Milletvekilliği

Milletvekilliği

Son dakika milletvekilliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milletvekilliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milletvekilliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milletvekilliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milletvekilliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.587 milletvekilliği haberi bulunmuştur. Tüm milletvekilliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
17 yıl sonra Bartın'da yeniden başkan seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya, mazbatasını aldı
17 yıl sonra Bartın'da yeniden başkan seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya, mazbatasını aldı Bartın Belediyesi’nde 1999-2007 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan Muhammet Rıza Yalçınkaya, '31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 17 yıl aradan sonra yeniden başkan seçilerek, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Yalçınkaya, "Belediye hizmetleri olarak kamu ve halk yararına çalışan bir yönetim olarak adil ve eşit belediyeci anlayışını kentimize getirmek istiyoruz. Bartın halkının sevgisini ve güvenini azaltmadan, meclis üyelerim ve belediye personelimle Bartın’ın beklediği hak ettiği hizmetleri yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tokat mitinginde açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'nin gücünü hazmedemeyenler pusuda bekliyor' diyen Erdoğan, " Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Akıl izan sahibi herkes biliyor ki mesele Erdoğan değil, AK Parti değil, Cumhur ittifakı değil doğrudan Türkiye'dir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Tokat'ın ardından Çorum’da düzenlenen mitingde konuşma yaptı.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki son anket sonucunu açıkladı. Kurum, "Son anketlerde biz 1-1,5 puan öndeyiz. Acaba ne yapsak telaşı içerisindeler. Ama hepsi boş. Ne istiyorlarsa araştırsınlar, ne istiyorlarsa sorsunlar. Bizim alnımız ak" dedi.
27.02.2024 Gündem
AK Parti Denizli mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2028'de envantere katılacak
AK Parti Denizli mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2028'de envantere katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5. Nesil Savaş uçağımız Kaan ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. 15 yıllık çalışmanın başarısı olan KAAN önemli bir testle kritik eşiği aştı. 2028'de hava envanterimize katılmasını bekliyoruz." dedi.
22.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, "1 Nisan'dan sonra tüm hemşehrilerim müsterih olsunlar, ilk iş olarak su ücret tarifesinde yüzde 50 oranında indirime giderek, su faturalarını yarı yarıya indireceğiz" dedi. Öldürülen taksici Oğuz Erge'nin Buca'da yaşayan ailesini de ziyaret eden Dağ, destek sözü verdi.
3.02.2024 Gündem
Milletvekili belediye başkanı adayı olursa milletvekilliği düşer mi? Milletvekili belediye başkanı olabilir mi, milletvekili belediye başkanı seçilirse ya da seçilmezse ne olur?
Milletvekili belediye başkanı adayı olursa milletvekilliği düşer mi? Milletvekili belediye başkanı olabilir mi, milletvekili belediye başkanı seçilirse ya da seçilmezse ne olur? CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ordu'dan belediye başkanı adayı olarak gösterileceği iddialarına "teşkilatlarda benim ismimde mutabakata varılmış, genel merkeze de bunu yansıtmışlar. Kazanmaları için elimden geleni yaparım" diyerek yanıt verdi. Söz konusu gelişmelerin ardından milletvekili belediye başkan adayı olabilir mi, milletvekili belediye başkan adayı olursa vekilliği düşer mi, milletvekili belediye başkanlığı için istifa ederse geri dönebilir mi? Sorularına yanıt aranamaya başlandı.
3.02.2024 Gündem
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü Tutuklu Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi’nin verdiği karar Meclis Genel Kurulu'nda okundu. Kararın okunmasıyla Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü.
30.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 bini hemşire, toplam 35 bin sağlık çalışanı alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 bini hemşire, toplam 35 bin sağlık çalışanı alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personelini daha kamuya alıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Milletvekili olan biri belediye başkanı olabilir mi? Belediye başkanı olunca milletvekilliği düşer mi?
Milletvekili olan biri belediye başkanı olabilir mi? Belediye başkanı olunca milletvekilliği düşer mi? 31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı. Partiler belediye başkan adaylarını açıklıyor. Bugün (7 Ocak) AK Parti aday tanıtım toplantısıyla birçok büyükşehir belediye başkanı adayını açıklayacak. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının Murat Kurum olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şu an İstanbul milletvekili olan Murat Kurum, belediye başkanı seçilmesi halinde milletvekilliği düşecek mi? Milletvekili olan biri belediye başkanı olabilir mi? İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız AK Parti'de aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir 48 ildeki belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ankara adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir adayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Candan Yüceer kimdir? CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer nereli, kaç yaşında?
Candan Yüceer kimdir? CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer nereli, kaç yaşında? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer'in hayatı merak konusu oldu. Aslen Malatyalı olan Candan Yüceer, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Tekirdağ'da değişikliğe gitmesinin ardından adı geçen isimlerin başında gelmişti. Peki CHP Tekirdağ Belediye Başkan adayı Candan Yüceer kimdir?
11.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Valiler Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son günlerde karşımıza çıkan 28 Şubatvari müsamerelerin gerisindeki güçleri de hevesi de gayet iyi biliyoruz. Bu bayat oyunların gayesi bizim asıl vizyonumuzdan uzaklaştırmaktır. Bugüne kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar" dedi.
10.01.2024 Gündem
Aydın Ayaydın kimdir, kaç yaşında? AK Parti Muğla Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın nereli?
Aydın Ayaydın kimdir, kaç yaşında? AK Parti Muğla Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın nereli? AK Parti Muğlar Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın oldu. Ayaydın'ın adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olan Aydın Ayaydın kimdir?
7.01.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Memuru, işçiyi, emekliyi enflasyona ezdirmeyeceğiz
Cevdet Yılmaz: Memuru, işçiyi, emekliyi enflasyona ezdirmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'na katılıyor. Yılmaz "Enflasyonla mücadelemizi sürdürürken, hayat pahalılığının yol açtığı zorlukları telafi edecek gerekli politikaları da uygulamaktan vazgeçmiyoruz. Daha önce de başardığımız gibi, güven ve istikrar ortamında, akılcı adımlarla enflasyonu yeniden tek haneye indirecek ve halkımızın alım gücünü artıracağız" dedi.
17.10.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sisteme verdiğimiz günlük 4 milyon metreküplük gazla yaklaşık 1,5 milyon hanenin günlük ihtiyacını karşılayabiliyoruz. İlk aşamada bu üretim günlük 10 milyon metreküpe, birkaç yılda ise 40 milyon metreküpe çıkacak. Böylece doğal gazda dışa bağımlılığımızı yaklaşık yüzde 30 oranında azaltmış olacağız" dedi.
13.10.2023 Gündem
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP MYK toplantısında konuşma yapıyor. MHP'de kurultay tarihi belli oldu
19.09.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den yerel seçim için kritik mesaj! "Ciddiye alınacak tarafı yok"
Devlet Bahçeli'den yerel seçim için kritik mesaj! "Ciddiye alınacak tarafı yok" Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimlerle ilgili açıklamada bulunarak, "Ayrı ayrı seçime girme” çağrısının bizim nazarımızda ciddiye alınacak bir tarafı yoktur. Seçime ayrı girmek isteyenlerin elinden tutan, önüne geçen de yoktur." dedi.
28.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milletvekilliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milletvekilliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.