Meb İptal

Meb İptal

Son dakika MEB iptal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEB iptal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEB iptal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meb İptal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meb iptal gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 meb iptal haberi bulunmuştur. Tüm meb iptal haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, 3 Mayıs...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, 3 Mayıs... Milyonlarca öğrenci ve veli bekliyordu. Tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. 3 Mayıs'tan sonra başlayacak. MEB'den flaş karar! Alınan yeni kararı Bakan Selçuk duyurdu. Koronavirüs salgını ile başlayan uzaktan eğitim süreci öğrenciler için pek çok yeniliği de beraberinde getirdi. : MEB, ortaokullarda sınavların yüz yüze yapılmasına karar verdi. Öğrenciler dönem içinde her dersten iki kez sınava girecek. 29 Mart’ta yapılması gereken yüz yüze lise sınavları ise 3 Mayıs’tan sonraki tarihlere ertelendi. Diğer yandan uzaktan eğitimle ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte yüz yüze eğitim, çevirim içi eğitim, EBA TV kullanımı, yüz yüze sınavlar ile ilgili konularda gelen son dakika açıklamaları...
24.03.2021 Eğitim
MEB kararı resmen duyurdu! İptal edildi
MEB kararı resmen duyurdu! İptal edildi Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni karar! MEB alınan kararı kamuoyuna duyurdu. Binlerce kişi bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı iptal kararı verdi. Artırımlı hizmet puanları uygulaması iptal edildi.
18.03.2021 Eğitim
MEB'den yeni iptal kararı! 2. dönem sonunda...
MEB'den yeni iptal kararı! 2. dönem sonunda... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. Binlerce kişi bekliyordu. MEB'den flaş karar geldi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzaladı. 81 ile resmi yazı gönderilerek bildirildi. Yeni iptal kararının detayları belli oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. MEB Destekleme ve Yetiştirme Kursları 2. Dönem İzleme ve Değerlendirme Ortak Sınavı Kovid-19 salgını nedeniyle iptal edildi.
17.03.2021 Eğitim
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı 2.dönem sınav sonuçlarına yönelik araştırmalar takvim yaklaştıkça arttı. Peki, AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
14.04.2024 Yaşam
Ara tatil iptal mi? Okullarda ara tatil ne zaman, 2. ara tatil olacak mı, Nisan ara tatili iptal edilecek mi? Öğrencilerin gözü MEB’de!
Ara tatil iptal mi? Okullarda ara tatil ne zaman, 2. ara tatil olacak mı, Nisan ara tatili iptal edilecek mi? Öğrencilerin gözü MEB’de! Ara tatil iptal mi, 2. ara tatil olacak mı? Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası ara verilen okullarda eğitim ve öğretim faaliyetleri 71 il için pazartesi günü başladı. 71 ilde okulların açılmasıyla ikinci ara tatil tarihi gündeme geldi. Öğrenciler nisan ara tatilinin iptal edilip edilmeyeceği sorgulamaya başladı. Peki, okullarda ara tatil ne zaman, ikinci ara tatil hangi ay ve kaç gün sürecek? Nisan ara tatili iptal edilecek mi?
25.02.2023 Eğitim
Savcıdan hakime, öğretmenden akademisyene; Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı!
Savcıdan hakime, öğretmenden akademisyene; Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı! Tekirdağ’da ortaya çıkan sahte doktor skandalı, Türkiye’de yakın zamanda yaşanan diğer sahtekarlıkları akıllara getirdi. Öyle ki hakim olmadığı halde savcı eşini kandıran da var, öğretmen olmadığı halde okulda müdürlük yapan da... Akademisyenin yaptığı oyun ise şeytanın bile aklına gelmeyecek cinsten. İşte Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı...
1.12.2022 Gündem
Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Bugün uzman öğretmen sınavı kaç saat sürecek?
Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Bugün uzman öğretmen sınavı kaç saat sürecek? Uzman öğretmenlik sınavı Milli Eğitim Bakanlığınca 81 ilde 1489 okulda tek oturumda gerçekleştirilecek. Sınav için geri sayım başlarken uzman öğretmenlik sınavı saati en çok araştırılan konu başlıklarından oldu. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı saat kaçta başlıyor, bitiyor? İşte 2022 Uzman öğretmenlik sınavı tarihi, saati ve soruları hakkında merak edilenler...
