Metro Seferleri

Metro Seferleri

Son dakika Metro seferleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metro seferleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metro seferleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metro Seferleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metro seferleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 391 metro seferleri haberi bulunmuştur. Tüm metro seferleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mecidiyeköy istasyonunda bir kişi metro raylarına atlayarak intihar etti
Mecidiyeköy istasyonunda bir kişi metro raylarına atlayarak intihar etti Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda raylara atlayan bir kişi intihar etti. Olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu. Duraklarda yoğunluk oluştu.
14.03.2024 Gündem
15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi, 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün otobüsler, metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, Marmaray bedava mı, resmi tatillerde toplu taşıma ücretsiz mi?
15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi, 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün otobüsler, metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, Marmaray bedava mı, resmi tatillerde toplu taşıma ücretsiz mi? Otobüsler bedava mı, 15 Temmuz'da toplu taşıma (otobüsler, metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, Marmaray) ücretsiz mi? Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanan 15 Temmuz günü toplu taşıma tarifesinin ücretsiz olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. 15 Temmuz resmi tatil olarak kabul edildiğinden vatandaşlar "15 Temmuz'da Ankara, İzmir ve İstanbul'da metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, marmaray, otobüs, ücretsiz mi, İZBAN, Ankaray, EGO ve İETT saat kaça kadar ücretsiz ve bedava olacak?" sorularına yanıt arıyor.
15.07.2023 Gündem
Ücretsiz ulaşım imkanı! Resmi Gazete'de yayımlandı
Ücretsiz ulaşım imkanı! Resmi Gazete'de yayımlandı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Başkentray, Marmaray ve İZBAN ile Gayrettepe-îstanbul Havalimanı metro seferleri ücretsiz olacak.
7.07.2023 Ekonomi
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
Almanya'da panik yaratan patlamalar! Polis halkı uyardı, caddeler trafiğe kapatıldı metro seferleri iptal edildi
Almanya'da panik yaratan patlamalar! Polis halkı uyardı, caddeler trafiğe kapatıldı metro seferleri iptal edildi Avrupa'nın göbeğinde ard arda gelen patlamalar panik yarattı. Almanya’nın Hamburg kentine bağlı Hafencity semtinde bir şantiyede önce patlamalar meydana geldi ardından yangın çıktı.
9.06.2023 Dünya
Ramazanda metro saatleri | Ramazanda metrolar kaça kadar açık, hangi seferler çalışıyor? Ramazanda metro kaçta kapanıyor?
Ramazanda metro saatleri | Ramazanda metrolar kaça kadar açık, hangi seferler çalışıyor? Ramazanda metro kaçta kapanıyor? İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi geldi. 23 Mart'ta başlayacak olan Ramazan ayı için İstanbul'da metro seferlerine düzenleme getirildi. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada bazı sefer saatlerinin uzatıldığı duyuruldu. Peki, Ramazanda metrolar kaça kadar açık, hangi seferler çalışıyor? Ramazanda metro kaçta kapanıyor?
22.03.2023 Gündem
8 Mart metro kapalı mı 2023? Dünya Kadınlar günü Taksim metrosu çalışıyor mu, Yenikapı Hacıosman Taksim Kabataş metro seferleri neden çalışmıyor, seferler ne zaman başlayacak?
8 Mart metro kapalı mı 2023? Dünya Kadınlar günü Taksim metrosu çalışıyor mu, Yenikapı Hacıosman Taksim Kabataş metro seferleri neden çalışmıyor, seferler ne zaman başlayacak? Metro İstanbul, İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca bazı metro ve füniküler hatlarında saat 14.00'ten itibaren seferlerinin yapılmayacağını bildirdi.  Peki, 8 Mart metro kapalı mı, Taksim metrosu açık mı?
8.03.2023 Gündem
İstanbul'da bazı metro seferleri yapılamıyor
İstanbul'da bazı metro seferleri yapılamıyor İstanbul'da teknik arıza nedeniyle Aksaray-Atatürk Havalimanı ve Aksaray-Kirazlı istasyonları arasındaki metro seferlerinin yapılamadığı açıklandı.
4.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı 2023 Bursa mitingi ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'ya ne zaman gelecek, saat kaçta, Bursa’ya gelecek mi? Cumhurbaşkanı Bursa ziyareti!
