Memurluk

Memurluk

Son dakika MEMURLUK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEMURLUK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEMURLUK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memurluk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memurluk gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 memurluk haberi bulunmuştur. Tüm memurluk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi AYM Başkanlığına Kadir Özkaya seçildi. Seçimde, görev süresi dolan Zühtü Arslan aday olmamıştı. Peki, Kadir Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.03.2024 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolması nedeniyle yeni başkan seçildi. AYM'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu.
21.03.2024 Gündem
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024?
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024? Taşra teşkilatında eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında diğer hizmet sınıflarında görev yapan personellerin sınavsız unvan değişikliğine ilişkin sınavın ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Peki, 2024 MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman?
9.03.2024 Gündem
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı atama duyurusu yayımlandı.  
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Vakıfbank 1985 memur alım şartları neler? Vakıfbank memurluk sınavı başvurusu nasıl yapılır?
Vakıfbank 1985 memur alım şartları neler? Vakıfbank memurluk sınavı başvurusu nasıl yapılır? Vakıfbank 1985 memur alım sürecini başlattı. Vakıfbank müfettiş yardımcısı, kontrolör, uzman yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı pozisyonlarını alınacak memur adayları için başvuru süreci başladı. 17 Ekim 2023 günü başlaya sınav başvurusu yakında sona erecek. Peki Vakıfbank memur sınavı başvurusu nasıl yapılır? Şartlar nedir? İşte Vakıfbank memur alımına dair bilgiler
22.10.2023 Gündem
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti Bir süredir sağlık sorunları yaşanan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda (94) hayatını kaybetti.
25.07.2023 Magazin
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavına girecek personelden sınav ücreti alınmayacağını söyledi.
12.06.2023 Eğitim
MEB açıkladı! Başvuru süreci başladı
MEB açıkladı! Başvuru süreci başladı Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Yönetmeliği kapsamında 9 Temmuz'da gerçekleştirilecek görevde yükselme yazılı sınavı internet başvurusu ve onay süreci başladı.
29.05.2023 Gündem
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle 0,99 oranda kredi kullandıracaklar. Yani 1 puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar" dedi.
24.04.2023 Gündem
Memurluk hakkı doğuyor! Yüz binler bekliyordu
Memurluk hakkı doğuyor! Yüz binler bekliyordu Yüz binlerce sözleşmeli personel bekliyordu. Meclis'te yasalaşarak yürürlüğe giren 'sözleşmeliye kadro' yasasında kapsam genişliyor. Sanatçılar, vekil imamlar ile vekil ebe-hemşirelerden sonra mahalli idareler çalışanları da memurluk hakkına kavuştu. Peki hangi belediye çalışanları kadro alacak? Belediye şirketlerine taşerondan gelen işçiler için ne değişecek?
24.01.2023 Çalışma Hayatı
Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı 2023? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir?
Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı 2023? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir? Kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini öngören kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.  Diyanet İşleri Başkanlığının taşra teşkilatında açıktan vekil imam-hatip ve vekil müezzin-kayyım olarak görev yapanlardan gerekli koşulları taşıyanlar, Başkanlıkça ilan edilecek yerlerde görevlendirilmek üzere imam-hatip ve müezzin-kayyım unvanlı memur kadrolarına atanabilecek. Peki, Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir?
21.01.2023 Çalışma Hayatı
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor? 500 bin personeli kapsayan sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelindi. Çalışmaları tamamlanan sözleşmeli personele kadro Meclis'e geliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu katıldığı canlı yayında 500 bin sözleşmeliyi ilgilendiren düzenleme için 12 Ocak’a işaret etmişti. Peki, Fahrilere kadro verilecek mi 2023? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, fahri kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
12.01.2023 Çalışan Hakları
500 bin sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro şartları neler, kimleri kapsıyor?
500 bin sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro şartları neler, kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, ne zaman Meclis’e gelecek, kimleri kapsıyor? Sözleşmelilere kadro düzenlemesinde sona gelindi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden gelecek haber merakla bekleniyor. Kanun teklifinin Meclis Başkanlığı'na sunulması bekleniyor. Düzenlemeyle kamudaki 500 bine yakın sözleşmeli personel kadroya geçecek. Peki, Sözleşmeliye kadro şartları neler, kimleri kapsıyor?
