre; Sudan Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Fatih Yıldız, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fuat Erdal, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Bayram Yıldız, Hacettepe Üniversitesi Rektölüğüne Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran atandı. Ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı İl Müdürlüklerinde de atamalar yapıldı.
25.07.2024Gündem
Yoğun siyasete futbol arası! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir maçını tribünden takip etti
Yoğun siyasete futbol arası! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir maçını tribünden takip ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir’in UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda evinde San Marino ekibi La Fiorita ile oynadığı müsabakayı stadyumdan takip etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, müsabakanın ardından soyuna odasına giderek, alınan sonuçtan dolayı Teknik Direktör Çağdaş Atan ve futbolcuları tebrik etti.
25.07.2024Gündem
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye sanayi ve teknolojide asırlık kazanımlar elde etti
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye sanayi ve teknolojide asırlık kazanımlar elde ettiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası(MESS) Üye Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Kacır, "Artık kazanımlarından, hedeflerinden, hayallerinden vazgeçmeyen, bunu elinden almaya çalışacak hiçbir odağa paye vermeyen bir Türkiye var. Dünyadaki gelişmelere uzaktan bakan bir ülke değil, kendi potansiyelini gerçekleştirebilme kabiliyetine, kapasitesine sahip bir Türkiye var. Sanayiden ticarete, tarımdan sağlığa, eğitimden ulaştırmaya kadar hemen her alanda gerçekleştirdiğimiz tarihi atılımlarla Türkiye büyük bir kalkınma ve büyüme ivmesi kaydetti" dedi.
25.07.2024Ekonomi
Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu
Serdar Dursun'un yeni takımı belli olduAlanyaspor, Fenerbahçe'de forma giyen golcü futbolcu Serdar Dursun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
25.07.2024Fenerbahçe
Galatasaray yeni sağ beki resmen açıkladı!
Galatasaray yeni sağ beki resmen açıkladı!Galatasaray, Elias Jelert transferi için Kopenhag ile görüşmelere başlandığını açıkladı.
25.07.2024Galatasaray
Beşiktaş'ta Hadziahmetovic'ten transfer kararı!
Beşiktaş'ta Hadziahmetovic'ten transfer kararı!Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Beşiktaş'ın Bosna Hersekli futbolcusu Amir Hadziahmetovic, siyah-beyazlı forma için rekabete hazır. Bu sezon kiralık gönderilmesi de gündeme gelen Hadziahmetovic, takımda kalmak istediğini kulübe iletti.
25.07.2024Fenerbahçe
Galatasaray resmen duyurdu! Tete'ye güle güle, işte bonservis bedeli...
Galatasaray resmen duyurdu! Tete'ye güle güle, işte bonservis bedeli...Galatasaray Tete'nin Panathinaikos'a transfer olduğunu açıkladı.
25.07.2024Galatasaray
Bağcılar'da camide imamı okla vuruldu: Şüpheli gözaltına alındı
Bağcılar'da camide imamı okla vuruldu: Şüpheli gözaltına alındıİstanbul Bağcılar’da dün Necattın Camii’nde öğle namazı sonrasında imama saldırı düzenlendi.
25.07.2024Gündem
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildiKulüpler Birliği Vakfı’nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi. Tekrardan başkan olan Ali Koç, "Geçen sefer de çoğumuz Hasan Başkanı istiyordu. Hasan Başkan da neredeyse evet diyecekti. Göreve yeni gelmesi ve olağan seçimlerinin sezon sonunda olacağı için kulübüne daha fazla vakit ayırmak istemesi nedeniyle affını istedi. Benim devam etme gibi bir düşüncem yoktu. Ancak kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısıyla geri çevirebileceğim bir şey olmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Yeni federasyonla beraber inşallah hep beraber iyi işler yapabiliriz" dedi.
24.07.2024Futbol
Trendyol 1. Lig'de fikstür çekildi! İşte ilk hafta maçları
Trendyol 1. Lig'de fikstür çekildi! İşte ilk hafta maçlarıTrendyol 1. Lig'de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi yapıldı. Sezon, 9 Ağustos'ta başlayıp 10 Mayıs 2025'te sona erecek.
24.07.2024TFF 1.Lig
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Avrupa Birliği (AB) çapındaki 151 merkezden oluşan Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına Türkiye'den 5 konsorsiyumun dahil olmaya hak kazandığını belirterek, “Adana Sanayi Odası olarak ADİM ağına dahil olmayı hak kazandık” dedi.
24.07.2024Adana
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadı
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadıBeşiktaş’ta bu sezon göreve gelen Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, kamp döneminde takıma hiç yükleme yapmadı. Geçen sezon bir aylık hazırlık sürecinde 8 futbolcu sakatlık yaşarken, bu kez kimsenin sakatlanmaması dikkat çekti.
23.07.2024Beşiktaş
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladı
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladıTurkcell, Paris Olimpiyatları’nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcularımızı konuk etti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin gelişimi için taşıdığı öneme odaklanıyoruz. Olimpik sporların ülkemizde daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm dünyanın takip edeceği olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı giyecek sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
23.07.2024Şampiy10
Beşiktaş, Can Keleş'i renklerine bağladı
Beşiktaş, Can Keleş'i renklerine bağladıBeşiktaş Kulübü, Fatih Karagümrük Kulübü’nde forma giyen genç futbolcu Can Keleş’le sözleşme imzaladı.
22.07.2024Beşiktaş
TÜBİTAK gökyüzü gözlem etkinliğine başvurular başladı! Bakan Kacır: Bilim ve keşif sevdalılarını davet ediyoruz
TÜBİTAK gökyüzü gözlem etkinliğine başvurular başladı! Bakan Kacır: Bilim ve keşif sevdalılarını davet ediyoruz TÜBİTAK’ın her yaştan gökyüzü meraklısını buluşturduğu Gökyüzü Gözlem Etkinliği için başvurular başladı. Astronomi meraklıları 9-11 Ağustos’ta Bursa Uludağ’da gerçekleşecek etkinlikte bir araya gelecek. Başvurular 25 Temmuz 2024’e kadar devam edecek.
21.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü törenlerinde Lefkoşa’dan dünyaya seslendi ve Kıbrıs sorununda iki devletli çözümde kararlı olduklarını belirterek “Aynı suda iki defa yıkanılmaz, Kıbrıs’ta federasyonun mümkün olmadığına inanıyoruz” dedi.
21.07.2024Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatih ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.