Meryem

Meryem

Son dakika meryem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meryem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meryem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meryem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meryem gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.379 meryem haberi bulunmuştur. Tüm meryem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i sürücü olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Dadı Meryem olayı nedir, Esra Erol Meryem kimdir? Hasret Karakoç cinayeti: Kim öldürdü, Dadı Meryem Serkan Şen mi? Serkan Şen 2011 cinayeti
Dadı Meryem olayı nedir, Esra Erol Meryem kimdir? Hasret Karakoç cinayeti: Kim öldürdü, Dadı Meryem Serkan Şen mi? Serkan Şen 2011 cinayeti Esra Eol programında yaşanan olayı tüm Türkiye’yi şokey etti. Programa eşiyle barışmak için katılan Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun, çocuklarının dadısı ile aldatıldığını iddia etti. İddialar üzerinde yayına katılan Dadı Meryem hakkındaki ortaya çıkan gerçekler dinleyenlerin kanını dondurdu. İşte Dadı Meryem olayı…
5.04.2024 Yaşam
Meryem Uzerli onu konuğu oldu! Eğitime tam destek
Meryem Uzerli onu konuğu oldu! Eğitime tam destek Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde özellikle kadınları güçlendirmek, öğrencileri desteklemek ve eğitimi eğlenceli hale getirmek amacıyla Central Asian University’de düzenlenen etkinliğin onur konuğu olarak Taşkent’e gitti.
4.04.2024 Magazin
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu Bayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Söz konusu tanıtım kısa sürede dikkatleri üzerine çekerken; sosyal medyanın da gündemine oturdu.
2.04.2024 Magazin
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 20 Mart’ta başlayan propaganda süresi 18.00 itibarıyla sona erdi.
30.03.2024 Gündem
Tilavet secdesi hangi cüzlerde var? Tilavet secdesi ayetleri hangileri?
Tilavet secdesi hangi cüzlerde var? Tilavet secdesi ayetleri hangileri? Ramazan ayında müslümanların merak ettiği konuların başında tilavet secdesi geliyor. Günahlardan kurtulmak için bir fırsat olarak görülen on bir ayın sultanında herkes Kuran-ı Kerim'i okumaya ve anlamaya gayret eder. Ancak tilavet secdesi hakkında da araştırmalar sürer. Peki tilavet secdesi hangi cüzlerde var? Tilavet secdesi nedir?
25.03.2024 Gündem
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Çukurova Üniversitesi Fahri Doktora unvanı verecek.
19.03.2024 Adana
Kıvanç tekstil karşılayacak: ÇÜ'den öğrencilere iftar yemeği desteği
Kıvanç tekstil karşılayacak: ÇÜ'den öğrencilere iftar yemeği desteği Çukurova Üniversitesi (ÇÜ), Kıvanç Tekstil ve Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü arasında “2024 Yılı Ramazan Ayı Döneminde Öğrencilere Yemek İkramı Protokolü” imzalandı.
7.03.2024 Adana
ÇÜ Konservatuvarı başarıya doymuyor: Üniversiteli dansçılar birinci oldu
ÇÜ Konservatuvarı başarıya doymuyor: Üniversiteli dansçılar birinci oldu Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve öğretim elemanları dünya genelinde birçok yarışma ve festivale damga vurmaya devam ediyor.
4.03.2024 Adana
Okulun yanı başındaki yıkım, öğrencileri korkuttu! Saati değiştirildi
Okulun yanı başındaki yıkım, öğrencileri korkuttu! Saati değiştirildi Adana'da okulun yanı başındaki ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında okul bahçesine düşen molozlar hem öğrencileri hem de velileri tedirgin etti. Öğrencilerin yıkım sırasındaki korkusu kameralara anbean yansıdı.
26.02.2024 Adana
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyon olarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
21.02.2024 Adana
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum Yeşim Salkım'ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı" açıklamasıyla dikkat çekti.
19.02.2024 Magazin
Minik yüreklerden Türkiye’nin Çocuk İyilik Merkezi’ne destek
Minik yüreklerden Türkiye’nin Çocuk İyilik Merkezi’ne destek Özel bir okulun öğrencileri; düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri, 6 Şubat depremlerinde uzuvlarını kaybeden çocuklara ücretsiz protez ve sağlık desteği sunan Çocuk İyilik Merkezi’ne bağışladı.