19.11.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik sınavı iptal mi? Anayasa Mahkemesi uzman öğretmenlik sınavı kararı ne, ertelendi mi?
Uzman öğretmenlik sınavı iptal mi? Anayasa Mahkemesi uzman öğretmenlik sınavı kararı ne, ertelendi mi? MEB yayımladığı kılavuzda uzman öğretmenlik sınav tarihini de açıklarken, bugün Anayasa Mahkemesi Öğretmenlik Meslek Kanunu’nu konusunu da gündeme aldı. Gelişmenin ardından adaylar uzman öğretmenlik sınavı iptal mi, ertelendi mi sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı iptal mi, ertelendi mi? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman, hangi gün, Anayasa Mahkemesi iptal etti mi?
10.11.2022 Eğitim
ÖMK iptal mi, ÖMK Anayasa Mahkemesi 9 Kasım kararı açıklandı mı?
ÖMK iptal mi, ÖMK Anayasa Mahkemesi 9 Kasım kararı açıklandı mı? Öğretmenler 9 Kasım yani bugün Anayasa Mahkemesi’nde gündeme alınacak Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun kararını merakla bekliyor. Öte yandan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı, 19 Kasım’da yapılacak. Yazılı Sınav için fotoğraflı sınav giriş belgesi 14 Kasım 2022 tarihinde www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacak. Sınav sonuçları da 12 Aralık’ta duyurulacak. Peki, sınava günler kala ÖMK iptal mi, öğretmen meslek kanunu Anayasa Mahkemesi kararı ne?
9.11.2022 Memur
5. 6. 7. 8 sınıf bursluluk sınavı B kitapçığı cevap anahtarı yayınlandı mı? İOKBS bursluluk sınavı soru ve cevapları nasıl görüntülenir?
5. 6. 7. 8 sınıf bursluluk sınavı B kitapçığı cevap anahtarı yayınlandı mı? İOKBS bursluluk sınavı soru ve cevapları nasıl görüntülenir? Bursluluk sınavı 4 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi. Sınavın sona ermesinin ardından 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıf öğrencileri İOKBS bursluluk sınavı soruları ve cevap anahtarını beklemeye başlamıştı. “Bursluluk sınavı kitapçığı ne zaman verilecek?” sorusu yanıt buldu. Bursluluk sınavı soruları ve cevap anahtarı MEB tarafından açıklandı. Peki, 5. 6. 7. 8 sınıf bursluluk sınavı B kitapçığı cevap anahtarı yayınlandı mı?
10.09.2022 Eğitim
Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Bursluluk sınavı puanı nasıl hesaplanır?  İşte İOKBS sınav sonuç tarihi!
Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Bursluluk sınavı puanı nasıl hesaplanır? İşte İOKBS sınav sonuç tarihi! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik düzenlenen olan bursluluk sınavı (İOKBS) sonuçları ile puan hesaplamalarının nasıl yapılacağı merak ediliyor. Peki, Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Bursluluk sınavı puanı nasıl hesaplanır? İşte İOKBS sınav sonuç tarihi!
4.09.2022 Eğitim
LGS tercihleri nasıl yapılır? LGS’de kaç tercih yapılıyor? e- Okul LGS tercih ve LGS sonuç ekranı!
LGS tercihleri nasıl yapılır? LGS’de kaç tercih yapılıyor? e- Okul LGS tercih ve LGS sonuç ekranı! Milyonlarca öğrenci için tercih maratonu başladı! İyi bir liseye yerleşebilmek için milyonlarca öğrenci aldıkları puanlara göre LGS tercihlerini yapacak. Milli Eğitim Bakanlığı’nın LGS sonuçlarını açıklamasının ardından 2022 LGS tercih kılavuzunu yayımladı ve e- Okul LGS tercih ekranını öğrencilerin erişimine açtı. LGS tercihler 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü başlıyor. Peki, LGS tercihleri nasıl yapılır? LGS’de kaç tercih yapılıyor? e- Okul LGS tercih ve LGS sonuç ekranı!
3.07.2022 Eğitim
2022 LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Boş kalan kontejanlar ne zaman açıklanacak? MEB lise tercihlerinin açıklanacağı tarihi duyurdu!
