Müge Anlı Olay

Müge Anlı Olay

Son dakika müge anlı olay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müge anlı olay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müge anlı olay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müge Anlı Olay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müge anlı olay gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 müge anlı olay haberi bulunmuştur. Tüm müge anlı olay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müge Anlı'da güldüren anlar! Canlı yayında kayıp kişi yerine başkasını aradı: 'Beyefendi özür dilerim'
Müge Anlı'da güldüren anlar! Canlı yayında kayıp kişi yerine başkasını aradı: 'Beyefendi özür dilerim' ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'da eğlenceli anlar sosyal medyaya damga vurdu! Müge Anlı, kayıp kişiyi telefonla aramak istedi ancak yanlış kişiyi arayınca canlı yayında güldüren anlar yaşandı. Telefonu meşgul olan kişi Müge Anlı'yı geri arayınca, telefonu açmak durumunda kalan Anlı, 'Beyefendi yanlış aradım çok özür dilerim, zahmet verdim' diyerek telefonu kapattı.
20.04.2022 Yaşam
Müge Anlı'da esrarengiz telefon görüşmesi detayı! Herkes şaşkına döndü
Müge Anlı'da esrarengiz telefon görüşmesi detayı! Herkes şaşkına döndü Müge Anlı'da Osman Büyükşen, 3 yıl önce öldürülen anne ve babasının katillerini bulmak için programa katıldı. İsyan ettiği anlar ise tüm Türkiye tarafından gündem oldu. Bugünkü canlı yayında ise esrarengiz telefon görüşmesi detayı şok etti. Gelin Betül Büyükşen'in cinayetten sonra yaptığı iddia edilen bu görüşme merak uyandırdı.
28.06.2021 Gündem
Müge Anlı'da şok! İlişkileri varmış! 'Komşunun internetini bağlarken tanıştık'
Müge Anlı'da şok! İlişkileri varmış! 'Komşunun internetini bağlarken tanıştık' Eşi Sevda Bölükbaşı tarafından sık sık şiddet görüp bıçaklandığı iddia edilen 37 yaşındaki kayıp Cesur Bölükbaşı’nın ailesi, genç adamı bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu. Kaybından karısının sorumlu tutulduğu Bölükbaşı’nın canlı yayına bağlanan sevgilisi ise ilişkilerini inkar etmeyerek, “Cesur’la komşunun internetini bağlarken tanıştık. Dini sohbetler ediyorduk. Dertleşiyorduk.” dedi. Duydukları karşısında hayrete düşen Müge Anlı ise “Ya siz utanmıyor musunuz? Evli adam dertleşemez seninle… Nesin sen Güzin Abla mısın?” diyerek tepki gösterdi.
14.06.2021 Gündem
'Müge Anlı beni bulamaz' demişti! 'Nasıl buldum ama cadı'
'Müge Anlı beni bulamaz' demişti! 'Nasıl buldum ama cadı' Müge Anlı'da yüzleri gülümseten bir olay yaşandı. 17 yaşındaki Işıl Naz Hoşbay, 9 Haziran'da evden çıkıp sırra kadem basmıştı. Genç kız, "Müge Anlı beni bulamaz" ifadelerini kullanmıştı. Anlı ise bugünkü canlı yayında genç kızın bulunduğunu açıklayıp, "Hani bulamazdım. Nasıl buldum ama cadı" diyerek genç kıza takıldı.
14.06.2021 Gündem
Müge Anlı haberi verince ayaklarına kapandı! Duygulandıran dakikalar...
Müge Anlı haberi verince ayaklarına kapandı! Duygulandıran dakikalar... 1984 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde Harem otogarında kızının kaçırıldığı iddia eden Fatma Kalay, Müge Anlı'nın programına katılarak yardım istedi. Müge Anlı bugünkü yayında 37 yıl önce kaybolan Emel Savaş'ın bulunduğunu açıklayınca annesi duygu dolu anlar yaşadı. Fatma Kalay, Müge Anlı'nın ayaklarına kapandı.
2.02.2021 Gündem
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi bulundu mu?
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Mehmet Ali Özdemir olayında yeni bir gelişme yaşandı. Şüpheli şekilde ortadan kaybolan Özdemir'in intihar süsü verilerek öldürüldüğünden şüpheleniliyor. Peki, Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cesedi bulundu mu?
16.01.2024 Yaşam
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Hayat Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü?
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Hayat Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü? Hatay'dan kaybolan Mehmet Ali Özdemir'in kaybı Müge Anlı'da araştırılıyor. Hatay Antakya'da şüpheli şekilde ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Ali Özdemir'in ailesi kayıp ihbarıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Peki, Mehmet Ali Özdemir bulundu mu, Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü?