12.01.2023 Memur
Yeni yılda gözler TBMM'de... İşte sözleşmeli personele kadroda merak edilen detaylar
Yeni yılda gözler TBMM'de... İşte sözleşmeli personele kadroda merak edilen detaylar Yeni yıldaki çalışmalarına 3 Ocak Salı günü başlayacak olan TBMM'de, sözleşmeli personelin kadroya alınması da öncelikli gündem maddelerinden biri. CNN TÜRK Muhabiri Arda Erdoğan, sözleşmeli personelin kadroya alınması ile ilgili çalışmalar hakkında detayları paylaştı.
1.01.2023 Gündem
Sözleşmeli personele kadro geliyor! Resmen değişiyor, 3 yıl şartı
Sözleşmeli personele kadro geliyor! Resmen değişiyor, 3 yıl şartı Sözleşmeli personele kadro müjdesi. Çalışmalarda sona gelindi. Resmen yürürlüğe girecek. Kamuda çalışan sözleşmeli personelin kadroya geçişine ilişkin düzenlemenin kısa süre içinde Meclis'e sevk edilmesi ve yeni yılda yasalaşması bekleniyor.
24.12.2022 Memur
Memur olma fırsatı! Sözleşmeli personele kadro müjdesinde kritik ayrıntı
Memur olma fırsatı! Sözleşmeli personele kadro müjdesinde kritik ayrıntı Sözleşmeli personele kadro müjdesi geldi ve şimdi gözler yapılacak yasal düzenlemeye çevrildi. Yasayla yıllarca yan yana çalışanların özlük hakları eşitlenecek. Nakil hakları sağlanacak. Düzenlemeyle belediyelerde çalışanlara da memurluk kadrosu verilecek.
4.12.2022 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli Kültür Bakanlığı sanatçıları kadroya mı alınacak, Kültür Bakanlığı sanatçılarına kadro mu verilecek?
Sözleşmeli Kültür Bakanlığı sanatçıları kadroya mı alınacak, Kültür Bakanlığı sanatçılarına kadro mu verilecek? Sözleşmeliye kadro konusu 28 Kasım'da gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Mahalli idareler dahil olmak üzere sözleşmelilerin kadroya geçişinde 3 yıl bu statüde çalışmış olma şartı aranacaktır. Ayrıca 1 yıl da aday memurluk suresi olacaktır. Dolayısıyla sözleşmeliden kadroya geçiş 3 artı 1 yıllık bir süre sonunda gerçekleşecektir. Halihazırda 3 yılı dolmuş olan sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir. Henüz bu süreyi doldurmamış olanlar ise 3 yılın sonunda aynı hakkı elde edeceklerdir.” Açıklamasının ardından bugün de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sözleşmeliye kadro konusunda açıklamalarda bulundu. Peki, Sözleşmeli Kültür Bakanlığı sanatçıları kadroya mı alınacak, Kültür Bakanlığı sanatçılarına kadro mu verilecek?
30.11.2022 Memur
Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor? 2022 sözleşmeliye kadro düzenlemesinde kapsam genişledi!
Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor? 2022 sözleşmeliye kadro düzenlemesinde kapsam genişledi! Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? sorusunun yanıtı netleşti. Binlerce sözleşmeli personel sözleşmeliye kadro hakkında yapılan son dakika açıklamalarını yakından takip ediyor. 28 Kasım'da gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından "Mahalli idareler dahil olmak üzere sözleşmelilerin kadroya geçişinde 3 yıl bu statüde çalışmış olma şartı aranacaktır. Ayrıca 1 yıl da aday memurluk suresi olacaktır. Dolayısıyla sözleşmeliden kadroya geçiş 3 artı 1 yıllık bir süre sonunda gerçekleşecektir. Halihazırda 3 yılı dolmuş olan sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir. Henüz bu süreyi doldurmamış olanlar ise 3 yılın sonunda aynı hakkı elde edeceklerdir.” Açıklamasını yaparken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sözleşmeliye kadro kapsamının genişletildiğini duyurdu. İşte 2022 sözleşmeliye kadro düzenlemesi hakkında merak edilenler…
30.11.2022 Çalışma Hayatı
3+1 kadro ne demek, sözleşmeliye kadro 3+1 nedir? İşte 3+1 kadroya geçiş şartları
3+1 kadro ne demek, sözleşmeliye kadro 3+1 nedir? İşte 3+1 kadroya geçiş şartları Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözleşmeliye kadro düzenlemesine de değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sözleşmeliden kadroya geçiş 3 artı 1 yıllık sürede gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Sözleşmeliye kadroda 3+1 nedir, 3+1 kadro ne demek? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte 3+1 sözleşmeli kadroya geçiş detayları…
29.11.2022 Çalışan Hakları
Sözleşmeliye kadro müjdesi! Yeni sistem geliyor: 3+1 yıl şartı
Sözleşmeliye kadro müjdesi! Yeni sistem geliyor: 3+1 yıl şartı Yüz binlerce kişinin merakla beklediğini haber geldi. Sözleşmeliye kadro geliyor. Şartlar belli oldu. Sözleşmeli personel, kadro için Kabineden çıkacak kararı bekliyordu. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konu hakkında açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3+1 yıl şartını ve yeni sistemin detaylarını paylaştı.
