Müezzin

Müezzin

Son dakika müezzin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müezzin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müezzin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müezzin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müezzin gelişmeleri de dahil olmak üzere 334 müezzin haberi bulunmuştur. Tüm müezzin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cuma selası kaçta okunur, cuma selası ezandan kaç dakika önce okunur?
Cuma selası kaçta okunur, cuma selası ezandan kaç dakika önce okunur? Sela ne zaman, saat kaçta okunur? Sorusunun yanıtı bir Cuma günü daha gündem oldu. Cuma namazına katılmak için hazırlıklarını tamamlayan Müslümanlar, ibadetlerini yerine getirmek için heyecanla minarelerden yükselen ezanı bekliyor. Ezanın ardından minarelerden yükselen salavatlar, Hz. Muhammed (sas) ve diğer peygamberler için yapılan dualarla dolu olacak.
15.03.2024 Gündem
Ramazanın ilk teravih namazı! İlk teravih namazı saat kaçta 2024, teravih namazı ne zaman başlıyor 2024?
Ramazanın ilk teravih namazı! İlk teravih namazı saat kaçta 2024, teravih namazı ne zaman başlıyor 2024? İslam alemi mübarek Ramazan ayını bekliyor. Oruç ibadetini yerine getirecek Müslümanlar, Ramazan ayını teravih namazıyla karşılayacak. Teravih namazı Ramazan ayında, yatsı namazından sonra sabah namazı vaktine kadar ( fecrin doğuşuna) kılınabilen nafile namazdır. Ramazan ayı 2024 ilk teravih namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Teravih namazı kaç rekat, nasıl kılınır?
9.03.2024 Ramazan
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizi ayakta tutan tarihi ve beşeri kültürel değerler tahrip edilmek isteniyor. Burada gayeleri milletin mayasını bozmak, sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar." dedi.
1.02.2024 Gündem
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Filistin'e saldırılarında hayatını kaybedenler için camilerde sela okunacağını duyurdu. Peki, Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? İşte Sela sözleri ve okunuşu…
18.10.2023 Gündem
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi… Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında açık bulunan pozisyonlara sözlü sınav sonucuna göre 2 bin 450 sözleşmeli personel alacak. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
21.09.2023 Personel Alımı
Bakan Soylu: 47 bin 932 kişinin nüfusta ölüm tescil işlemleri gerçekleştirildi
Bakan Soylu: 47 bin 932 kişinin nüfusta ölüm tescil işlemleri gerçekleştirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu anda 47 bin 932 kişinin nüfusta ölüm tescil işlemleri gerçekleştirildi. Bunların 6 bin 275'i yabancı uyruklu" dedi.
10.03.2023 Gündem
Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı 2023? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir?
Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı 2023? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir? Kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini öngören kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.  Diyanet İşleri Başkanlığının taşra teşkilatında açıktan vekil imam-hatip ve vekil müezzin-kayyım olarak görev yapanlardan gerekli koşulları taşıyanlar, Başkanlıkça ilan edilecek yerlerde görevlendirilmek üzere imam-hatip ve müezzin-kayyım unvanlı memur kadrolarına atanabilecek. Peki, Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir?
21.01.2023 Çalışma Hayatı
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? (Din görevlisi,ücretli öğretmen, geçici işçi) Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayınlandı mı?
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? (Din görevlisi,ücretli öğretmen, geçici işçi) Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Sözleşmeliye kadro Meclis'ten geçti. Teklifin yasalaşmasıyla birlikte 458 bin 615 sözleşmeli personel kadro hakkını kullanilir duruma geldi. Sözleşmeli öğretmen, memur, din görevlisi, sağlık görevlisi gibi personel kadroya geçebilecek. Peki sözleşmelilere kadro kimleri kapsıyor, şartları neler? Sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek? İşte detaylar...
20.01.2023 Çalışan Hakları
Sözleşmeliye kadro kanun teklifi yasalaştı
Sözleşmeliye kadro kanun teklifi yasalaştı TBMM Genel Kurulunda kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini içeren “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” kabul edilerek yasalaştı.