13.01.2024 Yaşam
Sunay Zeybek kimdir, Müge Anlı’da aranan Sunay Zeybek bulundu mu?
Sunay Zeybek kimdir, Müge Anlı’da aranan Sunay Zeybek bulundu mu? Mehmet Ali Görel, 2 Kasım'da Denizli'den kaybolan eşi Sunay Zeybek'i arıyor. Mehmet Ali Görel, Sunay Hanım kaybolduktan sonra üzüntüden 27 kilo verdiğini açıklarken Mehmet Ali Görel'in eski eşi Zeynep Kömür "Evliliğimi bitiren kadını bulalım. Benim yuvam yıkıldı. Başka yuvalar yıkılmasın" diyerek Sunay'ı aramaya geldi. Peki, Sunay Zeybek kimdir, Müge Anlı’da aranan Sunay Zeybek bulundu mu?
20.11.2023 Televizyon
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi 3 yaşındaki minik Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu. Sanığın mahkemedeki sözleri duyanlarda şok etkisi yarattı. Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, "Bazı kişiler ile fikir alışverişinde bulundum. Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi" şeklindeki sözleri ise kan dondurdu. Duruşma sonunda tutuklu 2 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
8.11.2023 Gündem
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı Müge Anlı'nın son bölümünde Nevrigül Alan'ın sır ölümü araştırılırken canlı yayında milyonları şoke eden bir olay yaşandı. Müge Anlı, kız kardeş Nazmiye'nin attığı mesajları açıklayıp isyan etti.
25.10.2023 Yaşam
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Sivrisinek kazaya sebep oldu! Şok eden olay
Sivrisinek kazaya sebep oldu! Şok eden olay Edirne'de otomobilin içine giren sivrisinek, sürücünün dikkatini dağıtarak kazaya neden oldu.
24.10.2023 Yaşam
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) hakkında 'nitelikli yağma' suçundan 5'er yıl, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise 5'er yıl olmak üzere 10’ar yıl hapis cezası verildi.
19.10.2023 Gündem
Öğrenci yurdunda Üniversiteli Sami'yi 35 yerinden bıçaklayıp başını satırla kesmişti! Cezasına yapılan itiraz üst mahkemece reddedildi
Öğrenci yurdunda Üniversiteli Sami'yi 35 yerinden bıçaklayıp başını satırla kesmişti! Cezasına yapılan itiraz üst mahkemece reddedildi Kan donduran olay 7 Aralık 2021 yılında Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelmişti. Öğrenci yurdunda üniversiteli Mehmet Sami Tuğrul'u (18) 35 yerinden bıçaklayıp, başını satırla kesen İhsan Güney'e (39) verilen indirimsiz ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına itiraz, üst mahkemece reddedildi.
19.10.2023 Gündem
Cep telefonuyla görüntü çeken baba ile oğluna 'Ne bakıyorsun' dayağı!
Cep telefonuyla görüntü çeken baba ile oğluna 'Ne bakıyorsun' dayağı! Babasına ait galerinin önünde cep telefonu kamerasıyla görüntü çeken Furkan Keser, (14) aynı caddedeki galeride çalışan F.Ö. (22) 'Ne bakıyorsun' diye laf atınca kavga çıktı. Çevredekilerin müdahalesiyle sona eren kavganın ardından F.Ö., beraberindeki yakınlarıyla birlikte gelip Furkan Keser ve babası Ali Keser'e (43) sopa ve muştayla saldırdı. Yaşananlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
19.10.2023 Gündem
Müge Anlı'nın programında canlı yayında gündeme gelmişti! Cesedi 45 gün sonra bulundu
Müge Anlı'nın programında canlı yayında gündeme gelmişti! Cesedi 45 gün sonra bulundu Müge Anlı'nın programında canlı yayında gündeme taşınan ve 45 gündür kayıp olan evli ve 2 çocuk annesi 22 yaşındaki genç kadın zeytinlikte ölü bulundu.
19.10.2023 Gündem
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı Müge Anlı’da pes dedirten olay yaşandı. 6 Temmuz’dan bu yana haber alınamayan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç’ın şüpheli eşi T.K.’nin, eşi kaybolduktan bir hafta sonra pavyona gittiği, mekanda çalışan kadınlarla birlikte alkol alıp eğlendiği ortaya çıktı.