Cumhurbaşkanı 2023 Bursa mitingi ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'ya ne zaman gelecek, saat kaçta, Bursa’ya gelecek mi? Cumhurbaşkanı Bursa ziyareti! Cumhurbaşkanı Bursa’ya saat kaçta gelecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa mitingi ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa mitingi için hazırlıklar sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 yıldır Türkiye’nin kalkınmasında, istihdamında, önümüzdeki süreçleri yürütmesi noktasında çok ciddi mesafeler kat ettiğini belirten Gürkan, Cumhurbaşkanı’nın Erdoğan’ın Bursa ziyaretinin olacağı gün metroların da ücretsiz sefer yapacağını dile getirdi.
21.01.2023 Gündem
Yılbaşı metro çalışma saatleri! Yılbaşında metrolar ücretsiz mi, kaça kadar açık 31 Aralık?
Yılbaşı metro çalışma saatleri! Yılbaşında metrolar ücretsiz mi, kaça kadar açık 31 Aralık? Yılbaşı gecesi metro kaça kadar açık 2023, 31 Aralık yılbaşı metro çalışma saatleri ne? Yılbaşı metro çalışma saatleri yeni yılı dışarıda karşılayacak olanlar tarafından sorgulanıyor. Yılbaşına az bir süre kala ulaşıma yönelik aramalar arttı. Peki, Yılbaşında metrolar ücretsiz mi, kaça kadar açık?
31.12.2022 Gündem
İstanbul'da ulaşım yılbaşında ücretsiz olacak
İstanbul'da ulaşım yılbaşında ücretsiz olacak İstanbul'da yılbaşında İETT, metro, füniküler, tramvay, şehir hatları vapurları ve toplu taşımaya entegre özel deniz motorlarında ulaşım ücretsiz olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yılbaşı gecesi olası yoğunluğu göz önüne alarak toplu ulaşım sefer sayılarını artırdı.
29.12.2022 Ekonomi
Metro arızalandı, vatandaşlar isyan etti
Metro arızalandı, vatandaşlar isyan etti İstanbul'da Kirazlı-Başakşehir/Metrokent ve Bahariye-Olimpiyat Metro hatlarında yaşanan teknik arıza nedeniyle seferler geçici olarak durdu. Yollarına metro tünelinden yürüyerek devam etmeye çalışan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
12.12.2022 Gündem
Haliç metro köprüsü üzerinde kablolar yandı, seferler durdu
Haliç metro köprüsü üzerinde kablolar yandı, seferler durdu Beyoğlu'nda Haliç metro istasyonunda elektrik kablolarının alev alması nedeniyle yangın çıktı. Yangın nedeniyle metro seferleri durduruldu.
25.10.2022 Yaşam
Londra'da metro istasyonunda yangın! Tren seferleri durduruldu, binalar boşaltıldı
Londra'da metro istasyonunda yangın! Tren seferleri durduruldu, binalar boşaltıldı İngiltere'nin başkenti Londra'da metro istasyonunda yangın çıktı. Metro seferleri durdururken, bazı binalar tahliye edildi.
17.08.2022 Dünya
Metro seferleri iptal mi? Yağmur nedeniyle iptal edilen seferler!
Metro seferleri iptal mi? Yağmur nedeniyle iptal edilen seferler! Yağmur nedeniyle iptal edilen sefer açıklaması sonrası vatandaşlar emin olmak için “Metro seferleri iptal mi?” sorusuna yanıt arıyor.
15.08.2022 Yaşam
Yunan casusu Muhammed Amar Ampara yakalandı! MİT tespit etti
Yunan casusu Muhammed Amar Ampara yakalandı! MİT tespit etti Yunanistan Ulusal İstihbarat Teşkilatı adına Türkiye'ye yönelik casusluk faaliyetinde bulunduğu belirlenen Mohammed Amar Ampara, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) operasyonuyla yakalandı.
25.06.2022 Gündem
İstanbul'da yarın bazı metro seferleri yapılamayacak
İstanbul'da yarın bazı metro seferleri yapılamayacak İstanbul Valiliği tarafından alınan karara göre 26 Haziran Pazar günü saat 11.00 itibarıyla bazı metro seferlerinin yapılamayacağı açıklandı. Duyuruyu Metro İstanbul sosyal medya hesabından paylaştı.
25.06.2022 Gündem
Ramazan’da metro ve tramvaylar saat kaça kadar çalışıyor? Metrobüs ve otobüsler sabaha kadar çalışıyor mu?
