Militan

Militan

Son dakika MİLİTAN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MİLİTAN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MİLİTAN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Militan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan militan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.991 militan haberi bulunmuştur. Tüm militan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
İngiltere ve ABD, Yemen'deki Husi hedeflerini vurdu!
İngiltere ve ABD, Yemen'deki Husi hedeflerini vurdu! ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerindeki bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. ABD Başkanı Joe Biden, saldırılar sonrası yaptığı açıklamada meydan okurken İngiltere Başbakanı Rishi Sunak Husilere Kızıldeniz'deki gemileri hedef alan saldırılarını durdurma ve tansiyonu düşürme çağrısı yaptı.Yemen'de Husilere bağlı Dışişleri Bakanı Yardımcısı Hüseyin el-İzzi ise "İngiltere ve ABD bu aleni saldırının bedelini ödeyecek" dedi.
12.01.2024 Dünya
PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Gülsüme Doğan etkisiz hale getirildi
PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Gülsüme Doğan etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü PKK/KCK adına haraç toplayan ve eleman sağlayan sözde sorumlulardan Jiyan Mardin kod adlı Gülsüme Doğan'ı Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
20.11.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası tarihi Kapalıçarşı'da gizli tehlike!
Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası tarihi Kapalıçarşı'da gizli tehlike! İstanbul'un en önemli tarihi yapılarından Kapalıçarşı'da açıkta duran kablolar görüntü kirliliği yaratırken, yangın riskini de beraberinde getiriyor. En son yaşanan sağanak yağışla sular altında kalan Kapalıçarşı için Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa, "Su kısa devre yaratıyor. Kablolarda aşırı ısınmadan dolayı tutuşma ve yangın meydana geliyor. Bu da elektrik kaynaklı bir yangına yol açıyor. Kablo demetleri özellikle Kapalıçarşı gibi eski binaların içinde çok fazla miktarda karşı karşıya kaldığımız risklerden bir tanesi" dedi.
9.10.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı İsrail ile Hamas'ın arasındaki çatışmalarda dünyayı şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Hamas’ın, İsrail’e yönelik saldırılarında hedeflerden biri de Filistin sınırında düzenlenen müzik festivali oldu. Militanlarının saldırısına uğrayan müzik festivali alanından 250'den fazla cesedin çıkarıldığı bildirildi. İsrail’deki basın kuruluşları bu sayıyı, arama kurtarma örgütü Zaka’dan gelen bilgiye dayandırdı. Festival alanına paramotorlarla inen Hamas’ın kaçırdığı bir kadının, İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk olduğu ortaya çıktı. Ailesi, kamyonetin arkasında görüntüleri yayılan Shani’yi dövmesinden tanıdı. İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 493’e, yaralı sayısının ise 2 bin 751’e yükseldiğini duyurdu.
9.10.2023 Dünya
Prigozhin kimdir, Wagner lideri Prigozhin kaç yaşında, nereli? Oligark Yevgeny Prigozhin ne iş yapıyor? Wagner ordusu komutanı Prigozhin ve Oligark ne demek?
Prigozhin kimdir, Wagner lideri Prigozhin kaç yaşında, nereli? Oligark Yevgeny Prigozhin ne iş yapıyor? Wagner ordusu komutanı Prigozhin ve Oligark ne demek? Wagner lideri Prigozhin kimdir, Yevgeny Prigozhin kaç yaşında, nereli? Rus paralı asker grubu Wagner'in şefi Yevgeny Prigozhin Rus ordusunu 'Wagner savaşçılarını yok etmekle' suçlayarak sınır kenti Rostov'a girdiğini duyurdu. Gece yarısı Moskova ve Rostov'da zırhlı araçlar sokağa çıkarken, Wagner'in lideri Prigozhin'in resmi yetkililerle pazarlık yaptığı görüntüler yayınlandı. Söz konusu gelişmenin ardından Wagner lideri Prigozhin kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
24.06.2023 Dünya
Batı medyası Türk seçimlerinden dersini aldı: Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi
Batı medyası Türk seçimlerinden dersini aldı: Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi 'Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi: Grafiklerle Türkiye seçimi', 'Türkiye seçimlerinde milliyetçilik gerçek kazanan' ve 'Erdoğan ve Kılıçdaroğlu 'ana muharebe'ye hazırlanıyor' gibi başlıklar atıldı. Seçim analizini skandal bir başlıkla sunan Washington Post, alınan apaçık dersi öne çıkardı.
17.05.2023 Dünya
Yunanistan terör yuvası Lavrion'u kapatıyor
Yunanistan terör yuvası Lavrion'u kapatıyor Ege Denizi'nde 15 Haziran-15 Eylül arasını kapsayan 'resmi olmayan' anlaşmanın Türkiye tarafından doğrulandığını aktaran Kathimerini, Atina yakınlarındaki kampın kapatılmasının ise Ankara'yı memnun edeceğini yazdı. Ethnos gazetesinde ise, gözden kaçmayacak bir başyazı yayımlandı.
8.04.2023 Dünya
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini  CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde HDP'den Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile bir görüşme gerçekleştirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın , Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de HDP'li Buldan ve Sancar ile görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı.
