Gazete Vatan Logo

Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Hayat Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü?

Hatay'dan kaybolan Mehmet Ali Özdemir'in kaybı Müge Anlı'da araştırılıyor. Hatay Antakya'da şüpheli şekilde ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Ali Özdemir'in ailesi kayıp ihbarıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Peki, Mehmet Ali Özdemir bulundu mu, Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü?

Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Hayat Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü?

41 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Özdemir arabasıyla birlikte kayboldu. Özdemir'in aracında sürtünme ve kan izine rastlanırken, kardeşiyle kavgalı olan Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem Hanım'a esaret hayatı yaşattığı ortaya çıktı.

BİRÇOK ŞÜPHELİNİN ADI GEÇİYOR

Çevresinde öfkeli bir insan olarak bilinen Mehmet Ali Özdemir'in kaybından sonra birçok isim şüpheli olarak dikkat çekti.3 çocuk babası Mehmet Ali Özdemir'in davalık olduğu Yusuf ile ilgili ortaya atılan iddialar dikkat çekerken Özdemir'in yanında yevmiyeli çalışan Ertan Genç'in de şüpheli konuşmaları kafaları karıştırdı. Canlı yayınında ortaya atılan bir diğer iddia ise Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem ile ilgili oldu. Meryem ise "Eşim evde dışarıdaki gibi değil, süt dökmüş kedi" ifadelerini kullanarak evlilik hayatlarında bir sorun yaşamadıklarını vurguladı. Kocasının olay günü ne yaptığını bilmediğini ifade eden 25 yaşındaki genç kadın, "Nereye gidiyorsun diye soramadan gitti" sözlerini kullandı. Müge Anlı ise genç kadının sakinliğine dikkat çekti.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Özdemir'in canlı yayına bağlanan arkadaşı, Meryem Özdemir'in farklı bir kişiyle ilişkisi olduğunu öne sürdü. Mehmet Ali Özdemir'in kaybolmadan önce "Eşimin sosyal medyadan biriyle konuşmasını yakaladım" iddiasını ortaya atan ismini vermek istemeyen kişi, söylediklerinin doğruluğundan emin olduğunu ifade etti.

Meryem Özdemir ise "Ben sosyal medya kullanmayı bile bilmiyorum. Gösterseniz nasıl kullanacağımı bilemem. Nasıl başkalarıyla konuşacağım?" sözleriyle kendisini savundu. Olay günüyle ilgili farklı açıklamalarda bulunan genç kadının kocasının başına gelenleri bilip bilmediği araştırılıyor.