Gazete Vatan Logo

Sunay Zeybek kimdir, Müge Anlı’da aranan Sunay Zeybek bulundu mu?

Mehmet Ali Görel, 2 Kasım'da Denizli'den kaybolan eşi Sunay Zeybek'i arıyor. Mehmet Ali Görel, Sunay Hanım kaybolduktan sonra üzüntüden 27 kilo verdiğini açıklarken Mehmet Ali Görel'in eski eşi Zeynep Kömür "Evliliğimi bitiren kadını bulalım. Benim yuvam yıkıldı. Başka yuvalar yıkılmasın" diyerek Sunay'ı aramaya geldi. Peki, Sunay Zeybek kimdir, Müge Anlı’da aranan Sunay Zeybek bulundu mu?

Sunay Zeybek kimdir, Müge Anlı’da aranan Sunay Zeybek bulundu mu?

Müge Anlı'da şok edici olay, Mehmet Ali ve eski eşi, kayıp sevgilisi Sunay'ı aramak için canlı yayına çıktı. 44 yaşındaki Sunay Zeybek'in 2 Kasım'dan itibaren kayıp olması, sevgilisi Mehmet Ali ve eski eşi Zeynep Kömür'ü bir araya getirdi.

Sunay Zeybek kimdir, Sunay Zeybek bulundu mu?

15 yıldır birlikte yaşadığı Mehmet Ali, Sunay'ı aramak için eski eşi Zeynep Kömür ile birlikte canlı yayına konuk oldu.

Müge Anlı, Sunay Zeybek'i arıyor. Mehmet Ali Görel'in kardeşi yayına bağlanarak, "Sunay, Mehmet Ali'den önce diğer abimle sevgiliydi. Mehmet Ali, Sunay'ı abimden aldı. Babam üzüntüden vefat etti" açıklamasında bulundu. Yayına bağlanan bir diğer kadın ise "Sunay iyi. Mehmet Ali'den kurtulmak için Almanya'ya çalışmaya gidecek" dedi.

Mehmet Ali, sevgilisi Sunay'a dönme çağrıları yaparak duygusal anlar yaşattı. Eski eşi Zeynep de bu çağrılara destek verdi. Mehmet Ali'nin yaşadığı zor durumu anlatan Zeynep, "Sunay benim yuvamı yıktı. Onlar tanıştığında dört çocuğumuz vardı. Ne olursa olsun, onu bulmak istiyorum. Mehmet Ali çok kötü durumda. Ona destek olmak için buradayım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Müge Anlı, Sunay'ı bulduğunu açıkladı. Yayına bağlanan Sunay, "Ben Mehmet Ali ile hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum. Bunu sen de biliyorsun. Biz iki yıldır kopmuştuk zaten. Ne dönmek istiyorum ne de görüşmek istiyorum. Sürekli beni aldatıyordu. Ben geçen sene kendisini kendi evimde bir başka kadınla bastım. Eşinden bile 3 yıl önce boşandı. Karısıyla yaptıkları yetti. Beni lütfen bu insandan kurtarın. Çocuklar ister bende ister onda kalsın. Ben artık onu görmek istemiyorum. Hayatımda da görmek istemiyorum" dedi.

Mehmet Ali Bey, şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Sunay ben sana ne yaptım? Sorun nedir? Neyden bıktın? Ben sana hiçbir şey yapmadım. Bizim Sunay Hanım ile çok güzel günlerimiz oldu. Çocuklar benim üzerime. Sunay 4 yıl boyunca boşanamadı. Sunay Hanım ilk önce boşanma ya da evlilik problemimiz yoktu" diye konuştu