Ramazan’da metro ve tramvaylar saat kaça kadar çalışıyor? Metrobüs ve otobüsler sabaha kadar çalışıyor mu? İBB duyurdu! Ramazan’da toplu ulaşım araçlarının gece seferleri uzatıldı. Ramazan etkinlikleri kapsamında uzatılan seferler merak ediliyor. Peki, Ramazan’da metro ve tramvaylar saat kaça kadar çalışıyor? Metrobüs ve otobüsler sabaha kadar çalışıyor mu? İşte Ramazanda tramvay ve metro saatleri!
3.04.2022 Gündem
İstanbul’da metro seferleriyle ilgili son dakika kararı!
İstanbul’da metro seferleriyle ilgili son dakika kararı! İstanbul’da metro seferleriyle ilgili son dakika kararı. İstanbul’da son günlerde etkisini gösteren ve hayatı olumsuz etkileyen kar yağışının gidiş gelişlerde çıkardığı sorunu azaltmak amacıyla metro seferleri saat 02.00’ye kadar uzatıldı.
26.01.2022 Gündem
Marmaray ücretsiz mi? Marmaray saatleri ve ücret tarifesi! Marmaray çalışıyor mu, son sefer bugün (26 Ocak) kaçta ?
Marmaray ücretsiz mi? Marmaray saatleri ve ücret tarifesi! Marmaray çalışıyor mu, son sefer bugün (26 Ocak) kaçta ? İstanbul'da kar hayatı olumsuz etkiledi. Toplu taşıma araçlarıyla trafiğe çıkmaya hazırlanan vatandaşlar toplu taşımalar ile ilgili sorgulama yapmaya başladı. İstanbul’u etkisi altına alan ve trafiği durma noktasına getiren kar yağışı nedeniyle ev ve iş yerlerine ulaşamayan vatandaşlar için toplu taşıma ile ilgili yeni kararlar alındı. Peki, Marmaray ücretsiz mi 26 Ocak? Bugün Marmaray açık mı? İşte Marmaray saatleri...
26.01.2022 Gündem
Kamu tatil mi, yarın kimler izinli,? 26 Ocak kamu çalışanları idari izinli mi, kamu kurumları yarın tatil mi?
Kamu tatil mi, yarın kimler izinli,? 26 Ocak kamu çalışanları idari izinli mi, kamu kurumları yarın tatil mi? Kamu çalışanları yarın izinli mi, kamu kurumları yarın tatil mi? İstanbul'da geçen haftadan beri etkili olan kar yağışı nedeniyle yeni tedbirler alındı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl, engelli ve hamilelerin 26-27-28 Ocak 2022 tarihlerinde izinli sayılacağını duyurdu. Peki, Yarın kimler izinli?
25.01.2022 Çalışma Hayatı
Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2022 ne kadar, kış lastiği olmayana Osmangazi’den İstanbul'a giriş var mı?
Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2022 ne kadar, kış lastiği olmayana Osmangazi’den İstanbul'a giriş var mı? Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Kar yağışları etkisini devam ettiriyor. Etkili olan kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a ve Anadolu'dan İstanbul'a araçla girişler bugün saat 13.00’e kadar yasaktı. Özel araçla dışarı çıkma yasağı sona erince, erince vatandaşlar Osmangazi Köprüsü’nün açık olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2022 ne kadar? Osmangazi Köprüsü’nden İstanbul’a giriş var mı?
25.01.2022 Gündem
İstanbul metro saatleri! Metro seferleri uzatıldı mı, 25 Ocak 2022 bugün metrolar kaça kadar açık? En son metro saat kaçta?
İstanbul metro saatleri! Metro seferleri uzatıldı mı, 25 Ocak 2022 bugün metrolar kaça kadar açık? En son metro saat kaçta? Metrolar çalışıyor mu, metro seferleri kaça kadar var? İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışının şehir trafiğini olumsuz etkilemesi nedeniyle metro seferleri ile ilgili açıklama yapıldı. İşte 25 Ocak İstanbul metro saatleri…
25.01.2022 Gündem
İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında yoğunluk
İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında yoğunluk İstanbul'da iş çıkış saatlerinde kar yağışı nedeniyle toplu ulaşım araçlarında aşırı yoğunluk oluştu. Öte yandan metro seferleri saat 02.00'ye kadar uzatıldı
24.01.2022 Gündem
İstanbul'da metro seferleri uzatıldı!
İstanbul'da metro seferleri uzatıldı! İstanbul'da metro seferleri 02.00'ye kadar uzatıldı. Öte yandan duraklarda yoğunluk devam ediyor.
24.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metro Seferleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metro seferleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.