29.11.2022 Çalışan Hakları
Sözleşmeli personelin kadro düzenlemesinden kimler yararlanamayacak? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Kimler kadro kapsamı dışında kaldı?
Sözleşmeli personelin kadro düzenlemesinden kimler yararlanamayacak? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Kimler kadro kapsamı dışında kaldı? Yüz binlerce sözleşmeli personeli ilgilendiriyor. Kamudaki sözleşmeli personelin kadroya geçişi ile ilgili düzenlemenin ayrıntıları netleşti. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kadroya geçiş için şartları duyurdu. Sözleşmelilerin kadroya geçişinde şartlar belli olurken kadro düzenlemesinden yararlanamayacak sözleşmeli personel de belli oldu. Peki, Kamuda sözleşmeli personelin kadro düzenlemesinden kimler yararlanamayacak? Kimler kadro kapsamı dışında kaldı? Sözleşmeli personelden kimler kadro alamayacak? İşte detaylar…
29.11.2022 Memur
Aday memurluk nedir? Sözleşmeli personelin kadroya geçişinde aday memurluk süresi kaç yıl olacak?
Aday memurluk nedir? Sözleşmeli personelin kadroya geçişinde aday memurluk süresi kaç yıl olacak? Kamudaki 520 bin sözleşmeli personelin kadroya geçişi ile ilgili düzenlemenin detayları belli oldu. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kadroya geçiş için şartları açıkladı. Sözleşmelilerin kadroya geçişinde 3 yıl bu statüde çalışmış olma şartı aranırken bu süreye aday memurluk süresi de eklenecek. Süreyi tamamlayanlar kadroya geçiş yapabilecek. Peki, Aday memurluk nedir? Aday memurluk süresi kaç yıl olacak? Sözleşmeli personelin kadroya geçişi için kaç yıl çalışmak gerekiyor? İşte detaylar…
29.11.2022 Memur
Sözleşmeli personele kadro müjdesi! Kamudaki sözleşmelilerin kadro geçişi nasıl olacak, şartlar ne?
Sözleşmeli personele kadro müjdesi! Kamudaki sözleşmelilerin kadro geçişi nasıl olacak, şartlar ne? Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor! Sözleşmeliden kadroya geçiş için şartlar belli oldu. Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamudaki sözleşmelilere kadro ile ilgili düzenlemenin detaylarını paylaştı. Cumhurbaşkanı sözleşmelilerin kadroya geçişinde aranacak şartlar ve yeni statü ile ilgili ayrıntıları tek tek anlattı. Peki, Kamudaki sözleşmelilerin kadro geçişi nasıl olacak, şartlar ne? Sözleşmeli memura kadro nasıl verilecek? Kimler Yararlanacak? Sözleşmeliye kadro nasıl olacak, isteğe bağlı mı olacak? İşte detaylar…
29.11.2022 Memur
Sözleşmeli personele kadro müjdesi! İşte 3+1 formülü
Sözleşmeli personele kadro müjdesi! İşte 3+1 formülü Kamuda sözleşmeli personel olarak çalışan binlerce kişi kadro müjdesi bekliyordu. Hükümet kanadından yapılan açıklamalarda, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların belli şartlar doğrultusunda kadroya alınacağı duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kadro düzenlemesinin ayrıntılarını paylaştı. 3+1 formülünün detayları belli oldu.
28.11.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Memurluk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memurluk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.