İmam

İmam

Son dakika imam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imam gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.133 imam haberi bulunmuştur. Tüm imam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sehiv secdesi nedir, nasıl yapılır? Hangi durumlarda Sehiv secdesi yapılmalıdır?
Sehiv secdesi nedir, nasıl yapılır? Hangi durumlarda Sehiv secdesi yapılmalıdır?Namazın farzları ve vacipleri diye isimlendirilen bölümleri vardır. Namazın fazları ve vacipleri demek, onların olmadığı zaman namazın eksik olması demektir. Sehiv secdesi bu farz ve vaciplerde kişinin yanıldığı zaman namazı tamamlamak için yaptığı secdedir.
26.07.2024Arşiv
LGS BOŞ KONTENJAN TIKLA-SORGULA 2024: MEB 2. tercih ile Fen, Anadolu Lisesi LGS lise boş kontenjanlar ve taban puanları belli oldu mu?
LGS BOŞ KONTENJAN TIKLA-SORGULA 2024: MEB 2. tercih ile Fen, Anadolu Lisesi LGS lise boş kontenjanlar ve taban puanları belli oldu mu?LGS 2024 taban puanları ve boş kontenjanlar gündemde. LGS tercihleri 28 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşmişti. Peki, LGS 2024 taban puanları ve boş kontenjanlar belli oldu mu? Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı her yıl LGS lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri açıklıyor. Fen, İmam Hatip, Anadolu Lisesi boş kontenjanlar ve taban puanları binlerce öğrenci ve velinin gündemindeki yerini aldı.
26.07.2024Gündem
Adana'ya atanan imam atandığı köyün çehresini güzelleştiriyor! Çalışmalarıyla gönülleri fethetti
Adana'ya atanan imam atandığı köyün çehresini güzelleştiriyor! Çalışmalarıyla gönülleri fethettiAdana'nın Feke ilçesinde camide görev yapan genç imam, yaptığı etkinliklerle çocukların, çalışmalarıyla da mahalle sakinlerinin gönüllerine dokunuyor.
25.07.2024Adana
Bağcılar'da camide imamı okla vuruldu: Şüpheli gözaltına alındı
Bağcılar'da camide imamı okla vuruldu: Şüpheli gözaltına alındıİstanbul Bağcılar’da dün Necattın Camii’nde öğle namazı sonrasında imama saldırı düzenlendi.
25.07.2024Gündem
İstanbul'da imamı okla yaralayan kişi yakalandı
İstanbul'da imamı okla yaralayan kişi yakalandıİstanbul'da cami imamını okla vurarak yaralayan şüpheli gözaltına alındı. Omzundan yaralanan imam hastaneye kaldırıldı. Bakan Yerlikaya, İstanbul'da imamı okla yaralayan şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi
24.07.2024Gündem
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Avrupa Birliği (AB) çapındaki 151 merkezden oluşan Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına Türkiye'den 5 konsorsiyumun dahil olmaya hak kazandığını belirterek, “Adana Sanayi Odası olarak ADİM ağına dahil olmayı hak kazandık” dedi.
24.07.2024Adana
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştı
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştıBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Gündem
Son dakika... LGS yerleştirme sonuçları açıklandı
Son dakika... LGS yerleştirme sonuçları açıklandıMilli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçları açıklandı.
22.07.2024Gündem
Vehbi Akşit kimdir, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit neden öldü, nereli, kaç yaşında?
Vehbi Akşit kimdir, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit neden öldü, nereli, kaç yaşında?Adapazarı İmam Hatip Lisesi'nin 1986 mezunlarından olan ve son olarak Çekmeköy Müftüsü olarak görev yapan Vehbi Akşit hoca hayatını kaybetti. Peki, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit kimdir, neden öldü?
20.07.2024Gündem
Adana'da bir imam Engelsiz Cami projesiyle engelleri sevgiyle kaldırdı
Adana'da bir imam Engelsiz Cami projesiyle engelleri sevgiyle kaldırdıAdana'nın Feke ilçesine bağlı Akoluk Mahallesi'nde bir imam, 'Engelsiz Cami' projesi ile mahallesinde camiye gelemeyen bedensel ve zihinsel engelli kişilerin önündeki engelleri sevgiyle kaldırdı.
