Midyat

Midyat

Son dakika midyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan midyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını midyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Midyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan midyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 873 midyat haberi bulunmuştur. Tüm midyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım'
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım' Son olarak 'Eyvah Tatil' adlı yapımda yer alan Sermiyan Midyat, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarptı. Korkutan kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
21.04.2024 Magazin
31 Mart 2024 Mardin yerel seçim sonuçları: Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Mardin belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Mardin yerel seçim sonuçları: Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Mardin belediye başkan adayları Mardin yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Mardin iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Mardin aday listesi
31.03.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
Mardin'de 'Kahramanlar' operasyonu: 1'i kırmızı kategoride, iki terörist etkisiz hale getirildi
Mardin'de 'Kahramanlar' operasyonu: 1'i kırmızı kategoride, iki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Dargeçit ilçesi Alayurt kırsalında gerçekleştirilen Kahramanlar-32 Operasyonu'nda 1'i kırmızı kategoride olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
4.12.2023 Gündem
Şanlıurfa'da otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa'da otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa'da yolcu otobüsünün otomobile çarpıp, devrildiği kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 25 kişi yaralandı.
13.10.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Mardin'de silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Mardin'de silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı Mardin'in Midyat ilçesinde aralarında husumet olan iki grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada İdris Gündüz (49) hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Olayda 3 şüpheli gözaltına alındı.
5.08.2023 Yaşam
Soyu tehlike altındaki yamyam tombul çekirge, Mardin'de görüntülendi
Soyu tehlike altındaki yamyam tombul çekirge, Mardin'de görüntülendi Doğada nadir olarak 1000 rakımın üzerindeki yerlerde görülen yamyam tombul çekirge (Bradyporus), Mardin'in Midyat ilçesinde görüntülendi. Dicle Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ali Satar, yamyam tombul çekirgenin soyunun tehlike altında olduğunu, bu türe zarar verilmemesi gerektiğini söyledi.
2.07.2023 Yaşam
Bakan Işıkhan: Bugünkü Türkiye'nin harcında hükümetin 21 yıllık alın teri ve emeği var
Bakan Işıkhan: Bugünkü Türkiye'nin harcında hükümetin 21 yıllık alın teri ve emeği var Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Hiç kuşkusuz bugünkü Türkiye’nin harcında hükümetimizin 21 yıllık alın teri ve emeği var. Milletimizin desteği, dünyada yüreği bizlerle atan milyonlarca insanın duaları var. Ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlamak için daha çok çalışmalı, daha çok üretmeli, şehir şehir, ilçe ilçe büyümeliyiz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda bölgemizin bütün sorunlarını el birliğiyle çözeceğiz” dedi.
26.06.2023 Ekonomi
Otomobilin çarptığı baba ve 3 yaşındaki kızı öldü
Otomobilin çarptığı baba ve 3 yaşındaki kızı öldü Mardin’in Midyat ilçesinde yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Muhammed Kesler (30) ile 3 yaşındaki kızı Ravza Nur hayatını kaybetti.
21.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Kamyonetle çarpışan petrol tankeri alev topuna döndü: 1 ölü, 5 yaralı
Kamyonetle çarpışan petrol tankeri alev topuna döndü: 1 ölü, 5 yaralı Şırnak'ın İdil ilçesinde kamyonetle kafa kafaya çarpışan petrol yüklü tanker alev aldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.
26.04.2023 Yaşam
Dehşet polis kontrolünde ortaya çıktı! 'Çocuklarımı cennete gönderdim'
Dehşet polis kontrolünde ortaya çıktı! 'Çocuklarımı cennete gönderdim' Kocaeli’nin Körfez ilçesinde kimlik kontrolünde ‘Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim’ diyen Murat R.'nin evine giden polis ekipleri, çocukları Yağmur (13) ve Emre R.’yi (10) ölü buldu. Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Murat R. gözaltına alındı.