2022 LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Boş kalan kontejanlar ne zaman açıklanacak? MEB lise tercihlerinin açıklanacağı tarihi duyurdu! Yüzbinlerce öğrenci için tercih maratonu başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) 2022 LGS sınav sonuçlarını duyurmasının hemen ardından Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu’nu da yayınladı. MEB’ten yapılan açıklamada 2022 LGS tercihlerinin 4 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı bildirildi. Adaylar tercih kılavuzunu, lise taban puanları ile yüzdelik dilimlerine ilişkin bilgileri incelerken LGS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, 2022 LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 LGS tercih sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? MEB lise tercihlerinin açıklanacağı tarih…
30.06.2022 Eğitim
MEB duyurdu! 2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı! LGS tercihleri ne zaman başlıyor? İşte 2022 LGS tercih robotu!
MEB duyurdu! 2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı! LGS tercihleri ne zaman başlıyor? İşte 2022 LGS tercih robotu! MEB duyurdu! LGS tercihleri başlıyor! MEB’ten yapılan açıklamada, 2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu’nun yayımlandığı bildirildi. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercih tarihleri de belli oldu. Peki, LGS tercihleri ne zaman başlıyor? MEB LGS tercih kılavuzu açıklandı mı? LGS tercih tarihleri belli oldu mu? Tercihler nasıl yapılacak? İşte detaylar…
30.06.2022 Eğitim
2022 LGS’ye kaç kişi girdi? 2022 LGS’ye giren öğrenci sayısı kaç? 2022 LGS’de kaç kişi full yaptı? LGS’de tam puan kaç?
2022 LGS’ye kaç kişi girdi? 2022 LGS’ye giren öğrenci sayısı kaç? 2022 LGS’de kaç kişi full yaptı? LGS’de tam puan kaç? Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) 5 Haziran’da yapılan 2022 LGS'nin sonuçları açıklandı. Başvuruların tüm 8. sınıf öğrencileri için otomatik olarak alındığı sınavda katılım oranı yüzde 83 olarak gerçekleşti. Öğrenciler, www.meb.gov.tr adresinden sınav puanlarını, Türkiye ve il geneli yüzdelik dilimlerini öğrenebilecek. Peki, 2022 LGS’ye kaç kişi girdi? 2022 LGS’ye giren öğrenci sayısı kaç? 2022 LGS’de kaç kişi full yaptı? LGS’de tam puan kaç? İşte LGS’ye giren öğrenci sayısı ve LGS ile ilgili merak edilenle
30.06.2022 Eğitim
LGS sonuçları açıklandı! 2022 LGS sınav sonuçları MEB sorgulama sayfası!
LGS sonuçları açıklandı! 2022 LGS sınav sonuçları MEB sorgulama sayfası! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5 Haziran'da gerçekleştirilen 2022 LGS sonuçları meb.gov.tr adresinden açıklandı. İşte, 2022 LGS sınav sonuçları sorgulama sayfası
30.06.2022 Eğitim
LGS soru ve cevapları açıklandı mı 2022, LGS soruları ve cevaplarına nereden bakılır? LGS soruları ve cevap anahtarı sorgulama ekranı
LGS soru ve cevapları açıklandı mı 2022, LGS soruları ve cevaplarına nereden bakılır? LGS soruları ve cevap anahtarı sorgulama ekranı Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilen merkezi sınavın soru kitapçığı ve cevap anahtarı için araştırmalar arttı. LGS sınavının ardından MEB tarafından sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarının detayları sorgulanıyor.
4.06.2022 Eğitim
2022 bekçilik sınavı ne zaman? 2022/1. Dönem sınav tarihileri, müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri belli oldu mu, sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu?
2022 bekçilik sınavı ne zaman? 2022/1. Dönem sınav tarihileri, müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri belli oldu mu, sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu? Bekçilik sınav tarihleri açıklandı. Polis Akademisi resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, '2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavına katılacak adayların müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri ile sınav tarihleri açıklanmıştır.' İfadelerine yer verildi. Peki, Bekçilik sınavı ne zaman, bekçilik sınavı sorularında yanlış doğruyu götürüyor mu? 2022/1. Dönem sınav tarihileri, müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri…
19.05.2022 Personel Alımı
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl...