19.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi kimse ayıramaz, aramıza nifak duvarları öremez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi kimse ayıramaz, aramıza nifak duvarları öremezCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ehlibeyt muhabbetini millet olarak ezeli ve ebedi kardeşliğin mayası olarak gördüklerini belirterek, "Allah'ın izniyle bu maya sağlam olduğu müddetçe bizi kimse bölemez. Bizi kimse ayıramaz. Aramıza nifak duvarları öremez. Ama ne zaman bu maya bozulur, zayıflar ve çözülür, Allah korusun, işte o zaman millet olma vasfımızı da kaybederiz" dedi.
16.07.2024Gündem
YKS birincileri 2024 | YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? YKS’de kaç birinci var? YKS birincisi netleri 2024
YKS birincileri 2024 | YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? YKS’de kaç birinci var? YKS birincisi netleri 2024YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları ile birlikte 2024 birincileri merak konusu oldu. Peki, YKS’de kaç birinci var? İşte YKS birincileri 2024 hakkında merak edilenler…
16.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Son dakika... YKS sonuçları açıklandı
Son dakika... YKS sonuçları açıklandıYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, 2024 YKS birincilerinin Mersin, İstanbul, Elazığ, Rize ve Ankara'dan çıktığını duyurdu.
16.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adını tarihe ve milletimizin kalbine altın harflerle yazdıran şehitlerimizin kahramanlıklarını, dilden dile, gönülden gönüle aktararak yaşatacağız. 15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz." dedi.
15.07.2024Gündem
Adana'da genç kız yıl boyunca hazırlandığı KPSS'ye son anda yetişti! "Heyecan var"
Adana'da genç kız yıl boyunca hazırlandığı KPSS'ye son anda yetişti! "Heyecan var"Adana'da Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için kapıların kapanmasına saniyeler kala genç kız sınava koşarak son anda yetişti.
14.07.2024Adana
İmam caminin önüne bu tabelayı astı! Yazıyı okuyan namaz kılmaya geliyor
İmam caminin önüne bu tabelayı astı! Yazıyı okuyan namaz kılmaya geliyorAydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı kırsal Sobuca Mahallesi'nde görev yapan köy imamı, hutbe ve vaazlarında namazın önemine değinmesine rağmen cemaatten beklediği geri dönüşü alamayınca caminin kapısına ilginç bir tabela astı. Bu tabela sonrası camiye gelen cemaat sayısı artmaya başladı.
13.07.2024Gündem
LGS tercih süreci! Eğitim uzmanı Salim Ünsal en çok merak edilen soruları yanıtladı
LGS tercih süreci! Eğitim uzmanı Salim Ünsal en çok merak edilen soruları yanıtladıLiselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemi devam ediyor. Türkiye´nin ilk ve tek medya lisesi olarak, dünya standartlarında eğitim veren Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, eğitim uzmanı Salim Ünsal’ı ağırladı. Ünsal, Demirören Medya Eğitim Projeleri Grup Direktörü Nuran Çakmakçı moderatörlüğünde öğrencilerin ve velilerin en çok merak ettiği soruları yanıtladı.
4.07.2024Gündem
LGS 2024 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 2024 LGS tercih sonuçları için tarihi belli oldu
LGS 2024 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 2024 LGS tercih sonuçları için tarihi belli olduLiselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sonuçları merakla bekleniyor. 17 Temmuz'a kadar sürecek olan LGS tercih işlemleri sonrasında, puanlar ve boş kontenjanlara göre adaylar tercih ettikleri okullara yerleşecek. Peki, LGS 2024 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
3.07.2024Gündem
YENİ İMAM-VAİZ MAAŞ ZAMMI 2024: Temmuzda vaiz, imam, müezzin maaşları ne kadar oldu, kaç TL
YENİ İMAM-VAİZ MAAŞ ZAMMI 2024: Temmuzda vaiz, imam, müezzin maaşları ne kadar oldu, kaç TLVaiz maaşı 2024 Temmuz zammı ile belirlendi. Kamu kurumlarında imam, müezzin ve vaiz olarak görev yapanlar yeni ve zamlı maaşlarını öğrenmek için gözlerini enflasyon farkına çevirdi. Bu noktada ise "Yeni vaiz, imam, müezzin maaşları ne kadar oldu, kaç TL?" sorusu gündemdeki yerini aldı.