12.10.2023 Gündem
Çoban Mehmet Topaloğlu cinayetinde katili gördüğünü söyledi 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Çoban Mehmet Topaloğlu cinayetinde katili gördüğünü söyledi 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı Yanında çalışan çobanı öldüren katili gördüğünü ama yakalayamadığını açıklamıştı, müebbet ile yargılandı 25 yıl hapis cezası aldı. Eskişehir’de çobanlık yapan Mehmet Topaloğlu’nun (22) öldürülmesiyle ilgili tutuksuz yargılanan ve ifadelerinde kar maskeli katili gördüğünü ancak yakalayamadığını anlatan Ahmet Çetin (44), ‘kasten öldürme’ suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemece kararla birlikte hakkında tutuklama kararı verilen Çetin, cezaevine konuldu.
19.09.2023 Gündem
Maske takıp yaşlı adamı darp etmişlerdi! İfadeleri ortaya çıktı
Maske takıp yaşlı adamı darp etmişlerdi! İfadeleri ortaya çıktı Bursa'da, tartıştıkları Cengiz B.'yi (54) ofislerine getirip, maske takarak, müzik eşliğinde saatlerce döverek işkence yapan, oto kiralama şirketi sahibi Melih Karalar (28) ve Ahmet Duran Uçar (31) ve olaya karışan Yunus Emre K. (35) ile birlikte yargılanan Muzaffer Veyisoğlu (21), mahkemede suçlamaları reddetti. Olay sırasında yaşananları kayda alan Veyisoğlu, "Ben, iş yerinde stajiyer olarak çalışıyorum. Sesleri duyunca korktum. Görüntüleri ise, 'Olay ile ilgim olmadığını kanıtlamak için' çektim. Üniversite öğrencisiyim. Cezaevinde kaldığım süre içinde sınavlara giremedim. Mağdurum" dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, Veyisoğlu'nun tahliyesine, Karalar ve Uçar'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
6.09.2023 Yaşam
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler!
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler! Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları ilk defa SEGBİS ile hakim karşısına çıktı. Sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 19 Eylül'e erteledi.
9.06.2023 Yaşam
Isparta belediye başkanının attan düşen kızı beyin kanaması geçirdi
Isparta belediye başkanının attan düşen kızı beyin kanaması geçirdi  Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in kızı Mürüvvet Başdeğirmen (34), attan düşüp beyin kanaması geçirdi. Ameliyata alınan. Başdeğirmen'in 72 saat uyutulup, gözlem altında tutulacağı belirtildi.
16.05.2023 Yaşam
Yusuf Ferhat Avcı kimdir, öldü mü, bulundu mu? Müge Anlı Ferhat Avcı’yı kim öldürdü, Yusuf Ferhat Avcı olayı nedir?
Yusuf Ferhat Avcı kimdir, öldü mü, bulundu mu? Müge Anlı Ferhat Avcı’yı kim öldürdü, Yusuf Ferhat Avcı olayı nedir? ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert programında aranan kayıp Yusuf Ferhat Avcı’n akıbeti merak ediliyordu. Küçükçekmece’de bir binanın bodrum katında ceset bulunduğunun ihbarı üzerine olay yerine polis sevk edildi. Peki, Yusuf Ferhat Avcı kimdir? Müge Anlı Ferhat Avcı’yı kim öldürdü, Yusuf Ferhat Avcı olayı nedir? Ferhat Avcı öldü mü, bulundu mu?
13.03.2023 Yaşam
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu!
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu! ABD'de 1994 yılında işlenen korkunç cinayetin detayları şok etti. Eşini öldürmesi için kiralık katil tutan koca idam cezasına çarptırıldı. İdam edilmek için 29 yıl bekleyen 3 çocuk babası ölüme giderken söyledikleriyle herkesi şoke etti.
12.01.2023 Dünya
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi?
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi? 2 kız çocuğunu alıp kaçan, büyük kızının aylarca işkence görüp istismar edilerek sonunda da öldürülüp buzlukta saklanmasına göz yuman anne küçük kızını almak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Taraflar bugün yine Müge Anlı'da yüzleşti. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
11.01.2023 Gündem
Müge Anlı'yı izleyenler inanamadı! Büyülü muskanın içinden çıkan herkesi şoke etti
Müge Anlı'yı izleyenler inanamadı! Büyülü muskanın içinden çıkan herkesi şoke etti Müge Anlı'da şoke eden bir olay yaşandı. 18 yaşındaki kızını aramak için Müge Anlı'ya çıkan Mehmet Bey, "Sözde Hoca" olan 70 yaşındaki adamın yaptığı muskaları canlı yayına getirdi. Müge Anlı muskanın içinden çıkanları gösterince herkes şoke oldu. İşte detaylar...
6.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Müge Anlı Olay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müge anlı olay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.