19.01.2023 Ekonomi
Sözleşmeliye kadro yasallaştı mı, Meclis’ten geçti mi? Kimler kadroya geçti, sözleşmeli personeli kadro şartları nelerdir?
Sözleşmeliye kadro yasallaştı mı, Meclis’ten geçti mi? Kimler kadroya geçti, sözleşmeli personeli kadro şartları nelerdir? Sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, yasallaştı mı? TBMM Genel Kurulu’nda kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini içeren “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” kabul edilerek yasalaştı.
16.01.2023 Çalışma Hayatı
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor? 500 bin personeli kapsayan sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelindi. Çalışmaları tamamlanan sözleşmeli personele kadro Meclis'e geliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu katıldığı canlı yayında 500 bin sözleşmeliyi ilgilendiren düzenleme için 12 Ocak’a işaret etmişti. Peki, Fahrilere kadro verilecek mi 2023? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, fahri kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
12.01.2023 Çalışan Hakları
Diyanet personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet 6200 personel alımı başvuruları ne zaman sona erecek?
Diyanet personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet 6200 personel alımı başvuruları ne zaman sona erecek? Diyanet İşleri Başkanlığı Taşra Teşkilatında münhal bulunan 4/B sözleşmeli pozisyonlarda istihdam edilmek amacıyla 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) B grubu puan sırası esas alınarak ilan edilen boş pozisyonların üç katı kadar aday arasından Başkanlıkça yapılacak sözlü sınav sonucuna göre Diyanet Akademisine aday din görevlisi (Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım) alınacak. Peki, Diyanet personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet 6200 personel alımı başvuruları ne zaman sona erecek?
6.01.2023 Personel Alımı
Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 6 bin 200 personel alınacak! İşte Kur’an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım alımı başvuru şartları!
Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 6 bin 200 personel alınacak! İşte Kur’an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım alımı başvuru şartları! Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! Taşra Teşkilatında 4/B sözleşmeli pozisyonlarda istihdam edilmek amacıyla Diyanet Akademisi’ne aday din görevlisi (Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım) alımı yapılacak. Peki, Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Diyanet personel alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı
3 çocuğunu tabancayla başlarından vurarak katletti! 'Her cezaya razıyım'
3 çocuğunu tabancayla başlarından vurarak katletti! 'Her cezaya razıyım' Trabzon'un Of ilçesinde gezdirmek için götürdüğü çay bahçesinde kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş'ı (4) tabancayla başlarından vurarak öldüren müezzin Emre Göktaş (38), 3 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, "Diyeceğim yok, her cezaya razıyım" dedi.
8.12.2022 Yaşam
KPSS DHBT sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ÖSYM DHBT sınav tarihi ve sınav giriş belgesi sorgulama!
KPSS DHBT sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ÖSYM DHBT sınav tarihi ve sınav giriş belgesi sorgulama! ÖSYM KPSS DHBT sınav tarihi beklenirken, sınav giriş yerlerinin ilan edildiği giriş belgesinin açıklanıp açıklanmadığı da merak ediliyor. KPSS 2022 Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) Sınavına ilişkin adaylar “DHBT sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt arıyor.
3.11.2022 Eğitim
3 kızını öldüren müezzin hakkında yeni gelişme
3 kızını öldüren müezzin hakkında yeni gelişme Trabzon'un Of ilçesinde gezdirmek için götürdüğü çay bahçesinde kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş'ı (4) tabancayla başlarından vurarak öldüren müezzin Emre Göktaş (38), 3 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle  açılan davada 2'nci kez hakim karşısına çıktı. Göktaş'ın avukatı adli tıp kurumunun müvekkili için 'cezai ehliyetinin tam' olduğunu belirten raporunda bazı çelişkiler yer aldığını belirterek, raporun yeniden alınmasını talep etti. Talebi kabul eden mahkeme heyeti, raporun yenilenmesi istedi. 