21.03.2023 Gündem
ABD ve Türkiye’den DEAŞ bağlantılı 5 kişi ve 2 şirkete yaptırım
ABD ve Türkiye’den DEAŞ bağlantılı 5 kişi ve 2 şirkete yaptırım ABD Hazine Bakanlığına bağlı Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi (OFAC), Türkiye ile eş zamanlı olarak terör örgütü DEAŞ bağlantılı 5 kişi ve 2 şirkete yaptırım uygulandığını ve söz konusu kişilerin ve şirketlerin mal varlıklarının dondurulduğunu açıkladı.
5.01.2023 Gündem
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
PKK sempatizanları Paris'i savaş alanına çevirdi Fransızlar Türkiye'yi hedef aldı
PKK sempatizanları Paris'i savaş alanına çevirdi Fransızlar Türkiye'yi hedef aldı Cuma günü meydana gelen saldırı sonrası Paris sokaklarının savaş alanına çeviren PKK sempatizanlarına Fransız medyası sahip çıktı. Fransızlar PKK sempatizanları yerine Türkiye'yi hedef almayı seçti. Ülkenin en büyük gazetelerinin yaptığı akılalmaz suçlamalar 'pes' dedirtti.
26.12.2022 Dünya
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı?
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı? Mersin terör saldırısını kim yaptı, Mersin terör saldırısı nasıl oldu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mersin terör saldırısı için yapılan aramalar arttı.
19.11.2022 Gündem
Teröristlerle ortak eğitim! ABD'den büyük küstahlık
Teröristlerle ortak eğitim! ABD'den büyük küstahlık DEAŞ’la mücadele amacıyla kurulan Birleşik Ortak Görev Gücü’ne bağlı ABD askerleri önceki gün PKK/YPG’li teröristlerle ortak tatbikat ve eğitim gerçekleştirdi. Tatbikatın fotoğrafları görev gücünün resmi Twitter hesabından “Birlikte daha güçlüyüz” mesajıyla yayınlandı.
9.09.2022 Gündem
Estonya, Rusça konuşulan kentteki Sovyet anıtını kaldırdı
Estonya, Rusça konuşulan kentteki Sovyet anıtını kaldırdı Estonya'nın Rusça konuşulan Narva kentinde, 2. Dünya Savaşı sırasında ölen Sovyet askerlerinin hatırasına inşa edilen anıt, kamu düzeninde risk teşkil ettiği gerekçesiyle bulunduğu yerden kaldırıldı.
16.08.2022 Dünya
AK Partili Özhaseki: CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir
AK Partili Özhaseki: CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir Uşak’ta açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; “CHP’liler gibi ajanslara trilyonlar aktarmıyoruz. CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir. Biz, AK Partili belediyeler olarak 20 yıldır çalışkanlığımızla ve dürüstlüğümüzle iftihar ediyoruz” dedi.
3.08.2022 Siyaset
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu? El Kaide lideri Eymen El-Zevahiri CIA tarafından Kabil'de düzenlenen operasyonla öldürüldü. ABD Başkanı Joe Biden beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, "Adalet yerini buldu ve bu terörist lider artık yok" dedi. Peki, Eymen El Zevahiri kimdir? El Kaide lideri Eymen Zevahiri nasıl öldü, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
2.08.2022 Dünya
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik!
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik! Birleşmiş Milletler, "2021 Çocuklar ve Silahlı Çatışmalar" raporuna göre geçen yıl 250'ye yakın çocuğu silah altına aldı. Bu resmi olarak da kayıtlara geçti. Peki terör örgütü çocukları neden kaçırıyor? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar önemli değerlendirmelerde bulundu.
12.07.2022 Gündem
Rusya Savunma Bakanlığı: Sumi'deki amonyak sızıntısı aşırı milliyetçilerin provokasyonu
Rusya Savunma Bakanlığı: Sumi'deki amonyak sızıntısı aşırı milliyetçilerin provokasyonu Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'nın Sumi kentindeki bir kimya fabrikasında amonyak sızıntısı meydana geldiğini duyurarak, “Sumi'deki amonyak sızıntısı aşırı milliyetçilerin provokasyonu” dedi.
21.03.2022 Dünya
Rusya'dan bomba iddia: Kiev ABD tesislerine saldırı planlıyor
Rusya'dan bomba iddia: Kiev ABD tesislerine saldırı planlıyor Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırı devam ederken, Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov önemli açıklamalarda bulundu. Konaşenkov, “Kiev milliyetçi rejimi, ABD ve Batı'nın diplomatik tesislerine yönelik saldırıları ‘Rus silahlı kuvvetlerinin hedefli saldırısı’ olarak sunmayı planlıyor” dedi.
19.03.2022 Dünya
Suudi Arabistan'da son dönemin en büyük infazı! 81 kişiyi idam ettiler
Suudi Arabistan'da son dönemin en büyük infazı! 81 kişiyi idam ettiler Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı terör, casusluk, cinayet ve diğer bazı suçlardan yargılanan 81 kişinin idam edildiğini açıkladı.
12.03.2022 Dünya
Bakan Yanık: Terör örgütleri can çekişiyor
Bakan Yanık: Terör örgütleri can çekişiyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ülke içinde terörün can çekiştiğini belirterek, “Hükümet olarak büyük bir kararlılıkla, ülkemizin düzenini ve huzurunu perçinleyecek, terör örgütlerine ve destekçilerine rağmen bölgenin en istikrarlı ülkesi olmaya devam edeceğiz” dedi.
5.02.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Militan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki militan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.