23.03.2023 Yaşam
Depremden sonra oluştu! 'Sarsıntılar hızlandırdı'
Depremden sonra oluştu! 'Sarsıntılar hızlandırdı' Batman'daki Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı havzasında, depremlerin ardından obruk meydana geldi. Konya Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Eren, "Deprem, doğrudan obruğu oluşturmuyor ama sarsıntılar, obruğun oluşumunu hızlandırmış oluyor" dedi.
7.03.2023 Gündem
Muhlis Asan son yolculuğuna uğurlandı!
Muhlis Asan son yolculuğuna uğurlandı! Usta sanatçı Muhlis Asan, 17 Ocak’ta tiyatro galasında kalp krizi geçirdi ve tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ünlü isim son yolculuğuna uğurlandı.
27.02.2023 Magazin
Eski HDP'li vekil sobadan sızan gazdan zehirlendi
Eski HDP'li vekil sobadan sızan gazdan zehirlendi Mardin’in Midyat ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen eski HDP Milletvekili Mehmet Ali Aslan, hastanede tedaviye alındı. Aslan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
31.01.2023 Gündem
Mardin'de servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı
Mardin'de servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı Mardin’in Ömerli ilçesinde valilik ve üniversite çalışanlarının içinde olduğu hafif ticari aracın şarampole yuvarlanmasıyla 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
2.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin Derik Ovası Sulaması", "Midyat-Nusaybin Yolu", "Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme" ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Mardin Havalimanı'nın adının Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı olarak değiştirileceğini açıkladı. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili ise, "Mahkeme kararının açıklanmasının ardından söylenenlere baktığımızda bir taraftan gülüyor, bir taraftan üzülüyoruz. Siyasi tartışma yok, bir şahsın YSK'ya hakareti var" dedi. Erdoğan buradaki konuşmasının ardından AK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni binasının açılışını da gerçekleştirdi.
17.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Mardin mitingi saat kaçta, Cumhurbaşkanı Mardin’e ne zaman gelecek 2022?
Cumhurbaşkanı Mardin mitingi saat kaçta, Cumhurbaşkanı Mardin’e ne zaman gelecek 2022? Cumhurbaşkanı Mardin'e ne zaman gelecek, Mardin mitingi saat kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mardin’de katılacağı toplu açılış töreni merakla bekleniyor.
17.12.2022 Gündem
Mardin ve Şırnak’ta sağanak! Evleri su bastı, yollar göle döndü
Mardin ve Şırnak’ta sağanak! Evleri su bastı, yollar göle döndü Mardin'in Midyat ilçesi ile Şırnak’ın Cizre ilçesinde dün geceden beri şiddetli yağış etkili olurken, bazı ev ve iş yerleri ile yolları su bastı.
26.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Nusaybin kırsalında odun toplayanlara silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Nusaybin kırsalında odun toplayanlara silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı  Mardin'in Nusaybin ilçesi kırsalında odun toplayanlara kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Ali Akpınar (56) öldü, Ö.Ş. (28) ise yaralandı.
28.09.2022 Gündem
14 dil bilen, 22 kitap yazan Süryani rahibe, Almanya'dan döndüğü köyünde tarım yapıyor
14 dil bilen, 22 kitap yazan Süryani rahibe, Almanya'dan döndüğü köyünde tarım yapıyor Mardin'in Midyat ilçesinden 1985'te ailesiyle göç edip Almanya'ya yerleşen, bugüne kadar 22 kitap yazan ve 14 dil bilen Süryani rahibe Hatune Doğan (52), geçen yıl dönüş yaptığı memleketinde tarımla uğraşıyor.
5.09.2022 Yaşam
Mardin Valiliği'nden 'Adem Kara' açıklaması
Mardin Valiliği'nden 'Adem Kara' açıklaması Mardin Valiliği, suç kaydı bulunan ve kaçtığı sırada personelin silahının ateş alması sonucu vurularak yaşamını yitiren Adem Kara ile ilgili açıklama yaptı. Valilik, personelin takibe aldığı sırada kaldırıma ayağının takılması sonucu silahın ateş aldığı ve Adem Kara'nın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi.
3.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Midyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki midyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.