3.07.2024Ekonomi
LGS testlerinin başarı ortalamaları belli oldu! En düşük başarı Matematik’te
LGS testlerinin başarı ortalamaları belli oldu! En düşük başarı Matematik’teLGS sonuçlarına göre Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabancı Dil olmak üzere sadece iki testte yüzde 50’nin üzerinde başarı yakalandı. Kuvvetli çeldirici sorulardan oluşan Matematik’te ise yüzde 32,68 ile en düşük başarı elde edildi.
30.06.2024Gündem
LGS tercih robotu (e okul)! LGS tercihleri il yüzdelik dilime göre mi yapılacak, nasıl yapılır? LGS tercihi yapma (LGS tercih robotu 2024 MEB)
LGS tercih robotu (e okul)! LGS tercihleri il yüzdelik dilime göre mi yapılacak, nasıl yapılır? LGS tercihi yapma (LGS tercih robotu 2024 MEB)LGS tercih robotu, LGS lise tercihleri ile sorgulanıyor. Liselere Geçiş Sistemi sınav sonuçlarının açıklanınca gözler LGS tercih kılavuzuna çevrildi. Bu yılki lise kontenjanları ve geçen seneki yüzdelik dilimleri e-okul sistemi üzerinden erişime açıldı. Peki, LGS tercihleri il yüzdelik dilime göre mi yapılacak, nasıl yapılır? İşte LGS tercihi yapma süreci hakkında detaylar…
29.06.2024Gündem
LGS birincileri 2024! LGS birincileri kaç kişi, hangi okullardan, LGS birincisi kim, LGS full yapanlar 2024 kimler, LGS tam puan kaç kişi aldı?
LGS birincileri 2024! LGS birincileri kaç kişi, hangi okullardan, LGS birincisi kim, LGS full yapanlar 2024 kimler, LGS tam puan kaç kişi aldı?2024 LGS birincileri merak ediliyor. LGS'de birincilik unvanını kazanan öğrenciler Türkiye'nin farklı illerinden ve okullarından geldi.  Milli Eğitim Bakanlığı'nca açıklanan Liselere Geçiş Sistemi Merkezi Sınav sonuçları sonrası adayların sıralamaları, puanları ve yüzdelik dilimleri de belli oldu. Peki, LGS birincileri kaç kişi, tam puan alan var mı, hangi ilden birinci çıktı?
28.06.2024Gündem
LGS yüzdelik dilim 2024 | 2024 LGS yüzdelik dilimler nasıl olur, LGS yüzdelik dilim kaç olmalı?
LGS yüzdelik dilim 2024 | 2024 LGS yüzdelik dilimler nasıl olur, LGS yüzdelik dilim kaç olmalı?LGS yüzdelik dilimleri, LGS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla gündem oldu. Öğrencilerin tercih döneminde sınav sonuçları dışında yüzdelik dilimleri ve başarı sıralamaları da baz alınır. Peki, LGS yüzdelik dilim nasıl olur, LGS yüzdelik dilim hesaplama nasıl yapılır?
28.06.2024Gündem
İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimi heyecanı! Adayların vaatlerini sundu
İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimi heyecanı! Adayların vaatlerini sunduİran'da 14. Dönem Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için oy verme işlemi bu sabah başladı. Seçimlerde reformist aday Mesud Pezeşkiyan, muhafazakar adaylar Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, eski Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Said Celili ve eski İçişleri Bakanı Mustafa Purmuhammedi yarışıyor. Yaklaşık 88 milyon nüfusa sahip ülkede, 62 milyon seçmen, 59 binden fazla merkezde kurulan sandıklarda oy kullanabilecek.
28.06.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İmam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.