Cami

Cami

Son dakika cami haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cami ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cami haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cami

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cami gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.015 cami haberi bulunmuştur. Tüm cami haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize'de vatandaşlara hitap etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize'de vatandaşlara hitap ettiCumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "İnşallah mitingimizi yapacağız. Türkiye ve dünyada olup bitenlerle ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım." dedi.
26.07.2024Gündem
Bağcılar'da camide imamı okla vuruldu: Şüpheli gözaltına alındı
Bağcılar'da camide imamı okla vuruldu: Şüpheli gözaltına alındıİstanbul Bağcılar’da dün Necattın Camii’nde öğle namazı sonrasında imama saldırı düzenlendi.
25.07.2024Gündem
İstanbul'da imamı okla yaralayan kişi yakalandı
İstanbul'da imamı okla yaralayan kişi yakalandıİstanbul'da cami imamını okla vurarak yaralayan şüpheli gözaltına alındı. Omzundan yaralanan imam hastaneye kaldırıldı. Bakan Yerlikaya, İstanbul'da imamı okla yaralayan şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi
24.07.2024Gündem
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştı
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştıBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Gündem
Ayasofya Kebir Cami-i Şerifi 4 yılda 25 milyon kişi ziyaret etti
Ayasofya Kebir Cami-i Şerifi 4 yılda 25 milyon kişi ziyaret ettiYerli ve yabancı turistler için çekim alanı olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, ibadete açılmasının üzerinden geçen 4 yılda yaklaşık 25 milyon ziyaretçiyi ağırladı. İstanbul Müftü Yardımcısı Ahmet Aktürkoğlu, 'Herkesin ilgisini çeken önemli tarihi mekanlardan bir tanesi. Ayasofya Camisi sezona göre, günlük ortalama 50 bin civarında ziyaret sayısına ulaşılıyor.' dedi.
23.07.2024Gündem
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık LagünüAdana’ya bağlı Yumurtalık ilçesinde, güneybatıdaki küçük bir bölümü ise Karataş ilçesinde bulunmaktadır...
20.07.2024 Adana
Yüzlerce yıllık görkemli yapı: Adana Ulu Cami
Yüzlerce yıllık görkemli yapı: Adana Ulu CamiUlu Camii büyüklüğü ve tarihî açısından Adana'nın önemli eserleri arasında gösterilmektedir...
20.07.2024Adana
Sabancı Merkez Cami
Sabancı Merkez CamiAdana'nın Reşatbey Semti'nde, Merkez Park'ın güneyinde ve Seyhan Nehri'nin batı kıyısında yer alan cami, 1998 yılında hizmete açılmıştır...
20.07.2024Adana
Adana'da bir imam Engelsiz Cami projesiyle engelleri sevgiyle kaldırdı
Adana'da bir imam Engelsiz Cami projesiyle engelleri sevgiyle kaldırdıAdana'nın Feke ilçesine bağlı Akoluk Mahallesi'nde bir imam, 'Engelsiz Cami' projesi ile mahallesinde camiye gelemeyen bedensel ve zihinsel engelli kişilerin önündeki engelleri sevgiyle kaldırdı.
19.07.2024Adana
Adana Gezilecek Önemli Yerler
Adana Gezilecek Önemli YerlerAdana, Türkiye'nin güneyinde yer alan ve tarihi, kültürel zenginlikleriyle ön plana çıkan bir şehirdir...
19.07.2024Adana
15 Temmuz direnişinin 8. yıl dönümünde 90 bin camide selalar okundu
15 Temmuz direnişinin 8. yıl dönümünde 90 bin camide selalar okunduDiyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında saat 00.13 itibarıyla 81 ildeki 90 bin camide aynı anda selalar okundu.
15.07.2024Gündem
15 Temmuz selası saat kaçta okunacak, sela ne zaman okunur 15 Temmuz? Sela neden 00.13 te okunacak?
15 Temmuz selası saat kaçta okunacak, sela ne zaman okunur 15 Temmuz? Sela neden 00.13 te okunacak? 15 Temmuz selası kaçta okunuyor, 15 Temmuz'da sela ne zaman okunacak 2024? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yurt genelinde anılacak. 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin yıldönümünde Diyanet İşleri Başkanlığı koordinasyonuyla tüm camilerde sela okunacak.
15.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adını tarihe ve milletimizin kalbine altın harflerle yazdıran şehitlerimizin kahramanlıklarını, dilden dile, gönülden gönüle aktararak yaşatacağız. 15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz." dedi.
15.07.2024Gündem
15 Temmuz şehitlerimiz için 81 ilde mevlit okutulacak
15 Temmuz şehitlerimiz için 81 ilde mevlit okutulacakKültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünce, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında 81 ilde demokrasi şehitleri için mevlit okutulacak.
14.07.2024Gündem
15 Temmuz'da 90 bin camide sela okunacak
