Gazete Vatan Logo

Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi bulundu mu?

Müge Anlı’da aranan Mehmet Ali Özdemir olayında yeni bir gelişme yaşandı. Şüpheli şekilde ortadan kaybolan Özdemir'in intihar süsü verilerek öldürüldüğünden şüpheleniliyor. Peki, Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cesedi bulundu mu?

Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi bulundu mu?

Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Hatay Antakya'da şüpheli şekilde ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Ali Özdemir'in ailesi Müge Anlı ekibine kayıp için başvurmuştu. Özdemir'in cenazesi aracının yakınında çalılar arasında bulundu.

MEHMET ALİ ÖZDEMİR BULUNDU MU?

Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi boş arazide bulundu. Özdemir'in intihar süsü verilerek öldürüldüğü üzerinde duruluyor.

SIRLAR OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Kardeşiyle kavgalı olan Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem Hanım'a esaret hayatı yaşattığı iddialar arasındaydı. Kıskançlık yüzünden sık sık sorun yaşanayan çiftin evliliğinde büyük sırlar olduğu öne sürülmüştü. 

BİRÇOK ŞÜPHELİNİN ADI GEÇİYORDU

Çevresinde öfkeli bir insan olarak bilinen Mehmet Ali Özdemir'in kaybından sonra birçok isim şüpheli olarak dikkat çekmişti. 3 çocuk babası Mehmet Ali Özdemir'in davalık olduğu Yusuf ile ilgili ortaya atılan iddialar dikkat çekerken Özdemir'in yanında yevmiyeli çalışan Ertan Genç'in de şüpheli konuşmaları kafaları karıştırmıştı. Canlı yayınında ortaya atılan bir diğer iddia ise Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem ile ilgiliydi. Kocasının olay günü ne yaptığını bilmediğini ifade eden 25 yaşındaki genç kadın, "Nereye gidiyorsun diye soramadan gitti" sözlerini kullanmıştı. Müge Anlı ise genç kadının sakinliğine dikkat çekmişti. 

Haberin Devamı