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor. Tamamen değişti, yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Zorunlu oluyor ve yüz binlerce kişiyi kapsıyor. MEB'den öğretmenlere ilişkin açıklama geldi. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği' ile ilgili detaylar belli oldu. Aday öğretmenlerin adaylık süresi 2 yıldan fazla olamayacak. Öğretmenler yetiştirme programına tabi tutulacak. Katılım eğitimlerin tamamı için zorunlu olacak. Öğretmenlik 3 kariyer basamağına ayrılacak. Yazılı sınav yapılacak. Sınavdan muaf olacak olanlar ve başvuru şartları da tek tek açıklandı. Aynı zamanda özel okul öğretmenleri de sınava başvuru yapabilecek. Yazılı sınavlar yılda 1 defa yapılacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer de yönetmeliğe ilişkin açıklamada bulundu. Son dakika haberin detayları...
12.05.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Flaş karar, 81 ile yazı gönderildi, öğrenciler...
MEB harekete geçti! Flaş karar, 81 ile yazı gönderildi, öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu. Flaş karar verildi. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2022 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu açıklandı. Usul ve esaslar, öncelik sırası, yapılacak işlemler ve başvuru ile atama süreci ile ilgili tüm detaylar tek tek duyuruldu. Yer değiştirme işlemleri tercihler dikkate alınarak puan üstünlüğüne göre gerçekleştirilecek ve elektronik ortamda yapılacak. Puan hesabında 31 Mayıs ve 30 Haziran tarihleri esas alınacak. Gerekli şartlar taşınmadığı halde onaylanırsa veya farklı bir belgeyle başvuru yapılırsa işleme alınmayacak ve yer değiştirme işlemleri iptal edilecek. Atamalara ilişkin sonuçlar, bakanlığın internet adresinden duyurulacak. Öte yandan 81 ilde harekete geçildi. Bakan Özer müjdeli haberi duyurdu. Bu yıl 3 bin tane yeni anaokulu yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Her gittiğimiz ilde arazisi olan ve ihtiyaç olan 3-5 yaş arasındaki öğrenci sayısına göre anaokulu sayılarını artırmaya çalışıyoruz. 2022 yılında 3 bin tane yeni anaokulu yapacağız." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.04.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu ve belli oldu! 31 Mayıs...
MEB resmen duyurdu ve belli oldu! 31 Mayıs... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2022 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu açıklandı. Usul ve esaslar, öncelik sırası, yapılacak işlemler ve başvuru ile atama süreci ile ilgili tüm detaylar tek tek duyuruldu. Yer değiştirme işlemleri tercihler dikkate alınarak puan üstünlüğüne göre gerçekleştirilecek ve elektronik ortamda yapılacak. Puan hesabında 31 Mayıs ve 30 Haziran tarihleri esas alınacak. Gerekli şartlar taşınmadığı halde onaylanırsa veya farklı bir belgeyle başvuru yapılırsa işleme alınmayacak ve yer değiştirme işlemleri iptal edilecek. Atamalara ilişkin sonuçlar, bakanlığın internet adresinden duyurulacak. Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürlerinin 2022 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu...
30.04.2022 Eğitim
İŞKUR harekete geçti ve değişti! Sınır yüzde 70 oldu...
İŞKUR harekete geçti ve değişti! Sınır yüzde 70 oldu... İŞKUR'dan son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı ve değişti. Sınır yüzde 70 oldu. Mesleki eğitim kursları ile işbaşı eğitim programlarına ilişkin yeni bir karar alındı. Buna göre tüm kurslar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğünden onay alındıktan sonra başlatılabilecek. Tüm mesleki eğitim kursları, en az yüzde 70 istihdam taahhüdü verilmesi koşuluyla düzenlenebilecek olup, kursiyer zaruri gideri ve sigorta prim gideri ile eğitici giderini içerecek şekilde iş birliği yöntemi ile yapılacak. Özel sektör iş yerleri en az 5 sigortalıya sahip olmaları durumunda bu kurslardan yararlanabilecek. Kurslar günlük en az 5, en fazla 8 saat ve haftada 6 günü geçmemek üzere en az 30, en fazla 45 saat olacak. Bu kurslardan bir kişi en fazla iki defa yararlanabilecek. İşte Resmi Gazete kararı...
9.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Meb İptal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meb iptal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.