16.02.2024 Adana
Rektör Tuncel, laboratuvarları ziyaret etti! Projeler hakkında bilgi aldı
Rektör Tuncel, laboratuvarları ziyaret etti! Projeler hakkında bilgi aldı Rektör Prof. Dr. Tuncel ilk olarak Prof. Dr. Ebru Yaşa Kafkas’ın kurmuş olduğu bitki fizyolojisi, meyve kalite, pestisit kalıntı ve doku kültürü laboratuvarları ile iklim odalarını ziyaret etti.
12.02.2024 Adana
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenlerin yakınları mezarlıklara akın ederken mezarlıklarda gözyaşları sel oldu.
6.02.2024 Adana
Depremde kaybolanların aileleri dernek kurdu! Hukuki süreç başladı
Depremde kaybolanların aileleri dernek kurdu! Hukuki süreç başladı İki depremde kaybolanların aileleri ‘Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınlarıyla Dayanışma Derneği’ni kurdu. Şu ana kadar 38’i çocuk 145 kişi için derneğe kayıp başvurusu yapıldı. Dernek üyeleri Meclis’ten de yardım istedi.
6.02.2024 Gündem
Taha Duymaz’ın annesinden yürek yakan sözler: Benim için dün gibi
Taha Duymaz’ın annesinden yürek yakan sözler: Benim için dün gibi Asrın felaketinde Hatay’da 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, evlatlarının acısını unutamadığını belirterek her gün mezarlarını ziyaret ettiğini söyledi.
4.02.2024 Vatan TV
Taha Duymaz’ın annesinden duygulandıran sözler: Benim için dün gibi
Taha Duymaz’ın annesinden duygulandıran sözler: Benim için dün gibi Asrın felaketinde Hatay’da 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, evlatlarının acısını unutamadığını belirterek her gün mezarlarını ziyaret ettiğini söyledi.
4.02.2024 Gündem
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayına ilişkin detaylar Savcılığın sevk yazısında ortaya çıktı. Yazıda, şüphelilerin kilisede bulunanlara yönelik ateş etmeye devam etmek istediği ancak tabancının ara ara tutukluluk yaptığı, bazı şüphelilerin Kayseri’de örgütsel toplantı yapmış olabilecekleri ve 1 şüphelinin kilisede yüksek sesle bir şeyler söylediği ancak ne söylediğinin belirlenemediği kaydedildi. Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 34 şüpheliden 25'i tutuklandı, 9 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
1.02.2024 Gündem
Sevgi ayeti: Kuran-ı Kerim'deki bu ayeti okuduğunuzda sevdiğinizle aranız düzeliyor! 21 gün boyunca....
Sevgi ayeti: Kuran-ı Kerim'deki bu ayeti okuduğunuzda sevdiğinizle aranız düzeliyor! 21 gün boyunca.... Mucizelerle dolu Kuran-ı Kerim'deki ayetler kişisel hayatlarımızı da dizayn ediyor. Tüm sosyal hayatımızı biçimlendiren İslam dini, sevgi konusunda da birçok işaret veriyor. Kuran'da yer alan ve "Sevgi ayeti" olarak bilinen bir ayet, sevdiğiniz kişiyle aranızı düzelttiği gibi aradaki bağı da güçlendiriyor. Peki bu ayet hangi surede yer alıyor? İşte detaylar...
29.01.2024 Yaşam
Kızılay’ın yeni projesinde pilot il Adana oldu
Kızılay’ın yeni projesinde pilot il Adana oldu Türkiye’nin iyilik eli olarak bugüne kadar çok sayıda projeyi hayata geçirip, gönüllere dokunan Kızılay, talasemi hastaları için sadık bağışçı havuzu oluşturmak amacıyla BİS (Biz İyilik Severiz) Projesini hayata geçirdi. Adana projede pilot il oldu.
28.01.2024 Adana
200 liralık davul derisiyle milyonluk 'İncil' dolandırıcılığı! 15 milyon lira...
200 liralık davul derisiyle milyonluk 'İncil' dolandırıcılığı! 15 milyon lira... Antalya Valiliği Kültür Varlıkları Birim Yetkilisi Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, dolandırıcıların 200 liraya satın aldığı eskimiş davul derilerini, üzerine işlem yaparak, '10 sayfalık ceylan derisinden İncil' şeklinde verdikleri ilanla 15-20 milyon liraya sattığını söyledi.
24.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meryem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meryem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.