15 Temmuz'da 90 bin camide sela okunacakDiyanet İşleri Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, 90 bin camide gece saat 00.13'te sela okunacak, cami ve minarelerin ışıkları sabah namazına kadar açık kalacak.
14.07.2024Gündem
İmam caminin önüne bu tabelayı astı! Yazıyı okuyan namaz kılmaya geliyor
İmam caminin önüne bu tabelayı astı! Yazıyı okuyan namaz kılmaya geliyorAydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı kırsal Sobuca Mahallesi'nde görev yapan köy imamı, hutbe ve vaazlarında namazın önemine değinmesine rağmen cemaatten beklediği geri dönüşü alamayınca caminin kapısına ilginç bir tabela astı. Bu tabela sonrası camiye gelen cemaat sayısı artmaya başladı.
13.07.2024Gündem
Doğu ve Güneydoğu'da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu
Doğu ve Güneydoğu'da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutulduDiyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak ve Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitler için mevlit okutuldu.
12.07.2024Gündem
Murat Kurum: 2025 sonunda deprem bölgelerinde evine girmeyen vatandaşımız kalmasın istiyoruz
Murat Kurum: 2025 sonunda deprem bölgelerinde evine girmeyen vatandaşımız kalmasın istiyoruzÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçen yıl meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından 11 kentte 276 bin konut ve iş yerinde inşa çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, “Şu ana kadar 76 bin yuvamızı, vatandaşlara teslim ettik. Amacımız, yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslimini sağlamak olacak. 2025 yılı sonuna geldiğimizde deprem bölgelerinde evine girmeyen hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz” dedi.
7.07.2024Gündem
Çöp evi temizlemeye gelenlere bıçakla saldırdı! 1 polis yaralandı
Çöp evi temizlemeye gelenlere bıçakla saldırdı! 1 polis yaralandıBursa'da ‘çöp ev’ haline getirdiği evini temizlemeye gelen belediye ekiplerine bıçak çekerek direnen Feyzullah Yasa (68), kendisini ikna etmeye çalışan polis memuru T.K.'yi kolundan bıçakladı. Şüpheli, polisler tarafından güçlükle yakalanıp gözaltına alındı.
4.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erdoğan: Suriye kardeş halkımız, ilişki olmamasına sebep yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erdoğan: Suriye kardeş halkımız, ilişki olmamasına sebep yokCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın 'girişimlere açığız' ifadelerini değerlendiren Erdoğan, "Diplomatik ilişkilerin kurulmaması için hiçbir sebep yok. Suriye'nin iç işlerine karışmak gibi bir derdimiz, hedefimiz asla olamaz çünkü kardeş topluluktur Suriye halkı. Ailece görüşmelerine kadar sayın Esed ile görüşmeler yaptık. Yarın olmaz diye bir şey yok, yine olur. " dedi
28.06.2024Gündem
Cami tuvaletinde şok eden anlar! "Sözün bittiği yerdeyiz"
Cami tuvaletinde şok eden anlar! "Sözün bittiği yerdeyiz"Amasya’nın Suluova ilçesinde caminin tuvaletine giren bir şahıs sabunluğu çaldı.
23.06.2024Gündem
Tataristan lideri Minnihanov'dan CNN Türk'e özel açıklamalar: Türkiye ile ticaretimiz 2.9 milyar doları geçti
Tataristan lideri Minnihanov'dan CNN Türk'e özel açıklamalar: Türkiye ile ticaretimiz 2.9 milyar doları geçtiRusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti Reisi Rüstem Minnihanov, Türkiye ile Tataristan arasındaki işbirliği ve yatırımların hızla arttığını belirterek, ticaret hacminin 2,9 milyar ABD dolarına ulaştığını açıkladı. Minnihanov, “Tataristan’da iş yapmak için pek çok avantaj var.” diyerek Türk yatırımcıları Tataristan’a davet etti.
23.06.2024Gündem
Kahramanmaraş depremlerinde zarar gören cami restore ediliyor
Kahramanmaraş depremlerinde zarar gören cami restore ediliyorKahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesinde hasar gören 159 yıllık tarihi Derviş Paşa Camisi'nde restorasyon çalışması başlatıldı.
20.06.2024Gaziantep
Mekke'de 1000'den fazla hacı adayı hayatını kaybetti!
Mekke'de 1000'den fazla hacı adayı hayatını kaybetti!Sıcaklıkların 52 dereceye yaklaştığı Suudi Arabistan'a hac ibadeti için giden hacı adayları arasındaki binden fazla kişinin öldüğü bildirildi.
20.06.2024Dünya
Mekke'de aşırı sıcaklardan en az 577 hacı adayı hayatını kaybetti
Mekke'de aşırı sıcaklardan en az 577 hacı adayı hayatını kaybettiSıcaklıkların 52 dereceyi gösterdiği Suudi Arabistan'a hac ibadeti için giden hacı adayları arasında en az 577 kişinin öldüğü ve 2.000'den fazla kişinin tedavi altında olduğu belirtildi.
19.06.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cami ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cami haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.