25.10.2022 Gündem
Çocukların gözü önünde eski eşini öldürdü
Çocukların gözü önünde eski eşini öldürdü Çekmeköy'de bir sitede Ersin Müezzin 5 ay önce boşandığı eski eşi Burcu Tokaç'ı çocukların da evde bulunduğu sırada tabancayla ile başından vurdu. 12 gün boyunca hastanede yaşam mücadelesi veren Tokaç, dün sabah hayatını kaybederken, Ersin Müezzin ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
6.10.2022 Yaşam
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan atama bekleyenlere müjde
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan atama bekleyenlere müjde Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, geçtiğimiz yıl yapılan sözlü sınavda başarılı olup atama bekleyen adaylara tercih yapabilecekleri müjdesini verdi.
22.09.2022 Çalışma Hayatı
Müezzin kız çocuklarını öldürmüştü! Akıl sağlığı yerinde çıktı
Müezzin kız çocuklarını öldürmüştü! Akıl sağlığı yerinde çıktı Trabzon'un Of ilçesinde götürdüğü çay bahçesinde kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş'ı (4) tabancayla başlarından vurarak öldüren müezzin Emre Göktaş (38) için 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Adli Tıp Kurumu raporunda cezai ehliyetinin tam olduğu belirlenen tutuklu Göktaş, iddianamede yer alan ifadesinde, "Aklım başımdan gitti" dedi.
22.08.2022 Yaşam
İmam ve müezzine 'zimmet' soruşturması
İmam ve müezzine 'zimmet' soruşturması Kırıkkale'de, Gürler Camii'nin imamı Ü.U. ve müezzin M.Y.'nin cuma namazı sonrası müftülük adıyla topladıkları paranın bir kısmını zimmetlerine geçirdikleri iddiasıyla haklarında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
19.08.2022 Yaşam
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
İmam ve müezzin maaşları ne kadar oldu? 2022 Vaiz maaşları kaç TL?
İmam ve müezzin maaşları ne kadar oldu? 2022 Vaiz maaşları kaç TL? Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) haziran ayı enflasyon verilerini açıkladı. 6 aylık enflasyon farkı netlik kazandı. Toplu sözleşmeye göre, memurların maaşlarına yüzde 41,85 oranında zam yapılacak. Peki, İmam ve müezzin maaşları ne kadar oldu? 2022 Vaiz maaşları kaç TL? İşte güncel imam, vaiz ve müezzin maaşları…
4.07.2022 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda medya mensuplarıyla söyleşi gerçekleştirdi. NATO Zirvesi'nin Türkiye için büyük bir diplomatik zafer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreç özellikle İsveç ve Finlandiya’ya aittir. Herhangi bir yanlışları vesaire olduğu zaman zaten kapı gibi belgeler elde, oradan gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Son teravih namazı ne zaman kılınacak 2022, son teravih ne zaman bitiyor? Son teravih namazı sevabı ve son teravih namazı kılmak…
Son teravih namazı ne zaman kılınacak 2022, son teravih ne zaman bitiyor? Son teravih namazı sevabı ve son teravih namazı kılmak… Son teravih namazının ne zaman kılınacağı netleşti. Ramazan ayı içerisinde yatsı namazı ile beraber son kılınan teravih namazı için yapılan aramalar şimdiden başladı. Peki, Son teravih ne zaman kılınacak 2022, ne zaman bitiyor? Son teravih namazı nasıl kılınır, orucun son günü teravih namazı kılınır mı? Son teravih namazı sevabı…
28.04.2022 Dini Bilgiler
Namaz kılma bahanesiyle girdiği camide mikrofonu çaldı
Namaz kılma bahanesiyle girdiği camide mikrofonu çaldı Erzurum'da kimliği belirsiz kişi, namaz kılma bahanesiyle girdiği camide, müezzinin kullandığı mikrofonu çaldı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
22.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Müezzin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müezzin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.